Woooooooohw..

Heh. Har vart sååå mycket grejer som hänt direkt efter varandra så jag har inte haft tid att skriva här.. Illa. I know. Mc & W. har redan hunnit klaga på att det var låg uppdatering. Men OKeeeeeej! Då får ni väl tillochmed några realtidsbilder Höhö! awesome. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll..  För nu har jag bestämt mig för att jag går ut. blir inte chillkväll med jossan (igen. Ska berätta sen :D) idag eftersom hon förmodligen fortfarande sover... FAST OM hon är duktiiiig så vaknar hon NU INNAN JAG GÅR! ;(
Så. Ska jag ha det här?


Eller det här?

nytagen



gammal bild




Eller den här?

nytagen


Gammal bild

Den första outfiten är lite mer slapp, jävligt skön och man får shyssta former i den trots slappheten p.g.a. tightsen och urringningen. Men. Den andra outfiten har jag för det första inte ens använt nån gång och den är dessutom mer fin/sexig ish.. Jag älskar klänningen men har fan aldrig någon "tid " att ha på mig den. därför vill jag gärna använda den.. man får även shyssta former i den outfiten eftersom den är så jävla tight.. Sitter just nu och skriver med klänningen på, och jag kan knappt sitta ner utan att rumpan blir helt fasttryckt i klänningen. Hahaha.. aaanyway.. jag har ingen aning om vad jag vill ha.. tänker.. Ska jag ut kan jag ändå köra fullt ut med klänning och allt. men sen tänker jag.. kallt ? o.0

Innan jag drar iväg så ska jag iallafall kolla lite läxor..


Men öh juste...What have I been up to?
Kan börja med idag...

Vaknade typ 08.30 (sov runt 04...) av någon jävla fet borrmaskin som borrade nere i marken i källaren.. Lät seriöst som hela huset höll på att gå sönder. Otroligt nog så sov Josefin igenom det hela.. stört.

Sen spelade jag lite kort med tim, tog mina piller och gick ut med hundarna.. Därefter skulle jag sova, då råkade jag väcka jossan.. och vi började såklart babbla.. Kan vi nånsin hålla käften ihop ?^^ anyway.. efter typ tjugonde "gonatt igen!" meningen så kom jag på HELVETEEE det är fredag. Inte helg= ledigt. Nej. det är skola. Jag flöööög upp ur sängen och sov som tur var i kläderna för det var så sjukt kallt.. Så jag tog min bag, min plånbok och spraaaaang iväg. Orkade inte ens springa hela vägen till esplanaden. lame.

Hade en föreläsning om referensskrivning.Rövtråkigt. Kunde det redan. sjukt onödigt. Efter föreläsningen hade jag ett litet fort möte med min föreläsningsgrupp som bestämde träff på måndag kl 11..nice.

Efter skolan blev det A6 gallerian. För att leta massa små julklappar till vårat julklappsspel :D Hitade 9st. Skulle bara köpa tre till mig egentligen men sen passade jag på att leta åt mamma, pappa, klas, hasse och tim med :)
Tim och jossan var förövrigt med på a6. jag ringde och sa att dom skulle komma.. Jossan hade fortfarande inte gått upp haha..!




Aaalrighty. Efter detta så gick jag och duschade... sen somnade jag. När jag vaknade trodde jag att det var en ny dag. Jag var totalt förvirrad. Usch.

Så.. Igår? vad hände igår?
Insane. Tim kom. Iofs två timmar sent.. hehö..
Igår var det torsdag.. jag tog blodprov och gymmade. Ökade vikterna hörrni!! ;D jag börjar bli stark och biffig! AKTA ER FÖR LILLA MILLA, annars kan ni åka på däng ;D
Blodprovet gick fint, förrutom att det blödde på golvet igen.. haha.. börja bli helt hårdhudad på långfingret på vänsterhanden nu.. Tre och en halv månad i sträck har jag tagit blodprov i det stackars lilla fingret!

Iaf.. sen åkte jag hem.. chillade sönder..tittade på ung och bortskämd. Fan vad jag stör mig. Jag stör mig så mycket att jag blir beroende av att se det. Får ut mina aggressioner typ.. Dunno. men ja..  sen skulle tim komma typ och han ville ha käk så jag fixade stekt ägg, stekt bacon och vitlöksbröd i ugnen :) Nice. Han var nöjd.

Sen sov vi ett tag och när jag vaknade igen så hade jossan skrivit i panik till mig på msn så hon fick komma hit och hänga.. Vi gick till affären och köpte chips(2st), julmust, dipp (2st.), Jo-juice (2st), marabou choklad. Plus tims två ramlösor.. anyhoooow.. det tog slut igår. Heh.

Mumsigt! <3 och awesome att träffa jossan.. vi skrattade som vanligt och pratade i ett.. alltså fattar inte det? varför kan vi inte bara andas, chilla och relaxa? vi blir helt ettriga med varandra hahaha! Okej. Hmm.. vi började titta på en film (jag och jossan..) men sen kom vi på att det sög ju för tim. Då skulle vi spela risk. Men istället så träffade vi på Jernhagen utanför på gården.. han hade tydligen flyttat hit? Lol. Och sett mig på bussen men inte hälsat. Lol? XD anyway nu ska jag leta efter han varenda gång jag går på busshelvetet så han inte tror att jag hatar honom.. hahahaha
sååå vi stod ute i snön hur länge som helst och pratade med lilla tobias.. hmm.. vad mer.. ja sen kom vi in igen och fortsatte smaska i oss grejer och började titta på filmen igen (fjorton suger) eftersom tim ville sova.. så jao.. sen blev det inte film endå.. Efter typ halva filmen så engagerade vi vår tid till facebook och Msn istället.. HAHA ;(

Så jao.. thats about it! NU måste jag kolla läxor :) Och bestämma mig om jag ska gå iväg eller inte ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0