Ett missat dygn! :)

Nej jag har inte fått i mig roofies så jag glömt ett helt dygn. Är inte så klantig. Host.... (A)

Utan rubriken syftar mest till att jag inte bloggat på ett dygn om vad jag har hittat på :)

Igår eftermiddag/kväll åkte jag iväg till Boris och Sabina för att spela hennes nya bordsspel Smallworld.
Sjukt vad bra det var! :D Jag vann dock inte.. Det gjorde Sabina ^^ S
Smallworld är typ en blandning mellan ett lite...rolleplaying game och risk! .. skitballt



Man fick vara olika "raser/klasser" men olika skills. Sen skulle man erövra områden och få poäng för det :) man kunde såklart erövra på andras platser osv och på så vis kriga.. aah skitbra spel iaf :D

Innan smallworld så tittade vi dock på inception.. (den är fan 2.5 h?!? sjukt..) Och innan det lagade vi mat :D Fläsk..kotlett?filé? minns inte.. men det iallafall, med pommes chateu och bearneis :D YUMMIIIE!


Runt klockan 04 så somnade vi .. jag fick sova i deras soffa och fan vad gött jag sov.. Med ett "my little pony" täcke <3 underbart..


Anyway.. gick upp vid 10 och skulle vara på a6 vid 11 för att träffa mamma. Så vid 11.15 kom jag fram till a6.. Vi gick till Ikea och det tog fan 2.5 timmar inne på ikea.. mamma handlade inte ens mycket... typ några hängkrokar, vitlökspress, ...kommer fan inte ihåg mer o.0 ... vad dåligt HAHA.. men jaja!
Seeeeen ääääääntligen!! så gick vi till ikeas lilla tjolle (kiosk) och handlade en femkronorskorv var <3 Mumsigt! .. vidare till Coop för att handla mat.. men påvägen stannade vi på wedins och jag hittade mina underbara underbara skor som jag köpte .. De kostade 699kr men jag och mamma gjorde en deal :D

Mamma fick mina gamla skor (som hon är helt kär i). De vita pumpsen som jag har här på bild..



Och då betalade hon hälften av mina dojjor.. SÅååå. Dessa skor för 350kr. NICE!!! (sorries bildbomb. men jag gillar verkligen mina skor.. hihi! Dom är tuffa och söta samtidigt! SÅ milly! :D awesomeness. Vissa bilder visar inte färgen korrekt tycker inte jag. den har en fin gräddvit, beige, rosatonig aweomenessfärg som passar både hösten ochvåren på något vis!




















Cutestuff! :D

AnywaY! På coop tog ganska lång tid det med, men vi fick iallafall med allt..
Vi ringde efter pappa som skulle hjälpa mamma att skaffa bredband + telefoni till sitt hem så det blev billigare samt så bestämde vi oss för att ta ett familjepaket och gå från telenor till tre. Så jag köpte även en telefon idag (abonnemang egentligen, telefonen kom med på köpet) för 199kr/månad, vilket jag faktikst har råd med nu. Samt att jag kommer ha råd med det när jag börjar plugga och får csnstöd.

I mobilen ingår tre tusen fria sms varje månad, mobilsurf bas ( 1gb data/mån men bara hastighet på ca 0.4 mbit/sek) samt gratis samtal till alla som har tre.



Just nu sitter den på laddning så har inte ens börjat pilla med den.. Om några dagar så flyttas mitt nuvarande nummer till denna mobilen så ni behöver inte byta ut mitt nummer :).. under tiden så har jag båda kvar..

öhm..efter tre som tog FETT lång tid (för vi var ganska obestämda först..) så begav vi oss äntligen hemmåt. När vi satt i bilen så var kl 16.15.. hade vart på a6 i fem timmar och jag var gaaanska trött (hade dessutom bara sovit 6h på natten....)

Vid typ 16.30 var vi hemma hos pappa och då skulle mamma in och hämta lite verktyg osv och ta en kopp kaffe men jag var skittrött så jag orkade inte gå ut ur bilen utan sa att jag stannar och sover.. Så sa mamma "okej kommer om tio minuter" nej. Klockan 17.30 vaknade jag i bilen. Då var ingen där. WTF. hahahaha..  Sov en timme... men var ju jävligt nice, fast still wtf?!


Vi åkte iallafall hem till mamma tillslut.. Började laga mat direkt (jag var svinhungrig >.<).. Och det blev fisk! :D jag fick välja.. Så blev lax i ugnen med aluminiumfolie runt osv så det blir mumsigt! :D Pappa gillar inte fisk så jag tänkte att eftersom vi skulle vara hos mamma så kunde ju fisk gå bra till middag :D
Maten tog en stund att laga.. Fisk, stekt potatis och räksås. yumyum! och efter maten blev det lite tvchill och sen fixade mamma mina naglar tills festen som jag skulle gå på.. Nu är dom helt nylackade med rött :) Snyggt!







Jag passade på att filma mammas lägenhet så ni äntligen får se :D mamma blev lite chockad över att jag spelade in men hon tyckte bara det var kul sen :D


hursomhelst.. efter nagelfixet så drog jag och klas hem.. då var klockan 21.. Sen kom jag ju hem här någon stans efter det och skrev i bloggen att det skulle bli fest.. det skulle det. men sen ringde boris precis som jag bytt om och sa att det kanske inte var så mycket att hurra för tyvärr, så jag bytte om igen till mina softkläder, gick ut med hundarna och kom sen in för att skriva det här inlägget :)

Hann fota en outfitbild medan boris pratade med mig i telefon om att jag inte behövde gå dit haha..
sååå ni får väl den med. blev en casual outfit men samtidigt rätt snygg (jag menar vad är inte snyggt på mig?)
Bilden blev dock sjuuukt kass...





Aahapp. Skorna nya från wedins 699kr
Hade mina tighta svarta jeans som sitter asbra.. Från USA..ingen aning om priset
Svart/grå-randigt urringat linne från HM, ärvd från någon.
Skinnjackan över som sitter sjukt bra på mig fast det syns ju såklart inte på bilden.. ÄRvd från någon. märket är sara kelly vad det nu än är
och sen Hatten från carlings för 150kr har jag för mig.. köptes för några år sen


SÅÅÅDÄRJA :D

Kommentarer
Postat av: Boris

Jävligt schyssta skor. :D

Ta med dem ikväll. :)

2011-04-18 @ 08:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0