Sovdags?

Uh.. eh. haha. blev längre tid hos boris än förväntat, sen satt vi hemma här med i nästan två timmar..men nuuu så kan jag blogga i lugn och ro :).. jag är dock sviiintrött, och imon ska jag träna tidigt såå jag ska nog sova strax, sar på kommentarerna kommer lite senare idag :)

har iaf haft en asbra kväll.. kom dit och handlade först med boris.. Efteråt så stekte vi lite hamburgare snabbt så sabina hann äta innan hon skulle iväg till söthästarna och rida :) Käkade hamburgare (MED FRISCOBRÖD <3 omg..) och sen spelade vi lite super bomberman 3 när Sabina var iväg.. så babblade vi även och lolade runt på internet.. Sen skulle vi se en film när sabina kom hem men tyvärr hann vi inte det så vi spelade istället lite Fluxx och pratade :).. hade glömt hur jävla bra spel fluxx är ..

Hoppas ni sover gott iallafall :)


OOH!! hittade en bild på mina fina sommarskor. JAG ÄLSKAR DOM <3 dom är så jävla söta!.. Brings out the cute in me, istället för det lite mer balla som de nya skorna (käng-klackarna) meeeen SÅKLART kan jag inte använda de här SVINDYRA jävla skorna.. Fick dem av pappas kompis.. dom kostar 1700kr....och så är de för stora.. försökt fixa med hälinlägg, men gick inte med de kassa jag köpte så nu har jag köpt nya :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0