Världens pinsammaste låt? Pluton Svea - Mongoloids

just det ja.. på Boris fest visade hans kompisar mig denna verkligen geniala låt.. naaat! HAHAHA :)




Nu till en helt annan sak, som man inte KAN skratta åt. För Pluton Svea känner jag ändå.. wtf inflytande = 0.. Här har vi maktmänniskor istället..


En sak som gör att jag känner mig hopplös och att människa när påväg att förstöra sig själva, är när jag läser kommentarer såsom "Snygg och intelligent kvinna!" på dessa videos.



Vad är det intelligenta? For real?
Har verkligen lyssnat igenom vad hon säger för att förstå vad som är intelligent... Men I dont get it. Först tänkte jag bara "ye SD ,intelligent. Right." men sen tänkte jag, ska jag lägga upp detta på bloggen så får jag fan lyssna ordentligt på vad denna, som kommenterade, kan tycka vara så intelligent.

Kyrkan urholkar äktenskapsbegreppet...? Ingen som är riktigt 100% troende får gifta sig i kyrkan då eller?.. Hur vet man om någon är 100% troende..? .... omg.
Kyrkan har länge varit en instans som skapar trygghet och sammanhållning i befolkningen, Yep. det har den. När folk var belivers.. det är inte så överallt i sverige nu, vilket inte ger den gemenskapen. SKAFFA FRITIDSGÅRDAR ;(..

Men jag har kommit fram till att han (förmodligen inte hon) som kommenterade "snygg och intelligent" inte heller egentligen tänkte igenom vad hon sa, innan han kommenterade. Utan precis som jag antingen ogillar eller gillar SD, han gillar förmodligen. Så en brud i sd blir snygg, och smart. Omg world is wrong.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0