Jag vill ha en boysnight =(

Vad är det för fel på mig? HAHA här sitter jag och längtar efter ett lan?! när solen skiner så jävla fint från fönstret och jag dessutom är tjej..
Vill bara...Umgås..
btw en sak som gör mig lite orolig.. Mina ådror idag är extra blå/gröna?  kanske fryser eller något.. hoppas det är så..
Om tre timmar är det visning och jag har bara ytterst lite kvar att fixa med lägenheten så jag tar tid här och chillar :)

men aff... jag vill bara hänga, softa, inte bry mig om saker, inte lyssna på folk som alltid gnäller, dra i mig några x-ray/redbull och spela tills jag somnar typ... fyfan vad det där lät manligt :S usch.. hahah.. fast byta ut Xray mot öl? XDD Nu menar jag inte att tjejer är tråkiga att umgås med, inte alls. Det är bara tyvärr lite väl ytligt lite väl ofta, och dessutom väldigt gnälligt väldigt ofta.. haha.. men oftast älskar jag att lyssna och hjälpa folk som klagar på något, meeen inte right now. Nu vill jag bara dra igång hög musik i hörlurarna och sitta och nöta spel..men det kan jag såklart inte för jag har saker att fixa

neehepp... ska försöka se till att jag faktiskt gör något nu med folk under påsk.. En del av min umgängeskrets ska grilla precis utanför där jag bor, men där vill jag inte vara med p.g.a vissa omständigheter, sen vet jag att vissa åker bort.. men också så är det ju så att vissa kommer tillbaks till jönköping under påsken :) mysigt!



Igår så spelade jag ju HoN btw.. haha. JAG tyckte faktiskt att jag var ganska bra. Nu kommer wiktor bara mobba sönder mig för jag gjorde detta uttalande. Men jag var faktiskt inte ASKASS som alla andra gånger.. fick ganska bra APM(action per minute) även om jag var sämst i teamen på det så var jag bättre än förrut, jag fick lite mer CK(creepskill) än vad jag brukade ooooch jag assistade att döda en! :D

Dock drömde jag inatt om att jag ägde myyyycket mer.. haha fan vad imba jag var i min dröm.. <3

Vet ni vad? Waow. Jag ska ut att skejta. Nu, bara sådär :D. åh! ses sen :D

Kommentarer
Postat av: Boris

FF hos mig i helgen. Ska jag höra med folk om lan? ;)

Kanske dags för jag har inte lanat på skitlänge. :S

2011-04-19 @ 11:37:00
Postat av: Hippie

Uss var alldeles för länge sedan jag lanade... ska gå ur min spelförening nu, har inte alls tid:S Trist är det.

2011-04-20 @ 14:45:53
URL: http://dangerhippies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0