Sjukhusdagarna. . .4e september

Den 4e september 2010 var jag fortfarande kvar på lunds universitetsjukhus..i mina anteckningar har jag skrivit "upp och ner. spytt. sjuk. trött. vaken (pigg om vart annat).."
Med andra ord var denna  dag en jäkla bergochdahlbana!
Jag spydde inte den 3e september, men de 4e gjorde jag.. jag har för mig att dom glömde ge mig någon medicin mot illamåendet så det var därför jag spydde...


Fick även frukost denna dagen men jag åt typ.. en fjärdedels tomatskiva och lika mycket av gurkskivan.. men jag har för mig att jag faktiskt drack upp halva téet :)






jag var fortfarande svullen och hade massa slangar, kontakter o.s.v. plus gördel (korsett-grejen) och plåster över ärret.



De där slangarna som går in i halsen kallas CVK och den var verkligen superjobbig.. Plus att hålet som blev av den gör fortfarande svinont... eller nu är det ju inget hål men "skorpan/ärret" gör svinont på halsen..



Den här påsen fick jag ha med mig överallt där jag gick.. Någon som kan gissa vad det är i?....Svaret står längst ner på inlägget..


Vanligt blodtryck togs varje dag flera gånger



Kirsty min fina underbara tjej var där <3



Här är "tutan/pipan" som jag gör mina andningsövningar med.. det är bara andas i den tio gånger för att slem i lungorna ska låssna och hostas upp..
Nu var det inga mer bilder från den fjärde september..


Angående bilden:

Det är kiss i påsen på bilden.. Jag hade en kateter in i kissblåsan (helt otroligt så kändes den typ inte.. var orolig över den innan operationen, jag menar hur känslig är man inte där nere?!) så jag "läckte" hela dagarna typ..
Man kollade hur mycket mat/vätska jag tog in, men även hur mycket jag fick ut. På flera dagar så kunde jag inte bajsa för tarmarna stängs ju av under operation och det kan ta sin lilla tid att få igång dom.. så det enda de kunde kolla var ju kisset men ja... så jag hade en påse kiss bredvid mig hela tiden.. Såklart så bytte de den ganska ofta för allting bara rann ju in, det var ju inte som att man kunde "spara" allt tills man blev kissnödig.. haha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0