En riktigt isande, kylig dag...

Jag och pappa åkte och handlade till bakningen innan... det var verkligen svinkallt.. då tänkte jag "fan, här kommer vintern" men när vi klev ur bilen efter att åkt ca 2 minuter.. då var allt så mysigt helt plötsligt.. fick en mysig känsla, en känsla av kärlek och en tanke om hur mysigt det kommer bli med tim i vinter... Så tänkte jag..

När jag kommer hem så ser jag ett meddelande från tim... Han undrar om det inte var mer kärlek i vårt förhållande förr.... vad fan ska man svara på det? Jag tycker inte det skrev jag.. Jag vägde ihop allting från förr och beslutet blev att nej, jag känner mer kärlek nu. förr var jag så osäker och bråkade mycket enklare, sen iofs var jag verkligen SUPERGLAD dom gångerna vi träffades och gjorde saker iofs.. men om man vägde ihop allt så var det inte lika mycket kärlek tyckte jag...

Tim menade inte så, han menade bara de där "sakerna man gör tillsammans", att jag var gladare då.. då fick jag väl hålla med han men jag anser fortf. inte att man bara kan tänka på "vissa saker" från förr om man ska räkna "mängden kärlek"... anyway... det var ju lite failat av mig att tänka på hur perfekt allt är nu, när tim inte känner så.. herregud vad drygt.. fast sen nu precis så skulle han försöka förklara..

typ.. att han inte "cba" = cant be arsed och vad jag har tolkat det som = pallar inte.. Han iallafall CBA att göra mysiga saker för mig.. det känns ju toppen.. vi har vart tillsammans i snart fyra år, ska vi leva med varandra hela livet och han har redan tröttnat på sånt..? förmodligen för min extrema entusiasm har slutat.. äsch jag vet inte ens..

men ja.. hur ska jag tolka det..? men sen så sa han .. kände mer för att göra sånt förr ..vet inte ..alltså FAN kommer inte på ordet..
Så sa jag okej men tänk.. nej.. det gick inte.. sen sa han .."äsch nvm, jag tänker för mycket bara" så sa jag att "aw.. klart du måste få tänka och känna, och uttrycka dina känslor" då sa han "äsch du älskar mig wth (what the hell) vad mer kan jag begära"... så sa jag .. man kan begära mycket..eller man kan iallafall fråga om förändring och se om det löser sig..
Då sa han "ne nvm^^" "whats up anyway"... och så var det slut på den disskusionen..



Grejen är den att jag vet att han inte bara tänker och känner efter om vårat förhållande, han känner rastlöshet och typ.. ilska över att han inte gör något med sitt liv.. han vill flytta, han vill börja träna, laga sin egen mat osv osv så säger han att "det är klart jag kan göra det här hemma men det känns värdelöst då, vem gör jag det för? kan lika väl bara sitta här och bli ännu mer rastlös"  jag tror och hoppas att allt blir bättre och mer peppat för han när jag flyttar ner.. annars får vi väl se vad som händer o.0

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0