Vad fan?

Bambi har ju ingen story!! vafan är det där?!.. blev lite besviken för filmen i sig var ssåååå jävla söt med alla små söta djur och gester dom gjorde och även all gullig musik.. men vaaaad var storyn?! suck..

Nuuu iallafall tänkte jag att jag skulle sova.. så jag orkar gå upp och ut med hundarna imon som vanligt..sen får vi se vad dagen tar oss till för nya äventyr! Jag hoppas på friska äventyr! :D just det btw dom stickte mig ju i armen tre gånger i torsdags och resultatet blev 2.3 i PK värde. fan. jag ligger förlågt!! så nu blir det lite mer waran i doseringen än vanligt !
På tal om waran! de flesta medicinerna är ju delbara.. men warantabletten är delbar i fyra delar, och en HEL waran är ändå bara 2,5 milligram.. vilket ger 0.25 * 2,5milligram = 0,635 milligram om dagen ..vissa behöver så lite medans vissa andra behöver 8 piller om dagen.. insane in the membraane ;D!

Nu får ni en liten grotesk bild också.. från google om man söker stora bilder :P heh..
förmodligen bara en bild att demostrera att man blöder enklare.. även innuti kroppen (TUR JAG FORTFARANDE SLIPPER MENSEN!! fan vad jag är lycklig över det.. trodde den skulle komma tillbaks nu med waranet men ICKE :D)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0