Skogsmulle Wiktor?

UFFFT! haha. Jag är INTE skogsmänniska. eller nej. Jag är INTE utemänniska/naturmänniska at all. trots att jag är fucking scout. men ja.. Wiktor skulle tränat i torsdags när han kom hit men såklart tänker han inte göra det när han är här, så istället bestämde vi oss för att gå på en promenad.. Vi gick random upp på berget här bredvid... Finns ju utsikten men dit orkade jag inte gå. så nej vi började gå sakta mot kantarellplacet som inte är långt upp alls.. Men istället ville äventyrswiktor gå på berget....................

Min första tanke var "ihelvetheller" sen i samma sekund såg wiktor asglad ut så jag tänkte väl "aff......" och sen tänkte jag "okej kan vara kul".. allt detta på typ en sekund.. haha.. men ja. vi gick helt random bara upp på berget mitt i skogen, ingen stig, ingenting. Jävligt brant, mycket taggar, sjukt kul! ;D och massssssssa löv. man såg ju inte stenar eller rötter för det mesta så det var fan lite komplicerat.. men utsikten var fan MMH! på vissa ställen <3.. haha aah.. vad skulle jag nu skriva............
är sjukt trött  haha.. men ja just ja! haha .. vi letade egentligen efter en grotta som vi tyckte vi såg när vi stod nedanför berget. Nu i efterhand har vi kikat efter det mååånga gånger. det finns inte där..

och hur fan kom vi ner? Vi gick upp när det var ljust och kom ner när det var mörkt.. haha.. .. jo ..nerför.. Vi (okej. erkänner. mest jag... nästan bara jag) åkte på rumpan ner... hahaha.. fail . men fungerade asbra, förrutom det faktum att jag drog med mig ett halvt kilo skog med mig hem .... (A)

Har tyvärr inga bilder från den utflykten.. var faktiskt jättefint uppe på berget när solen var halvt nere och mja. var fint iaf.. men hade inte med mig kameran (tur iofs. hade väl tappat den antagligen).. men ni får en random bild på huskvarna :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0