Julafton! :)

Åh. Min jul.. År 2010... Hur var den? jaaadu! Ganska underbar som vanligt. Och lugn . Niiice.. :)
Det var bara familjen, tim och farmor :) vilket då innebär Mamma, Pappa, Klas, Hans, Jag, Meg, Ebba, Tim & Farmor.

Man får INTE glömma hundarna :) <3 haha.. men ja.. vad gjorde vi ? Kan ju berätta om att jag slog in alla klappar kvällen innan, det var lite mysfaktor på det. Hasse och tim, dryga jävlarna, sa att "jag drar diskning och paketinslagning på samma tråk-o-meter" HAHA Idioter ;( fufufufu







På julaftons morgonen gick vi alla upp kl. 09 för att städa iordning efter renoveringen, fixa med maten och fixa ännu mer med maten och sen var klockan redan 13, då farmor skulle komma :)
Jag hjälpte till mest, såklart.. Cuz Im so best ;D haha nej men för .. vene.. det känns rätt och jag gillar det lite, man är så snäll :) Och INGEN JÄVLA LATMASK!!! .. -pikar så det ryker om det-














Vi åt ganska direkt när hon kom fram och det var aaaaaaasgott som vanligt, men överflödigt.. heh.. blev mer än hälften över... shit alltså.. haha
Efter maten blev det tv, kalle anka såklart.. :)  Vi åt ingen gröt sen för alla var så jävla mätta.. men en sak som vi gjorde var såklart att dela ut julklappar!! :)
Hasse hade köpt till mamma, pappa och tim.. Pappa & mamma hade köpt till hasse och farmor hade köpt till sina tre barnbarn (mig, hasse och klas)

Av farmor fick jag ett jättefint bäddset :) Det var i siden! Fett nice :D tack tack tack! Och vem gav jag julklapp till iår då? Inte ens tim? nej. inte ens tim.. Blev bara en klapp till MC.. :) En stjärtlapp och godis och en pulka-dejt i parken bredvid huset här haha <3 åååh JAG GILLAR DIG MC :) <3

Så vad fick jag mer? Av Mc, t.ex? Mobilpengar :) Sen fick jag en pulka och lite mer mobilpengar av två andra vänner, tack finisar!








"men gud vad lite du fick, det är ju ffs jul"
ÄSCH!!! :) Jag är jävligt nöjd .. Jag fick vara med tim och hasse t.ex. oCH KLAS. klas har alltid vart glad hela veckan typ.. Awesome :) Plus att jag har fått spela massa kortspel med familjen o.s.v., sånt jag gillar så mycket!

Efter Kalle & Julklappsutdelningen så var det Family guy på tv :) Det tittade vi lite på också sen åkte farmor hem..



När farmor åkte hem så spelade vi poker :) Det gjorde vi i onsdags med och då vann jag mot hasse, klas och tim(H) men idag var även mamma och pappa med, jag vann inte.. Tim vann båda gångerna. DÅLIGT! jag ville ffs vinna.. haha..




Och efterrätt för tjockismilla blev banan i ugnen med glass och lite after eight på.. Men det var bara jag som åt. Jag säger ju det. Äter fan hela tiden ^^




Efter pokern så vet jag inte vad alla andra gjorde men jag satt uppe och spelade Moneky Island 2 på tims Iphone 4 . Jag älskar fan det första monkey island och än så länge har jag inte kommit så långt på 2an, så vet inte hur jag ska dömma det än :)
Spelade under tiden som jag väntade på att Boris & Sabina skulle komma förbi och säga God jul och kramas och mysa och prata :) Det var treeeevligt och vid typ 01.30 åkte dom hem... haha.. men en fin jul var det iallafall! :)

Hoppas ni hade awesome jul också.. förmin var verkligen great. Älskar gettogheters  ;D


Kommentarer
Postat av: mc

JAG GILLAR DIG SÖÖÖTNOS! tycker vi ska ta vår stjärtlappsdejt snarast! vad gör du på lördag?

2010-12-30 @ 03:08:52
URL: http://insomniia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0