Nattinlägg!

Hejsan. Här sitter jag, aspigg....
Det blev inte film igår.. typ.. Vid 21 började filmen och jag såg till 21.45 då mamma skulle pausa och hämta chips + röka. då höll jag på att somna i soffan så istället la jag mig och sov.. Filmen spelade vi in... Tänkte att "YES nu kan jag äntligen komma i rätt dygnsrytm"......

Vaknade 1.35 av att jag var extremt kissnödig.. Och sen har jag inte kunnat somna... Tänkte att jag likaväl kan sätta mig här isåfall,, såå.. that's the story.



Kan ju berätta lite om en bra sak med försäkringskassan. Mamma trodde att hon var tvungen att spara semesterdagar till min sjukhustid i lund + min återhämtning (eftersom hon inte längre kan vara hemma p.g.a. "vård av sjukt barn" eftersom jag är numera vuxen...) men det är såhär att mamma har rätt till max 100 dagar med betalt!
Det heter "närstående penning" men såklart måste jag fylla i massa att jag behöver tas hand om osv osv...

Dessutom måste man ha ett läkarutlåtande från min läkare som vet vad jag har för problem o.s.v. och därför måste jag ringa han på måndag. man får inte skicka in papperna i efterhand för betalda dagar räknas bara från det att försäkringskassan har fått in papperna..

Sen ska man följa typ en dagbok hur många timmar man sköter om mig..  och skicka in den med, innan man får pengar ..

SÅ det är så skönt.. har vart orolig för hur vi ska klara av detta plus att mamma skulle haft DUBBEL ångest annars...Hon vill ju ha hand om mig 100% och inte oroasig o.s.v. men hade hon vart hemma hos mig i mer än semesterdagarna hade hon haft panik över hur vi hade klarat situationen så nu känns det lättare för mig att veta att mamma tycker det är enklare...







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0