Torsdag. Diskussion(?)

Idag svarar jag inte på kommentarerna eftersom det inte var några frågor så då nöjer jag mig med att bara läsa :)

Jag är trött.
Imorgon har jag idrott men världens hemskaste lärare.. Wippiiie! -.-

Jag ska snart göra lite kemi.. Jag förstår inte så mycket av det tyvärr.. Idag sålde jag för den delen mina digitala trummor till Emma :) wie<3.. Och idag insåg jag att jag är naiv och för ärlig .. -.- Det har alltid varit "min grej" liksom.. Något jag är stolt över men antagligen är de inte så bra som jag tänker mig..
Jag menar jag VET att folk ljuger , så naiv är jag inte.. men varför måste de ljuga för mig liksom? det är så jag menar.. Jag förstår väl ffs att nästan ingen i hela världen är så ärlig som mig men det betyder väl inte att bara för de andra väljer att ljuga så behöver de väl inte göra det mot mig?.. :S
Pappa pratade med mig idag om att jag är för ärlig osv.. Vet inte hur ajg ska ta det..
Jag vet vad han menar men innerst inne så tror jag att han menar mycke mer än vad han säger. Att han typ skämms över mig eller något för jag inte skämms över att vara ärlig, och då menar jag Jätte ärlig..
Och för den delen.. Jag är inte ELAKT ärlig.. Skulle jag se en med ful tröja och den frågade "vad tycker du " så skulle jag sagt "den är inte så fin men du har bättre tröjor hemma så oroa dig inte" typ..
och jag har inte heller brutalt ärlig för den delen..
Om jag skulle typ veta att min kusin eller ngt hade as dåligt hemma och mamma eller pappa undrade om det t.ex. så skulle jag ju inte säga typ "ah hennes farsa slår henne, föräldrarna bråkar alltid och farsan säljer hennes morsa som hora" LIKSOM NEJ?!
Jag skulle sagt att "det är dåligt men inget jag bör prata om kanske.. Men det är verkligen jätte jätte dåligt hemma hos dem."
DOCK om hon hade bett mig om att inte säga något så hade jag ju förfan ALDRIG sagt något.. Då hade jag sagt "jag får inte säga och jag tänker inte säga" då får de fan nöja sig..
Varför i helvete ska man ljuga? Skämms man eller något.. ? Jag fattar verkligen inte.. Men antar jag är för naiv eller något igen.. För jag vet att jag är naiv.. Tror aldrig någon ljuger osvosv även om jag VET att folk gör det.. Och jag märker ju direkt när någon gör det men vene.. Pappa kanske har rätt..

Anyways så <3 till Hasse för han är så (Y)

Nu ska jag göra design.. Inte kemi ^^ Designen är tills måndag och kemi tills tisdag .. :P

Keep it real. (Y)!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

älskar dej gumman glöm inte det:)

2008-08-29 @ 15:32:02
Postat av: Ahlen

Kemi är kul! =) Säg till om du behöver hjälp med det nån gång, inte för att skryta, men det är något som jag är rätt hyfsad på :P

2008-08-29 @ 20:55:21
URL: http://ahlendenriktige.blogg.se/
Postat av: Amanda

MEENE .. Camilla du ÄGER sönder!.. du ÄR ärlig och det är dig grej. du är inte för ärlig, elakt asså, precis som du säger och du är ju inte dum heller och berättar fel eller tror att alla jämt talar sanning tll dig. men du skulle bara vååga ändra på dig för att "passa in" eller bli någon du inte är. du är helt.. jaa, jag vet inte, finner inga ord lixom. men du är verkligen som en .. typ inspiration kanske ja kan säga.. asså du "representerar" något som faktist är ASBRA, dvs ärlighet och snällhet. i Överflöd dessutom!. du inspirerar folk genom att bara finnas. gissa varför du vet så mkt om folk? varför tror du att många kan prata med dig så lätt? och varför har du annars så många som tkr om dig?

(btw, om någon INTE tkr om du dig eller så, så känner de dig inte eller så är de avundsjuka ^^, det skulle jag vart om jag inte kände diig ;D).

tvivla ALDRIG. och även om du inte gör det (vilket jag inte tror att du gör, btw) så var bara den du är och inse hur mkt du betyder för olika människor. Hur mycket du kan få folk att vilja bättra sig. det är sjukt coolt, men jag har lixom ändrats (positivt ;D) bara genom att vara med dig, blivit mer den jag vill vara, och det känns GREAT!. tack för att du finns!!!!!!!!!!!!!!<3

2008-08-29 @ 21:07:11
Postat av: Amanda

doock menar jag inte att din pappa har fel, för han känner nog dig liiiiite mer och bättre än mig. men bara fortsätt tycka om dig själv för den underbara människa du är! (;

2008-08-29 @ 21:08:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0