en kittlig mus!!!

Igår..på kvällen tänkte jag igenom vad jag skulle skriva om här nu på morgonen..Jag försökte komma ihåg allt vi gjorde igår(alltså samma dag som jag tänkte på det).. Det gick inte..
Så jävla dåligt minne.

Så. Nu ska tim hjälpa mig lite.. hehe.. Han sitter jämte och störar sig super gulligt medans jag försöker tänka här.

Igår vid 10 vaknade jag.. Satt vid datorn till typ 12 då pappa kom hem från jobbet. Vi pratade en massa ihop med Hasse... vid 13.30 åkte jag och hasse iväg för att hämta tim på stationen..

Hasse & tim började bygga ihop tims dator medan jag bara gick runt.. ville blogga men min dator var ockuperad av Klas som försökte fixa warcraft 2 (vilket är mitt favoritspel så ville inte störa honom) till min dator.. Det fungerade inte tillslut ändå.

Efter att datorn var fixad så var fortfarande inte warcraft klart så jag fixade mat till hasse, tim och klas! (korv med bröd).. eeh.. efter det så försökte dom fixa äääännu mer.. jag och tim mös + att tim installerade drivrutiner på sin dator.

Sen kom Leena (hasses tjej) hit och hon, mamma, hasse, tim och jag spelade kort ihop.

efter kortspelet så åkte vi till burger king och käkade mat .. eh.. sen.. spelade vi frågesport tills typ 22, då skulle jag duscha sen sov jag ;D


HAHA JAG DÖR!!!! Tim sitter här och retas hela tiden.. hahaha det kittlas sönder ..måste med andra ord skynda mig.. haha så foprt jag vänder bort ansiktet fr¨n honom s¨ börjar ham kittla mog hahahaha färsäker just ni att skriva utam att se å¨datorn



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0