24 timmar senare....

haha alltså.. uppdaterade inte direkt bra igår ..men jag gjorde ju såklart en hel massa andra saker! Och bilder! Så lite kompensation hehe

Först så vaknade jag (efter min hemska dröm!) och då var ju en av mina sysslingar här, lilla Norah!
Så... ah vad gjorde vi? Lekte typ :)
Bakade först äpplepaj, handlade vaniljsås och sen käkade vi den såklart..



Efter en stud så drog vi ut till lekparken här precis utanför och så promenerade vi lite runt...
Vi käkade även middag ihop och spelade lite bordsspel / kort men sen skulle de dra hem..


Min lilla syssling hade även fått en av mina favorittröjor som jag inte längre kan ha ;( Jag fick den i present av Henke och jag älskade den! (gör fortfarande hahaha!)









Klas & jag åkte iväg och handlade cigg (på eko, billigast), mat (på willys) OCH tankade, det tog ett tag och sen var vi hemma och då ville pappa ha med mig till Magnus.
Så vi åkte till Magnus och skulle fixa hans dreambox (tv grej, typ helt enkelt en vanlig box med tvkanaler) och det gick ju ganska bra.. Sen när vi skulle åka därifrån...


Bilen är helt död.
Går inte starta.
Kuuul! haha.... Så pappa ringer upp Peter (som förövrigt är pappan till min syssling) och ber han komma med startkablar.. Snäll som den mannen är så gör han det.. Nu är iofs mamma livrädd att bilen kommer dö påvägen ner till lund eller upp från lund... stackars mamma!

Precis när vi kom hem så kollade vi på transformers två sen så läste jag lite i min stephen king bok.. Har inte haft en 10 minuter ledigt igår så därför jag inte skrev haha,, Låter ju inte så mycket i textformat men varje sak tog ju minst typ en timme eller något..


Åh.. Igår grät jag mig till sömns..
Och det var inte allvarligt.. Jag grät för jag var glad och lycklig men herregud vad ont i huvudet jag fick...
Men sen började jag såklart tänka på operationen.. alla gråtkänslorna fick väl fram den tanken i mitt huvud men sen så slutade jag gråta när jag tänkte på något annat helt random och sen somnade jag..




Förresten.. Någon som sett SD's val reklam?....
gå in, sen kommer den direkt. Oh my god säger jag bara... sen är det ju inte bara det ENDA valet man gör men whatever låt dom vara I guess...

OCH En till sak!! vissa saker från USAresan höll jag ju hemligt eftersom de var presenter.. Visade ju aldrig vilken supersöt och praktisk plnbok jag köpte till mamma! visade inte heller den stora feta svarta skinaktiga väskan jag köpte heller, men den har jag inte fotat än..
Här är plånboken iallafall:













Idag ska jag också göra en hel del saker men har iallafall tid att blogga :)
Just nu håller jag på att registrera mig till högskolan här i jönköping..

Kommentarer
Postat av: LINDA

Jag har verkligen en förkärlek för just Betty Boop, så denna plånbok tycker jag är jättesöt! :) Vilken affär köpte du den på? :)

2010-08-31 @ 14:35:48
URL: http://lindasara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0