Min perfekta, underbara, alldeles klockrena helg.

MIWWH! Haha FÖRST och främst så måste jag bara säga att jag tyvärr inte har så många bilder, men några iallafall :D

I torsdags åkte jag iväg till helsingborg med min lilla vovve.. :) Kom fram runt 21, alltså rätt sent.. Wiktor och hans morsa hade köpt tårta på kvällen innan jag kom, så när jag väl kom fram så käkade jag och wiktor tårta :D
Sen hände det väl inte så mycket mer på torsdagen, men på fredagen däremot! Vi vaknade rätt så sent och gick med Donna och sen kollade vi på Hitta Nemo och efter det började vi göra oss iordning för julbordet! :D

runt klockan 16 begav vi oss mot tåget, wiktor var finklädd.. Jag hade mina kläder nerpackade, pallade inte gå med högklackat och klänning ute i den iskalla lundastaden.. Julbordet var inte förens vid 19.00 ungefär, så vi hade ca 2h på oss att gå runt i lund och mysa.. SÅÅÅ jävla mysig stad! men det har jag ju alltid tyckt. Alla affärer är så små och perfekta, ljusen är fina och allting bara är... så .. lugnt på något vis.

Vi gick in i domkyrkan och tittade. Jävlar vad stort. Och så mycket det fanns att titta på! :D Gick även ner i tomberna och kolllade.. Det var lite läskigt om jag ska vara ärlig. Kändes obehagligt på något vis.. sen såg man alla stora kistor i sten, det var ballt.. Och så hade dom en stor "klocka" som hade något med stjärntecken m.m. att göra.. Förstod den aldrig, men den var väldigt magnifik.


Bild från mariamalmgren.com

och så gick vi även in i en te-butik.. waow så MYSIGT! och sjukt mycket teer och te-burkar i metall med massa fina mönster på.. Miiiwh! och det regnade aldrig heller, det var bara perfekt alltihop..


Innan julbordet startade så hade jag bytt om på toan på mcdonalds.. Fick träffa lite halvbekanta till wiktor under middagen. I början var vi riktigt jävla hungriga, eller.. kanske mest sugna? .. samma sak ;)


Detta var mitt första julbord ever.. Och tobbe beskrev att upplevelsen ungefär skulle vara som "man äter tills man nästan spyr..." och ja, pretty much :D haha..
Man fick glögg först och lite småplock med frukt/sötsaker..
Först serverades de kalla sakerna.. Sill, skinka, rostbiff, ägg, olika korvar m.m. och sen fick man ut värmmaten på tallrikar (alltså inte självplock som kallmaten) och då var det revben, jansons frestelse, prinskorv och köttbullar.. Sen efter det så blev det massa godis och även risalamalta (stavning?) som jag aldrig smakat innan men JÄVLAR VAD GOTT det var. Alltså. Seriöst. Jag var så mätt så jag ville spy redan innan men när jag smakade det där så ville jag aldrig gå där ifrån. Fysatan vad gott! <3.. hahaha..
Notera även att under hela tiden så kunde man gå bort till godis/frukt hörnan och plocka. Tror jag gick dit 4 gånger mellan kallskuret och varmmaten..
haha.. Ja. Så. Proppmätt var jag. Så in i helvete. Och SÅÅå gott <3 mmh!

vill nästan tillbaka till den där goda risalamaltan =(..

aja.. haha .. vid 22 tror jag att vi begav oss där ifrån.. Åkte hem till helsingborg iaf (julbordet var i lund) och typ somnade? minns inte riktigt vad vi gjorde.. tror iallafall att jag la mig.. jag var sjukt trött..




På lördagen hade vi bestämt att träffa tobbe :D och vi skulle julbaka.. Bakade pepparkakshus, knäck, kola och mozartkulor :D.. sjukt kul. Jag stod för pepparkaksbakandet (inte ihopsättandet av huset fyi.. Det gjorde wiktor och tobbe.. hahaha) och sen gjorde jag även lite på knäcken.. och lite på kolan.. aah sjukt kul och mysigt var det iallafall :D


Man skulle ju kunna tro att hjärtat ovanför är från Wiktor men det är det inte, Tobbe var snäll och gjorde det till mig :D.. Han var den enda som iallafall hade LITE koll på glasyr-spritsen.. När jag och wiktor skulle testa så såg det allvarligt talat ut som att det var gjort av två barn med grova hjärnfel...


De två som inte kan hantera kristyren normalt..


ANYWAY.. efter julgodisbaket som tog ett jävla bra tag (men man hade massa julmusik på så det gjorde inget, samt att det var askul :D) så skulle vi vidare till julmarknad..Skulle iväg runt 16, vi kom till ramlösa (har för mig tobbe bor där?) runt klockan 10.30..
Wiktor ringde upp Bazz och Basia så de också skulle bli klara så vi kunde åka iväg. Precis när vi hade hämtat dom två så började det regna rätt rejält. Skittrist.. Så istället bestämde vi oss för att spela på internetcafé. Men jag tog med mig min skolbok istället och läste ur den.. Sen somnade jag på stolen.. men det var rätt behövligt hahah.. Basia, Bazz och Wiktor spelade lol medan tobbe spelade bf3..  Tobbe var duktig, de andra gick det inte så bra för tydligen..

Efter lite gaming så ville jag såklart äta igen (fast att vi hade proppat i oss godis hela dagen.. OCH julbord kvällen innan......) så vi drog till pizzerian med KYCKLINGKEBAB <3 seriöst. aldrig ätit något så gott på en pizza förr.. haha MUUUUUUUUUUUUUMS <3.. och jag fick den sista kycklingkebaben dom hade :o HAHA. så taskig jag kände mig.. Visste att wiktor ville ha en =(..

men jaja. Åt bara halva ändå, så wiktor fick resten..
Sen chillade vi runt. Basia tyckte inte om sin pizza så vi gick till max för hennes skull, men passade på att kolla på bion ifall det gick något bra.. men tillslut bestämde vi oss iallafall för att alla skulle hem till tobias och se på film :)

Runt midnatt åkte vi från tobbe.. Då hade vi tittat på nyckeln till frihet och horriboll (jag vet att det inte stavas så. jag vet bara inte hur det stavas. Jag har börjat uttala det sådär irl, så det får bli så nu...) bosses.
OKej. Horrible bosses. men jaja!


Miffohuset ser inte så failat ut på bild. det var katastrof irl.. hahahah...


Sen .. vid?.. öö.. ja just ja. HAHA. vi kom hem den dagen med såklart, sen somnade jag iallafall.. På söndagen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på, vi hade bara sagt att vi skulle ringa tobbe och hitta på något..
Vaknade rätt sent på söndagen.. och vid 17.30 skulle jag hem med tåget.. Men vi hann iallafall gå på marknaden på söndagen :D.. i två timmar gick vi där och det var jääääääääääääääääääääääääääääääääääääävligt mysigt :D Marschaller överallt och söta små hyddor med massa godisstånd, hantverk osv osv.. samt såklart grillkorv och djur man fick klappa :D miwh!!!!!!!
Precis när vi skulle ifrån marknaden till stationen och släppa mig så började det regna.Snacka om klockrent. hahah.. ÅÅÅH. Ja. det var väl min helg.

Känslan var bara awesome hela helgen <3... nu ska jag ta vovven redan nu och sen sova.. sjukt vad trött jag är..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0