oopsiii, sorry ;P

Jaa, jag sa ju att jag skulle svara på kommentarerna! haha.. Attans.. Men här kommer det:

Sam:
Skriv recept ;D Jag är intresserad av allt ^^, mja, man ska ju helst undvika svordommar i det skrivna språket ^^, mend et är ju upp till dig, det är ju din blogg, skriv vad du vill ;D
Svar:
Haha, bra! För recept är mumma. ;D Funderar på en morotskaka och en Pasta Carbonara, yuuummie!
Aah! Ja, jag har nästan lärt mig det i Svenskan, Gudrun säger det hela tiden ^^ Så borde väl kanske inte, men mjo, det är ju min ^^ haha..

Ahlen:
Skit i Facebook. Ha den möjligtvis som din hemsida på Facebook, och kanske som personligt meddelande på MSN. De som vill läsa läser, de som inte vill läsa blir inte gladare av att du spammar länkar hela tiden. Och ifall du vill komma ihåg att läsa andras bloggar kan jag rekommendera RSS (läs om det på wikipedia, och registrera dig sen på
netvibes.com)
Svar: Aah, det är faktiskt sant.. Jag skulle också tjura till om folk spammade mig med deras blogg ;P
Jag läste om det där, men jag förstod faktiskt inte så hemskt mycket.. Det var så jäkla många förkortningar.. Do you mind explaining? :)

Ahlen:
Ja, antagligen, fast jag är numera även sugen på att plugga i Cambridge, det verkade så mysigt där.
Svar:
Jag satsar på Lund, för jag ska ju bo där antagligen, haha.. Men rent allmänt om det nu inte vore så att jag vill ha dig i Lund så hade jag nog sagt Cambridge, det verkar sjukt nice och grymt.. Men är det inte jättesvårt att komma in där?:S Och vad ska du läsa isåfall förresten?

Kommentarer
Postat av: Ahlen

RSS är, ja, exakt vad det är vet jag inte. Hur som helst, det funkar så att man använder en så kallad RSS-läsare (t.ex. den jag länkade till), och i läsaren lägger man till olika saker man vill följa (bloggar, nyheter, internetbaserade serier osv, det mesta som uppdateras funkar). När det sker en uppdatering syns det i läsaren, så slipper man kolla hela tiden. Utmärkt att ha som startsida.



Det vet jag inte riktigt. Kemi lutar det åt nu, men det kan ändras. Och ja, det är nog satans svårt att komma in, men man lyckas inte om man inte försöker.

2009-08-24 @ 23:07:43
URL: http://ahlendenriktige.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0