wooh! En tuff & hetsisk dag

Stavas Hetsisk så ? Hetskis kanske+ haha vafan! iaf stresssig osv..

Idag var vi (jag och emma) då på möte med rektorn och fick lite awesome random information om projektarbetet.. Därefter gick vi på lunch och åt snabbt i skolan.. Direkt gick vi vidare till företaget (eller åkte buss haha.. lata jävlar) och pratade kort med Harald om vad vi skulle göra idag och hur mötet gick m.m. sen började vi jobba med projektarbetet och DAMN vad vi kom långt!
Tänker inte tråka ut er med ingående info om vad vi gjorde så jag fortsätter: Efter "skolan" så åkte vi hem till emma för att fixa lite extra (och äta igen haha tjocksiaaaar) med projektarbetet och sen ringde Sandip och sa han var hemma hos mig haha.. Men istället fdick han åka till emma ;D vid 3 åkte jag & sandip hem till mig och därefter chillade vi i väntan på Amanda :D

Vi skulle göra läxa, se en film.. Och vi såg 50firstdate. :) och så skulle vi självklart kolla på uppbyggnaden av filmen m.m.
Blev brabrabra ;D Nu sitter jag här och bloggar och alldeles strax ska jag skriva ett CV, iaf börja på ett.. Och anmäla mig till högskoleprovet.

Nu måste jag gååå ;D HA en awesome dag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0