Underbar dag!

ååååh! Jag har haft en awesome dag ihop med MC idag... nu är jag dock deppig. störande som fan. men yeye...Ska se på fjorton suger nu och sen sova.. Imon kommer jag inte uppdatera förrens kanske klockan 15 eftersom jag och klas ska måla väggar imon från typ 09 till så lång tid som det tar att måla i källaren ^^ så vi får se. Men iallafall så ska ni få lite fina bilder från idag, men dom får ni imon ;D

Måste duscha imon med. och göra min engelska som jag kämpat med idag. Röv. Dålig dag imon gissar jag på, men hoppas att jag vaknar på rätt sida och att min engelska hinner bli klar, annars är det inte bara mitt fel... försökt få hjälp från alla möjliga men ingen verkar ju fatta sen förstod MC av alla .. Hon hade gjort sånt på svenskan så nu förstår även jag hur jag ska göra.. TACK för det sötnos <3 men ja, film nu! ;D



Blir man inte glad ? ;D


Påväg till centrum och FIKA ;D

Wofuckingho! Jag ska åka iväg ut i det SVINKALLA VÄDRET ( ;( ) in till stan för att träffa gulliga MC ;D hon ville fika så då tänkte jag att vi kör på det! Nice! Pappa och mamma ska ändå vila nu så vi ska inte måla om osv på några timmar :)

FÖrövrigt på tal om pappa! haha.. han var hos hjärtläkaren idag.. han har ju också hjärtfel, men hans läkare var samma som min. haha.. cool ;D men yeye kommer väl lite foton o.s.v. ikväll :)



Fjorton suger.

Alltså. HAh! jag minns hur jag ääälskade den filmen. Blev så sugen på att se den igår så nu har jag laddat ner den och ska kolla på den såfort jag kommit lite längre med engelskan..tänker dock.. tänk om filmen suger?;( hoppas jag fortfarande gillar den och att aron fortfarande är så snygg skaterboy som han var.. HAHA.. låter kanske lite fjantigt men what the fuck ;D tyckte också hon tjejen, emma(?), var grymt snygg också. Fan perfect couple där ju ;D snygging plus snygging hahaha
men jaja klart man får vara lite fjantig ibland! nu från fjantig till seriös - göra mer engelska ;D






På tal om sjukhuset och norge.

HAllå?! haha sist jag och Kirsty träffades så var jag ju helt invalido.. KUL att hon får se värsta förbättringen.. Söta ungen kan tillochmed krama mig nu :D kommer bli toppen! längtar sönder! NU ska jag verkligen göra engelskan (A) hihi!

Galet, vad narkos gör med dig! TILL MIG VID NÄSTA OPERATION!

Alltså. Jag gick inte och gjorde engelskan nu ändå.. fastnade i mina bild och video mappar... kollade igenom alla alla alla videosar från hjärtoperationen. Har ju inte laddat upp dom här p.g.a. att mina bröst syns i typ varje video hahahah men ja för att komma till poängen.

När man VAR DÄR så kändes det som man hade sån JÄVLA koll på allt. Hur man mådde vad man gjorde vad man sa osv osv. Men när man ser på videosarna så ser man också att jag hade feting koll fast nu i EFTERHAND så vet jag knappt ens hälften av vad jag säger på videon. Klagar bl.a. på att jag har ont i halsen pga respiratorn och ont i ryggen men jag minns inget inget inget av det, minns typ bara det som gjorde ondast vilket var typ att nysa, att ligga på sidan o.s.v. .. fan vad gött med narkosen om jag ska vara ärlig. En sak jag MÅSTE minnas till nästa operation då jag ser på alla videosar igen, är att jag absolut INTE bara ska tänka på vad jag säger i videon om hur ont jag har och vilken kontroll jag har på mina känslor, för det är verkligen inte så illa som det låter i vissa videos..



Det jag minns mest är hur snälla alla var, hur mycket hjälp jag fick och hur bra behandlad man blev. Fick ha mina nära och kära där. Det var det viktigaste.
Minns inte smärtan så mycket som när den jävla idiot kuratorn kom in eller den ena sköterskan som var helt jävla brutal.. TILLS NÄSTA OPERATION så ska " milla om 10 år " minnas att det viktigaste är att familj och vänner kommer iaf MINST en gång om dagen.

Pappa och andra tyckte att det var för mycket, under den tiden som jag var där, men jag är nu i efterhand helt 100% säker på att det hjälpte mig att inte tänka så mycket på hur ont jag har. Varenda gång jag vaknade mitt i natten och ingen var där, då var det som jobbigast. Men försökte alltid låtsas att kameran var min vän typ.. Spelade jag in en video mitt i natten så var det för att ha någon att prata med, jag kunde ju visa den sen för minavänner typ... för jag har mååånga videos som är inspelade mitt i natten där man inte ser något utan bara hör en lite krass milla röst prata.. hahah..

Det absolut värsta med hela grejen är inte att dom köttade upp mig o.s.v. för jag minns SÅKLART inget av det eftersom jag var under narkos. Men det värsta var några få tillfällen. Maken smakade skit, det var hemskt. Tim var inte närvarande, det var hemskt. Kuratorn var hemsk och att ligga ner rakt hela tiden var hemskt.

men ... inte mycket värre än så.. alltså nu låter det som att det inte är en big deal att operera hjärtat. DET ÄR DET JU. men under narkos och painkillers så var det mycket enklare att hantera (såklart..) Alltså FAN VAD JAG SVAMLAR. men jag hoppas att när jag läser detta om tio år, så förstår jag fortfarande vad jag menar... :)

Småfunderingar kring blondinbella

ja, som ni vet så följer ju inte jag hennes blogg.
jag följer kenzas och falsksanning. men i falsksanning dyker det upp en hel del av blodninbella och då började jag tänka kring hennes "åh man kan allt om man vilL" grejer. wich is mkt sant men ja..
förrut var hon även expert på relationer, inte bara kärriär och självförtroende.
Det mesta som hon säger låter ju ganska trovärdigt nästan hela tiden men ser man tillbaks så är mkt ren jävla bullshit.
vem är hon som säger att hon är en relationsexpert osv när hon hade haft killen i 2 år då kanske när hon pratade om det?  PLUS att hon nu inte är med honom längre för hon vill hellre jobba? XD det är ju hennes val men det låter inte direkt som någon expertis på relationer.. möjligtvis det hon predikar om NU för tiden hela tiden, alltså karriär och skola, det kanske hon är lite mer av en hejare på men... när jag ser på allt hon pratat om förr, och ser hur det INTE blev, då blir det liksom en tanke "okej och nu ska jag lyssna på det hon säger för att....? "

Menar.. jag kan babbla om allt möjligt med och få det att låta trovädrigt SPECIELLT om jag själv har utfört det och lyckats.. men I dunno..  min point är väl kanske att man inte ska ta hennes ord for thuth, precis som man inte borde med NÅGON människa. men det är lätt att man gör det med folk som har stort inflytande. Om jag hade vart ...aa säg 14 år idag.. då hade jag LÄTT köpt allt hon snackar om. Seriöst. För det låter så jävla bra och jag vill också ha en fin karriär osv.. men still man måste se på vad som finns omkring en också. Använda det. Jag hade aldrig kunnat få litet "tillskott " avmin pappa o.s.v. som hon t.ex. hade kunnat få.


Tycker iofs fortfarande, såklart, att det är ballt att hon lyckats med allt som hon har lyckats med. No question about it. men ja som sagt.. hade jag vart 13, 14 år.. så hade jag nog köpt hela skiten, och SÅ jävla perfekt är det nog inte som sagt




Ska precis börja göra min engelska sååååååatteeehhh.. ni får helt enkelt nöja er med mina blogginlägg för idag.. Kanske skriver ett ikväll om min skolgång i högstadiet. Fucking awesome time men aja vi får se!




På torsdag blir det Norge!

Eller egentligen på fredagen jättetidigt.. xD
Torsdag blir som vanligt blodprov men inte styrketräningen för den är inställd för "hjärtgruppen" som vi tydligen kallas.. efter blodprovet så drar jag till Helsingborg för att byta buss och passar på att träffa en vän från en tid tillbaks, kommer nog bli awesome ;D..
Efter det så är det huuuur lång jävla bussresa som helst till oslohelvetet... Och FINALLY DÄR så får jag träffa min fina kirstyyy <3 haha cant wait!



This is us, on a serious day ;D hahah! ne usch varje moment med henne är alltid fucked up på något vis.. <3

Ingen vill veta vart du köpt din tröja

FY! jag VILL VERKLIGEN INTE. Jag fattar inte ens instruktionerna? HAHAHA ... jag kommer göra Koaz med läxan ! så istället sitter jag och lyssnar på den gammla dängan från raymond och maria.. HAHA... ;( fan.


Och har iallafall fått lite kommentarer som jag tänkte svara på :)

Erika om Failmorgon:
Tycker om det du skrivit! Roligt att se lite sunda grejer och inte endast det generella grejerna som man kan läsa om typ alltid. ;)

Svar: Oj waow vad roligt! Tack så hemsk mycket :) !




jennie om Lambretta - Bimbo:
hade fullständigt glömt bort den låten ~lyssnar nu~

Svar: haha samma här! Lyssna på ;D..




jennie om Hur pallar man med..?:
Så bra skrivet:
"Det är fan the reason I live.. ingen kommentar kan ändra på hur tacksam jag är över att jag har mina ärr där som visar vad jag har gått igenom och hur bra det gick"

Svar: Eller hur. Tack ;D



Anonym om Hur pallar man med..?:
Det var faktiskt ett digestiv kex :(

Svar: HAH jag vet! Taskigt ;( du får värsta kinderägg så får jag digestive ;(.. Du glömde din fina "signatur" (/W)


jennie om Ur mina bildmappar - LÅNGT inlägg ;D:
Fina bilder! :D
Och jaaa, lekparker är BÄST :D Jag och min bästis hade en grupp på FB som hette "Vi som vågar leka i lekparker", vet dock inte om den finns kvar haha!!

Svar: ååå tack ;D jag älskar fan foton och bilder.. har så oerhört dåligt minne så gött om några bilder kan påminna mig om roliga händelser och fina känslor ;)  Jaaaaaaaaa. vad är det för fel på folk? Man vill vara barn så länge som möjligt.. Eller njea. vissa gånger får man ju gärna vara seriös osv men u get my point..
Det var som pappa sa en gång när jag var hos mina sysslingar (8 och 6 år tror jag att dom är).. Vi hoppade på deras studsmatta och FYFAN vad roligt det var, men jag orkade inte så länge p.g.a. hjärtfelet så när jag gick till "alla vuxna " igen där jag "hör hemma" så sa pappa "haha det var lite ironiskt att se er tre tjejer där borta, det verkade som den som var äldst hade roligast" :D






Hah. NI får en bild från teatern i sjuan,, ;D SO lärare (favvisen haha!), emma, samone och jag. hahaha <3

Åh nostalgi!!!!!

Haha ååååååååååååååååå tittat igenom alla bilder från 7an, 8an och 9an... skulle skrivit jättemycket nu om jag inte var så trött.. men laddar istället upp en av mina favvobilder



Tobbe, jag, norden, koffe och ahlen.. micke fotade ;Dhaha. .tar INTE tobias på snutten !!! xD tar min skateboard från honom bara..

Lambretta - Bimbo

DAMN! haha idag hittade jag den låten. FAN VAD Längesen.. hahah shit vad nice! älskar att hitta gammla godingar ;D

Någon mer än jag som gillade den ?;D haha.. just det! snart ska jag utföra mitt bus! :D.. eller Mina bus.. det är ju fan jämt.. störande!

förövrigt så har jag packat och fixat hela dagen än så länge.. har även vart på sortergården och slängt massssssor med skräp.. poo det suger med sånt här... men yeye.. ska se på Kenza& tyra show nu innan jag fortsätter.. (Y)




Åh. eh. Sova?;D

jag är lite sömnig.. gick upp 7.15 för att åka iväg till bassängträningen.. gick perfa. men jag glömde att sätta upp håret i en boll, satte det bara i en hästsvans så det blev ju blött ändå. Haha. fail. men är man trött och stressad så är man! Jag vad ägig som vanligt i vattnet hahaha näää men vene vad jag ska skriva..

När jag kom hem så somnade jag ;D Fast det gjorde jag på bussen påvägen hem också.. herregud ... Jag brukar alltid garva åt folk som sitter och somnar till, vaknar i värsta chocken och somnar igen flera gånger om.. Sådär var jag.. HAHAH jag skrattade tillochmed åt mig själv en gång men somnade igen ;(


men nu är jag vaken igen! ;D idag ska jag packa lite till osloresan, ringa kirsty, städa lite i rummet, läsa BTH's utbildningskatalog och även göra lite läxa :) Sugit men a girl gotta do what a girl gotta do! ;D



Min sko i tims ;D haha awesome bild <3

Hur pallar man med..?

Hoppas verkligen inte mamma läser det här för hon kommer nog bli ledsen.. Plus att hon kanske missförstår det.. Ja.. tänkte på mitt ärr idag. .eller mina ärr... När jag var liten så var min mamma livrädd över att jag skulle må dåligt över mina ärr och ha zämzt självförtroende pga det. Men jag MÅR INTE dåligt över dom. Alls. Men ibland börjar jag fundera... Har fått så mycket konstiga reaktioner...

Vissa säger "oj", andra säger usch, what the fuck, men lol o.s.v men vissa säger tillochmed "oh sexigt".. Jag.. jag säger... Millieh? Det är fan the reason I live.. ingen kommentar kan ändra på hur tacksam jag är över att jag har mina ärr där som visar vad jag har gått igenom och hur bra det gick. Inget. Men jag börjar fan bli less på vissa kommentarer om ärret .. värsta var väl fortfarande emotjejen på stranden för några år sen.. Damn om det hade vart nu hade jag nog slått till henne.. sån attityd! usch. men blev så ställd så svarade bara "nä min pappa slog mig som liten" när hon frågade "vadi  helvete har du gjort på ryggen".. lol.. HAHA

men ja..det är väl ändå inte SÅ hemskt? Fine när det var blodigt osv, usch. men förr? och som det ska bli? är väl inte katastrof? o.0






Vene om ryggen syns men yeye..





Mysigt!

Kom nyss hem från farmors syster som fyllde 30! haha nejdå:) men hon  både ser ut och beter sig som 30 typ..haha:) det var mysigt att  vara där..åt maaassa goda maträtter och efterrätter! plus att min fina kusin hade kommit hem från sydafrika efter 70 dagar så det babblade man sönder om.. NICE!! :D




Ur mina bildmappar del 3 - Random.

Eh. Såg precis att jag har en mapp med MASSA helt osorterade bilder på skrivbordet så tänkte att jag tar från den ^^




HUNDEN som vi hittade! Omg. ville bara dra hit henne igen när jag såg bilderna ;((( hon var så fiiin och snäll! sen ringde ägaren polisen och vi hade redan skickat in beskrivning på vovven. Attans. Dumt ;(


Micheal Scott & Dwight Schrute (H)





random bild från studenten som jag har fått av någon :)


Jag & Emma. När jag hade naglar. Waow.. HAHA nice. fan vad jag är kass på det där.. men går väl hand i hand med latheten. Vill SÅÅÅ gärna ha fina naglar men klarar fan inte av att ta hand om dom så dom inte pajar. Crap




mina läppar<3




En söt millieh!




Bongo Bar innan operationen :)
Ting, Ebba & Emma <3..



Oliwer & kissen <3





OH WHAT?! Nu såg jag hur JÄVLA Mycket orensat det var. FYFAN. typ miljoner egopics, miljoner bilder på en konsert och miljoner bilder på min 18årsdag och massa random grejer.. fyfan. orkar inte ;( men ska iaf rensa dom mapparna nu så ni får se någon annan gång:)


Kommentarer.

Haha..Jag undrar en sak.. många har sagt att jag påminner dom om Hermione i första harry potter filmen.. wtf? Är det en bra sak eller en dum sak ?HAHHA! Innebär det en söt liten tjej som är duktig eller en riktig jävla nörd som bara pluggar ?;D

Och sen har jag fått en kommentar som jag tänkte svara på :)
Men innan det måste jag rekommendera thåström. ALla borde lyssna på thåström! han har både rockiga, mysiga, balladiga och bra bra bra braaaa låtar!! Just nu är det "över sundet" som åker igenom mina hörlurar. Så fin!


Anonym om Såhär långt har jag kommit . .:
<räcker över en virtuell kaka> =)
/W

Svar:TACK! det är jag värd :D men jag gillar inte så många kakor så hoppas det är en god! Mjuka kakor är fine men inte hårda oftast ;)
Förövrigt så tycker jag att du ska lyssna på Varför är du så tyst med thåström och framförallt FÖRSTA versen. :)




Får ni en random bild på mig från ollons fest nån gång i sommras innan operationen ^^



Todaysies!


"Oh waow honey they are amazing, what are these?"
they're a new breed. A crossbreed between tulupes and daysies, I call them TODAYSIES!" :D

Haha, fan! Jim Carrey <3


Men jaja. Idag är det söndag.. vad händer idag? Jag, tim leena, hasse och klas ska iväg och handla små julklappar till vårt julklappsspel och sen ska jag väl förmodligen slå in alla små paket! Fan vad jag gillar att slå in paket haha. det är så myyysigt och juligt! Inget annat i det här huset är ju juligt ändå så lika bra att leva på den lilla julkänslan jag kan få ihop! :D

Efter paketköpet så kommer vi förmodligen fortsätta att fixa och dona lite i huset. Runt 15 gör vi oss redo för middag hos farmors syster som fyller år...vid 16.00 så ska vi vara där men då ska både tim och Hasse ha åkt hem.

Så ja. Paket handling, paket inslagning, måla väggar, middag och sen.. måla väggar igen ? ;D...
Skriver nog iallafall en gång till idag ;D


Fredagen & lördagen!

Åh waow! Tim kom hit klockan 1.40 på fredagsmorgonen och sen skulle vi gå upp så vi var på dreamhack klockan 10.00. Det gjorde vi inte. jag gick upp typ 11.30 och sen var vi inte där förrens 16.00 typ..

Innan vi åkte till DH så åkte vi till stan för att käka lunch på en restaurang, NICE! ;D .. det var kinabuffé. Tror INTE jag åt för mina 85kr... ;(.. men YEYE whatever. Jag skulle blivit bjuden av tim men vi råkade faila lite vid betalningen så han fick betala mitt inträde till DH sen istället :)

Efter att vi hade käkat så åkte vi till posten, hem och till ett ställe där man säljer däck vid typ 16.00 var vi klara och uppe på DH. Dom hade ju bytt ingångsställe så jag fick ju gå flera meter. Fett drygt. Passar INTE lata milla kan jag ju säga.. hahaha


Såååå.... nu.. vad gjorde vi på DH?
Gick runt och tittade, chillade lite och lärde oss lite OCH FRAMFÖRALLT så kom jag NÄSTAN fram till vad jag vill läsa och jobba med. Funderar på att gå samma program som hasse. Men. Still inte säker. DÖDA MIG?! varför ska man bestämma vadfan man vill jobba med hela sitt liv, REDAN NU?!!!!!!!!!!!!! och jag vill läsa fem år så det passar ju men störande ändå. Är det milligt?... I dunno. Äsch. Blir fan knäpp.


Den här lilla manicken testade vi inte men den såg jävligt rolig ut. Var som wii grej typ.. Står på brädan och rör sig så rör sig brädan på skärmen.. ^^ No more no less, men jag gillar ju sånt!



SEN!!! Såg jag den här som jag bara MÅSTE testa tänkte jag. SYND dock att det inte var en helikopter utan att det var ett stridsflygplan. men ja. Jag testade. Jag fick sitta och vänta på några smånördar som var lite nervösa när jag kom och satte mig jämte och väntade.. Sen så var det min tur. Det var grymt roligt men samtidigt grymt svårt. Efter att jag hade spelat så fick klas och hasse testa med ;D Sen kom en söt liten asiatsnubbe som förmodligen hade med sig det här för att visa upp.
Och så bad jag honom lite snällt att spela det själv en gång, så man ser hur ett proffs gör, eftersom vi andra bara sög röv.. Han visste exakt hur man skulle göra och det såg redan mycket roligare ut ;D

Klas ;D


Hasse ;D


Och efter det gick vi till KTH och kollade på ett spel som jag ville testa också. Man tittar helt enkelt på skärmen och trycker på space, så dödar man dom små fåglarna som åker förbi ! coolio ;D och det var roligt men jag var sämre än både hasse och klas, FAST BARA LITE sämre ! :D Hasse ägde.



Efter tävlingen så skulle vi testa ett annat litet spel men det slutade med att vi stod och pratade i över en timme med snubben som hade gjort spelet och fick tips och idéer och lite inside info om hur man tar sig fram i spelvärlden!



Såhär såg den lilla eyetracking maskinen ut :)


Vi tittade lite på SC2 (starcraft 2, för er som inte är nördar som läser min blogg ;D;D) turnering! nice! :)
Och ni som ÄR nördar kanske känner igen "DAY 9" som sitter där framme vid skärmen och kommenterar spelet ?:)




Efter SC2 så kollade vi runt lite bara och sen blev det Street fighter finalen! FAN VAD DET VAR GRYMT!
Fucking awesome. Den jag hejade på från Winner bracet vann! Nice!


och ja.. en sak. Det var typ två år sen jag var där. MEN SKIT alltså. Det är helt sjukt vad det har expandat och framförallt hur internationellt det har blivit! fan galet...  i t.ex. finalen här så var det fyra personer. En var svensk.

Prisutdelningen:





Men ja.. lördagen! Igår. Jag vaknade 09 som vanligt och gick ut med hundarna. Sen packade jag bara hela jävla dagen i mina rum. och gick och handlade. och lagade liiiite mat men mest gjorde mamma och pappa och tim..

Bl.a. packade jag hela min resväska med kläder som jag inte tänker använda förrens i sommar.. Den här ska tim ha med sig. Feminint och snyggt ;) 






Sen iallafall så bestämde vi ju oss för middag som sagt. Men det blev en sen middag.. På kvällen rättare sagt. Och eftersom både hasse och tim var här så tänkte vi att vi bjuder in farmor också. Så då dukade jag fint och sen käkade vi janssons frestelse, korv, köttbullar och omelett ;D







Såhär långt har jag kommit . .

Hinner inte skriva så ni får en snabb video ;D .. har minst hälften kvar. I MINA rum. sen ska vi rensa resten av huset + källaren + vinden. Glhf. tack.


Fullspäckade dagar gör bloggen lidande.

Dayyum dudes! jag har bara flängt runt och hittat på saker hela helgen, nästan så mycket att jag glömt hälften.. haha.. Hursomhelst så var vi på DH nästan hela dagen igår och det har jag lite bilder på. Synd att jag missade att spela in street fighter finalen. HELVETE vad dom var grymma. Jag ville bara se mer och mer och mer! Alltså ni vet SÅDÄR super töntigt som alla sportnördar sitter framför en fotbollsmatch "ÅH SKJUT SKJUT!!!! KOM IGEN!!!" och så failar någon skriker dom "NEEEEEEEEJ!!!!" och tar sig för huvudet? Sådär var jag igår. Jag var så inne i att min favvo skulle vinna. Jävla skit vad ballt det var! Och min favvo vann !H HAHAHA!

Synd att det inte var en svensk dock men jaja, en svenne kom iallafall trea!

men mer om det sen när jag skriver DH inlägget. Jag ska börja packa ur massa lådor i mitt rum nu så jag kan packa i ner hyllan o.s.v. Imorgon åker tim hem och det suger;( Men sen ska vi käka middag (SMÖRGÅSTÅRTA MUMS!!!!!) hos min farmors syster för hon fyller år :) ÅÅH vad fin släkt jag har! Och nej, inte för dom bjuder på tårta hahahha! för dom är fina, snälla, mysiga och trevliga! :)

Åh juste. ska även inpregnera dojjorna idag med. herreguuud så mycket det finns att göra ! Plus att jag har spelat in (eller pappa har spelat in) typ 4 filmer jag ska se på.. yeye.. AH! och igår skrev jag klart min engelska med. fan vad mycket jag har att skriva om men nu får det räcka! :) FÖRLÅT för lite sego uppdate men ni får bilder och videos sen så be happy för det iallafall!




LOL. Snyggast.se HAHAHA hur gammalt är inte det? Men jaja, gillar bilden iaf! ;D

Störande.

Pappa hade sagt att jag skulle bli skjutsad men det hände väl något som kom ivägen. Hursomhelst så ska jag nu iväg och ta ut mediciner, ta blodprov och träna sjukgymnastik, skriver sen;D

Ur mina bildmappar del 2 - LÅNGT INLÄGG!

Ur mappen Halloween 08


Ahlen var söt som punkpopare hahah ;D


Nadde hade med sin kusin från malmö ;D



jag var Geisha och stod, precis som en geisha, för underhållningen enligt emma och amanda. Haha.. var ganska full ...



Det var verkligen blandat med folk på den här festen, bl.a Elena, Johnny & Solin



Bosse, Julia & några andra kom också.. samt några helt jävla random som bara en kände.. idioter dock..



Ur mappen: Hankfyllerår07 + random

Vi skulle haft tjejmiddag, sen insåg vi att henke fyllde år.. Haha så det fick bli födelsedagsmiddag hemma hos mig för henke istället.. ;D Det är även vissa gymnasie bilder och andra randombilder i den här mappen..


Min fyrhjuling <3 ÅH Vad jag älskade den! haha kunde ju inte ha en vanlig EU moppe för jag var så kort hahaha!




Jag sken och glänste i skolan med min fina kamera ;D


Nu kommer några bilder på min gymnasieklass, från 1an.. Kan vara kul för alla som följer bloggen att se det eftersom det är några från förra klassen som följer den ;D

Björn


Robin


Viktor H (årding?XD)



Eric


Peepz i vårt kök ;D



Henke, lilla Sofia, Samone, Nadira, Emma & Ebba



Sen blev det chill i vardagsrummet ;D





Ur mappen: JIINGIJAMBORII

Ja just det. Haha. Vet inte om många vet om det men jag har vart SCOUTFLICKA ;D! dessutom en kristen scout.. Grönskjorta vettni! men nej, jag är inte kristen, aldrig varit. Men det var den närmsta scoutkåren som fanns PLUS att Mc & Emma redan var medlemmar . Fucking awesome times vi hade där hahaha!


Det var ute på en stooooor åker i skåne någonstans.. det var ett internationellt läger så det fanns bl.a. scottar där som hade kiltar som scoutdräkt HAHA ;D !



Vi (jag emma mc) skötte oss aldrig. Sov ALLTID för länge, struntade i alla "viktiga" uppgfiter, förrutom dom som var roliga typ fixa tältet osv haha! Så här sover vi en gång på morgonen
Emma, jag, mc



Emma, MC, G....något, bella & jag. HAHA. fult ;(


Jag lärde mig att spela bonka bäver.. ;D



Tre kristna flickscouter;D haha.. vilken felvriden bild man får av oss när man säger sådär..anyway, mc, emma & jag



Som sagt, var ett stooooort läger för flera nationer..



man fick duscha i en balja ;( HAHA, kazz.



Moi & Emma <3



Snook skulle spela och jag höll på att bli mosad när jag stod där längst fram, men då vare en JÄTTE SNÄLL kille som tog tag i mig och ställde mig framför honom så han höll i gallret så jag stod helt skyddad hahah! dett nice ;D så gåre när man är liten och söt ;D



Det stormade och verkligen ÖSREGNADE typ första kvällen.. alla prylarna blev blöta hahaha! men vårat tält höll iaf till skillnad från granntältet hahaha!





Kirstys scoutkår var svinnära våran. FUCKING AWESOME ;D





Peace lägret ;D<3




Måste dock sluta blogga nu.. ska game-a med min pojkvän hahaha!  får bli en del tre på det här inlägget också ;D


Ur mina bildmappar - LÅNGT inlägg ;D

Mja! tänkte köra litet bildbloggsinlägg igen, precis som inlägget där jag visade gamla bilder på endast mig, ur mina bildmappar på datorn.


Ur bildmappen: Avslutningsmiddag år 9 och Klas student


Tjejjor och jag i nian haha.. <3 sträcker på mig för att nå upp till deras nivåer ;) haha!



Och den här bilden gillar jag inte ens på mig men HAHAH den är så rolig och vet inte hur många gånger jag och polare har garvat över snubben bakom mig som ser ut att kolla in rumpan på mig haha!



Tingeling <3 HAha den enda som inte var uppklädd.. fan vad jag gillar honom hahaha BÄSTA UNGE synd vi inte träffas så ofta <3



MC & Samone var  snygga och söta och glada! <3



Min fina broder tog studenten :) <3 På typ den varmaste dagen någonsin i hela mitt liv. Helvete vad man ville dö när man väntade men fan vad glad man var när han sprang ut där sen! :) JAG valde bilden till hans fina skylt! hahah visst är den fin, partytutan?!:D







Ur bildmappen:  Bilder EOS 06 höst - rensad


Jag använde macrofunktionen på kameran och såg att det står ETTHUNDRAKRONOR i gubbens jacka :) ser ni nog inte nu men kolla på en egen hundralapp ;)



Hasse hade photowar med mig ;( Fast jag inte ens hade någon kamera. Som när pistoler mötte spjut HAHAHA!



och macrofunktionen VAR SÅ JÄVLA NICE<3


Hasses öga ;D



En geting ;D


Och en liten imsevimse..



Jag & pappa åkte ut till gränna och fotade mot vättern och visingsö <3



Lilla huskvarnahamnen ;D <3 åh. varför går jag inte dit oftare på sommrarna? det är inte ens långt. ah..





Ur bildmappen: Bilder på mig & kompisar (Tänker INTE ta gammla bilder på endast mig nu, eftersom det var förra bildinlägget om ^^)



Jag & Jossan reste till Lund med mina föräldrar för att träffa en viss liten filur!





Joss & Jesper! ;D



Jag var snygg i lund ;D



Sen har vi alla bilder med mig och jossan i en mapp också, men börjar med en bild på hennes bror. HAHA JAG ÄLSKAR den här bilden.. haha så jävla klockren ;D. JOssas kisse & bror, sebbe



vet inte hur många gånger vi fjantade oss framför camen haha <3


Crazybitches hade jag döpt bilden till.. HAHAHA! aja, vi ser ju lite Sociopatiska ut(precis lärt mig det ordet, så nu fick jag ju användning av det med !;D)


En gammal JÄTTE SÖT och lite crazy bild på jossan hahaha åååh <3


Kissen och jag! <3 alltså. HUR FAN har jag kunnat glömma namnet på den söta? Gizmo är det väl ?;(



Måste även skriva att jag har typ aaaaaaasmånga bilder på mig och jossan men dom flesta är riktigt jävla pinsamma så jag låter dom vara kvar på datorn bara, inget jag visar här.. hahah tror inte jossan vill det ;) men denna måste jag visa !! Haha ååååh jag älskar den, jossan fnissar sööönder .. hHAHA hennes pappa kom precis genom dörren när hon skrikigt lite privata grejer hahahahaha <3



Kirsty 06, Jag HOPPAS hon inte stör sig på sina bilder. men jag tror redan alla vet hur fucked up hon är hahaha <3


HAHa.. här blir det bara roliga bilder typ.. Har mest idiotbilder på mig och kirsty med, precis som med mig och jossan hahah...HAHA kirsty sa något insane som vanligt, när jag drack cola.


Dont ask.. HAHAHA!


HAHAHA!! 2005.. ahyeh fjortisåldern för oss men vi passade inte in ;( HAHAHAHA



Åh. Kirstys fina presenter till mig! alltså aw :) hon ger alltid .. eller oftast något egetgjort typ! cutest :D Fått både en tyllkjol, den här tröjan och ett fint trähjärta av henne <3 själv är jag fan SÄMST på både sy och träslöjd.. HAHA


Me ishh usahma bin ladin!



Men tbh, hon är inte bara knäpp, rolig, charmig och galen utan extremt snygg och söt med :D <3


<3! och dom här bilderna är ändå från



Usama goes Hitler?


Yäääh!



EMMA <3


3 geeks ;D  Hasse, oliwer och jag lääängst bort i bild hahaha <3


Camilla(jag) & Camilla(kmulls) på dreamhack ;D


Jular i parken mitt i stan


Snurraaa<3 hahahah . fan lekparker är bäst<3



Skolfoto i 9an. HAR JAG NÅNSIN hamnat på en bild UTAN att sitta längst i mitten, längst ner? herregud.



KoffTRE & Kirsty<3


AWw.. lilla lowi <3



Mc& Emma. Haha bäst bild . Fjortis och förstående mor?




Nadira,Samone,Emma & Jag ;D



Oliwer 2007 för längesen ;D <3



Hazle<3



Lilla lilla Thea <3




Ur mappen: Ebba&Meg rensad







Hopp&studs



Ebba käkade ett av mina läppstift. HAHAHA


Blöt liten råtta ?;D


Yoo crazy dawg!



Happyface ;D




Cutie! <3



Yummie eller?;D




Ur mappen: Bröllop 2

Vi åkte upp till stockholm och gick på mosters bröllop :)


Jag på kvällen ^^



Släktingar<3



Tårtan! ;D



Jag och min fina fina kusin för ganska mångar år sen <3 HAHA ÅÅH du är alltid så rolig



Family <3



Kusiner ;D <3



Moi;D



Ur mappen: Återställd

På öland var Ebba glad :)


Jag& mamma



Vid stugorna :)



åh ;D



Kiss my arse



Var på något gammalt slott? Pappa berättade om när han såg ett bra punkband förr där.



Nergrävd pontus ;D


Gokart!;D



Jag,Hasse& pappa åkte till Kalmar för att se Thåström :D <3



<3<3<3!



Graowr!



Ur mappen : CAMILLAS BILDER TILL MC! rensad


Det märks att jag är den enda ängeln i gänget ;( HAHAHA Peace vs fuck you..


Mina sysslingar paketerade in min bror haha <3



Från bildmappen: Gran Canaria 09





Fint hotell jämte vårt!



SEN kom vi fram till det jävla awesomeplacet som vi var på. FYFAN vad fint och lyxigt det var!
vi var i en lägenhet som min kusins familj har på kanerieöarna, svinlångt upp. Cool ;D





Hittade en cool logo ;D



Poolbad och havet blev det med ;D NICE. fast havet var fan svinkallt. Störande att jag gillar att bada när jag hatar vatten.. haha




BUTTSCRATCHAAAAH buttscratcha? ;(



Sen gick vi på en djurpark. FYFAN VAD AWESOME!!! älskar zoon och djurparker. Fan vad awesomecake!



Tardbird`? HAHA


marabou stork!







Tardodile?


En valley


Örn




En coolig fågel ;D


Svart svan ;D



Orangutaungen drack ur en flaska som någon hade kastat in. Han var fan asball. ;D




NU orkar inte jag mer. Har inte ens gått igenom hälften av mapparna.. får väl bli ett till sånt här inlägg

Giftermål?

HAHA! Nu flippar väl pappa om han läser det här! Men nej det är inte så att jag tänker gifta mig nu!

Tim pratade om hans kompis som redan gift sig, han var väl 22 kanske.. och då så pratade vi om att i vissa kulturer så är det ju lite så med tvångsgiftemål men att gifta sig tidigt kanske inte är så stort problem men just det där med tvångsgifte.. så sa han att han inte skulle kunna bli tvingad iväg även om han växte upp med traditionen, så sen sa han "fast iofs ingen tar väl giftermål på så stort allvar mer"

Så sa jag " vad menar du typ?" så sa han att nje vet inte, men kommer iaf inte var som mamma iaf.. Jag bara vaddå? hur var hon? Så sa han att hon var känslomässig och grät osv, iofs hennes man också..
Då sa jag okej.. haha. jag har feeeeting ångest för att gifta sig och förlova sig, för man LOVAR saker om framtiden och jag VILL INTE göra det, för ingen ingen ingen vet om hur framtiden ser ut...

Så.. vad säger min fina pojkvän? HAHAHAHA..
"aa jo vet du är sån med att lova saker, får väl jag göra slut då, om det kommer till det även om det var din idé från början ;)" HAHAHA.. cuuutest ?;D




Kan ni tänka er? HAHA.. aja.. skriver senare :)

Ebba Grön

Woho!!! Idag blir en aktiv dag! har massor att göra så det är bara go for it! Men EN sak tänker jag göra först, innan hasse går upp och jag kan börja riva i huset.. ja. Först ska jag lyssna på lite mer ebba grön.. åhå.. reminds me om när man var 11 och trodde man var rebellisk haha! men still, lika bra låtar och texter fortfarande!!! :D




Ah det är gött som fan! :D
Oh! på tal om en annan sak. Pappa har tjaatat och gnaaatat om att "men sitt inte bara vid datorn och spela flashspel eller chatta!!!! GÖR NÅGOT MED DITT VERKTYG!" alltså- använd datorn som ett verktyg och LÄR DIG något..

Så igår när en vän och jag började babbla om lunarstorm och att göra hemsidor på lunarstorm.. med html grejerna.. jag minns att jag var grym på det haha.. gjorde alltid andra presentationer till folk..

Men ja. det som var så gött. Igår använde jag datorn LITE till att lära mig.. lekte lite på hackthissite och testade lite html.. men DAMN vad jag inte var pigg i huvudet.. slutade på uppgift 5 haha.. men rolig timewaster ;D


Det dryga i allt det här är att min kunskap från lunarstorm är typ helt bortblåst. Jag kunde likaväl använt mina skills till den här bloggen, om jag bara kunde komma ihåg nånting.. aaja whatever ;D skriver sen!




Fler kommentarer.

Lawl. Nu hittade jag två till under "ej godkända" kommentarer. Aja here goes


Anonym om Packa pappas kappsäck?:
Just do it tänket kanske fungerar för dig... =(
/W

Svar: Ja! För dig med ;( om du bara ger dig fan på att göra det. JUST DO IT!!!


Anonym om Gin Rummy:
Min bild! ;D
/W

Svar: Yee ;D HAHA den är så jävla awesome!

Kommentarer & svar :)

ABSSOLUTAARNELA om Natti!:
fin header! men vad har hänt på sista bilden? :/

Svar: Hejsan och tack! :) Mjeh.. jag har precis genomgått en hjärtoperation så det är en stor del av mig, alla mina hjärtoperationer, därför får den bilden vara där för att symbolisera en del av mig typ tänkte jag^^ så ja, det är vad som har hänt på bilden - jag på min senaste hjärtoperation^^!
Måste bara säga att jag gillade din naturliga fina bakgrundsfärg på din blogg, asnice! Plus din ring med bollar hahah! ;D



Anders om Skriver ett brev till mig själv, om 20 år.:
Jag får kalla kårar. Men bra och visa för alla ! Strongt av dig !

Svar: Mjo, många får det ^^ . Tack! :)

Natti!

Puuh...seg dag det har vart.. imon har jag svinmycket att göra så det är ju gött! men aja.. dagen har vart alldeles wierd... jag har vart helt dåsig i huvudet p.g.a. för lite sömn haha.. och sen har dagen vart slö, men bra! tänkte bara skriva ett litet godnattinlägg innan jag slår igen ögonen...

Ja just det.. haha idag blev jag lite besviken.. oavsett hur många gånger jag bevisar att jag inte ljuger, jag gör det bara inte. Så onödigt.  Ändå är det alltid folk som inte litar på en men det kan jag köpa för jag har själv svårt att lita på folk. Men idag var det inte någon som "inte litade fullt på mig och tror att jag ljuger" nej, det var en som anklagade mig för att jag bara låtsas vara ärlig o.s.v. o.s.v, det är bara "ett knep för att trycka ner folk". Denna meningen sa en snubbe till mig, som knappt känner mig.. och jag blev SÅ jävla upprörd över den meningen. Sen var det iofs bara en bekant som sa det, så just att HAN sa det gjorde inget, men att han ens har mage att säga så när han inte vet ett smack om mig? herregud alltså..

Det värsta jag vet är elaka folk och folk som ljuger en rakt upp i ansiktet. Jag kan köpa att folk ljuger, alla kan inte vara som mig, men elakhet köper jag aldrig. Det är endast och bara onödigt. Dom flesta skyller på att "jag ljuger för att inte vara elak" men ändå är dom elaka i andra situationer.. haha.. aja! inget att tänka på nu iallafall.. bara synd att folk tror så om mig men jaja.. människor är så komplicerade så det är ju inte konstigt att folk funderar om man fejkar när man är lite annorlunda


En sötsnygg koffe från 2006 får vara med på bild idag för jag hittade den här bilden igår och minns hur mycket jag gillar den ;D


Skulle postats...

störande. skrev i morse att jag inte kommer vara aktiv här men postades inte.. aja ni får en fin gammal bild istället... kommer vara borta hela dagen från bloggen




Letar bostad!

Sorry för låg uppdatering men har ju mått lite wierd idag.. men också så har jag helt enkelt gjort annat än suttit här.. Hasse har peppat upp mig som fan på att läsa grejer och nu sitter jag här med en utbildningskatalog i handen, läxan på skrivbordet och mamma bredvid mig som letar lägenheter på datorn hehe.. så har en hel del för mig.. Hoppas ni har haft en inte så pass seg dag som mig, men lika upplyftande :)



Dreamhack i helgen

dorky som jag är så ska jag på DH igen, fast inte med min dator denna gången^^

Igårkväll kom min bror från karlskrona hit, helt random som en överraskning för hela familjen! FÖrrut om mig ;) Han ville att någon skulle veta att han kom så vi typ inte åkte iväg osv haha! men ja.. Så han ville gå på DH också, vilket passar bra eftersom både jag, tim och min andra bror klas också vill det.

Jag hoppas verkligen att leena vill gå också :)

Idag har jag bara mått dåligt i magen ;( haft ont halva dagen och resten av dagen har jag pratat med hasse om aaaallt i hela världen typ..  Ska väl dra streama supernatural nu och titta på det så får vi se vad som händer fram mot kvällen :)




HEJ MITT VINTERLAND!

Duuuuuuuuuh! Andra gången jag vaknade i morse (09.00) började med att jag bara slöööade sönder.. men sen gick jag och skulle hämta min piller och då ser jag det hääääääääär underbara fina <3 jag var in a state of chock!







Syster Sol - Dömd att bli bedömd

AH haha jag älskar hennes röst ! sen sjunger dom ju om awesome saker också såklart. men skulle aldrig kunna lyssna på detta 24/7 som hasse gjorde ett tag.

Just nu är timmieh iväg och handlar pizza ;( jag saknar redan ihjäl mig och ångrar att jag inte hängde med ...
ska gåoch möta honom nu <3

Ofräsch på morgonen?

Alltså .. jag har aldrig haft problem med ofräsha människor (sålänge det inte STINKER svett. det klarar jag inte) men om man t.ex. inte har sminkat sig, är lite flammig i anisktet, har lite kass andedräkt, rufsigt hår och bara seg deg plus inte duschat på 3 dar gör mig ingenting FÖRRUTOM svettlukt..

men jag och en polare babbla om att vara ofräsh på morgonen, att det var värst.. jag tycker inte så haha.. brukar typ gosa in mig i min smutsighet iprincip.. när jag är nyvaken vill jag dra på mig ett par mjukisbrallor eller en morgonrock, ta en kopp te, vakna och bara chilla.. inte fixa till tänderna, håret osv osv..




Nyvaken milla, detta var tillochmed klockan typ 06, dagen vi skulle åka till sjukhuset för operationen..
Ser väl inte så jävla ofräscht ut? IOFS duschade jag kvällen innan pga att man var tvungen för operationen.. men så ser man oftast ut, lite flammig, lite seg, lite fluffig i håret typ.. lite äcklig andedräkt... haha!

Voting.

Rösta på vilket spratt / bus jag ska utföra. Det ligger jämt mellan två just nu..

1. byta ut kaffet mot oboy (mina föräldrar har både oboy och kaffe i två olika OBOY-metall-burkar som står på olika ställen.. så det är bara byta plats på dom)

2. skrämma någon

3. sätta tejp över kranen så det sprutar åt alla håll


Ska som sagt filma och visa när jag väl utfört det :)



2005 eller 2006 ;P



PÅ TAL om att skrämma någon.. HAHA.. igår gick jag i köket och smsade sen skulle jag bara gå förbi mellan mamma och pappa, då skriker pappa WAH!!!!!!!!! i mitt öra och jag blir helt hysteriskt rädd så jag kastar mig åt mammas håll, skriker AAAAAAAH!!! och mamma höll på att tappa hela stekpannan .. katastrof.. hahaha

Morgonmys!

Iwh!!! Jag och tim sitter här med varsin kopp nybryggt te och ska snart vandra ut i parken med hundarna :)

ööh.. är så trött i huvudet så vet inte riktigt vad jag ska skriva.. haha! Det blev iallafall ingen film igår trots allt.. Alla förrutom jag ville göra något annat...

Nu är det pillerdags för mig och tim ;) HAHA redan gammlingar ?



Fy fuck!

Jag vann inte ;( Men kom iaf inte sist idag haha.. tvåa ;D tim vann med 400poäng .. haha..nu blir det film! ;D Skriver mer imorgon!

Gin Rummy, igen!

OCH JAG LEDER! men ropar inte hej än... ledde igår med men sen gick det bara utför.. haha.. vid 21 äre The proposal på tvn så vi spelar bara i en timme till ;D

Hörs senare ikväll kanske ;D


Anonym
om Gin Rummy:
Min bild! ;D
/W

Svar: it is! Awesome ;D

Snart middag - jag är sugen på godis..

Haha.. Sitter här i min middagspaus, ska börja leta utbildningar direkt efter maten igen (fast köpa biljett till tim först med ;( BLÄ!!!!!) och just nu är jag SÅÅÅÅ Sugen på mitt godis i skafferiet.. haha kill me!!











Obestämd.

FAN ! det finns SÅ Många utbildningar jag vill läsa, men bara en jag vill till 100%.. och den är såklart 21.5 intagningspoäng på. störande.

Men har letat igenom några kataloger nu och är på god väg! :)

Har huuuur många kataloger som helst att titta igenom.. typ halvmeter lång när man lägger ihop alla kataloger.. usch.




Har även slängt en del av dom efter jag läst dom, ifall det inte fanns något intressant..









Packa pappas kappsäck?

Brrrh ;( VILL INTE packa osv .. jobbigt. men bara att göra det. Just do it- tänket fungerar i alla lägen . Skriver inte mycket mer idag antar jag..

AJ ;(

ALLTSå damn. I morse hade jag typ sammandragningar (eller det kanske man bara kan ha om man är gravid? XD) som fan i magen. Kändes som mensvärk fast 10 gånger värre. AJ som fan.

usch. jag känner med alla tjejer som har mens ;( fyfan vad det INTE är roligt.. eller okej att man kan blöda om man inte får så fruktansvärt ont.. men när det gör ont... när man får värken. Dude. Inte okej. Stackars er där ute! ;(
PLUS att tamponger och sån skit ska vara så otroligt dyrt. herregud.

Inge top model idag.

LAME. Vill se klart det bara. är ju endå bara 4 personer kvar.. jag vet att jag kan streama ner det på datorn men då sitter jag med 4 avsnitt på en dag = WASTE. vill bara ta en timme innan maten liksom.. det blir perfekt men nejdå! inte helger. Lameasses.

Jag letar fortfarande utbildningar och fixar med lådor osv, så både detta och förra Skate inlägget är/var tidsinställt..



En awesomebild jag tog på någon kål(tror jag) växt på våran bostadsgård på Öxnehaga ^^

Sk8

Åh. Det är så jävla awesome... rulla på en bräda.. haha känslan är helt wooh.. sen när man ser folk som verkligen kan hantera en bräda.. damn! så snyggt det är! Och det låter så jävla perfekt när man gör t.ex. en kickflip.. åh. waow.
Idag när jag var ute med hundarna kom massor med sum 41 / blink 182 på ipoden och då saknade jag det här...





Sen började jag tänka på den nybyggda betongparken dom har gjort i jönköping. Det sa dom att dom skulle fixa när jag var 13. Ye right. Tillochmed pappas generation väntade på en skatepark utomhus...
Men nu finns den iaf! NICE ! dock ska jag ju flytta härifrån snart haha, typiskt!



Sen saknar jag Tingeling ;) haha lilla tingting awesomeperson nummer 1 typ ;D



OCH MINA BRALLER?! vart fasen har dom tagit vägen? Jag fick dom av min morsas kusin haha.. spillde saft en gång när jag var hos dom så fick jag ta hem byxorna, sen fick jag dom och det blev mina favoriter.. Såååå fluffiga och stora och sköna! Baggy <3  dock lite långa såklart, men dom hade sånna remmar man kunde dra åt vid fötterna så det blev bara pösigt och baggy.. haha awesome!



Letar utbildningar

Jag sitter just nu och letar utbildningar så detta är tidsinställt.. Jag saaaaaaaaknar sönder sommaren.. inte för att det är vinter nu, utan för jag äntligen rotade igenom mina osorterade bilder och hittade bl.a. den här....
Sommaren när jag (vi) var uppe på parkeringshuset i stan 24/7 typ..
Det var vackert. Och varmt. Man kunde tillochmed busa där uppe och hälla vatten på folk men det gjorde vi såklart inte, vi bara tänkte tanken haha! Dock hällde vi vatten därifrån när folk redan hade passerat..

men..det var awesome. Härliga dagar.




Och för att inte bli helt sentimental så laddar vi upp en crazy bild också ;D









WOHO!
Hittar dock inte bilden där jag sitter i en babygunga men den får ni väl sen när jag hittar den ;P Riktigt rolig bild tbh.. Alltså det var INGA problem att sätta sig I gungan men att komma ur?! Fan den är verkligen designad för att man ska LYFTA ur bäbisen.. haha.. anyway kanske kommer ett till tidsinställt inlägg sen

Ut på morgonpromenad!

Alltså. Jag HATAR att gå ut på promenader om man inte har ett mål.. Mina vänner säger ofta "åh vill du ut och gå med mig?"........Finns det något tråkigare eller ?;(  Men nu ska jag iallafall ut med hundarna, det är ett mål att dom ska bajsa och kissa liksom.. samma sak om man plockar svamp, då är ju målet att man ska HITTA SVAMP. men DÄR har jag ett till problem, hittar jag inte svamp relativt fort så tröttnar jag. Då är det precis som att bara gå runt en promenad. blä!

Skillnad är det om man går i stan, då äre bara titta igenom alla skyltfönster och önska sig bort ^^ eller störa sig på det fula de har i affärerna, beror på vad dom har, såklart!



Dagen består av att leta utbildningar till mig. heeeeela heeeela dagen ska jag göra det hade jag tänkt :D och tyvääääärr köpa en dum hemresa till tim för han åker imorgon ;(


Bara om min älskade väntar . . .

åh....... Finns ingen bättre än thåström...

Sitter och lyssnar lite på honom nu när tim röker.. så himmla mysig och asbra röst...


Fin fin fin fin låt! Ballad :D


LOSER

Yup, jag förlorade! Sämst. Kom tillochmed på minus poäng haha!
mamma vann, så grattis till henne ;)

Har suttit och spelat i typ 4 timmar men it was pretty nice! Imorgon ska jag upp 09 som vanligt och måste köpa biljett till tim med ;( Poopie.. vill inte han ska åka hem....men iofs måste jag ändå göra min dumma engelska.. och sen tänkte jag att jag åker iväg till kirsty i veckan någon gång.. doooock måste jag snacka med henne.. jobbar hon 10 timmar om dagen så äre väl inte så roligt att åka dit mitt i veckan så får höra med henne.. anyway snatch (fortsättning för mig hah!) och sova nu ;D



Gin Rummy

Sitter just nu och spelar kort med min familj, dock har allihopa rökpaus så det suger ju haha! passar på att skriva lite här.. Jag ligger skitkasst till, sist helt enkelt ;) haha! HEJA PÅ MIG!!



Kommentar & svar!

Jennie om VÄLDIGT upplyftande kommentarer <3 ! thx girls:

Lägger till en kommentar:
Har bara träffat dig en gång, men älskade din personlighet på en gång =)

Svar: Aw vad fint! TACK SÅ MYCKET! Jag gillade din härliga utstrålning!

Vi ser det snöa, vi ser det snöa!

Ja, eftersom ALLA jävla människor i heeela jävla jönköping skrev "DET SNÖAR!!!" förra gången det snöade så tänkte jag att NU kan jag ta och skriva det! :) Det snöar! Mysigt! Det ser fluffigt ut på marken och jag vill bara ligga och gosa i det.. men tyvärr är det lite för kallt och lite för lite snö ;)

Precis sån känsla som när man flyger bland moln, vill hoppa i och mysa med molnen!


men jaja! dagen har vart bra! vaknade, tog piller och gick ut med vovarna.. Sen lite senare vaknade timmieh och vi gick till affären.. Efter det lagade jag mat och tog disken.. Det blev flygande jakob idag :Dyummie!!

Tim satt vid datorn ett tag medans jag lagade mat med pappa.. sen efter det så tittade jag på top model och myste med tim tills han somnade och då, efter top model, så testade jag att spela ett nytt spel! Perfect world! NICE som fan sofar iallafall.. har inte lärt mig så mycket än but still!



Nu har jag gjort lite engelska och snart hoppas jag att pappa vaknar så vi kan börja spela kortspel! :D awesometime!

nu ska jag äta! Baay!


Printscreen från en vän på perfect world



Yes, jag är en geek ;( Sa tim att jag skulle skriva haha! så nu får det väl stå ^^

Vinter ?;(

Blä. verkligen inget roligt väder idag..och jag ska ut med hundarna.. haha usch! ..
har sovit suuuuperbra inatt! Råkade somna till snatch filmen (hur det nu gick till?! seriöst en så bra film somnar man inte till men jag var ju tydligen sviiiintrött...)

crap. hundarna gnäller ;) Måste gå!

Snart snatch och natti!

Åh! haft en awesome dag med tim även om vi inte gjort så mycket! snart ska vi glo på snatch innan vi sover .. awesome film som fan men minns typ inte så mycket av den förrutom att jag älskade den!


Imorgon blir det plugggggga och leta utbildning för hela slanten.. kanske inte uppdaterar så friskt då ;)

Kan det bli bättre?

ÅÅH vad jag är sugen på mat nu! mamma ska laga lasagne när hon går upp snart, hur awesome är inte det?! ÄLSKAR hennes lasagne haha! själv ska jag och tim hoppa in i duschen men ska ju självklart hjälpa mamma också med maten! nehe nu ska hon väckas så skriver senare ;D



Jennys fina finglas ;D

VÄLDIGT upplyftande kommentarer <3 ! thx girls

Åh! för två inlägg sedan så drog jag upp massa gamla bilder på mig och folk har kommenterat :) Tillochmed via facebook!


Elena om Gamla bilder på mig + svar på kommentar:
Hej, Ohhh vilka FINA bilder :) Gillar de allihop!!! Förresten vem har du "ärvt" dina stora läppar ifrån :S? Plus: min röstning blir 2:an-skräm någon

Svar: HEJJ AWw tack! Det var på tiden jag var snyggast ;) haha! eller ja, visste hur jag skulle stå framför kameran för att få bäst vinklar och bilder .. Tack tack tacK! mina läppar (och kinder -.- haha. usch) har jag fått av pappa, trots att han inte har lika stora läppar som mig så är dom mycket mer fylliga än t.ex. mammas.. OKEJ :D Står lika mellan skrämma och tejpen just nu!

Kirsty om Gamla bilder på mig + svar på kommentar:
Millan! du har fan værldens snyggaste kropp&ansikte! och ælskar ditt hår! och ALLT med dig. men sen har du fan værldens grymmaste personlighet med! galet orættvist men jag har iaf tur før jag ær din bæsta væn! <3 ælskar dig.

Svar: Kirsty! :D amg hahaha TACK SOM FAN.. hahah du är så söööööööt!!! Du får inte tycka det är orättvist! Du har shyyyyyyyyysst kropp/ansikte som fan också och personligheten? omg slår min med hästlängder.. haha pusssssssssssssssss bästis, jag älskar dig också!


Och jossan via facebook:
Josefin Joos Arbfors
asså omgd, du är gaaaalet snygg på bilderna du har lagt upp på bloggen millan! älskar bilden med hatten med galen min+putande läppar :) !

Svar: hahaha wohoooo TACK JOSSAN ;D;D;D det var lite det jag hade hoppats på , att vara snygg;) haha JAG OCKSÅ!!! HAHAHAHA den är så.. milla! fast med smink.. den är rolig och lite annorlunda med hatten och så väldigt snygg ;D TACK igen<3




Vaccinering, blodprov och sjukgymnastik!

Håhå! Idag gick jag upp 09 som vanligt.. Klockan 09.30 körde pappa iväg mig till Ryhov för att göra dagens planer!


Började med blodprovet, i fringrarna som vanligt, blödde på golvet som vanligt och fick plåster som vanligt!
Stick och hej! haha! alltså stick, som i när dom trycker in nålen i fingret och sen skutta där ifrån haha inte mycket mer än så.. får ett bad ass plåster på fingret :)

Efter det så blev det gympa i en timme och jag var duktig! :D pratade lite med de andra som var där och tränade och insåg att jag träffat två av dom förr, när jag låg inne på Ryhov och i måndags på bad träningen..

Hursomhelst! efter det så gick jag till ytterligare en avdelning där jag skulle få vaccinera mig mot den vanliga vintersjukan.. dom vaccinerade mig typ för första gången i armen, har inte fått göra det innan pga "för lite hull" men nu gick det an tydligen! Där fick jag också ett bad ass plåster ;D

nu ömmar det i armen men det är ju så det ska vara så det är väl positivt! tim är här också så det har vart en nice dag än så länge!

Glömde förresten cash till bussen hem så klas fick hämta mig, lite klantigt.. lawl.. anyway kom hem runt 12 och sen så mös jag med tim och efter det blev det frukost .. Haha... nu väntar jag ivrigt på top model! hahaha! Tim vill döda mig med hans blick. den säger..."men skjut dig" HAHA ne.. så illa är det inte men iallafall "skjut mig om jag ska behöva se det med dig" HAHAHA



Gamla bilder på mig + svar på kommentar

Tänkte visa lite gammla bilder på mig


Först från 2005.




















Sen 2006

















haha..så mini får plats jämte tvn
















och typ första gången jag sminkade mig till vardags o.0 Fick SÅKLART hjälp av en vän haha jag fattar inte sånt där ;(



















och 2007 tog jag knappt några foton.. var väl då jag började på gymnasiet ....







Från 2008 har jag inga.. sen är dom andra nya, tycker jag.. ;D





och så tänkte jag svara på en kommentar som gjorde mig så jäkla glad haha! aldrig tänkt på sånna här bus sätt!


Jenny Sabba om Prank-blogg!:
Sötnos! Har du tittat på Bolibompas Buskul??? Inte!!! Så himla bra bus. Några tips: Tejpa en gummiorm under toalettlocket. Smält nougat lite grann och lägg en klick någonstans i huset (typ hundbajskorv) ropa sedan på någon och säg Fy va äckligt! Sen äter du av bajset... Hihi.Gå in på svt.se och kolla själv. Mitt nya favoritprogram! Kram

Svar: Haha jag har INTE gjort det men nu ska jag verkligen göra det! hahah åååh hahahh taack! kramar!


Säger det igen förresten. Rösta på mina olika bus! vilket ska jag utföra ?:D

1. byta ut kaffet mot oboy (mina föräldrar har både oboy och kaffe i två olika OBOY-metall-burkar som står på olika ställen.. så det är bara byta plats på dom)
2. skrämma någon
3. sätta tejp över kranen så det sprutar åt alla håll


Utbildningar . .

Gick upp 09 och läste i en utbildningskatalog från jönköpings högskolor. klar med den ena nu men har en kvar!

Imorgon är jag upptagen

herregud vilka planer som sker här hemma. Vi ska göra iordning lägenheten. Flytta runt alla saker från rum till rum för att kunna gå igenom rummen med renoverings grejer, söka utbildning, plugga och annat.. tim kommer hit imorgon och jag har miljarder saker att göra.. Kommer most likely inte att skriva så mycket här imorgon.. men uppdaterar om alla planer och besluttagningar senare.. även foton hopaps jag på, om jag inte är alldeles virrig i huvudet av allt som vi har att göra..

TITTA PÅ LÄNKEN. fyfan vad otroligt. Oddsen? CHansen ? FYFAN VAD SJUKT!

Jag har alltså helt glömt bort att skriva eftermiddag.. tittade på top model, chattade och sen hjälpte lite med maten plus disskuterade lite med familjen, efter det så åt vi och sen dess har jag tittat runt lite på lägenheter så det har inte blivit av att jag har skrivit något..



MEN NU måste ni se på den här jävla länken jagfick av min pojkvän.. HERREGUUUD!!!!! Världens sjukaste poker match ever typ

Topp 10 på Jnytt, hell yes!

Ja. Rubriken says it all! Men jag vill ha röster! vilket prank ska jag utföra?:D

Här har ni en asball video sålänge






Prank-blogg!

Som sagt så har jag ju ett nytt koncept för min blogg. Tänker skriva detta varje dag nu i några veckor så ursäkta om det blir tjatigt men folk måste ju bli uppmärksamma på min nya idé, det är ju inte så smart att bara skriva alternativen i ETT inlägg som folk kanske inte ens ser för det hamnar så långt bak.. men ÄN SÅ LÄNGE SÅ LEDER NUMMER TRE!

Jag ska testa att ha en prank-blogg..
Jag ger alternativ på olika spratt som kan utföras, ni röstar, jag utför sprattet. Easy as that..
Man får rösta fler gånger än en! Men bara en om dagen! och om ni kommenterar om vilket spratt jag ska spela någon så kommer jag inte att svara på den kommentaren för det känns lite onödigt och överflödigt kanske ?
Jag filmar helt enkelt allt och visar resultatet sen.

Liiite tråkigt att min pappa läser min blogg eftersom dom flesta spratten går väl bara utföra hemma men vi testar iallafall ändå!
Mjukstartar med lite enklare spratt! Ni får rösta på de här alternativen en gång om dagen, hela två veckor. så runt den 22e borde jag utföra sprattet.


1. byta ut kaffet mot oboy (mina föräldrar har både oboy och kaffe i två olika OBOY-metall-burkar som står på olika ställen.. så det är bara byta plats på dom)
2. skrämma någon
3. sätta tejp över kranen så det sprutar åt alla håll

Sommar, sommar, sommar!


åh har så mycket tankar igång! Nu för himmlen är blå så tänker jag på sommaren. Det här har vart den bästa sommaren i hela mitt liv.. verkligen.. åh..
många av dagarna var jätte varma, det var min sista sommar i jönköping (inget positivt, förrutom att jag utnyttjade staden och stranden mer än vanligt), fick spendera tid med Hasse och Tim en massa..
Kolmården, vissmålen, USA, min födelsedag, tims födelsedag.. åh.. massor! och studenten räknas också in här.. åh






omnomnom! Cocacola vanilj!

Sitter här och smuttar på min lilla cocacola! MUMS!!!
Jag och pappa var ju på city gross igår. Dom har den colan. YUMMIE! dom har även cherry coke o.s.v men usch på den! fast en sak som jag är NÖJD över på tal om drickor! fanta vilda bär är tillbaks och den är sååå god! .. fast såklart inte godare än cocacola vanilj..:P

Har pluggat lite nu i en halvtimme typ bara men jag har ändå kommit att förstå lite mer vad min uppgift handlar om :) Man ska kommunicera på ett bra sätt, det är det dom vill lära mig. Att kommunicera och framförallt argumentera på ett bra sätt. Hålla framföranden. Något jag tycker ska jag kunna få andra folk att tycka iprincip :) Brukar ju vara bra på det .. att argumentera.. men då är det på milla sättet. argumentera men inte verka så jävla proffsig. utan säger lite svordomar, säger lite andra saker, står inte helt perfekt och har inte blicken helt perfekt.

nu vill dom att jag ska lära mig bli en riktigt proffs på muntligt anförande.. typ som någon buisness woman.. får se hur det går ! ;)

Tycker förresten, lite taskigt kanske men still, att det är kul att folk börjar se att Blondinbella alltid har varit som hon var när hon var 15 (alltså fjortis som håller i ..vad hette det? sexfest? HAha nej men dom flesta vet ju vad jag menar..) hon hade ju strulat runt med folk på hennes halloween/bday(tror jag) party! Precis efter hon och Nils gjort slut.. lite dålig stil tycker jag. men det var inte det värsta.. hon hade ju även inte betalt ett band fullt ut som hon hade på sin fest..
Hon hade lovat länkining och fin presentation men dom nämndes någon gång kort, utan länk och ignorerades sedan. lamt tycker jag!

men still. hon KAN vara en förebild, så länge hon inte visar sina andra lite mer äkta sidor.. tycker hon ska fortsätta kämpa åt det hon ville visa oss. hennes bra sidor. men jag vet inte, man kanske släpper hämningarna lite när man är singel?



På tal om en annan sak! Tejp-pranket leder med 1 över dom andra!

Nu skrev jag om 4 olika saker (colan, plugget, blondinbella och tävlingen) i ett inläg.. Tycker ni jag ska dela upp allt istället? Det blir ju fler inlägg då så det gynnar ju mig.. tror jag ska göra det :P

Det prasslar och knastrar under mina fötter <3

Åh.. var precis ute med hundarna. Det var svinkallt så först blev jag lite irriterad och försökte hålla mig i dom få, små delarna där solen lyste mellan husen..
Min MP3 spelade högt och det var mysigt..
Mellan No doubts "Oi! (to the punks)" och någon annan låt så blev det tyst i mina öron. Alldeles knäpptyst.
Tills Meg travade vidare och det prasslade. Det prasslade så härligt av frosten på löven som låg på marken. Jag älskar det ljudet och det påminner mig om barndomen.
Att gå i frostlöv (eller lövhögar över huvud taget) får fram sånt underbart ljud, precis som att gå och krossa isen längs sidorna på gatan . . det är också ett sånt fint ljud <3 åh..


Spratt-bloggen?

Kom precis på en ypperlig idé! iallafall enligt mig själv.. haha..

Har någon av er läst Hugo Rosas blogg? Jag följer inte han men jag vet vad den bloggen går ut på. Han skriver upp 4 olika utmaningar varje vecka eller månad som folk får rösta på, den utmaningen som får flest röster gör han helt enkelt. T.ex. kör bil med silvertejp över ögonen, hoppar ner från en jäääävligt hög bro rakt ner i vattnet, sitter typ naken på en myrstack i en minut o.s.v.

Men..tänk att ha Prank-bloggen?! seriöst. HAHA
Jag ska testa det nu :D Och därför börjar jag redan nu trots att jag bara har typ 20 läsare / dag så kanske inte blir mycket röstning men vi kan testa iallafall! sen får jag väl försöka köra en röstning på facebook med i min status så kanske jag får fler röster..
Man får rösta fler gånger än en! och om ni kommenterar om vilket spratt jag ska spela någon så kommer jag inte att svara på den kommentaren för det känns lite onödigt och överflödigt kanske ? ;)
Jag filmar helt enkelt allt och visar resultatet sen.

Liiite tråkigt att min pappa läser min blogg eftersom dom flesta spratten går väl bara utföra hemma men vi testar iallafall ändå!
Mjukstartar med lite enklare spratt! Ni får rösta på de här alternativen en gång om dagen, hela två veckor. så runt den 22e borde jag utföra sprattet.

1. byta ut kaffet mot oboy (mina föräldrar har både oboy och kaffe i två olika OBOY-metall-burkar som står på olika ställen.. så det är bara byta plats på dom)
2. skrämma någon
3. sätta tejp över kranen så det sprutar åt alla håll


btw tycker ni ens det är en bra idé? :P
Kommer nog vara svårt att hitta på olika pranks varje månad (kommer INTE köra varje vecka TROR jag inte.. det känns redan svårt att komma på 3 alternativ..) jag kör bara tre alternativ btw.. det är lite komplicerat redan tycker jag ;)

Humöret är fortfarande på topp!

Imorgon kommer Tim :D Han har ingen skola så det är NICE! Men sen också så äre såhär.. jag spelade i två timmar som jag sa, åkte sen och handlade och spelade sen 2 timmar till heh! men ska sova snart och upp kl 08 imorgon för att fixa dygnsrytmen! tänkte bara svara på en liten kommentar !:D

mc om Taggar top model 9:
duuuuu, jag saknar dig med! tänkte på dig idag. men jaaa, jag är supersjuk, sux. hör av mig när det gått över :) PUSS PÅ DIG!

Svar: Aww <3! awesome! PUSS! fast.. ingen smittsam :D

L3D2 i två timmar

Ska spela med hasse, klas och tim nu men efter det ska jag åka och handla med pappa också :D kul!

skriver senare;)

SVT - UR - Cancer - Mina tankar

Tittade på svt innan.. de hade ett program om cancer. Folk som hade / har haft cancer pratade om det, och läkare var där o.s.v. så dom förde ett samtal, inte så mycket på vetenskaplig nivå utan mer känslorna. Hur det känns att leva med en så pass påtaglig, dödlig sjukdom.

Folk som inte är sjuka borde skatta sig lyckliga. Det är mycket man tänker på. Självklart dödstankar och sådant, men också.. framtiden..? Vågar man tänka framåt eller vill man bara ha kvar nuet, alltid leva i nuet. Carpe diem o.s.v?
Men hur menar dom då? Då berättade en kille om att det handlar verkligen om att fånga dagen. Men kanske inte sådär som i Notebook. Det blir inte längre så viktigt med att hoppa bungey jump, tjäna grymma pengar eller liknande. Utan vad som blir viktigast är närheten av människorna man älskar. Ett vackert regn, en god doft från naturen eller ett leende från någon man håller kär. .


Konst från Mr. Bansky. GOogla om ni vill ha riktigt nice street art :)

Testade att simma idag

Fyfan jag glömde berätta det.. när jag var på vattengympan i morse så skulle vi "Gå, springa eller simma till andra kort sidan" var instruktionerna.. så då slänger jag mig fram och simmar. IDIOT!!!!!!!!

Fyhelvete vad det gjorde ont i min bröstkorg. Det sträckte, kanske bara under en halv sekund, och knakade i både axlar och bröstkorg.. sen stack det lite med typ som bedövningsmedel som släppte ungefär.. fyfan ajjjj!

Så det rekommenderar jag inte ;) Om ni är nyligen hjärtopererade genom att dom går in och bryter upp bröstkorgen så simmar inte.. Iallafall inte galet ogenomtänkt. Ta det isåfall lugnt :P

Jag var så glad på gympan idag.. ja hela dagen har faktiskt vart underbar!



MC, Jossan & Elin, 2006... Jag visste knappt vem elin var då ens.. haha funny old times.
Mc ville inte simma, så passar ju bra med denna bilden på ett anti-sim-inlägg

Tingeling

Jennie om Recenssion om Pinnocchio:
Du borde se senaste Tingelingfilmen. Den är så fin :D
Svar: tack för tipset ! :D men heter den Tingeling och älvornas hemlighet? .. isåfall är det rätt jag har fått tag på :) Ska se den ikväll eller imorgon :D



Taggar top model 9

Vet inte varför. Har aldrig följt top model innan men nu när jag såg från BÖRJAN för en gångs skull så vill jag inte missa det!
Sitter förmodligen just nu i soffan med en äggmacka ;P



och efter tv blir det plugg igen.. men måste bara säga att jag är SÅ NÖJD med dagen än så länge! Har tränat, pluggat, haft roligt (spelat, tittat på tv osv), förmodligen lagat mat och SEN ÄR DET FINT VÄDER :D

Vissa dagar skiner man bara vettu!
Plus att jag faktiskt ser bra ut idag också! nice nice! Lite förkyld gör ingenting :D

Jag saknar faktiskt MC lite granna.. men båda var / är (tror jag hon fortfarande är..) supersjuka.. så det är ju lite lamt! OJ HALLÅ!!!
det är ju MÅNDAG idag! det är ju massa bra på tv :D GOod wife, CSI , pensionärsjävlar osv ! nice nice nice! hoppas ni har haft en peppad dag också!


Pluggar

Tidsinställt inlägg:P Nu sitter jag och läser läser lääääser! massa olika pdf-er till engelskan och om en timme börjar Top model. PLus att vi ska göra middag och käka o.s.v. så jag kommer nog inte skriva så mycket idag, därför har jag fixat några tidsinställda inlägg ;D

Måste bara säga att det har vart grymt skönt att gå upp i tid idag. Nu så måste jag bara hålla mig vaken också ;) men det går nog med lite kaffe!

Det nya i engelskan handlar om att hålla en muntlig presentation på ett proffsigt sätt.. Dock är detta distanskurs så jag fattar inte hur dom ska kunna bedömma det? Kanske ska spela in ett klipp med kamera? HAHA gud vad pinsamt isåfall.. men jag är dessutom ganska kass på muntligt anförande.. jag är som jag är liksom, lite latjo, lite konstig, lite dålig på att uttrycka mig med vissa ord.. ganska spontan helt enkelt när det gäller att hålla framföranden. Men här måste man vara professionell.. bara börja öva!!


Finare disney låt får man leta efter!

Åååh!!!! När Kovu och Ciara, i lejonkungen 2, rymmer och träffar varandra igen..  SÅ FIN LÅT!!! här får ni en liten bit, min favvobit!

Mitt i allt elände finns en tröst
en viskning från mit hjärtas röst

Jag vet, kärleken är stark
Jag kan leva var som helst
om du finns där bredvid mig
som träd bryter genom mark,
blommorna slår ut,
når du mig tillslut
Kärleken är stark


Fast på engelska är själva texten ÄNNU bättre. men gillar såklart den svenska mer för den är nostaligisk. Men ni får den engelska texten också.. Och en spotifylink till låten.. för den är så fin!!! Tyvärr finns inte den svenska på spotify!


Ciara:
In a perfect world
One we've never known
We would never need to face the world alone

They can have the world

We'll create our own
I may not be brave or strong or smart
But somewhere in my secret heart

I know

Love will find a way
Anywhere I go
I'm home
If you are there beside me

Like dark turning into day

Somehow we'll come through
Now that I've found you
Love will find a way

Kovu:
I was so afraid
Now I realize
Love is never wrong
And so it never dies

There's a perfect world

Shining in your eyes

Ciara & Kovu:
And if only they could feel it too
The happiness I feel with you

They'd know

Love will find a way
Anywhere we go
We're home
If we are there together

Like dark turning into day

Somehow we'll come through
Now that I've found you
Love will find a way

I know love will find a way















Bassänggympa på Ryhov

åh hejsan! jag han inte skriva något vid 7.45 då jag gick upp..
Vid 8.25 åkte jag och klas. Han var så snäll och skjutsade mig !! :D:D
Klockan 8.45 skulle gympan på Ryhov börja.. Jag hann i tid :) Vi hann tillochmed att tanka bilen på vägen !

När vi kom dit var klockan 8.43 haha! jag bytte om och sprang in i bassängen. GUD SÅ VARMT och skönt! :D
men när jag bytte om så var jag helt amazed över omklädningsrummen! sist jag var där så var det kaos. tre duschar och jätte fult överallt..

men nu.. det var nytt och fräscht och fint! tillochmed färgglada draperier!

men jaja.. när jag hoppa i bassängen så tänkte jag.. gympa (som inte ens är ansträngande..) med gamlingar kan väl inte vara jätte kul.
Men dom verkade inte så gammla sen.. dom var så härliga och goa, livliga människor!
Och gympan var mycket mer ansträngande än vad jag förväntade mig , men även mycket roligare också! Det var så skönt att plaska i vattnet! :D


Ebba vattengympar ;D


haha anyway det var sjukt nice! Idag ska jag plugga en hel del så vet inte riktigt hur uppdateringen här kommer vara.. HAVE FUN ;D


Recenssion om Pinnocchio

Först och främst. Sockerkakan blev SUPERGOD! :D

Sen så tänkte jag bara säga lite fort att själva filmen pinocciho var inte så hemsk som jag mindes den. Den var inte så läskig som jag hade för mig.. men den var mycket finare nu när man fattade att alla "pojkar som blev åsnor" blev så för dom betedde sig som åsnor! Drack öl, rökte cigg osv ..
Nice idé. man blir en riktig pojk om man är ärlig, modig och visar att man inte är självisk. :D

Nu MÅSTE jag sova. Ska upp 06.45 och åka iväg och bassängträna

Sockerkaksbak!

Ååh! :D Jag och mamma började precis baka sockerkaka! MUMMA ! fast smeten är nästan godare än kakan ;) haha åter kommer sen :D !

Wohooo!

Nu har jag pluggat en del :D men ska fortsätta lite till heh.. tänkte bara skriva att nu ska jag se på pinoccchio sen ! haha ååh vad länge sen! minns jag var rädd som fan för den så ska bli spännande!

en sak jag inte förstår är.. vi lärde oss som barn att man inte ska ljuga. allting säger emot det när man är liten och dessutom får man skäll om man gör det o.s.v. ÄNDÅ lär man sig det redan som ca fyra, fem åring.. Det såg jag på ett program på BBC knowledge en kväll.. men här har ni en intressant artikel, som jag iofs inte håller med om, men ändå! Läs :D


http://www.aftonbladet.se/wendela/article8095171.ab

Jag minns förresten första gången jag ljög.. Gud vad konstigt egentligen att minnas en sån sak, men det var lite speciellt för jag lekte med min storebror Hans..

Jag sa att han skulle blunda och öppna munnen, så sa han "okej då" och gjorde det .. sen stängde han munnen direkt efter så sa han "men du lovar väl att du inte ska ge mig något äckligt?" "ja det gör jag!" svarar jag..
Sen ger jag han något riktigt äckligt...tror det var senap.. Då blev han jätte upprörd och ledsen så sa han "NU LJÖG DU!!" och då sa jag "NEEHÄÄ DET GJORDE JAG INTE ALLS!!" så gick vi och frågade mamma och pappa, om ifall jag faktiskt ljög.. Då sa dom att "ja det gjorde du Camilla!"

^^


Tidsinställt

Nu ser jag på Top Model. heh! Kanal .. NEJ hahaha vad fail. Det är söndag. Jag tittar inte alls på top model... fan.. jag sitter väl kanske och pluggar eller gör middagsmat :) Hoppas jag på! Nu ska jag iallafall berätta om pappas fars dag.. haha..

Igår sa han till mig "Hörru milla du vet att det är fars dag idag va?;)" jag svara "jaa det är klart!"
så sa han "min gåva ska vara att du går till kiosken och handlar choklad till mig nu ikväll".. tönt!! haha så jag fick helt enkelt göra det :D blev en japp och en gräddkola!

Men för att göra denna dagen mysig också så ska jag baka åt honom idag :D



Pappa & vovarna för typ tre år sen :D
Undra vart den snygga tröjan har tagit vägen?:S jag gillade den skarpt!

Finsk rap?

Heh.. Sitter och pratar med en gammal vän (nätvän) från Stockholm.. Han är lite finsk och så snackade vi om Thåström..båda två avgudar honom.. sen frågade Jens (som killen heter) vad mer jag gillar.. Så blev det bl.a. goldfinger och blink 182 osv.. men sen frågade jag honom.. så sa han aa det mesta rock och även finsk rap..

Så fick jag en låt. Det låter inte SÅ finskt som jag tänkte mig ändå.. haha.. lite typ mer.. tänker mig gudfadern? Portugisiska låter det typ som hahah men lite roligt är det såklart! Fast mycket bättre än jag förväntade mig :P


Gameing!

Sitter förmodligen och spelar med hasse, klas och tim nu ;D Hoppas det!
Left 4 dead 2 heh.


Min pappa

Det är ju fars dag idag.. Ska säga grattis till pappa sen :) Tänkte på det i morse men för en gångs skull vaknade han LITE senare och då hann jag glömma bort det haha.. klantarsel..

Hursomhelst.. min pappa! åh.. haha.. finns faktiskt ingen bättre i hela världen.. han är snäll, omtänksam och riktigt jävla dryg i huvudet. jag älskar verkligen det! Vi har sån bra kommunikation att det är nästan inte sant

Underbar!

Hmm..tänk att jag visste! HJÄLP MIG!

Alltså.. fan! Jag duschade precis och nu tänkte jag "åh vad fint ! ska ha min spetströja som jag köpte i New York ihop med ett par jeans!!!"
Ni vet, den på bilden som nästan är i mitten?... anyway..



jag var tveksam till att köpa spetslinnen/tröjor trots att det fanns SÅÅÅ många fina. för jag visste att det ser bara dumt eller horigt ut på dom flesta... OCH GUESS WHAT?! jag vet inte vad fan man ska ha det till ?

Kan någon av mina söta vänner, som kan sånt här, hjälpa mig?! Jag sitter just nu i ett par shyssta jeans.. den där tröjan och man ser hela jävla bhn osv . Det förstod jag ju att man SKULLE göra när jag köpte den, men fantiserade inte att det skulle se så jävla dumt ut.. någon som har något tips?
Magen ser det jätte bra ut, det är ju lite snyggt och sexigt men fortfarande mystiskt.. men vid bysten är det ju bara grymt fult!

Jag skrattar sönder. .

haha .. Finns två youtube klipp som jag aldrig kan sluta skratta åt
det ena är den här och även denna






Jossan :)  ([email protected]) om S-K-Ö-N-T:
Milla vilken bild du fick fram på oss ;) små vi va :P haha
Nejnej den jackan har jag kvar :) men använder den ej.. du kan få min ifall du vill :):) ska bli så mysigt när vi ses :):) Puss

Svar: haha japp ;D.. oj verkligen? kul! men jag har fått ärva någon annans, den passar prima! :D


Promenad med hundarna på morgonkvisten

behöver inte alltid vara döden. Minns när jag hade dem i koppel, då var det alltid så jäkla omständigt och jag hatade det.. men nu är det skönt. Det är roligt, uppfriskande och lite mysigt trots kylan! Jag älskar att se hundarna så glada också :)

När vi var på promenad i mjölkafållan alldeles nyss så gick vi i gräset och då tittade jag ner lite grann, såg en uunderbart fin liten treklöver.. Den hade verkligen blivit vad den ska. En fin växt som andra äter av. För den var tuggad på. Hade inte med min kamera så istället tog jag in den söta lilla klövern hem :)











Godmorgon, solstrålar!

Dags för en ny, uuuuuunderbar dag! Trots förkylningar och andra obstekel så är det en fin dag! Jag måste duscha idag! Och testa min baddräkt ahahha.. imorgon är det simmning på morgonen så hoppas den passar fortfarande :) var ju två år sen jag hade den och har gått upp iaf två kilo, redan förrut var den jätte tight .. jaja bara hoppas annars får jag gräva efter bikinis, som jag tror att jag redan har packat ner i flyttlådan...

Utöver att duscha så ska jag spela med hasse & tim hoppas jag, sen även göra lite på en nya engelska uppgiften.. Och verkligen KÄNNA EFTER hur jag mår idag, för jag kanske inte borde åka och simma annars.. Skriver senare, dags att ta morgonens piller och sen vadnra ut med vovarna!


Lilla Beppe <3

S-K-Ö-N-T

Har löst lite småtjafs mellan mig och jossan. Känns JÄTTE SKÖNT.. eller inte något tjafs egentligen ens.. men vi har äntligen bestämt oss för att träffas!

Förhoppningsvis blir det flygande jakob och en myskväll :D


Jossi & jag, vinter 06. damn sjukt att det snart är fyra år sen haha jag minns detta ganska super väl.. vi hade precis köpt våra nya jackor ;) Min slängde jag i år.. haha! Jossan kastade förmodligen sin samma vinter hahaha <3!

Kirsty<3


Ringde Kirsty idag.. haha det första jag gör (och nästan det enda under hela konversationen) är att skratta.. Hon är så underbar <3 ..

Förövrigt så har jag pluggat och skickat in min engelska äntligen. Samt även tittat på film (Liar liar nyss. haha det är den bästa komedifilmen jag sett..) sen... har jag typ.. spelat med mina bröder :)

Och hjälpt  Leena med matte c :D Jätterolig dag och det var skönt att sätta igång hjärnan på att arbeta matte igen :)

Hey! What's wroong with yooou? You're looking kinda doown to mee..

Vet inte varför men den lilla frasen av en låt har fastnat i mitt huvud.. haha går runt och sjunger den om och om igen..

Börjar bli frisk! har bara jätte lite ont i halsen och bara lite nysningar.. men iofs hostar jag lite mer än förr men inte i mängder iaf :)

Jag har tänkt en hel del idag.. på bl.a. hur min pojkvän var förrut när vi bara var vänner och även på min hjärtoperation..
Jag är glad över hur det gick med operationen. Såklart hade jag ju helst inte viljat vara i behov av operationen.. men det gick verkligen jättebra.. vet inte varför men jag känner mig nöjd med att tim var där och Kirsty.. familjen tog jag ju nästan förgivet att dom skulle vara där.. Tim är ju precis som min familj men det kändes ändå extra bra att han var där och framför allt kirsty.. oh.tack alla!

Efter nyår så vill Koffe att vi åker till Kirsty, jag hade ju tänkt mig tidigare men det låter väl bra med efter nyår också antar jag :)


Det här skulle publicerat för måååååååååånga timmar sen. fan var störande

Vad fan?

Bambi har ju ingen story!! vafan är det där?!.. blev lite besviken för filmen i sig var ssåååå jävla söt med alla små söta djur och gester dom gjorde och även all gullig musik.. men vaaaad var storyn?! suck..

Nuuu iallafall tänkte jag att jag skulle sova.. så jag orkar gå upp och ut med hundarna imon som vanligt..sen får vi se vad dagen tar oss till för nya äventyr! Jag hoppas på friska äventyr! :D just det btw dom stickte mig ju i armen tre gånger i torsdags och resultatet blev 2.3 i PK värde. fan. jag ligger förlågt!! så nu blir det lite mer waran i doseringen än vanligt !
På tal om waran! de flesta medicinerna är ju delbara.. men warantabletten är delbar i fyra delar, och en HEL waran är ändå bara 2,5 milligram.. vilket ger 0.25 * 2,5milligram = 0,635 milligram om dagen ..vissa behöver så lite medans vissa andra behöver 8 piller om dagen.. insane in the membraane ;D!

Nu får ni en liten grotesk bild också.. från google om man söker stora bilder :P heh..
förmodligen bara en bild att demostrera att man blöder enklare.. även innuti kroppen (TUR JAG FORTFARANDE SLIPPER MENSEN!! fan vad jag är lycklig över det.. trodde den skulle komma tillbaks nu med waranet men ICKE :D)




Kollar på Bambi

Just nu tittar jag på Bambi, så jag uppdaterar inte på ett tag till ;D



Några av alla mina klädeslappar från newyork :P

Myskväll med mamma!

Jag och mamma satt och spelade kort först.. Sen insåg vi att Idol var idag. Kul tänkte vi! Mamma följer ju det så tänkte att jag kunde titta på det med henne :D

Vi spelade kort.. sen bestämde vi oss för.. nej vi vill ha något mumsigt till idol!
Så.. vi hade ananas i kylen, mango och citron.. jaha? äckligt tänkte jag. Förrutom anananasen då... Så vi kom iaf fram till att AHA vi har choklad också i skafferiet!
Resultatet blev det här :


Färsk Ananas

& smält choklad ! :D




Sen efter det så åt vi chips.. hahaha! ;( fattys <3

Fun videos!

Elena ville att jag skulle uppdatera.. men jag kunde inte komma på något att skriva så tänkte skicka in massa roliga videos i det här inlägget MEN då säger kvinnan att "hon brukar inte titta på videoinlägg!" HAHA jag ÄLSKAR videoinlägg, det är mycket enklare och roligare men icke sa Elena!

Så.. då får jag väl skriva om annat.. Men tänker ändå lägga in ett super roligt inlägg här. Det handlar om killar som skämtar med sina tjejer och utsätter dom för olika s.k "pranks".. det sista är bäst. :D





Elena om Baby, you're a firework!:
Haha men DU försöker bara vara snäll... seriöst, bilden... den som tog bilden (du kanske? ) är sämst på o ta bra bilder :(!!! HAHAHAH inte alls jag som såg dålig ut, utan vi skyller ifrån allt på fotografen :D:D
Svar: HAHA FU! inte alls! jag ÄR snäll och du ÄR söt! HAHAHAHAHAHAHAHAHA bra att du skyller på annat ;) För det är så, du är iaf söt! jag vet inte vem som fotade hahaha!


Skriver ett till inlägg om annat strax :)


Cant get enough!

Har tittat på massa disney idag också.. men borde plugga såklart.. fast fortfarande sjuk.. fan vad störande. På måndag ska ett arbete vara inlämnat.. får väl arbeta med det nu då ikväll... Hoppas ni andra haft en underbar dag som jag.. gamla Disney filmer gör allt underbart ;D

Baby, you're a firework!

Jag känner mig äckligt bra. Fan vad skönt! Alltså. Bra i själen och hjärnan. Känner mig stark och bäst.
har inte skrivit något idag för jag har vart sjuk hela dagen .. inte funnits något kul att säga faktiskt.. har titat på lejonkungen hela dagen, lagat mat, tittat på tv... haha.. ja ni ser ju ;)

Saknar att vara med vänner.. men nu är jag ju sjuk så det är inte så passande liksom.. men snart, då äre bara köra! ;D

Men jag har fått några kommentarer som är roligt att skriva om :)


Jenny Sabba om Har INTE pluggat som jag ville.:
Fy för förkylningar! Har du provat nässpray mot det onda i öronen och lite Ipren brukar också göra susen. Krya på dig gumman!"
Kram jenny

Svar: Ja verkligen! Dom är så jävla långdragna på mig också... Jepp nässprayen fungerade men jag får inte käka ipren ;( bara för waranet.. Taaack sötnos! Kramar!


Elena om Top model 9:
HAHA ooooommg, ser ut som världens arab på den bilden ju.
Men joo jag vet, jag brukar inte vara med på så många bilder överhuvudtaget (på fester osv)...
Plus... jag har inga bilder på dig heller.. typ bara de bilderna från halloween(aa det tillfället där jag var utklädd som såkallat en "prinsessa" (wtf) kolla bilden. Du var en geisha.

Svar: Haha NEJ kvinna! ;(
Jag märker det.. vi får ta några foton ;D..  hahahah ROLIGT att du själv "wtf-ar" dig .. JAG tyckte iaf du såg ut som en prinsessa!

Lejonkungen

IWH! spenderat hela morgonen (från 9 när jag gick upp) med att titta på lejonkungen 1 och 2, är inne på trean nu.. var även på Ryhov och tog blodprov. Dom fick sticka flera gånger ;((


Har INTE pluggat som jag ville.

Jag läste 20 sidor sen somnade jag. Har mått svindåligt sen dess.. trodde det höll på att gå över medn det för bara ondare och ondare. Skit också.

Orkar inte sitta här heller, gör för ont i ögonen.

Top model 9

Efter top model, som börjar kl 12, så ska jag bara plugga plugga plugga idag.. har så fruktansvärt ont i hela kroppen (speciellt huvudet....svider sönder i ögonen osv) men ska ändå försöka fixa plugg hela dagen..

Elena om Jag är tacksam:
Ooh vad fint, det är nog väldigt sällsynt att någon gör så :). Men Tim har ju fått sin snällhet av någon, am I right? :) Fast hon gav inte bort resan till vem som helst, utan till världens finaste mills

Svar: Aw<3 .. Jo haha Ur right! AWWW TACK SÖTNOS!!<3



Btw Elena?! Kom på att jag har typ INGA bilder på dig? .. Haha har en hel mapp som heter "mina vänner och jag " typ, men du finns på jätte få bilder haha och du är nästan min närmaste vän.. knäppt! Anyway här har vi en riktig bra bild, du ser ut som en pingla

Ajj ajj ajj!

Det gör inte bara ont i halsen .. nu är jag i det där stadiet av en förkylning då hela jävla huvudet känns proppat med snor!!! men inget i näsan, såklart.. för det har jag redan snytit ut igår och rivit sönder hela näsan. Fan vad jag hatar att vara förkyld. Dessutom blir jag så himmla matt! vill inte äta så mycket heller.. usch

Var precis ute med hundarna och möttes av ett fint vinterlandskap i huskvarna! Alla "bergsskedjor" (får man kalla dom så trots sin lilla längd?) var fulla med träd (mest granar) som hade fått massa snö på sig och det såg ljuuuuvligt ut ! Haha vilket ord, ljuvligt.. tänker på ett ko-juver då..

Det var så härligt iallafall! sen träffade vi Ebbas "pojkvän" ;) haha.. hon som hon har försökt skaffa barn med flera gånger men inte fungerat. Störande.

Nu ska jag göra engelska hela dagen så vi får se om bloggen står still eller inte ;/


Jag är tacksam

Herregud. Pappa pratade precis om USA. Då började jag tänka på New York i sommar. Jag blev bjuden dit, och bjuden på nästan allting på hela resan.. Själv slösade jag bara ca 3000kr, bara på saker till mig själv och någon gång lite mat... Jag fattar inte att jag fick en hel resa till New York, dessutom med så fina människor.

Försökte flera gånger säga tack.. Inte bara tack, utan verkligen förklara hur glad jag var över allting i upplevelsen och hur otroligt det här var för mig. Jag menar New York hade vart ett resemål för mig när jag är 35 annars kanske, då man HAR pengar liksom.. Detta var verkligen amazing. varje gång jag skulle förklara för Annika & Peter så sa annika "äsch lägg av! Det är klart du ska få det här! Det är ingenting du ska behöva tacka för, du är mer än välkommen och vi älskar dig ändå så det är bara roligt! Inte det minsta jobbigt. Jag ger hellre pengar till en resa för en så fin tjej som du, istället för att handla saker till mig själv för pengarna"... Då blev jag så.. otroligt lycklig. Hon är sån vänlig själ den där lilla Annika Kammer.. :)


P.S!

Glömde skriva en sak i förra inlägget. Jag gick såklart in på den sidan man kunde bli medlem "att älska sverige är inte rasism" då frågar dom "vem skulle vara statsminister om du fick bestämma?" .. Vad tror ni de flesta svarade? Åkesson PERHAPS?. lol.


Mina facebookvänner..

Många av mina vänner har "gillat" / blivit medlem i en grupp på Facebook som heter "att älska sverige är inte rasism!!!" typ.. men omg. Så..? Alltså. För det första gillar jag inte onödiga grupper över lag. Men denna irriterade mig mer än alla andra useless grupper .. för det känns som man försöker dölja sin liiiilla tiiiiny rasism bakom "ÅH MITT FOSTERLAND LOVE IT!!!".. lol säger jag!


DUHHHHHH ;(..
Att älska sverige är inte rasism. NEJ. bara idioter påstår det.
Men att påstå att alla invandrare är dumma i huvudet är också idiotiskt, tyvärr gör många sverigeälskande människor det.
Jag själv älskar sverige för vi har rätt till bl.a. abort, hjälp och stöd av olika sort. Jag älskar också att vi har fyra årstider för den delen ;D.. Det är ett toppen land men stör mig på folk som försöker "dölja" sin rasism bakom "åh sverige mitt fosterland!!!!" . lol.  Det finns ju liksom saker som är helt fucked med sverige också. Precis som de flesta länder. Men Ja, att stå och  "ÅH MITT LAND!!!" hela tiden, det är liksom bara.. fail? Keept it to yourself?

jag älskar sverige men jag står inte och plankar med det 24/7.
För jag är ingen som bryr mig om någon vet hur jävla trogen jag är mitt land. De enda som förmodligen bryr sig är nazister själva..
Det är bara helt jävla onödigt att skylta med det, om man nu ändå inte är rasist..så whattaaap liksom?

Frågar någon, då kan man väl säga JA ABSOLUT OMG Sverige är bäst!!! för det är så jag tycker . Jag gillar verkligen sverige SÅÅÅ mycket av olika anledningar. Men vad är det för mening med att stå och skrika det på alla websidor jag kan?

Världens pinsammaste låt? Pluton Svea - Mongoloids

just det ja.. på Boris fest visade hans kompisar mig denna verkligen geniala låt.. naaat! HAHAHA :)




Nu till en helt annan sak, som man inte KAN skratta åt. För Pluton Svea känner jag ändå.. wtf inflytande = 0.. Här har vi maktmänniskor istället..


En sak som gör att jag känner mig hopplös och att människa när påväg att förstöra sig själva, är när jag läser kommentarer såsom "Snygg och intelligent kvinna!" på dessa videos.



Vad är det intelligenta? For real?
Har verkligen lyssnat igenom vad hon säger för att förstå vad som är intelligent... Men I dont get it. Först tänkte jag bara "ye SD ,intelligent. Right." men sen tänkte jag, ska jag lägga upp detta på bloggen så får jag fan lyssna ordentligt på vad denna, som kommenterade, kan tycka vara så intelligent.

Kyrkan urholkar äktenskapsbegreppet...? Ingen som är riktigt 100% troende får gifta sig i kyrkan då eller?.. Hur vet man om någon är 100% troende..? .... omg.
Kyrkan har länge varit en instans som skapar trygghet och sammanhållning i befolkningen, Yep. det har den. När folk var belivers.. det är inte så överallt i sverige nu, vilket inte ger den gemenskapen. SKAFFA FRITIDSGÅRDAR ;(..

Men jag har kommit fram till att han (förmodligen inte hon) som kommenterade "snygg och intelligent" inte heller egentligen tänkte igenom vad hon sa, innan han kommenterade. Utan precis som jag antingen ogillar eller gillar SD, han gillar förmodligen. Så en brud i sd blir snygg, och smart. Omg world is wrong.

Hemma från sjukan, påväg till sängen!

PUUUH! jag är så jävla trött. ska nog sova i en timme eller så.. Vi gjorde iprincip ingenting eftersom blodprovet jag hade fått ta var taget lite för tidigt, så hon kunde inte se så mkt skillnad på blodet.. Därför bestämde vi oss för att bara testa att öka dosen tills nästa gång vi ska ses (7/12) och om det inte fungerar så får jag ju såklart ringa.
Vaccinet för vintersjukan kunde jag inte heller ta eftersom jag är förkyld...

Så.. hon tog blodtryck. Men det tog ändå en timme där. Fick sitta och vänta i 35 minuter.. Men jag visste ju att dom höll på att testa ett nytt system på datorn, det är inte så lätt då ;)..
110/60 var trycket. Brukar vara 110/90 på mig tydligen.. vene varför det är så, kanske för dom nya medicinerna..

Idag ska jag läsa engelska bok iprincip heeeeela dagen. Om 6 dagar ska vi lämna in en rapport i engelska kursen som jag läser. Jag är iofs klar med rapporten men har utformat den efter mina gamla gymnaisekunskaper + lärarens små pdf filer med info, har alltså inte läst så mycket i boken om hur det ska vara, därför måste jag se så jag har gjort rätt. Än så länge har jag läst 100 sidor kanske och allting där har jag iallafall haft med :)



En cutipie bild på Minou får ni också. . :) Hon var så mjuk och snäll.. så sprang hon iväg och blev överkörd. Fan. men äsh.. jag har kvar hela henne i huvudet iallafall.. så mysig, liten och snäll! aldrig dum och skulle rivas.. <3

Iväg till sjuksköterskan

Hinner inte skriva alls mkt. men jag är uppe!! ska iväg till hjärtvårdsavdelningen för att testa en ny medicin. NU kom jag på, grattis jag glömde medicinen igår igen. FAN !!!

Halskur + kommentarer

Idag har jag försökt att äta bara varma saker. det lindrar så gött, fast det bränner så jävligt i halsen.
blandannat så drack jag varm oboy idag ;D yummie! men ajsing såklart.
Meg var såååå sugen haha! hon fick såklart lite men gud vad hon tiggde haha! :)



Oboy, vaniljsocker, chokladsås och vit choklad som är riven.. saknas bara vispad grädde.. men man tager vad man haver ;) SÄG INTE att jag är galet sockerberoende och fetto, jag vet redan! haha!


Kommentarerna idag:

Anonym om Angående "viruset"!:
Woho, nu är jag kändis! \o/
Kollade också på mördare okänd, gillade den! Fan va snygg du var i den röda trjöan :$

/W
Svar: Ja! HAHA ;D iaf för ca 30 pers om dagen ;)
Jag gillar dom också! men framför allt en av dom i början som handlar om en nazi dude.. AS BRA avsnitt!
Tack! Jag vet ! ;) det är ett orangebrunt linne dock ;) Haha

mc om Inte pepp.:
kolla min meeeeeejl!
Svar: TACK TACK TACK SÖTNOS>3


Ahlen om About förrförrgår ;D:
Ja, alltså, sånt här är nästan omöjligt att förklara bra i text. Jag kan försöka muntligt nästa gång vi ses, annars får du läsa här sålänge: https://www.flashback.org/t658455
Svar: vet inte om jag har svarat på kommentaren tidigare, men TACK för hjälpen :D



Den här bilden tog jag precis nyss ;D nice med nya bilder!

Skriver ett brev till mig själv, om 20 år.

Gå in på amf.se/framtiden och gört! det är kul faktiskt :) håller på med mitt egna nu! :)
hehe..
Anyway en sak.. Har en före och efter bild på ärret..
MC skickade precis en som vi tog med hennes braiga systemkamera..




Före operation


En vecka efter operation



Två veckor efter operation




2 månader efter operation




Im a firework!

Gillar den här nya låten av Katy Perry. texten och videon. <3. omg.




Inte pepp.

Fyfan. Trots att jag var så pepp i morse så är jag SÅ JÄVLA opepp nu. fan vad ont det gör i halsen. fan vad varm jag är. USCHHHH .


Nu har iallafall jag fått Bafucin. Tack lilla mor <3 Jag har absolut inget kul att skriva om, har ingen aning vad jag tänker på nästan. har bara ont och är trött.. så det är mest blurri blurr i huvudet :P

Ortodonti - mina tänders historia!

Kom precis hem från tandläkaren/ortodonti avdelningen.. Där man vanligtvis får tandställningar... Men nu ska jag berätta för er om mina tänder.. haha.. det är så fail det kan bli.. Förstår inte att jag inte är deprimerad så mycket jävla fel jag har rent hälsomässigt.. haha!

I fosterform så var jag lite missbildad, jag hade ju hjärtfel! Hjärtat utvecklas samtidigt som tänderna tydligen, och då fick jag såklart fel på tänderna också. Jag hade ingen såndär Emalj som man ska ha.. eller jag hade en riktigt kass sån..
Plus att jag bara blev.. seg i tandutvecklingen..
Minns att jag tappade min första tand mycket mycket senare än alla andra.. Och min sista mjölktand tappade jag när jag var SEXTON år.. herregud.. haha, vad mina klasskamrater mobbade mig ett tag över det..
Anyway...

För sex år sen ungefär, när jag gick i sjunde klass, då bestämde sig tandläkarna för att dra ut vissa av mina seglossnade tänder.. Mina hörntänder som var mjölktänder. Dom rycktes ut. Fine by me. jag hade gluggar och jag skämdes men de flesta tycket det var cute.


Vet inte om ni ser så väl, men min hörntand där är borta iaf och jag har en glugg!

Efter att dom hade dragit ur mina tänder så trodde dem såklart att mina permanenta tänder snart skulle komma fram till rätt plats (men som sagt, dom är ju SEGA på att växa tydligen..) Dom fanns likosm i gommen o.s.v, men dom bara kom inte fram!
Så de väntade i några månader och kollade efter tänderna kontirnueligt med röntgenbilder..
tillslut så förstod dom, fan, dom rör sig inte. Vi får DRA FRAM DOM!!! Såklart med tandställning. Jag fick panik. ville inte ha tandställning vafan?! det var ju fult, det visste ju alla!

Dom skulle dra fram hörntänderna med en speciell tandställning som kallades brygga tror jag.. Det är typ en kedja som sitter in i gommen i ett öppet sår och korrigeras ofta så man får dra i kedjan som i sin tur drar i tänderna i gommen som sen dras ut på plats. SAMTIDIGT som jag skulle ha räls för att hålla mina redan utväxta tänder på plats så dom inte "tog upp" hörntändernas plats. Detta skulle ta ca 1,5 år

Så... jag sa inte det till någon såklart, att jag inte ville ha tandställning... jag visste ju att dom gjorde det för mina tänders (och mitt ) eget bästa..
Men min hjärtläkare la sig i disskusionen!

Han vägrade låta tandläkarna göra detta p.g.a. infektionsrisken. Öppet sår i munnen i 1,5 år.. det är ingen bra idé om man har hjärtfel, speciellt inte om man har klaffel, då kan det finnas en liten bakterie i munnen som kan sätta sig på klaffarna och förstöra allting typ.. det ville ju ingen. Så det blev ingen tandställning.

Nej. istället så bestämde dom sig för att vänta ännu mer.. Dom väntade i kanske 1 år från att jag drog ur tänderna från början. Men inget hände. Tandläkarna bestämde, ihop med min hjärtläkare, att ett litet ingrepp skulle vara okej. Dom skulle skära upp i gommen på mig, rensa ut lite BEN och sen stänga igen där.. De tog bort ben som en "väg" till tänderna. När det inte var ben ivägen så kanske tänderna hittade rätt, tänkte läkarna..

Mars 06 så gjorde de det kirurgiska ingreppet i käften på mig.. Jag minns bara att det kittlades för lustgasen och lite grönt blurr, haha.. och sen gjorde det inte alls ont efter åt, surprisingly enough! :D



Här är jag, samma dag som ingreppet. fick äta chokladpudding ;D
Jag hade kommit hem från tandläkaren, lagt mig i sängen för att sova (blev nog trött av lustgasen), då blödde jag ner heeela jävla kudden.. suck. men sen vaknade jag och fick chokladpudding :D


Så ja. Nu har vi ju då dragit ur lite ben i munnen.. då borde det ju fungera!!! Nej. Nu har jag väntat i sex år. Dom har INTE hittat rätt, utan snarare HELT FEL. Dom ligger mot mina två framtänder och "gnager" smått på rötterna på mina framtänder. INTE BRA. jag vill helt enkelt ta bort dom, innan jag måste betala en förmögenhet för det..

Så det var därför jag var hos tandläkaren idag :).. thats my teeth story!

VILL INTE ;(

Fan.. det enda som var svinjobbig efter hjärtoperationen var att nysa. Nu sitter jag här och nyser. Fan vad det gör ont ;(.. vill inte inte inte inte inte bli sjuk!!!
På tal om sjuk så måste jag fråga läkaren imorgon om jag får vaccinera mig..Det måste ju göras någon gång, så varför inte imorgon liksom..?

Rutin på vardagen och att orka med allting efter operation!

Nemen! Heeeelloo-oou! ;D

Trots min suuuuper svidande dumma hals så är jag glad idag. Vädret är toppen (fast svinkallt..), mina hundar är glada och jag är INTE TRÖTT trots att jag la mig 01 och gick upp 08 :) NICE som fan!

Önskar dock att min hals bara kunde fixa till sig nu nu nu!
Var precis ute med hundarna.. det var mysigt! Jag trodde jag skulle hata det.. eller inte hata.. men inte gilla iallafall!
Dom har ju vart borta nu i en vecka hos Hasse (och leena som var där), bara för att hasse ville iprincip :) det hade gått superbra och dom hade skött sig o.s.v... Plus att hasse själv hade skött sig med att gå ut med dom ;)
Förstår inte att jag.. orkade.. Jag orkade faktiskt gå med hundarna, heeeela vägen runt mjölkafållan, nyvaken och trots det svinkalla vädret och tycka det var faktiskt roligt! Då tänkte jag "what? vad säger mitt huvud!?" haha! Men det var sant.. där stod jag, längst bort i parken (jag hade först planerat att bara gå halva parken) men vips så hade mina fötter bara vandrat vidare, dom hade orkat!



Då tänkte jag.. men... va? Vad är det med mig? Har jag saknat hundarna så mycket? Men sen kom jag fram till...Två saker faktiskt..
1. det där med rytm vardagen, vanor man gör och mönster man följer varje dag.. Jag har börjat få in ett sånt, trots att jag inte går i skolan.. Nu har jag träning två gånger i veckan, går upp "tidigt" (iaf runt åtta eller halv tio senast), går och lägger mig i tid (förrutom igår.. pratade med tim och hasse om spel hela kvällen), jag har så många sjukhus/tandläkar möten nu dom senaste två veckorna och denna veckan så det har blivit lite rutin på det hela.. Äsch, ni förstår säkert. Rutin på vardagen, det börjar jag få! och då är man inte så tjurig på morgonen tror jag..
2. Men framförallt så tror jag att det beror på min hjärtoperation, faktiskt!
Jag har gått till affären nästan varje dag i en vecka, om inte två! (också en rutin grej antar jag ;)) detta tror jag har stärkt mig enormt. Inte bara med kondition osv. Men jag har inte ens klagat och sagt "NEHH PALLAR INTEHHH någon annan får gå!!!"
Jag har bara done it, inte för jag ska svälja och göra allt.. utan för jag inte brydde mig speciellt mycket om jag blev tvingad att gå till affären, trots att det var varje dag mer eller mindre..
När jag kom fram till att jag INTE klagar på det, då förstod jag ganska fort att... varför inte? Varför klagar jag inte? det är ju fortfarande lika jävla piss tråkigt att gå till affären, isnt it?.. Jo det är det! Men jag ORKAR.. jag orkar på ett helt annat sätt.. jag är helt... uppe i molnen och chockad just nu när jag kom fram till det här.. så jävla amazing att jag märker det nu, redan.. Jag HOPPAS att jag inte bara drar massa slutsatser nu utan att det är så.. för jag hoppas verkligen att det beror på att jag orkar mer..

Fast.. en gång.. haha. . då gick jag till affären och fick bära kassar som väger ton typ.. det var meningen att tim skulle hänga med, men eftersom jag skulle handla grejer till våran 4årsdag så ville jag göra uppdraget själv! Det var faktiskt inte SÅ mycket på lappen som jag skulle handla.
Bröd, Mjölk, Lätta och pålägg har jag för mig.. Plus en pizza till tim..
Bröd x 2 .. man tror inte det väger så mycket, men det gör det faktiskt.. ca 900g + 500g är typ 1,5 kg
Mjölk (1,5l x 2) är typ 3 kg.
Lätta + pålägg (600 g + kanske 300 g) ca 1kg

man kanske tror att det inte blir så mycket vikt och inte så tungt, men det är det.. speciellt om man kollar på lilla milla på 37 kg.. det är en ganska stor vikt i jämförelse med min egen, plus min muskelmassa är väl inte direkt stor och tränad ;)
5,5 kg + en pizza.. säg kanske 6kg.. det är fan 16% av min vikt.. och det var TUNGT.. tänkte ju såklart även köpa mina saker till tim (frukter och nötter m.m.) men det kände jag inne i affären redan att jag aldrig hade kunnat bära..



Wakie wakie!

tjoho! Jag är vaken redan nu. . ska ta ut hundarna nu på morgonen :) .. btw. Jag är sjuk. fifan alltså.. störande och gör ASONT.

Hoppas tandläkaren inte håller på för mycket senare idag...
Sitter just nu och dricker varmt te, så halsen ska bli bättre... skriver sen :)

Kvällsaktiviteter

Vene om man ska kalla det aktiviteter men kvällsläsning idag blir min engelska bok och lite broshyrer om högskolan.. har sviiiinont i halsen.. hoppas jag INTE håller på att bli sjuk, fyfan!

Njet.. jag har inget intressant att skriva just nu så jag sticker iväg och kissar på toan sen lägger jag mig och läser ;) Bättre uppdatering, och förhoppningsvis roligare också, kommer imon!

Boring!

Nu har tim åkt hem.. ;( fan! haha saknar honom redan.. eller känner mig lite ensam iallafall.. men snart ska jag och mamma mysa framför tvn och se på mördare okänd :) tänkte bara visa lite bilder från gårkvällens fest hos boris.. blev väääldigt få bilder.. glömde bort kameran helt enkelt haha!
Nu såg jag att det bara var två bilder.. herregud haha..


Sabina, Boris & Louise :)





Festen var jätte nice faktiskt.. dock var jag ju svintrött haha.. vi gick hem typ ..halv tolv? tror jag.. vivar iaf hemma halv ett typ.. men det var nice fest faktiskt.. soft, chill och pratsamma människor :)


Nu blir det tv tittande med mamma :) mih!

To do-lista ikväll ;D;D;D

lämna tim
warcraft 2 med hasse
neva books betalning
Blogg skrivning
titta på mördare okänd med mamma
fixa Klädhögarna i mitt rum
ring tim

ABO!

Jag är så jäkla mätt! Och så jäkla trött! Var svinjobbigt att gå upp idag.. men ska berätta om festen sen och även om hur dagen har varit, nu ska jag dock spendera dom sista två timmarna ihop med tim nu innan han drar hemåt.. Sen kommer hundarna hem ikväll också!! Åh det har jag inte berättat om heller.. vart dom är.. haha! men jaja :D Skriver senare!


Födelsedagsfest hos boris

ska dra iväg alldeles strax och fira boris :D blir nog awesome! :D

Angående "viruset"!

Har fått några kommentarer så tänkte svara .. :)


Elena om WHAT?! VIRUS?:
JAG MED, jag kollade ett mejl.
Och vips så hade ja flera virus, mitt virusprogram norton anti virus hjälper inte.
Har du tips på hur man får bort virus?
Svar: Samma här. Kollar ALDRIG sånna mail men när jag skulle ta bort så råkade jag ist klicka LITE utanför den där "kryssa i-rutan" så jag kom in på mailet. Tror inte det är virus. Tror en spam service har fått tag på våran mailadress helt enkelt.. Därför inte norton hjälper.. norton är ganska bra annars tycker jag. Men som min gode vän Wiktor sa så är det förhoppningsvis så att du bara ska markera allt som skärppost istället och hoppas på att du inte får det igen, då slipper du byta ut hela mailadressen till en ny :)
GoodLuck till oss! :D

Maja om WHAT?! VIRUS?:
Har också fått en massa sånt där:S
Svar: Det är väldigt många som verkar ha det.. så jävla störande..


Cissi om WHAT?! VIRUS?:
oh no!!
Svar: indeed!


About förrförrgår ;D

Sa ju att jag och tim gjorde massa annat så jag glömde skriva här.. minns inte riktigt vad vi höll på med.. glodde väl på film, spelade spel och busade tror jag..  :D Hittade även en nyckelpiga hemma hos oss! Den satt först på glaset jag drack ur, precis jämte munnen USCH!! Hahaha men sen var den inte så äcklig längre..


Förresten AHLEN OM DU LÄSER så måste du scrolla ner till slutet av inlägget och svara på min fråga som finns där! Du var inte inne på msn /FB så kunde inte fråga in person ;(






Bus bus bus!

TILL AHLEN :D :

Varför blir 0.99999 i oändligheten 1? Jag försökte klura ett tag och tillslut så beskrevs det i mattetal.
x=0.99999
x * 10 = 9.99999
10x - x = 9
9x = 9
x = 1....... SÅ okej i tal. men försök förklara i ord till mig!!! ;(
Minns du förklarade
"allt upphöjt i 0 är ett" på ett jääättebra sätt!


(btw om någon annan kan svaret så får ni gärna hjälpa mig med.. fattar inte att 0.9999 i oändligheten blir ett... ologiskt!!!)



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BORIS ;D

Idag fyller som sagt Boris år. Och jag glömmer alltid hans födelsedag (+ att han mer eller mindre håller den hemlig....asshole) sååå nu skriver jag stort och fint här GRATTIS! för att om ett år kunna leta upp vilket exakta datum det var han fyllde år ;D vet att det är början av november.. men glömmer alltid ändå!




WHAT?! VIRUS?

Seriöst. Har sällan virus på datorn (förrutom minivirusgrejer..) men nu verkar det som hela min msn lista har virus, ELLER så är det jag. Jag förmodar att det är jag.

Kollade min msn.. så stod det 83 nya email.. WTF tänkte jag.. fine att jag inte har kollat inkorgen på kanske en halv månad men ändå! :O Så jag gick in.. vad finner jag?
Lol...



En av dom.. Eddie som står där någonstans.. han har jag inte snackat med på över.. 8 år? tog bort han för typ 8 år sen.. lol. tror jag måste kolla igenom min dator ;((


Tyvärr ser ni inte så bra.. men alla avsändare är folk jag haft på msn förmodligen.. sen äre typ.. arabiska bokstäver xD

Buhu ;(

Tim åker förmodligen hem imorgon.. I dont wanna ;(

Har fått en liten kommentar förresten..


jennie
om Jumanji:
Hjälp vad längesen man såg den filmen.
Den är för himla bra, iaf tyckte jag det DÅ. Får nog ta och se den någon dag!
:D Ha en trevlig helg!

Svar: Jaa! den ÄR asbra, fortfarande ;D  detsamma!

Varit vaken i två timmar snart. .

men inte hunnit blogga! haha.. har tagit disken lite grann, tvätten lite grann, spelat kort lite grann och ätit lite grann!
Idag så vet jag inte riktigt vad som händer.. jag vill bara umgås med tim hela dagen men just nu sover han så då får det bli bara plugg för mig ;)

Så .. morgonen = Plugg.. sen när tim vaknar så ska vi förhoppningsvis hitta på något kul och därefter så blir det förmodligen födelsedagsfest för Boris ikväll :) Roligt!

Jag glömde berätta! :o igårkväll åkte vi till sabina och boris :) det var mysigt och trevligt!
Vi chillade mest hela tiden.. pratade, glodde på tv, umgicks helt enkelt.. Och sen spelade vi dominion ;D jag vann inte! jävla boris ;(

Hoppas han läser detta. Han får en babianrumpa som representativ bild för honom.. för han vann ;(





haha ne.. så dålig förlorare är jag inte ;D men boris ska vara med på bild i mitt nästa inlägg ;D

Comments

mc om Jumanji:
jag har bara sett jumanji en gång när jag var liten o jag tyckte den var asotäck. :C

Svar: Whaaat? :O hahaha den är ju underbar! fast egentligen lite läskig kanske.. men vene jag var ju skräckfilmsfantast när jag var liten.. Nu är jag mycket räddare hahahaha! löjligt! ;)


Anonym om Min och Timmiehs fyraårsdag:
Pizza är ju sååå gott. :P

Svar: eller hur ;D haha!



Jennie om Hemma från A6 - Jossan! ;D:
Hej Camilla vilken fin blogg du har :D
Det var jättekul att träffa er på Oliwers fest!

Svar: Hej! :D vad kul att du hittade den hihi! Verkligen ! det var kul att träffa dig med :D

En morgon med träningsvärk!

Daaamn.. hela framsida lår, baksida lår och vaderna gör ont haha! men det är lite shysst, då märker man ju att man verkligen har tränat! :)

Sitter just nu och dricker te med tim och myser lite.. tänkte berätta lite kort om sjukgymnastiken igår!
Jag kom dit, redan ombytt, och sätter mig i väntrummet.. Där sitter det 5 eller 6 st äldre herrar redan.. Jag visste att dom skulle ha styrketräning i grupp (fast individuella övningar som man testar ut ihop med en sjukgymnast) fast jag inte skulle vara med, jag skulle ha en tid med Elin.

Helena (sjukgymnast) kom och herrarna gick in, jag visste inte vart jag skulle ta vägen så jag frågade henne och hon sa att jag bara skulle vänta på Elin :) Efter ett tag så kom Helena ut igen och sa "du, Elin sa till mig att hon är lite sen och du kan börja cykla om du vill"
OKej tänkte jag.. lets do it!
Men jag ville egentligen inte cykla haha, första gången så cyklade jag liiite bara och fick ont i benen i rumpan.. Shit vad obekväma cyklarna var! haha :)

Efter att jag hade cyklat i fem minuter så var Elin där och redo att hjälpa mig. vi skulle gå igenom massor av olika övningar och se vilken som passade mig bäst, alltså utforma mitt individuella träningsschema.. Hon var väl som en "PT" som jossan säger.. En personlig tränare! haha :P Men bara för dagen ! När jag fått mitt schema så ska jag kunna följa det själv resten av gångerna..
Hon var så himmla go och snäll, försiktig men nogrann.
Tillslut så hade vi kommit fram till en hel del olika övningar.. Ska träna hållningen med en maskin, träna vader på en annan maskin.. sen benen på flera stycken olika maskiner och armarna med hantlar..
Magövningarna ska man ta sist, innan nedvarvningen.. För mage/rygg behövs till att stabilisera varje annan övning har jag lärt mig!
När vi skulle testa ut magövningen till mig så försökte vi göra "situps" på en såndär stor gummiboll.. fan vad komplicerat det var, det slutade iallafall med att jag gjorde en helt annan övning som jag ska ha på mitt schema :)

En av övningarna som vi prövade ut gjorde för ont för min bröstkorg så vi tog inte med den, tur det!
Sen så har jag lärt mig en till sak (inte bara att mage/rygg stabiliserar always); man ska alltid BÖRJA LUGNT och SLUTA LUGNT.. Alltså.. Cykling luuungt i början, sen övningarna, sen neeeedvarvning: gå på ett band luuuungt.. och sen stretchning! :D

Jag är riktigt nöjd med att det finns någon som pushar mig att träna.. Sjukt gött! för jag är extremt lat när det kommer till den biten.. Så nu är det ju som sagt träning två ggr i veckan från och med nästa vecka. Simning/vattengympa på måndagar och styrketräning på torsdagar :D







Jumanji

Blev inget scooby doo tittande! Vi gick till affären istället och köpte godis/chips/läsk.. Onyttiga ungjävlar.. och sen tittade vi på en av mina favoritfilmer Jumanji :)

Hur awesome är inte filmen egentligen?! AAH! going crazy!





Pratar med Emma just nu.. AWESOME! Jag har saknat henne ;( Men tycker det är svinbra att hon trivs på sin linje wie! Nu måste jag verkligen sova.. ska upp 09 eller 09.30 imon.. heh..

Hemma från A6 - Jossan! ;D

Tim skulle handla ett PSP spel..Nya God of War.. Jag gillar verkligen det spelet (att titta på iaf.. fast lite överdrivet äckligt from time to time) fast då ska det vara ps3 eller så.. För att sitta och titta på en liten PSP skärm känns väll sådär.. heh..

Träffade JOssan på a6.. jävligt ironiskt eftersom vi skulle bestämma att ses snart.. men jaja, det blev kort ändå så vi ska träffas på söndag förhoppningsvis.. HAHAHA när jag frågade vad hon röstade på.. GUUUD VAD SÖTT fast fail hahah!
Hon bara... tittade ner i bänken och blev tyst..
jag bara "NE FÖRFAN JOSSAN INTE SD?!" (alla glodde btw..)
Hon bara MEN VAAAH HAHA MILLA VAD SÄGER DU!!!!!?"
"men du såg ju ut att skämmas så mycket! vafan"
"ne, jag röstade blått"
"jaha.. HAHA iallafall inte på Kristdemokraterna vet jag ju ;)"
"nee haha är inte så insatt i politik men inte KD!"
"ne vet att du inte är insatt, därför du röstade blått MAAHAHA! ne förlåt.. haha inte alls surprised över det faktiskt! :D"


Först tänkte jag verkligen "OMG röstade hon SD?!" Hahahah ... det hade vart lite jobbigt att prata med henne om faktiskt.. menar, hon har aldrig uttryckt rasistiska åsikter förrutom kanske en gång (det har även jag..) så därför blev jag helt chockad.. men tur var ju att det inte var sd ;D




Jossan & Jag. December 2005 ;D

Jonas ;D

Jonas B om Blir inget Jensens Bofhouse!:
Jensens kan man inte käka på. dom klantar sig för mycket där inne tyvär :( har fått rätt mycket klagomål från mina hotell gäster gatan över under sommar så inget ställe jag skulle gå till ;)

// Tiffan SHADOWFINDER

Svar: WHAT?! vad dumt! det är mitt favvoplace haha! maten är SÅ JÄVLA GOD!!! men iofs har jag bara vart där två gånger.. så upptäcker väl inte klanteriet så lätt haha! men fan vad synd! Hoppas dom skärper till sig för jag vill fortfarande kalla det mitt favvo matplace haha! jobbar du på scandic portalen eller? Om du gör det så äre sjukt hur många jag känner som jobbar/jobbat där.. haha!
btw kul att du läser och kommenterar ;D hörde att du blivit dörrvakt? Waah? Coolt eller? Inga stöddiga slödder som stör dig ?:D Och på vilken bar jobbar du isf btw ?

Eh, sorries!

Tjabba folket!! :D Förresten, vilket ord egentligen.. Tjabba? Haha! jaja.. Jag uppdaterade inte mer igår..och inte skrivit något idag än heller. Anledning: Igår hade vi så jäävla kul och gjorde massor av grejer! :D Jag har iallafall foton o.s.v. så det blir lite uppmuntring hö hö!


Just nu ska jag och Tim iväg till a6, bussen går 14.32 härifrån så får skynda mig :) Anyway så har jag vart på min första sjukgymnastik (förra gången var ju såklart första.. men då tränade jag inte, utan bara pratade iprincip) idag!
Var faktiskt skönt att träna, men nu tränade jag ju lagom för mig.. berättar mer sen <3

Eftersom jag och tim har sån great time atm så får ni en söt gammal bild på oss ;D haha det var innan han klippte och rakade sig ;D


KOmmentaaaaarer ;D

Elena om Om-inreder vardagsrummet:

Hälsa familjen och tim-el :) Hahha. Tim-El <3 Mil-El

Svar: hihi! DU ÄR SÅ ROLIG :D Dom hälsar tillbaks!! Fast mamma är inte hemma från jobbet än, men yeye, u get it haha!



jasmine om Okej? Låt mig göra vad JAG VILL kanske?:

Det är viktigt här i livet att vi får göra saker som vi själva trivs med.
Man kan omöjligt leva upp till hur andra hela tiden tycker att man skall vara eller göra.
Att vara sig själv och engagera sig i saker som har något slags värde för en själv, tycker jag är starkt gjort.
Så sluta ta åt dig, gör precis vad du vill när du vill så länge du själv trivs med det.
Hoppas kommentaren gav dig lite positiv syn på det hela
/jasmine

Svar: Ja men såklart... tror du har missuppfattat lite.. det är inte direkt som jag ALDRIG gör något jag vill, men still anoying om folk ska påpeka hela tiden att det jag vill/gör är fel på något vis ^^

Sover konstigt . .

Har haft trouble sleeping jättelänge nu... eller känns som jättelänge men det är väl bara kanske en vecka.. men iaf.. har gått upp 09 eller 10 nu i en vecka ungefär, kanske är därför.. hursomhelst.. kom ganska nyss hem från sjukhuset, tog blodprov igen.. hoppas värdet ligger bra...


Förövrigt så vet jag inte vad dagen ska ge mig idag..hoppas tim och jag hittar på något roligt..
Käkade precis en svingod varm macka som pappa (och jag ) gjorde.. Yummie!

Om-inreder vardagsrummet



Såhär ser det ut nu :) mer pappa style än innan

Okej? Låt mig göra vad JAG VILL kanske?

GUUUUUD ALLTSÅ! Bloggar jag, då klagar någon. Spelar jag, då klagar någon. Pluggar jag, då klagar någon.. VAD FAN VILL NI ? Jävla människor haha fuck offffff jag önskar jag bara kunde skita i allting som folk säger.. Men jag blir påverkad när det är folk som jag känner väl.. Om jag bloggar stör det hasse lite, om jag spelar stör det tim (OM jag inte spelar dom spelen HAN gillar såklart.......) och jag är ärlig så klagar pappa, om jag pluggar så klagar mina vänner.. Om jag sitter och inte gör ett damn jävla piss så klagar mamma (och pappa).. DUDES bara shut it.. ;D

Kom med en åsikt men gör det snyggt isåfall!

Kycklingfiléer, pommes & Bearneissås

Håller just nu på att börja laga mat med mami.. Nice! Jag är fan vrålhungrig.. attans.. Har ingen rolig grej som jag vill berätta.. lite surt faktiskt för då blir inte inläggen så intressanta..
Crap.. haha nu ropar mamma att vi ska fortsätta ;D Skriver mer och intressantare later!

The Office

huhu! Ska kolla på The Office med tim alldeles strax haha.. finns fan ingen bättre serie sofar.. Eller jo.. kanske.. men ingen roligare iallafall.. fan vad niiiceeee! ;D

Tim ligger just nu i sofforna som pappa köpte hem alldeles nyss.. skinnsoffor, nice!


Min och Timmiehs fyraårsdag

Dagen började med att jag vaknade vid 7, fixade lite smått med söta presenter och annat.. sen kom tim hem från gymmet och vi bara myste.. Sen vid tolv hade vi hunnit somna och vakna igen ;) Så då gick jag upp och fixade med lite annat.. Tim sa att han var sugen på pizza, så det blev pizza istället för Jensens Böfhouse :)



Dagen gick ganska lugnt och vardagligt faktiskt.. vi tittade på Ice age filmerna och chillade..
Jag berättade om min plan med frukter och nötter (tänkte att vi skulle mysa med massa film och "nyttigheter" eftersom tim "inte käkar skräpmat" mer, lawl!..) men då så var Tim redan svinmätt så vi åt ingenting medans vi glodde på filmerna.. och sen bestämde vi oss för att baka!



Vi upptäckte dock att det saknades en hel del ingredienser så vi gick till affären ändå.. Och köpte med oss nötter hem ändå till slut ;) fast även lite godis hihihihi!



Tillslut blev kärleksmumsen klara och vi bara chillade på kvällen med TV/Film och mys!


Sjukgymnastik

Kom hem från sjukgympan för typ 2 timmar sen.. det var första gången jag var där .. var väldigt intressant och elin, som sjukgymnasten hette, var riktigt snäll och duktig..


Fick iaf tider.. ska vara där varje måndag och torsdag nu :) Se hur det works out liksom.. nice! Skönt att ha någon som pushar en till träning två gånger i veckan :)

Underbar dag, trots att den inte blev som planerad :)

Nu ska jag och tim sussa till Ice age filmen :) Skriver mer imorgon!

Dagens kommentarer med svar :)

Natalia om A6 var nice!:
Åh va mysigt dt där såg ut :D

Svar: tack! :) Det var mysigt!



Hiba om Blir inget Jensens Bofhouse!:
tvärfin blogg :D

Svar: tack så hemskt mycket! din var också fin!




Cissi om Blir inget Jensens Bofhouse!:
Va gärna med i min dagens blogg tävling om du vill! :)

Svar: tack :)



Anonym om Blir inget Jensens Bofhouse!:
Kika in på min blogg som handlar om min vardag ur dess perspektiv o framförallt hur det är att vara tsm med en pojkvän som är känd rappare då min pojkvän är elov från elov o beny osv:)

Svar: tack.. men din vardag var dock inget jag fattade tycke om.. du verkar som en av alla andra fjortis+mode-bloggare ;( dock, kul att ha en käns pojkvän! Och kul att ni vart tillsammans ett tag (från mars vad jag vet iallafall..)



Elena om 4årsdag ihop med pojkvännen!:
Grattis på 4års dagen! :):):)

Svar: tack honey ;D <3 tim hälsar!
Sen frågade du om pappa hade fått jobb..vene om jag svarade? han är iaf anställd till februari :D

Let's shop ;D

hö-hö.. ska snart till willys och handla grejer till våran kväll.. haha lite lustigt att handla där kanske till något så fint ?;D Nejdå! ni får se senare :D Hoppas tim är nöjd med dagen sofar.. uppdaterar här senare..har fått massor av kommentarer :) Nice!

Blir inget Jensens Bofhouse!

Haha! En sak jag älskar med min pojkvän är att han är så himmla enkel! men nyss när vi vaknade så säger han "Åh fan vad sugen jag är på pizza! Jönköpings kebabpizza är ju bättre än malmö, där den bara är sunkig och flörtig med stora bitar kött" AWESOME hahaha.. så vi ska inte gå till biffhuset idag.. frågade om han inte hellre vill ha något annat men då sa han nej.. kan ju överraska med bofhouse någon annan, random, dag maybe..


Ang. dagen

Eh ;D.. glömde säga att jag förmodligen kommer fota en hel del idag som jag lägger upp här sen på bloggen. Kanske inte idag, beror på hur mycket jag och tim hittar på .. :)

Festen hos oliwer

Här kommer ett helt bildspel från kvällen hos Oliwer




































Festen var faktiskt jätte kul :) Alla var glada och alla kände varandra (förrutom jennie som inte kände mig, tim,leena och hasse)
Dagen efter sov hasse tugnt ;D



har faktiskt varit superskönt att ha haft hasse hemma denna helgen :) Men nu måste jag fixelifixa inför min och tims 4årsdag.. kan inte ens fatta att vi vart ihop i fyra år.. :S 4/19 är mer än 20%.. Fyra år är mer än 1/5del av mitt liv.. damn..

4årsdag ihop med pojkvännen!

Puuh.. gick precis upp.. är svintrött haha! men håller på att fixa med massa saker inför min och tims fyra års dag:)


RSS 2.0