Jagad av Nazister

HAHAH åååh vad det var jobbigt att gå upp idag!!
Klockan 10 ringde mitt larm, då var det dödstyst i huset.. Sen kanske en halvminut efter det så skäller Ebba, då säger Mamma till henne att vara tyst.. "Yes någon är uppe!" tänker jag och sen direkt efter det så öppnas dörren, Ebba skäller extremt jävla mycket (hon har börjat göra det nu, blir arg ;( ) ooch in kliver pappas röst ihop med Peters.

DÅ bestämde jag mig för att gå upp. Jag var så trött så jag bara ville somna om, men sen ville jag inte heller somna om eftersom jag drömde att jag var jagad av nazister som ville döda mig och var rädd att hamna i samma dröm igen..
Hela grejen gick ut på att jag skulle få en järnkors målat över ansiktet av min vän (hampus hette han) och anledningen tilldet var att han ville bli medlem i nazisternas grupp, då var man tvungen att hitta en människa som inte hade samma tankar / var jude.

Jag ERBJÖD mig att han kunde göra så med mig, eftersom jag tänkte inte längre än vad näsan räckte.
"okej måla ett kors i mitt ansikte så du får vara medlem" sa jag då..

Jag "försvann spårlöst" en dag, för det skulle verka som Hampus var en riktigt bra nazist typ..Sen dagen efter hade vi bestämt att han skulle måla på mig (hahaha påminner om nollning) och föra mig till nazisterna.

Dock tänkte jag dagen innan "vadfan..tänk så vill dom tortera mig" så jag helt enkelt sprang iväg.
Jag höll mig i samma stad men osynlig. Precis när mitt larm ringer så slutar det med att jag pratat med några andra vänner och dom pushar mig till att helt enkelt bara låtsas som ingenting.

Frågar då dom "ska jag bara komma tillbaks från att vara spårlöst borta i en vecka?"
Och ja, det är vad jag gör. Jag går in i nazist caféet (hahaha använder dom sånt!? HAHA) med huvudet högt och alla stirrar. Sen ringer klockan och då fick jag en obehaglig känsla så ville inte drömma igen.

Haha men idag ska jag göra nyttiga saker :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0