Krogen i onsdags!

Inför jul så skulle vi handla lite julklappar till julklappsspelet.. Då åkte jag, tim, klas, hasse & leena till a6! :) Nice!
På kvällen skulle vi gå ut också..





Innan vi gick ut blev det förkrök och poker. Jag ägde. Tim och hasse blev skyldiga mig en drink. Det blev en snöboll som smakade asgott.. alltså. drinken hette snöboll.. heh..

Såhär ledsen blev tim när jag slog ut honom




Jag, klas & Hasse :D




Sen gick vi ut :)
Awesome!
Träffade Samone, Ebba, Ahlen och några från deras klass. Samt leenas vänner :D askul!








Haha just ja.. fick ju ett helt devoted ragg också.. han släppte aldrig taget hahahahha ...
Stod och ÅT (som vanligt. tjockismilla.. tim hade köpt åt mig <3) vid baren och då kom en snubbe fram och sa "hörru han där bakom dig i rutig skjorta tycker att du är söt!"
Då tänkte jag (som blev ganska överrumplad.. inte ofta folk raggar på ett sånt vis imo..) att jag skulle svara något flörtigt och smart.. så vad kommer jag på? HAHA inget bättre än "aa men det är inte så konstigt att han tycker, eftersom jag är jävligt söt!" för att få bort snubben och "hans kompis som tyckte jag var söt"

Och då säger snubben(som står bakom mig, och hänger över axeln typ)... "men hur ser du ut, har inte sett ditt ansikte än" .. DÅ BLEV jag lite irriterad och ännu mer ... "what to do"-ISH.. och kom inte på något alls att svara med.. så jag vände på mig och han fick se hur fan jag såg ut.. då svarar idioten "ah helt okej!" ..wtf?! hahaha men jaja.. sen gick han och "hans vän" ..

Då vände jag mig mot hasses bord och sa "JAG FICK RAGG! HAHAH!"
och high fivade med min bror.. sen forstatte jag äta.. DÅ KOMMER DOM TILLBAKS sen... aff haha.. och så säger han "aa bra att äta ju!"
"ja.. det är det.. vill du smaka? det är gott"
nej. det ville han inte .. sen vet jag inte vad vi kom in på men hursomhelst så visade det sig att det var _han_ som var intresserad och inte snubben i den rutiga skjortan. Så pratar vi om t.ex. min pojkvän, intressen, ålder osv osv i ett ganska bra tag, sen kommer tim haha.. och hänger sig över oss båda, på axlarna, och säger "eeey det är min brud back off hahaha!" så svarar snubben "du har en riktigt skön brud ska du veta!" jag bara "(H) Hell yeah!" i mina tankar .. hahahaha men iaf sen så blev det fram och tillbaks att han försökte men sista stunden på bongo så satt jag, hasse, leena och Jeppe i en soffa och babblade så nämnde hasse mitt ragg och så sa han "hahaha jag garvade sönder inombords, finns ju inte någon som är så trogen som du så jag tänkte bara 'fan vilken failfag' hahahahahhaha" ... Så jävla rätt ;D


hasse & jeppe på bild




Kommentarer
Postat av: Elena

Haha man trodde nästan att du skulle kasta din drink på den snubben som sa "ah okej" när han såg dig, när ja läste d blev ja skit rädd stannade typ upp i den meningen o höll andan när ja läste vidare HAHA:O( typ ooh noo låt henne inte göra något dumt nu)- jag kanske kollar för mycket på film .... Tror du har förändrats mer än vad du anar (hantera ilska)....

2010-12-28 @ 11:19:48
URL: http://elenastyle.blogg.se/
Postat av: jennie

haha jag skrattade på riktigt när jag läste detta inlägget... så beskrivande och humoristisk :D



"jag bara "(H) Hell yeah!" i mina tankar .. "



AWESOME ;D



GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

kram jennie!

2010-12-28 @ 20:40:38
URL: http://skymningssaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0