Så trött.

Alltså. varför ska alla leka speciella hela tiden? kan man inte bara vara fucking normal. en jävla dude. jag orkar inte med att folk ska försöka ha ett unikt utseende. nästan ingen har endå ever lyckats.. bara var fucking normal. hur svårt kan det vara? Är det för tråkigt? jag tycker minsann det är tråkigt att alla ska ha någon bögfrilla ihop med ett par fula jävla glasögon, det tycker jag är tråkigt. Och så ser fan de flesta ut nu för tiden.. Happ. NU ska jag sluta hata på folk som är fula enligt min åsikt. Ska ut med hunden istället och tänka på snygga folk som travis baker eller travie mccoy eller wiktor (okej han kan vara lite väl specialboy ibland också....) eller hasse eller bara en NORMAL fucking gubbe. vad ärdet med gubbar anyway? dom är alltid så normala .. iaf dom flesta.. typ 60talister?.. Aja.. dunno man, kanske bara inte tänkerpå det på samma sätt med gubbar som ungdomar..



U know what I hate? A lot.  Och nej iofs inte hatar. men jag stör mig. helt i onödan :) Nu ska jag inte störa mig på det mer. ska vara glad över att folk vill se ut som glasögonormar med fjantlugg..  och jag vet inte ens varför jag skriver det här i bloggen, inget direkt kul att läsa..

Men for real. HUR OFTA ser man en NORMAL tjej eller kille, på så vis att denne bara har jeans + en tisha? .. hur svårt är det?????.. äh. Det är mer orginellt att vara normal än att inte vara det.. haha.. Säger jag som sitter här i en rutig kjol och skjorta och rutig slips?.. not being normal iaf.. men imon ska jag ha sånt bara för det :) Normala jävla klädjävlar . Och jag ska ROCKA mina kläder med min heta jävla kropp och det kommer se bra ut.. för det gör nästan alltid jeans + tshirt, men ändå använder folk det rätt så jävla sällan..


btw så fick jag beröm för att jag hade söta kläder idag :) Då blev jag glad..
btw igen.. Om brandlarmet blinkar rött ibland, innebär det att batterierna håller på att ta slut?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0