VÄLDIGT upplyftande kommentarer <3 ! thx girls

Åh! för två inlägg sedan så drog jag upp massa gamla bilder på mig och folk har kommenterat :) Tillochmed via facebook!


Elena om Gamla bilder på mig + svar på kommentar:
Hej, Ohhh vilka FINA bilder :) Gillar de allihop!!! Förresten vem har du "ärvt" dina stora läppar ifrån :S? Plus: min röstning blir 2:an-skräm någon

Svar: HEJJ AWw tack! Det var på tiden jag var snyggast ;) haha! eller ja, visste hur jag skulle stå framför kameran för att få bäst vinklar och bilder .. Tack tack tacK! mina läppar (och kinder -.- haha. usch) har jag fått av pappa, trots att han inte har lika stora läppar som mig så är dom mycket mer fylliga än t.ex. mammas.. OKEJ :D Står lika mellan skrämma och tejpen just nu!

Kirsty om Gamla bilder på mig + svar på kommentar:
Millan! du har fan værldens snyggaste kropp&ansikte! och ælskar ditt hår! och ALLT med dig. men sen har du fan værldens grymmaste personlighet med! galet orættvist men jag har iaf tur før jag ær din bæsta væn! <3 ælskar dig.

Svar: Kirsty! :D amg hahaha TACK SOM FAN.. hahah du är så söööööööt!!! Du får inte tycka det är orättvist! Du har shyyyyyyyyysst kropp/ansikte som fan också och personligheten? omg slår min med hästlängder.. haha pusssssssssssssssss bästis, jag älskar dig också!


Och jossan via facebook:
Josefin Joos Arbfors
asså omgd, du är gaaaalet snygg på bilderna du har lagt upp på bloggen millan! älskar bilden med hatten med galen min+putande läppar :) !

Svar: hahaha wohoooo TACK JOSSAN ;D;D;D det var lite det jag hade hoppats på , att vara snygg;) haha JAG OCKSÅ!!! HAHAHAHA den är så.. milla! fast med smink.. den är rolig och lite annorlunda med hatten och så väldigt snygg ;D TACK igen<3




Kommentarer
Postat av: Jennie

Lägger till en kommentar:



Har bara träffat dig en gång, men älskade din personlighet på en gång =)

2010-11-19 @ 04:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0