Kalas hos farmor

Måste bara upplysa alla om en sak jag precis såg.. DET ÄR KALAS VÄDER!! titta vad fint! inget blåsigt, himmlen blå! åh :)


Igår var det kalas hos farmor, pappa sa till mig på kvällen att hon var glad att jag kom dit.. :) Wie!
Hon trodde ju att jag skulle vara hos tim tills söndagen men icke sa nicke..

Hursomhelst så kom vi dit klockan 13.30 ungefär.. men det var kaaaaos på morgonen haha.. jag väckte pappa 13.08 typ.. Men då ska ni veta att jag redan hade försökt väcka honom i en halvtimme...

Jag själv vaknade 12.30 och efter tio minuter så började jag försöka väcka pappa.. hehe.. men alla kom iallafall upp och pappa var snabb med att fixa till sig.. klockan 13.21 åkte vi här ifrån men vi var ändå framme 13.31 så det var nice! haha.. men lite sura miner i bilen blev det ju fast vad fan kan man vänta sig? Jag hade också blivit sur..

När vi kom fram till farmor så luktade det av hennes goda,goda mat.. fan.. haha farmors mat i mitt hjärta, always<3.. haha att jag aldrig tröttnar på mat.. sånt fetto jag börjar bli;) Ni kan ju tänka er att jag fortfarande var nyvaken när vi kom fram och jag brukar aldrig äta frukost...

Hursomhelst så hade vi inte käkat hos farmor på ett ganska bra tag så jag hade väl glömt lite av traditionerna...
Först är det förrätt (krustader med räkor och skaldjur <3 MUMS! haha alltid vart min favorit förrät!!)
Sen är det middag (finns alltid två rätter att välja mellan.. nästan alltid.. och grönsaker med såklart, det finns också alltid.. sen finns det alltid gelé! haha åååh det passar alltid så bra till farmors mat.. älskar det!) som bestod av antingen 1. kalops eller 2. en stek.. som var mjuk och god och skuren i tunna bitar.. jag tog rätt nummer 2.. kokt potatis till det med sås och gelé..
Efterrätt kom det också på bordet.. glass med fruktcoctail. MUMS!!!
Och..efter-efterrätten blev fika.. haha.. men då tänkte jag "ne ska inte ha" men vad är det då för fika?! min favoritkaka!!!!! vafan hahaha... Kladdkaka med grädde.. Men mellan efterrätten och efter-efterrätten så var det också godis på bordet.. spelar ju fan ingen roll hur mätt man är så smakar man alltid godiset!!! hahaha så himmla dumt!
Sen var det ju såklart inte bara det vi gjorde där.. vi umgicks ju och pratade, jag lekte med min nya kusin Nellie och lite sånt där.. det var ju supertrevligt!

btw förlåt till alla er som blir helt super duper sugna på mat nu ... hehe.. ;)


Men ni ska veta att jag började känna att jag började bli mätt redan efter min krustad.... haha.. vanligtvis tar jag två stycken krustader men tog bara en denna gången för jag skulle "orka äta middag" (då tänkte jag inte på allt efter det)..
Middagen tog jag till mig ganska rejält med mat, men orkade inte äta upp allt..
Så.. ja.. sen så såg jag skeden ovanför tallriken och kom på att "jävlar, det är ju efterrätt också.. haha!" men mellan middagen och efterrätten så var det iallafall kanske 30 minuters väntetid så det gick att trycka i sig lite av den goda efterätten också (som vi förresten fick med oss hem sen! mums)
Sen var jag helt inställd på att "okej nu är det iallafall färdigätet" men efter ett tag frågar farmor "hur många vill ha kaffe?" då fattar jag att det blir fika också.. haha.. och KLADDKAKA!!!!! finns ju inget bättre... så då tog jag faktist och åt det också.. Det var en av de godaste kladdkakorna jag har smakat faktikst ! tur jag smakade ;)
Den var köpt på torget så dit ska jag väl bege mig någon dag mohahah!


Men måste säga en till sak, när vi ändå är inne på att äta.. Klockan 18 var vi hemma typ.. fram tills klockan 01.30 var jag uppe, och då åt jag tre små tallrikar med spaghetti och köttfärsås också..ni som inte säger att jag äter fortfarande, shut up !!! hahaha.. jag äter alltid hela tiden.. fan ;(
Lite orolig för det eftersom nu behöver inte mitt hjärta jobba lika mycket och ta lika mycket energi som förr... så all energi jag stoppar i mig kanske inte försvinner.. dumt!

har tyvärr inga bilder från kalaset .. fan.. nu känner jag att jag får migrän igen.. måste sluta skriva ..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0