Käk, plugg och TV

Resten av kvällen kommer bestå av precis det rubriken säger.. Jag kommer alltså inte sitta här mer..
Blir väl mitt godnattinlägg då ;) HAHA! alldeles redan.. men jaja! OM jag inte sätter mig här i någon reklam på typ good wife, lite sällskap, csi eller coldcase.. men inte säkert!

IMORGON är det ju House!! det höll jag på att glömma.. haha fan.. men bra! då vet jag det iallafall.. sen måste jag berätta om en sak när vi ändå pratar tv..

haha... Jag och en av mina bästa vänner satt i min säng i mitt förra rum..Min säng var precis jämte en vägg, så det fanns bara "en sida" att kliva i sängen så att säga..
Jag och Emma (vännen) har alltid så jävla roligt ihop och då satt vi i min säng och började som vanligt skratta åt något drygt som vi sa .. haha underbaaart!!!


Gammal bild på mig och emma <3

Hursomhelst.. Medans vi skrattade så oerhört mycket så hade vi ingen kontroll på våra kroppar, vi slog i huvudet i väggen bredvid sängen så jävla många gånger.. Tillslut lät det KABOOOOOOM!!!!!!!!!  och vi blev alldeles knäpptysta... vad i helvete tänkte jag? Men samtidigt såg man fnittret i både mina och emmas ögon.. haha!
Men vi gick upp från sängen, ut från rummet ....

På andra sidan väggen, där sängen var, så stod en sak som jag precis hade fått från mamma och pappa..

En 42" (tums) plasmatv.. Den stod där för att väntas på att hängas upp..
Men den stod inte längre. Den låg ner, helt krashad.. HAHA!!

Herregud HUR I HELVETE skrattar man ner en tv som står bra lutad mot väggen? suck!
Jag blev egentligen pissigt rädd för mammas och pappas reaktion.. men tyvärr så var hela jävla situationen så jäkla ironisk så jag kunde inte sluta skratta.. tillochmed när jag gick upp, bara några sekunder efter, och skulle berätta för mamma och pappa så kunde jag inte heller sluta fnittra...

Hela historien slutade ändå gott, vi fick ut en ny på försäkringen .. men den nya var INTE ny kan jag säga.. den hade massor med fel tyvärr.. men det var ändå en sak att ha med i livets bagage :)

Kommentarer
Postat av: mc

åååh, våran lägenhet på österängen! <3

2010-10-25 @ 19:00:15
URL: http://insomniia.blogg.se/
Postat av: mc

åååh, våran lägenhet på österängen! <3

2010-10-25 @ 19:00:32
URL: http://insomniia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0