Lunch med Sandip och bio med Charlie!

Håhå! Kom precis hem från stan.. det blev bio och lite shopping :) Ikväll åker jag hem vid ca 22..

Har iallafall haft det superbra här i Malmö :) I torsdags så kom jag fram 19.15 och tog taxi hem till Tim.. där fick jag käk (burger king, BK ;D ! ) och sen tittade vi på Mina jag och Irene.. Det var första gången jag såg den filmen och jag undrar hur fasen jag har kunnat missa den? haha den var väldigt rolig hursomhelst :)

På fredagen hade jag bestämt lunchdejt med Sandip klockan 11.30 typ.. Vilket betydde att jag gick upp tidigt! :D
Tim hängde med, han skulle köpa någon bär juice för träningen och öl.. Vilken jävla kombination hahaha!

Anyway.. jag och tim mötte sandip vid BK utanför trinageln och sen gick Tim iväg så fortsatte jag och sandip till ett ställe där vi skulle käka. Jag hade för ett tag glömt bort att sandip var vegetarian haha! men det blev iallafall falafel till oss :D Det var svingott! Malmös falafel är väl känd så det var kul att testa på det :)

Efter ett tag så joinade Tim oss och vi pratade en stund sen skulle sandip iväg och vi skulle vidare hem till tim.. På fredagskvällen blev det film igen, Earth.. IIIWH! jag vill verkligen jobba med djur och natur.. alltså haha blir nästan alltid gråtfärdig av sånna filmer.. jag bara vill vill vill viiiiiiill jobba med sånt. Men hur ofta händer det liksom..? Går ju inte direkt att ha det som karriärsmål... fan också..

Efter earth så blev det också en hel del andra filmer/serier.. typ duffy duck klipp och supernatural osv.. somnade inte förrens kl 1.. På tal om att somna.. haha.. i torsdags sov jag i tims säng men det gjorde alldeles för ont så ¨på fredagen fick jag sova på en madrass på golvet ;) haha.. iofs ville tim hellre sova där för att "ge mig sängen", inte liksom "kasta ut mig" haha.. men sen kände jag på madrassen på golvet och den var sjukt bekväm så det slutade med att jag fick ligga där :)

Har någon bild från helgen men just nu sitter jag vid Peters dator så jag orkar inte krångla med installation osv..

Men ja! Fredagen.. vänta lite.. jag menar lördagen haha! allting blir så konstigt.. jag brukar vara här fredag till söndag men nu blir det torsdag till lördag. SÅ Ja. LÖRDAGEN är IDAG och jag vaknade idag klockan 10 och .. jadu..
Blev lite frukost och mys på morgonen sen vid 12.30 skulle vi börja gå mot bion för att träffa Charlie (tims lillebror) och hans mamma. Filmen vi tittade på var Marmaduke och helt seriöst, trots att den var dubbad på svenska o.s.v så var den mycket roligare än vad jag förväntade mig (hade väl inte direkt någon hög förväntning alls.. men ändå!!) och jag skrattade iallafall ett par gånger :)

Bion slutade 14.46 och sen efter det skulle vi gå till teknikmagasinet och köpa en present till charlie som fyller år på måndag.. Slutade med att han fick ett presentkort haha! men men :)  Sen begav vi oss hem till tim igen och då började jag skriva det här inlägget.

Vi ska snart iväg till bion igen för att lämna charlie till hans mamma :) Så nu slutar jag skriva här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0