Sjukhusdagarna . . 8 september



Den här dagen har jag inte så många foton från. Jag vaknade och packade det lilla jag hade kvar (det mesta hade mamma redan tagit med sig hem), borstade tänderna och tittade på tv.. Sen skulle ambulansen komma någon gång vid 13 och köra mig från Lund till jönköping..
När jag väl kom fram till Ryhovs lasarettet här i jönköping så fick man inte ta foton.

Dock kan jag berätta om tjejen som var ambulans..arbetare? :P Haha
Hon var så jävla konstig på ett så jävla bra sätt.. hon var som tagen ur en seriefigurstidning..
Femtioen år var hon.. Minns inte vad hon heter.. Men tre söner hade hon.. och hon gjorde lumpen när hon var femtio. Ingen av hennes söner hade gjort det haha!
Hon var så stark och samtidigt såg hon ut som en liten "primmadonna" för hon t.ex. kletade läppglans på läpparna tillochfrån, hon var skild och fortfarande vän med sin man osv.. alltså hennes liv.. det var så mycket roligt med det men SÅKLART så minns jag inte allt..
Hon var iallafall jättego och glad :) Hon fick mig att vilja vara ambulanspersonal.. Såklart berättade hon lite om yrket osv med.. men jag kan ju inte bli sån pga min hälsa.


Anyway.. det var awesome! Sen kom jag ju somsagt fram till Ryhov. Ville bara..gå där ifrån.. kändes som dom inte fattade någongting osv.. men NU ÄR MATEN KLAR!! skriver mer sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0