Frulle.

Hey people! jag sitter just nu och äter "frukost".. te och en kärleksmums.. suck.. dessutom te med fem sockerbitar i..iofs är muggen ganska stor men de flesta brukar ändå bara ha tre sockerbitar i dom ;(...
Inatt har också vart jobbig sovnatt...Eller.. jobbig natt/förmiddag .....



Först så vid 07.03 får jag sms av Boris, sen vid.. vet inte vilken tid men typ 09 .. då börjar grannen någonstans här att hammra, såga med någon högljudd maskin, bonka och stånka...suck.. det höll på till och från hela tiden, han/hon fortsätter fortfarande.. Sen ringde MC vid 12.30 och då bestämde jag mig att "fan jag går upp!" så nu sitter jag här.. Trots alla dessa jävligheter så är jag inte så irriterad som igår.. beror det på att man anser att man enklare "får vara" irriterad på sina föräldrar? eller beror det helt enkelt på de olika dagarnas humör...?

Har en hel del att göra idag så kanske inte bloggar så mycket.. förmodligen inte, för om jag bloggar mycket så tyder det på att jag failat min diciplin så hehe.. ska nog försöka att inte blogga alls.. förrutóm på kvällen på min free-time..
Åh just det en sak till.. Mc kanske kommer hit idag så en del av min to do list kanske blir flyttad.. men hon är prioriterad inte bara för hon är min vän (där failar man ju diciplinen) utan för jag behöver hjälp och om hon inte kan alla dagar så får ju jag rätta mig efter henne :)


Hey so long!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0