The raindrops keeps falling on my head (8) du du duuu

Jahapp. Precis som jag sa. Såfort alla lämnar mig så lovar jag att det kommer regna. Pappa åkte för en stund sen, sen dess har det regnat.. ohgod.

jaja. Är aaaastrött, vilket är bra, för då sover jag i tid och vaknar i tid kl 06 imon. För imorgon börjar jag universitetet.. herregud.

Jag har handlat massa saker idag. Dels lite matgrejer som jag glömde när jag och wiktor handlade.. sen en elvisp, lite grejer på ikea och sådär... så jag har slösat runt 800kr idag. omfg. Och på kontot har jag numera kvar 3000 kr (fått in ca 500 för skolböcker jag sålt :D)..tror iaf att jag klarar mig.. det enda jag vet att jag ska handla är medicin för 400, overall för 500, gå till sjukgymnasten och blodprovstagning 200kr tillsammans och el på ca 200kr.. men just nu orkar jag inte tänka på vad som verkligen behövs.. får göra en budget någon dag framöver..



Såå.. vad har jag gjort idag? jovars, det ska jag allt berätta för er! :D
(wooot! nu precis plingade min snälla granne på dörren och frågade om jag ville ha en katt, dom skulle ge bort sin .. jag villhaaaa! men gabriel ville inte -.-.. synd! men om någon av er vill ha en katt så bara hör av er!)

Ja. idag började jag dagen kl 8.30. Tog kaffe och pratade med min underbara söta lilla pojkvän wiktor i telefonen.. eftersom han ringde och väckte mig (Y).. sen har jag fixat till hyllan med prydnader osv, tömt 5 lådor (alla sista! :D totalt hade jag 18 st flyttlådor.......skäms!) och sen käkade jag frukost med. .blev ett äpple.. runt 12 ringde pappa och sa att han är framme om typ 1h.. så jag fortsatte packa ur grejer ur lådorna.. Det låg kläder öööööverallt tillslut (eftersom jag inte hade en fungerande garberob).. och när pappa kom med lite "garderobs-lådor" typ.. så ställde vi in dom, tog alla mina packlådor och la in i bilen..
Sen åkte vi på vår lilla runda..
Ikea, Biltema, Netto, Willys & Skokanonen :)... På ikea handlade jag massa småsaker.. knivar, trattar, kastrull, tallrikar, kökshanddukar mm.. biltema tänkte vi bara titta in på lite snabbt, men det slutade med att jag köpte en elvisp för 99 kr :) jättesöt!
och netto kollade vi mest för jag inte hade kollat det innan, där handlade jag typ lök och lite andra små matprylar som jag hade glömt.. men allt fanns inte där så vi åkte till willys för t.ex. köpa ägg, flugsmällare och superlim...
Sen vandrade pappa in på skokanonen och köpte ett par nya tofflor, samma sort som han alltid har och som han älskar.. :D
På ikea åt vi faktiskt lunch också, glömde jag säga..en köttbulletallrik var :) 19 kr kostar det för 8köttbullar, lingon, mos och sås.. :D
Och på biltema tog vi en fika .. bakelse + kaffe = 25 kr (Y)!
Efter skokanonen åkte vi iaf hem.. men jag har lärt mig var posten och vårdcentralen ligger också, så det är nice!



ööhm.... ja! här hemma så sa jag hejdå till pappa och var ledsen ett tag .. samtidigt som jag började packa upp alla grejer jag hade köpt.. sen fixade jag med alla mina kläder..tog aaaslång tid.. .ufft.. blev svintrött iaf.. sen städade jag i köket för där såg det ut som fan pga mig.. och diskade min disk samt tog bort soporna.. så ja.. thats pretty much it..
Nu ska jag äta, sen bada.. sen blogga (Y).. justj a. planera morgondagen med.. heh.


Btw så ska jag gå och käka kvällsmat nu.. men jag ska blogga typ hela kvällen förutom att planera upp lite tills imon och bada, så jag skriver snart igen :) Tror jag äter och badar mellan dock..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0