Hallå där i stugan! =D

FÖrst, en rekomenderad länk: http://www.youtube.com/watch?v=5b-MFkSEY-Y
hahaha i ditt ansikte alltså ;D <3

Sen tänker jag svara på kommentarer ofc..
Från Amanda:
ah meenne.. asså waste beror ju på vad man menar.. asså om du istället blir nån wicked partikelfysiker eller vad det nu kan heta men hatar ditt jobb och suger på det så är deetta ju ett bättre alternativ.. :P .

haha aww. men de blir säkert ASBRA.. tänk dig små camilla Jr som springer runt. ^^ en kille som hackar på tjejerna för att de är så omogna och fjortisar och en tjej som typ hatar tandkräm och har gula tänder. xD haha näää... en tjej som är SMAAART och värsta ärlig. som duuu;D ahh de blir braa.!(:
Svar:
Alltså jo sant.. jag vet ju att jag måste ha ett jobb som jag tycker om annars kommer jag aldrig palla.. och sex/relations rådgivare vore nice för 1. jag intresserar mig för det 2. man får höra massa inside skvaller och  3. jag kommer hålla allting för mig själv så man kan känna att man litar på mig.. Vore ju ganska nice för "kunderna"
Men hursomhelst.. Vi får ju se =D kanske hittar något annat kul också..

Angående att bli mamam haha:P jo hoppas det blir ASBRA xD.. HAHAA SMÅ CAMILLA JR <3 vad gulligt.. hahahahah jaa vad gulligt med två söta barn ;D... jo hoppas det blir bra iaf <3 aww

Ooooch så tänkte jag berätta om min dag samt veckan frammåt..
Idag har jag haft sovmorgon (YESYES!) eftersom jag slutat med franska steg 4..
Och det var skönt! Dagen började med Engelska och det har faktiskt blivit trivsamt med engelska.. kan vara för jag sitter så nära Sandip (vi har bestämda platser på engelskan xD) och för att vi fakitkst GÖR något på engelska lektionerna nu i tvåan..
Sen var det lunch och OMG! det var rökt makrill till lunch OFTA MAN FÅR SÅ GOD MAT?! Jag mummsade massa =D wiie..
& iallafall...När jag kom ut från matsalen så stog SSU och delade ut infoblad m.m. då såg jag att endel i min klass stod där så jag gick dit.. Då står bl.a. Hägglund där (Felix i min klass. . han är son till Göran Hägglund, kd's ledare typ..) och de disskuterar med de här informatörerna då... Jag tyckte det var grymt roligt och.. jävligt lol haha.. men hur som helst så tog jag en pin och infoblad sen började vi typ..
sen hade vi matte och då pluggade jag på som vanligt dock är jag lite efter.. som alla i klassen tydligen haha xD men sen direkt efteråt hade vi Kemi och jag äger på det ;D woho! Jag hade gjort läxan så kunde bara slappa på lektionen eftersom läraren gav alla andra en tid att göra läxan för knappt någon hade gjort den..
Vi hade sedan svenska och det var kul.. Redovisningar med Shakespear (teater med andra ord ;D ) och sen så var det biologi där vi flyttade provtillfället vilket var skönt!
mer idag så ska jag göra lite Yoga inför idrottslektionen samt göra klart min biologilabb..

Imorgon ska vi vara på vårat jävla företag igen men det blir nog jätte bra ändå..hoppas jag.. Jag ska även packa imon för på torsdag åker jag till Tim.. =D Woho.. Vi är lediga på fredag för vi har resurs eftermiddag (samma sak som halv studiedag typ..) och på morgonen har vi bara IDrott & biologi men det blir inte av..
hursomhelst så kommer jag tyvärr inte gå på Ahlens fest men det gör inte så mycket för jag kommer nog ha kul ändå.. jaja nu ska jag plugga! hejsvejs




jag älskar den här bilden.. <3 JAG OCH EMMAAAAA<<3<<3

Kommentarer
Postat av: Ahlen

Vi kommer nog faktiskt att ha kul också, även utan dig ;)

2008-10-07 @ 20:14:03
URL: http://ahlendenriktige.blogg.se/
Postat av: Amanda

duuUU? vad hände med biologin??

2008-10-07 @ 23:18:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0