Earl Grey

Hejsan! Som jag sa igår så blir det lite låg uppdatering för jag hade så mycket att göra..
Just nu sitter jag och dricker te.. Har ont i halsen.. Fan jag förbannar mig själv om jag börjar bli sjuk... Vill inte nya med allt det här onda.. Även om nysningarna nu inte gör ens hälften så ont som dom gjorde förr men fyfan vad det gör ont ändå..
Hosta går bra, om man inte hostar mer än tre gånger... suck.. Men oftast vid en förkylning så nyser jag.... Sen att ha ont i halsen och bara känna sig allmänt dålig.. Ne fy! det är inget jag vill..



Igår var jag riktigt duktig och gjorde nyttiga saker nästan hela dagen. Vid klockan 6 kom MC och hjälpte mig med kläder inför bröllopet! Blev superbra! tack tack ;D
Och ööh ja just det! vid åtta började alla tv program jag ville se.. då började Idol, sen The good wife (samtidigt som CSI!! damp), efter det var det Lite sällskap och sen var det gamla csi avsnitt och cold case så ja.. egentligen skulle jag titta på tv från 20 till 01 men det blev bara från 21 till 01 ;P jag orkade inte titta på Idol..

Hade fullt upp med att planera hur jag ska lägga ut min studietid.. Jag är fortfarande inte klar med den planeringen så det är bara fortsätta.. Jag tror att jag beställde böcker för 1500 kronor ungefär igår.. Jag har inte ens 1500 kronor...suck haha.. får väl låna av klas eller hasse.. Dock kommer ju CSN bidraget snart så det är ju nice..

aaaanyway tänkte bara uppdatera er lite om vad som hände för mig igår.. Idag har jag ont.. ont i hela.. vad ska man säga.. från där hakan slutar och ner till där brösten slutar, allting gör ont där.
Halsen och ärren där, skuldrorna, axlarna, nyckelbenen, revbenen, ärret, överarmarna.. det är förmodligen för jag sover så länge...
Det KAN iofs bero på att jag bara åt 3 eller 4 panodil igår och inte 8 som är max.. jag åt bara när jag vaknade och när jag skulle sova.. minns inte om jag tog två båda gångerna eller bara en när jag vaknade..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0