Uppe med tuppen, dkulle man nästan kunna säga.

ooooh.. nu sitter jag här ock gör mig redo till företaget. sitter och bortar tändernba och skroiver med en hand, lite jobbigt!
vet inte riktigt vad som skahända idag på företaget men det får vi ju se.. :)
Jag började inte läsa svenskaboken igår.. och inte heller körboken.. slutade med att jag tittade på en film på tv.. :P Dåligt dåligt..
Idag blir en ganska chill dag, man gör ju inte SÅ mycket skolarbete på företaget, vilket är skönt, och förhoppningsvis får vi gå lite tidigare eftersom det är första dagen, och VERKLIGEN så hoppas jag att vi slipper sätta upp massa flyers.. Det är ju svinkallt idag :S Igår vare ju så fint!
Sen iallafall ska jag bara ringa runt till lite folk som hjälper mig i vardagen( haha.. låter som personlig assistent men nej, t.ex. en sjukgymnast och en mentor på företaget ska jag ringa)
Efter jag har kommit hem får jag duscha och läsa lite svenska..

Bussen går om trettio minuter så jag har ganska god tid på mig och kan gott och väl sitta här lite, har bara en "morgon-syssla" kvar att göra, vilket är att gå ut med hundarna.. ^^

Förresten ska jag till syomöte (studievägledare om ni inte hört ordet syo) på måndag och förhoppningsvis kan hon vägleda mig lite och berätta vad som verkar bra för mig...

Btw, vad ska ni göra för projektarbete ?:S (Typ Ahlen..)
Jag & Emma ska fixa konsert/workshop/dansuppvisningar m.m. med hjälp av företaget då..:)


Kommentarer:

Ahlen:
Allt det där om positroner och antimateria och Fluor-19 och så vidare var precis det jag fick lära mig under min praktik förra hösten. Antagligen var din lärare på exakt samma avdelning som jag. Magnetröntgen kommer vi jobba massor med i kemin nu i trean, eller NMR som vi kallar det.
Svar:
Whaaat? Fan vad intressant och det sa du inte ett knyst om ;( haha.. Han lär ju vart på samma avdelning, det var i källaren typ sa han.. Ouh ? varför i kemin? Har det mycket koppling?
Ahlen:
RSS är, ja, exakt vad det är vet jag inte. Hur som helst, det funkar så att man använder en så kallad RSS-läsare (t.ex. den jag länkade till), och i läsaren lägger man till olika saker man vill följa (bloggar, nyheter, internetbaserade serier osv, det mesta som uppdateras funkar). När det sker en uppdatering syns det i läsaren, så slipper man kolla hela tiden. Utmärkt att ha som startsida.

Det vet jag inte riktigt. Kemi lutar det åt nu, men det kan ändras. Och ja, det är nog satans svårt att komma in, men man lyckas inte om man inte försöker.
Svar:
Ahaaa o.0... Då borde jag verkligen skaffa det.. men det är som en hemsida elr? Inget man måste ladda ner och installera? För isåfall kan jag inte fixa det nu eftersom jag är på pappas dator.. Men skicka gärna sidan igen.. :(
------ Ouh.. Men Kemi låter som en bra sak för dig^^ Eller, haha, det mesta låter som en bra grej för dig för du är ju sjukt duktig på allt, men sen räknas det inte bara hur duktig du är, gör det som är roligast (och jag antar det är kemi för dig). Precis! Man lyckas inte om man inte försöker, försök och se hur det går om du vill :) Annars får du bo i Lund :D

Kommentarer
Postat av: Ahlen

Det har mycket koppling till kemi ja, är det något ämne det har koppling är det just kemi. Det har ju trots allt att göra med atomer.



Ja, det är en hemsida. Det smidigaste är att registrera sig och sedan kan man logga in på vilken dator som helst och kolla på allt man bevakar. www.netvibes.com

2009-08-26 @ 16:50:14
URL: http://ahlendenriktige.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0