Att använda sina resurser..

Jossan pratade med mig i förrgår om att jag borde lära mig att fixa håret osv, bara sådär vardagligt snyggt.. och jag är inte alls intresserad av det eller har orken att försöka lära mig.. det faller inte i min intresse-linje helt enkelt... Och då tänkte jag återigen på att "fan vad fuskigt att jag har fått allting så perfekt när jag inte ens använder mig av det..."
jag har shyssta läppar, shyssta boobs, shysst rumpa, shyssta lår, shysst mage, jätte lättformat hår som håller sig format, fina ögon och fransar, bra ögonbryn .. det enda som drar ner mitt yttre är väl min längd.. Men också för "majoriteten" mina ärr också.. men dom stör inte mig.. men ah.. Att jag har fått allt sånt och inte gör något med det, att jag inte visar det extra..Att jag inte använder mina resurser.. det stör jossan jävligt mycket. EGENTLIGEN stör det mig också lite eftersom jag skulle ju kunna vara en PANGBRUD 24/7 om jag hade orkat bry mig om det, om jag hade vart intresserad av det.. Men jag är inte det. Jag trvs så pass bra med mig själv som jag är nu så varför skulle jag engagera mig mer liksom..? aff... Men SJÄLVKLART har jag saker som jag inte vill gå ut i också. Jag går inte ut i trasor ändå... men ah..
Idag t.ex hade jag en slöfock dag.. då såg jag ut såhär..


Jag menar.. Militärgröna mjukis shorts ihop med ett mörkbrunt linne med fet urringning(heter det U-ringning eller urringning?....) i ryggen och ingen bh, inga strumpor? Nej tack. Inte matchande nånstans.. tyvärr ser man inte färgerna så bra här..

DET är för mig något som jag inte går ut i... mens andra inte går ut i sånna kläder jag har till vardags....men jag trivs så. och om jag piffar till mig så är det för två olika anledningar.. 1. jag vill känna mig extra snygg och 2. jag vill ha uppmärksamhet av folk helt enkelt. Det är inget man ska gå och gömma i garderoben liksom.. för vafan annars klär man upp sig för?
Jag kan iofs känna mig extra snygg bara av att duscha eller dra på mig mina vanliga kläder osv.. för vissa dagar har man dom där "extra peppade dagarna" då allt är bättre än vanligt... men då man ha de dagarna då allt är sämre än vanligt så kanske jag känner för att göra mig lite mer snygg.. men det är jääävligt sällan.. jag trvis så jävla bra med hur jag ser ut.. och jag VET hur snygg jag är, om inte andra ser det så sorries deras loss typ...

Det finns både negativa och positiva aspekter med detta...De få positiva är att om man nu skulle träffa en snubbe så vet han vad han får ;) Jag blir liksom inte "fulare" när jag väl ingår i ett förhållande.. för jag är redan så soft i hur jag är.. hahaha..meeeen sen har vi det där med negativa aspekter om att jag inte pallar engagera mig i mitt yttre..
Negativt är ju t.ex. att jag inte är så jävla feminin och kvinnlig. Jag tycker helt ärligt att kvinnlighet är riktigt sexigt och sjävlklart ska en tjej vara kvinnlig imo.. Meeen jag menar ..jag är kvinnlig på andra sätt..wtf liksom..
Men öh. ytterligare negativa saker är att 2. HUR FAN ska jag då hitta "duden" om jag inte bryr mig? och 3. När jag väl börjar se dåsig ut framåt åren, då kanske jag borde ha lärt mig iallafall hur man lägger en jävlafoundation? HAHA...

Näh usch..vad tycker ni?... jag menar... det är ju inte direkt världens grej egentligen? eller? Kanske. Utseende är ju fruktansvärt viktigt.. hmmm... aah. svårt att komma fram till något vettigt här...

Kommentarer
Postat av: Boris

I min mening bara positiva aspekter. Du är feminin på de bra sätten, orka följa de mer tillgjorda sätten. Och du, du hittar duden än då. Större risk att du inte hittar rätt dude om du måste göra till dig så. Du är söt, snygg och rolig och man lägger märke till dig direkt, det kombinerat med WYSIWYG är oslagbart. :)

2011-04-27 @ 08:27:42
Postat av: Hippie

Kärlek på det här

Älskar att det finns någon som vågar säga att "hej jag är snygg" och jag älskar att du inte tycker att du behöver göra något åt det. Fortsätt vara som du vill vara och som du känner dig bekväm;)<3

Kärlek på dig, världen behöver fler som du!

2011-04-27 @ 10:50:13
URL: http://dangerhippies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0