Bah! jag måste få rutin!

Nu gjorde jag fel igen! haha, jag kollade kommentarer EFTER jag hade skrivit ett inlägg..
iallafall här kommer några kommentarer.. BTWWW! kom på ett bättre sätt.. Kan ju göra en kategori med "kommentarer" som rubrik? Så skriver jag alla kommentarer i enskilda blogginlägg? vad tycker ni om det? Är inte det enklare & kanske bättre?.. Så får jag skriva rubriken på blogginlägget som "kommentarer:D!" osv kanske? Så folk kan hoppa över det om dom inte är intresserade, eller hitta det enklare om de är extra intresserade?
Vad tycker ni ?Skriva enskilda blogginlägg om kommentarerna & svaren på dem eller helt enkelt skriva det i samma inlägg som allt annat? :)
SKRIV vad som är bäst! seriöst, vill göra så bra och lättläslig blogg som möjligt, DÄRFÖR vill jag också hitta någon som kan förstora denna förbannade text åt mig, jag kan ju knappt läsa själv när jag går in på min blogg ibland.

& sen tänkte jag göra lite mer strukturerat, som jag gjorde förr.. Men det kanske blir för jobbigt för mig, får se hur lat jag är ;) Men här är iaf ett exempel på min "struktur" i bloggen

Kommentarer




Från:
Ahlen:
Jag hoppas att du har förstått hur man lägger till sidor man vill följa, det är smidigast i Firefox för övrigt.
Svar:
Haha, faktiskt så har jag inte förstått det ännu, dock skrev jag in din sida som "webnote" haha.. :) Orkar du visa någon dag?

Från:
Ahlen:
Jag tänker inte svara på frågorna av ren lathet, och du vet nog det mesta om mig redan dessutom. Däremot, med tanke på att du lägger så mycket pengar på att resa till Malmö, har du inte funderat på att istället köpa billiga tågavgångar. Med lite tur kan man hitta resor till Malmö för 100-150 kr om man bokar ett tag i förväg. Och angående byten, du är 18 år för det första, och det är busenkelt att klara av det. Det är i princip omöjligt att misslyckas =)
Svar: Pfft! Latis! Men jag förstår, för ja, jag vet ju faktiskt det mesta om dig :D... men ååååh ;( haha jag vet, det är något jag faktiskt funderat på väldigt mycket, och jag tror jag hade gjort det, om jag bara kunde handla biljetter på nätet.. Men nu är det så att jag har inte fixat ett sånt bankkort för 18åringar än..Så får göra det snart :)'



MEN NU FÅR JAG FÖRFAN DAMP!!!!!! JAG KAN INTE ENS FIXA SÅ TEXTEN OVANFÖR LINJERNA ("Kommentarer") LIGGER I MITTEN OCH INTE DEN TEXTEN UNDER. Jävla Crappppppp jag minns inte ens hur man gör OCH SÅ SOM JAG MINNS FUNGERAR INTE.. Okej. Sluta dampa, andas. GAAAHHHHHHHHHHHH!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0