Stephen King

Åh! Glömt att berätta förresten.. Läser en ny bok! Flickan som älskade Tom Gordon heter den.. Har bara läst 35 sidor än men gillar den verkligen! Tjejen påminner lite om mig (fast lite mer tjurig/naiv) men hon är ju också yngre än 19 år så då tror jag nog att jag också var tjurigare och naivare när jag var typ 10-12.. Tror hon är så gammal ungefär..

Anyway har alltid gillat Stephen King.. Jag började läsa talismanen när jag var ganska liten..typ..12 kanske.. och läste JÄTTE mycket av den men helt plötsligt så orkade jag inte läsa på kvällarna så jag vet fortfarande inte hur den slutar... Men det kanske inte var den bästa boken att börja med.. Svin abstrakt och dessutom hur tjock som helst.. haha!


Bokens handling som jag läser om verkade inte så himmla attraherande från början.. Handlar om tjejen, Trisha förövrigt, som springer bort i skogen ungefär.. Dock om man vet vem stephen king är så vet man också att han är grym på att skriva läskiga saker.. SÅ antar den kommer bli sjukt läskig senare in i boken..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0