Diablo 3 - Demon Hunter

Eh.. zzzzcuuuuze me att jag är sån nörd haha.. men jag måste bara skriva lite om den här nya klassen på diablo tre.. Jag är så fascinerad av den! Såklart var det väntat att dom skulle ta något amazon aktigt, sexigt.. Eftersom det var det enda som fattades bland alla klasser.. Men.. hon bara överträffar mina förväntningar..

Så coolio :) heh.. lite nördigt kanske.. speciellt för alla mina tjejvänner som inte ens fattar vad jag snackar om nu HAHAH!
Diablo tre är ett spel som ska lanseras iallafall inom ett år (men man vet ju aldrig med blizzard entertainment ......) och jag är pepp på att spela det, såklart.. Men inte så galet pepp som Tim HAHA.. han är helt.. insane när han tittar på trailers och gameplays (dom visar klasserna och karaktärerna i gameplays) och blir verkligen lycklig.. Euforisk typ.. HAHA!!

Men jag vill verkligen testa spelet.. och speciellt den klassen då.. Känns som en Milla-klass :) Förhoppningsvis är den inte allt för komplicerad, men det ska tydligen vara så "lätt" att man ska kunna styra allt med bara musen, om man vill.. Så det är ju ganska nice :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0