Aj. Klantskalle.

Seriöst. HAHA. jävla idiot.

Jag sprang ner för jossans tappor påvägen hem.. Stentrappor i hennes trapphus.. ooooch det var släckt.. ingen lampa...och sista två trappstegen så hoppade jag, hade en ganska jättebra fart. men nej KABOOM. pajade foten.. den vrickades och jag flög ner i stengolvet med rumpan hahahaha.. så fick asont i svanskotan med.. det var ganska kul nu när jag tänker på det, menar.. hade jag sett händelsen utifrån hade jag ju garvat hahah men aah.. det gjorde iallafall fruktansvärt ont i foten.. men jag ställde mig upp och började "gå" (halta) direkt.. och sen efter typ...35 sek så kändes det precis som normalt..
Och efter ytterligare några minuter så gjorde det asont =(.. nu gör det med asont.. och svanskotan.. haha aja, får ju fan ta och lära mig någon gång.. får inte vara så oförsiktig när jag går på min medicin...
men hur ska jag isåfall kunna få börja åka skateboard igen?... ><




Tittade inte på sandor slash ida btw. nej. det blev tusen gånger starkare istället.. den var väl.. hyfsad

Starstrukk - 3OH!3

iiiwh!! haha jag är helt in love med en låt .. spelats hela dagen mellan filmpauserna.. <3 amazing
Men tänkte bara säga en mysig sak! Jag och jossi ska förmodligen gå iväg till hennes mamma och käka tårta. Yummie! Plus att man kanske får träffa sebastian också, vilket är nice :D jag gillar hennes familj.. och kissen!!! jag vill ha.. haha..
Btw, idag har blivit en BRA dag, som jag hade hoppats på igår.. åh <3
meeeeen har ett litet bekymmer som stör mig idag.. usch vad irriterande och fundersam man blir...
Random bild på kirsty från jossans dator ^^

Sandor /slash/ Ida

heh. vi har filmdag.. haha.. Jossan vill se tonårsfilmer och jag blev med grymt sugen.. så lär väl stanna här ett tag, just nu håller vi på att ladda ner sandor/ida och sen vill jag se smala sussie. Helt ärligt har jag inte sett den än.. ska fråga om jsosan vill se den sen när hon är tillbaks ..
Nu kom hon, och hon ville inte se den hahaha.. men

fin!

aff <3 ibland vill jag vara en geisha>< så fina

anyway hahaha josan har somnat i mitt knä.. kliar henne med naglarna i hårbotten så nu ligger hon och nanar<3


småfix

jossan ligger i mitt knä och blir kliad på ryggen..hahaha jävla mysboll hon är ^.^  håller samtidigt på aatt fixa filmen till oss och så är det nostalgimusik på <3

nu ska filmjäveln, med swesubs fungera i ps3an.. såskriver senare;D

Hos Jossi

Jag är hos jossan.. =) Missade träningen imorse. heh. men det va för jag var uppe så länge innan... ufft.. hahah. men sen när jag kommer hem så ska jag träna, duscha och fixa garderoben..

ska snaaart se en geishas memoarer.. Ååh =) Älskar boken och filmen! Mest boken, men jag gillar att dom gjort filmen så lång så dom inte missar något viktigt



hahaha.. jossan frågade hur jag använde alt + tab funktionen på datorn.... och sen visade jag windowsknappen..  hahaha hon bara stirrade på mig, halvchockat och nära att brista ut i gapflabb, så istället började jag garva och sa "sorry hahaha jag är en sån nööörd!" vi började asgarva och så sa hon " hahaha nu öppnades ju  en helt ny värld för mig!!" hahaha underbart <3

Jag kan inte somna. Wall of text (?) eller.. WALL OF THOUGHTS!

Rubriken syftar till.. jag tänker mycket ikväll.. Och det kan bli en wall of text i detta inlägg, därav frågetecknet inom parenteser.

jag sitter och pratar med en gammal vän/bekant från tenhult, mikael... Han var söt liten tönt på den tiden och jag gillade honom ganska mycket, han var min vän, men vi var helt enkelt inte i samma umgänge... så vi umgicks aldrig. Tror bara att jag var "hemma" hos honom en enda gång. Jag stod i dörröppningen... ufft..
Men vi gick till skolan tillsammans och sådär.. Pratade om tekken.. haha :) och han var med första gången jag smygrökte med.. haha.. men iallafall..
Ibland.. så .. händer sånna små saker som utvecklas till något bra tror jag..
Jag skrev, för över ett år sen, till en av våra gemensamma klasskompisar på den tiden när vi var små, att "vad hette han mikael i efternamn nu igen? och vad gör han?" Ingen svarade. Såklart. Människor i allmänhet är idioter.. men ja.. Sen skrev han till mig för någon dag sen bara på facebook "hah, du frågade efter mig på en bild såg jag " ish.. och jag blev glad över det.. tänkte att "hur fan?? det är ju typ inte så möjligt att detta händer och någon dessutom vågar skriva något så random  som "du skrev om mig för ett år sen "".. men han vågade.
Jag hade också skrivit sådär, för sån är jag. Det är me in person, jag säger alltid vad jag tänker och frågar om jag vill veta saker..
och iallafall... vad jag vill komma fram till är att.... trots att vi var så nära varandra (alltså i meter.. inte fysiskt och psykiskt) så lärde vi aldrig känna varandra..För "jag var för cool" vafan är det för fucking argument seriöst? det är typ samma sak som "nä är för snobb/rik/bra för att lära känna dig " vafan är det för idioooooti?! Men sen ska jag ju försvara mig med att jag "bara var 8 år" ...
men ah... nu när vi har babblat ett tag här så har han såååååååå mycket liknande värderingar som jag, så mycket fina attribut som jag gillar.. men ah..

Så.. Här sitter jag nu och funderar på... hur jag uppfattas? och på hur jag dömmer folk och inte heller kanske tar mig tid att lära känna folk utan gör en snabbedömning ändå? Fast jag inte vill riktigt? Om man gör sånt så tror jag man missar så himmla mycket av personen, oftast har man nog rätt med sin första bedömning, men också säkerligen ofta inte.. Senast idag så blacklistade jag en person, endast baserat på vad han tyckte om mig, som han baserade på världen jävla lilla sak, som dessutom inte ens var sant.. Haha.. så......... jag borde sluta med sånt.. Ge folk en chans, och självklart kan man inte undersöka och utvärdera alla människor man träffar.. men man borde iallafall försöka visa sig själv (även flaws!) och dessutom ge mer tid för att försöka uppfatta andra människor korrekt..

Man missar! Missing out på sååå jävla mycket, bara för man dömmer folk så lätt.. Och man inte tar tid att se vidare.. varför är man sån? herregud... vad är jag för folk ? En liten bitterfitta? En liten ignorant och naiv jävel (pga hur jag uttrycker mig)? en liten gullig tjej? En osynlig ? En skön brud? en slampa? en pryd ? en cool ? en tönt? en nörd? en fjortis? en god människa? en ledsen tjej? en glad tjej? en naiv? en som babblar för mycket? En intressant person? ointressant person?.. Jag tror jag är lite av varje .. eller ah, nästan av alla iallafall.. men finns fler aspekter såklart, och även om jag är något positivt för nya folk... varför?
Man måste veeeeeeeeerkligen utvärdera folk. Och jag undrar varför jag uppfattas på ett visst sätt av vissa folk..

sen är det också så, tyvärr, jävligt ofta att man tror man känner någon.. Sen... är det inte alls så.. det är därför jag alltid kör ärligt tror jag.. enklast... slipper folk tro något och bli besvikna eller sådär.. och jag slipper hålla koll på alla lögner.. haha hur fan orkar folk, for real? och jag slipper folk som tjurar just för man dragit en lögn.. och jag slipper bli sårad av lögner lika mycket eftersom jag inte har folk around me som ljuger too much till mig... såklart det händer, verkligen.. men inte så mycket som om jag vore normal tror jag inte...



Det blev en wall of text. Kanske ingen berlinmur, men en liten millavägg iallafall :)

Förövrigt.. Imorgon så ska jag ju träna.. och direkt efter det åker jag till jossan och äter frukost. Muuuums <3 hon har yoghurt och flingor osv.. yummie!.. sen blir det en film och sen förmodligen bara massa babbel.. kanske gör en kladdkaka med? Som blir som den första, som var asgod?


Jossan, på en av våra frukostar när vi var små.. 7an? kanske 6 år sen iallafall.. <3




Blir mer wall of text. eftersom jag kom att fundera på en till sak.. För någon dag sen när jag var ute med hundarna så träffade jag Simbas matte.. eftersom ingen vet varken vem simba är eller vem matten är, så kan jag skriva om detta.. Hon frågade mig hur det gick med försäljning av lägenheten.. det går ju inte direkt.. bra.. så jag svarade typ "åt helvete" eller liknande..sen kom vi in på hjärtoperationen.. och jag sa att... på något konstigt sätt.. så har detta gjort mig starkare, mer livsglädje (okej, inte RIGHT now kanske när allt är fucked up, men precis efter iallafall) och definitivt gjort mig till en mycket mycket mycket starkare och tåligare individ..
När man ofta ser andra människor crash and burn så står jag där, strong and tall (okej, mini, men stående!).. vid folks livskriser vill jag bara hjälpa till.. vara där.. stötta och supporta...
Jag fattar inte vad jag har hamnat i för jävla downhill seriöst?.. Jag borde bara get up again.. och jag tror jag tänker göra det. Från och med nu... idag. Ska försöka vara mindre deppig, mindre arg och ledsen.. Tänker vara camilla igen.. Men sen vet jag ju nu när jag skriver detta att jag kommer faila. För jag kommer gråta, jag kommer bli ledsen och jag kommer bli arg någon gång i livet, förmodligen ganska snart eftersom min balansgång på vippbrädan mellan ledsen och glad är ganska hårfin.. Men jag ska försöka göra min vardag till så mycket bra som möjligt .. :)


Nä usch. nu vill jag bara ha någon här som man kan prata med. någon som vet allt. Micke finns ju på skype, men han har ju ingen aning om vem jag är, hur mitt liv ser ut o.s.v... som sagt.. tar ett jävla tag att lära känna en person.. men när man väl lärt känna människan så är det kanske värt det?



och nu tänkte jag sluta igen.. men kom istället på hur mycket roligt jag och josefin har gjort.. haha och gud vad jag saknar hennes roliga, fjortisaktiga, noncaring, äventyrliga påhitt.. haha.. vissa påhitt var ju iofs mina med såklart.. haha som att vi skulle åka till köping till random dudes ? hahaha och när vi inte hoppade av bussen på natten och vi inte visste vart vi hamnade.. Snäll chaffis som körde oss tillbaks hahahah.. nej vet ni vad? ibland är en blogg otroligt bra att ha.. som en liten vän.. ^.^

vet ni en annan sak?... jag ska upp om 3 timmar.. HAHA! herregud jävla jackass gå och sov? Jo. precis vad jag tänker göra nu.. Och imorgon, då ska jag försöka vara pepp. På mig. Livet. Allt. åh.. underbara tankar. Sen, vet ni vad.. snart kommer sommaren hit... s2

Inte bara tänker jag vara pepp, nej, jag tänker också leta utbildningar till mig :) herregud, jag är så lost i vad jag vill bli.. Men pappa har lovat mig att vi ska åka runt till olika högskolor och titta när dom har öppet hus... Kan man ha en bättre pappa?... jag älskar verkligen min familj..

NEJ !!! JAG KAN FAN INTE SLUTA SKRIVA. ..... allting i mitt lilla huvud bara arbetar och arbetar! jag är så GLAD just nu.. vet inte vad som gör mig så fruktansvärt jävla lättad och glad.. jag tror det kan vara att jag äntligen verkligen har lagt tim på is, jag är så rädd för att såra honom men vi har inte pratat på ett par dagar nu så jag har inte kunnat såra honom, vilket känns så jävla skönt..
Och sen.. alltså.. TÄNK ER!! sommarn snart.. Våren ännu snarare..och....bara.. flyta runt. må bra. jobba hoppas jag på med.. så jag får in pengar och kan hitta på saker.. och sen förhoppningvis fixa iordning här hemma så allting löser sig, och i mars får jag gå till doktorn och veta hur allt står till där.. jag hoppas att allt är bra.. men fan nu mår jag dåligt igen.. HAHA.. usch får råångest..

Åh.. jag får åka skateboard. Seriöst. jaaaaaaa! jag kan träna med det :) Det är bra träning!
Och sen har pappa fixat så vi kan gå och gymma för tio kr / gång. Hur nice? Jääävligt nice! så det ska jag med göra.. haha åååh.. skönt allting känns just nu.. vill bara avsluta dagen med samma känsla i bröstet och sen vakna med samma känsla.... åååh.. :)


Jag tänker även på.... att ta slut på livet.. inte .. ta slut.. men.. slutet på livet!! ja. precis.. hur lätt det kan hända, hur fort det kan gå, hur ...omärkbart det går förbi världen.......... det skrämmer mig..
jag vet inte hur många som skulle komma på min begravning, om jag ska vara ärlig.. Tror inte det är så många..Och varför tror jag nu inte detta, när jag tycker att jag är sån fin person? Jo.. För.. jag tror inte folk verkligen bryr sig så mycket som jag vill hoppas att dom gör.. och jag tror inte heller att....alltså... ja.. dunno, kommer väl tillbaks till det där med yta och dömma för fort.. tror många har något emot mig och bara är ganska falska mot mig, men inte känner mig så väl.... men sen är det ju mina idiottankar med..jag gillar ju inte människor, litar inte på människor osv..så dom kanske inte är så som jag tror..?

Och påtal om ytlighet osv och begravningar.. Det händer så ofta att man ser folk dö, och sen skriver folk "rip" osv som egentligen aldrig brydde sig när personen var i livet. Det gör mig irritrerad. Så skulle jag dö, det är min sista önskan . ta fan inte och utnyttja pity över mig och låtsas som att ni brydde er om ni inte gjorde det egentligen... Och nu låter jag nästan arg. HAHA herregud .. nej.. och snälla, mina fina vänner som vet att ni betyder för mig, ta inte åt er av detta.. Ni får gärna komma.. och ni får gråta.. det får man faktiskt.. även om få av mina vänner förstår detta.. ^^



Tror ni det goda i världen kommer vinna? När jag tänker på idiocracy filmen så tänker jag mig världen så framöver.. Vilket gör mig till att inte vilja bli cyborg.. men sen tittar jag på hur jag är, hur vissa folk beter sig och hur fina vissa människor är.. då hoppas jag med all I am, att det är så världen ska utvecklas.
En sak jag insåg när jag var påväg hem från boris engång..
Såg en reklambild på en bil.. och så tänkte jag på politik samtidigt.. vilket slogs ihop och blev.. företag och politik.. och jag fattar inte hur man som människa allvarligt kan känna att det enda livet går ut på är att tjäna byst med pengar och använda... inte en så stor del... men sen? man dör ju!! aff.. så ja.. jag vet inte.. världen är ju viktigare än jävla företag... men ändå sorterar jag inte miljövänligt? vafan är jag för jävla hypocrite anyway?...



Nejdu.. Världen är konstig.. jag är konstig.. och vet ni vad...? jag är även trött .. :) Så nu ska jag faktiskt sova... ska bli uuunderbart!



Sarah, I am NOT translating this for you..Even though it might help u to understand me and get to know me better, but honestly.. its 4 in the morning.. Im too tierd.. and I will most definatly explain my way of thoughts a million times for you .. ^^









The big awesome surprise!

Haha. For real. What the fuck? kan typ fortfarande inte fatta det.. haha.. åkte iväg till Oliwer och jag visste att han hade en present till mig från Belgien.. När jag kom dit så var Stoffe och Tobbe där med.. Chillade och spelade kort och drack lite :D

Men så knackar jag iallafall på, oliwer står där asglad "HEEEY!!! ;D" och det blir big huggies och sen går jag vidare ut till köket, där alla alltid är.. Men madde, ollons mamma, hinner ut innan det och hälsa.. också huggietime.. men sen går jag in i köket där sitter stoffe och vi hälsar med.. Tobbe står helt stelt rakt på köksgolvet och jag fick för en sekund för mig att han var arg på mig.. men sen... ser jag något litet svart bakom ryggen på honom..

Jag går liiite åt sidan .. börjar gaaaaaaaapa sönder och typ utvidgar ögonen som fan tydligen.. Så ser jag.. DAM DAM DAAAM!!!! Sarah står bakom tobbe :D HAHAH HUR JÄVLA AWESOME?!?!? Jävlar sarah.. haha fan vad hon har lurat mig i någon vecka nu sen dom kom hem från belgien.. hahahahaha herreguuuuud. Men jävlar vad glad jag blev hahahaha jag började skrika "VAA?!?! HAHA VA?!? for real vafan VAAA HAHAH ÄR DET SERIÖST vafan när kom du hit blablabla " ungefär, och hon fattade ju inte eftersom det var svenska hahaha men jag bara fortsatte.. hahahaha
FA NVAD UNDERBAR HON ääääääääär! hahahahaha....





HAHAHA.. for real. what can I say.. Sarah if u read this blogpost, please ask oliwer for translation hahah Im to tierd to translate right now. But u should know, u rock !

Om helgen!

Aaaaah! Grejen är såhär.. I helgen var en "ta hand om dig själv-helg" .. Så brydde mig inget om stressiga och "viktiga" saker i helgen.. Tim sa till mig att man bara ska ha kul, att man ska ta hand om sig själv och njuta och ha kul, för då mår man bättre.. Och ja, det var det jag gjorde.. I fredags bjöd jag hem wiktor och jossan .. På fredagskvällen spelade vi risk och bakade kladdkaka, glodde på film och drack och hade skoj helt enkelt..
Snubben som skrytit mest om hur bra han var, åkte ut först. Hoooost!!!... Pappa vann.. attans><



Jossan stannade hela natten haha.. Vi kollade på en skräckfilm och seriöst hon var livrädd.. stackarn.. Ska btw se på filmen senare ikväll, för jag tyckte den var så dålig så jag la mig och vilade istället under halva filmen.. men ööh... På lördagen skulle jag och wiktor ut till Harrys för MC ville det, men det glömdes bort.. Hon ringde inte heller så jag hade ingen koll hahaha, vilket gav oss idén att bowla, men allt var redan bokat så... blev väl bara ... chilla hela dagen typ.. glodde väl på någon film med..
snart ska jag iväg till Oliwer för att träffas :) Ska bli kul.. Han är så kär så vi kan nog babbla lite tjejsnack typ ;) haha gulligt!!

imon tränar jag igen.. kl 8.45.. Men skriver lite senare istället.. Ska fixa naglarna nu, sen duscha och sen åka till Oliwer och sen se skräckfilmen.. Förövrigt!! Såg precis Pireates of the caribbean 4ans trailer.. Kommer ut 20e maj, blev sugen! meeeeen... snyggtjejen är ju inte med mer =(.. Synd. trodde iallafall hon skulle vara med lite..





Ah.. Hmm.. The thing is...This weekend was a... kinda "take care of yourself-weekend" for me. I didnt care about any "important" things, anything that makes me stressfull, I just ignored. Tim told me a while ago that I just need to take care of myself, just have fun, do what makes me joyfull and I will feel a lot better.. And that's exactly what I did this weekend.
I invited Wiktor and Josefin, on friday we played RISK and baked! :) Yum yum yum! And drank a lil bit, talked and just had great fun..

-pic of RISK board game -


Josefin stayed at my place all night long, we watched a horrormovie and she was soooo freaking scared haha poor girl ! <3  Im gonna watch that movie later tonight, I thought it sucked so hard so I just fell asleep instead.. The acting that the actors put on, was really terrible.. aah well, anyway.. saturday then.. Wiktor and I was suppose to go to harrys because MC wanted us there, but since we forgot and she forgot, it didnt happen ;D and then I thought we could go bowling, but nah, it was all booked up.. Instead we just chilled and watched some movies.. But we woke up very late on saturday since we stayed up all night watching this terrible horror movie..Soon Ill go to oliwer to meet him.. :) It will be fun! I hope..He is so in love right now so we might get to talk a little girltalk ;D I love it! Its cute! :D

Tomorrow it's monday and Im gonna work out again at 8.45.. sucks but.. gotta do what I gotta do! Ah No! doesnt suck .. its the pool workout! Im gonna bath in a hot pool. Nice :D Ill write here a lil bit later on, gonna go do my nails now and then take a shower and drive to oliwer then again when Im home im gonna watch the movie.. BTw!! I just saw Pirates of the caribbean 4 trailer. Nice! ;D I wanna see it now>< but the cute girl from all the other movies isnt in this one,, crap =(







FLygande jakob!

Uffft!! jag har massa att berätt amen hinner inte. tipsar er om maträtt ist och bay

-Duktig-

Miwh! jag har städat. Och vet ni vad förresten?! jävla träning... När jag böjer mig bakåt får jag ASONT i magen =( hah. men den ser iofs tränad ut idag såg jag i morse när jag klädde på mig.. men kan vart för jag inte ätit något hahaha...anyway ska packa ihop lite böcker till David nu.. Som jag ska lämna till MC i stan och få min mumsiga choklad hon har köpt! Intressant.. Vaniljchokld??.. Hmms.. Hoppas jag gillart! ;D

aja ni får någon random bild för att inlägget ska se mindre jobbigt ut ;)

Sarah: Dont have time to translate .. =(



Jag och micke.. i 7an? 8an tror jag.. KAANske 9an men jag chansar på 8an..
Sööööt pojk haha <3 han var alltid så snäll och glad

Jävla stark äckelmat.

For real. Jag har gått med på att äta sushi, EN GÅNG TILL. bara för att se hur ihelvete det smakar om "man äter äkta sushi" (vet inte om jag gjort det innan.. typ lite take away på en mack? XDDD)

Och då ska det vara wasabi och soya tydligen. jag hatar stark mat. Och därför även wasabi. MEN... Jag tänkte att det inte är så hemskt som jag minns.. Idag skriver david till mig att det är "Jättegott!!!" woho tänker jag. Sen.. vad skriver han sen?!?!

D: ja, det kittlas i näsan o de känns lite som huvet ska expoldera (om man har mkt), sen går det över o de känns himla skönt

C: ..................................
jag tror itne vi reagerar likadant på stark mat
gillar du stark mat i vanliga fall?
ALLSÅ nu fick du mig att bli rädd =(=(
vill inte ätaaaa

D: är du lite modig kan du ta en klick wasabi stor som ditt lillfingernagel
din*
C: kanske><.. ufffft

D: come on you pantsy


Hur kan den där "att huvudet ska explodera" EVER vara något bra?!? =(

Fuck you sushi, FUCK yooou! I will eat you like the motherfucking rawfish you are!! ><



Du tror du är så god, looking all fancy and shit!! men nej, u aint! men jag ska ändå äta dig för du är så ful =(

Okej. Heh. Detta inlägget är för att stärka mitt självförtroende idag när jag går ut och möter den fasansfulla sushin ><

"Näää jag vill inteeeh.."

Hah. Det var dom första orden som flög ur min mun när mitt larm ringde idag.. Hah. Jag hann inte ens koppla vad jag sa, innan jag hade sagt det och hörde mig sjävl säga det.. haha sjukt vad opepp hag var på att gå upp idag då...

Ska iallafall städa nu, fixa rummet lite osv..Haha. Ohmygod. min hjärna tänkte helt själv igen "vill inteeee><!"




Nyvaken Camilla i sommras, med Yoshi under armen. HAHA! <3



aff.. hah. My first word that came out of my mouth this morning was " I dont wannaaaaa!><" It was out of my mouth and in my ears, long before I even connected with my own brain and though "what the hell?!" hahaha.. I reeeeeeally did not wanna get up today!

Anyway, Im gonna clean my room now.. Ohmygod my brain, once again, thought all by itself "DONT WANNA!!"
haha..


-picture of me in new york, just woken up with Yoshi in my arms-

This is me, last summer, with Yoshi in my arms. Haha! <3

Ambåge, INTE boob.

Pfft! jag fick liiite panik när Wiktor visade mig en video jag la upp här ganska nyligen och i slutet ser det ut som jag flashar min boob. Seriöst så trodde jag ett litet tag på att det kunde vara min boob, men så tänkte jag på hur jag låg i videon, och insåg att jag låg på min arm .. vilket gjorde att det i slutet av videon BORDE vart min armbåge.. så jag fotade min armbåge för att se om den kunde likna en boob. Det kunde den som tur var. herregud HAHAHAHA

Videon:---- Kan såklart inte ladda upp den. jävla röv vad jag hatar när det blir så -.-
Länk till videon iaf..





Armbågsbild!




jag har ganska spetsiga armbågar som kan förmodligen mkt väl se ut som en nippel om armbågen är lite röd, vilket jag tror den blir om jag ligger på den ett tag o.0.. MEN JAG säger inte att jag är HUNDRA procent säker. men nästan .. För jag ligger alltid under täcket med nästan hela mig heeeela tiden för det är så JÄVLA kallt och jag fryser så mycket.. men ja.. jag är iaf nästan hundra på att det var en armbåge, inte en boob. Men jag ska ärligt erkänna att jag blev fruktansvärt panikslagen ett tag innan jag tänkte på vad det kunde vart HAHAHA




For my dear sarah! Hah.. Ive got this vid of me and my dogs in my bed.. and at the end of it, it looks like im videotaping my boob. but it wasnt my boob, it was my elbow, therefore the pictures to show my thesis.. Hahah..

Hakuna Matata

Dessa fina visdomsord hade jag som min bloggs slogan innan hah. Men srsly. Hakuna matata, is nice!

Jag har aaaaaaasont i magen. Inte för jag tränade. För jag precis smällde i mig mat från mcdonalds heh. Tjockiiis..

I mittenpausen av träningen



Nyss, nyduschad








Hakuna matata was this blog's slogan before, until I changed it to "the blog of honesty"
But srsly, hakuna matata..is nice!


My belly hurts sooooooooooooooooooo much srsly.. And not because of my work out. Nah. its because I just ate myself half to death with mcdonalds food.. fattyyyyybombom!


During my work out
-pic one

Me right now.. Just showered
-pic 2

Osar under armarna?

Hah. Behöver duscha. tänker på simskaraktärerna när dom har värsta ångorna under armarna hahah men ni får en ful liten video sålänge så hoppar jag i duschen..




Snart blire mcdonaldskäk <3

Träning!

Pufft. Nu ska jag träna.. Hade tänkt köra det här för magen idag, testa och se om jag klarar av det, SÅKLART inte så snabbt som den snubben gör det.. hahaha.. men aah varsågoda att se :D


Ouh! Jag brukar inte göra sånt här med att "vinna grejer" på nätet, för jag tror alltid det är fejkat.. Men en kompis till mig kör på en sak som jag hoppas på att han vinner. SÅÅÅ pallar ni hjälpa min fina braiga bosni vän allex så gå till länken och gör alla steps :)




Tänkte även svara på lite kommentarer =)
Im just gonna answear some comments Ive got on my blog


jennie om Nudism?:
Haha, kom på mig själv med att "kisa" för att kunna se rumpan på väggen...
(haha, I just caught myself trying to make my sight blurry, so I could see the ass on the wall)


Svar: HAHA men det fungerade eller?:D

Answear: but it did work, didnt it?!:D


Jennie om Skönhet?:
ja du är verkligen vacker! Jag fullständigt älskar ditt hår!
Det bästa med dig, är att du är vacker men inte fåfäng och ignorant, som de där tjejerna man tyckte illa om i skolan för de var snygga och visste om det - och var elaka! ;(
(Ye, u are really beautiful! I completely love your hair! The best thing about u tho, is that u are beautiful but not idle and ignorant like these girls in school you usually dont like because they were beautiful and they knew it - AND were mean! ;( )

Svar: Åååh TACk!  Haha, eller hur !! jag gillar inte heller sånna folk, usch!
Answear: Aww.. Thank you! I know! I dont like those girls either.. blah!


kirsty om Hah. Vakna till sånt här <3:
:) kärlek vettu!  (love, uknow :))

Svar: Jag vet.. <3 Åh. Finaste

Answear: I know <3 Greatest one on earth.

Puff.. Im gonna train now.. Go to this link, if u wanna watch what im about to try out today.. HAHA wish me good luck, Ill prolly suck and not make it as good as this dude on the vid..


And, If you would like to help my friend get some nice free gear to his computer.. Go to THIS link and do the different steps :) He is pretty awesome, and deserves it!







Pic of Jennie ;D


Angående rumpan på bilden!

NU JÄVLAR ska ni få se att jag har rätt! Syns tusen gånger bättre i miniatyrformat SÅ ÄGDA jävla människor är ni =( Speciellt DU MC som inte höll med mig... Pfffft!!!


Skönhet?

Hmm.. Tänkte på en sak igår när Elena sa att mina ögonbryn såg noppade ut..  jag noppar inte mina ögonbryn.. gjort det tre gånger i mitt liv typ.. ändå säger elena att dom ser fucking amazing ut tydligen..
Så började jag tänka på.. att jag har verkligen mycket grejer som tjejer vill ha med utseendet.. Jag har inte längden, men jag har det mesta andra.. Vilket jag tycker är sjukt.. och lite orättvist, just för jag inte bryr mig direkt mycket.. haha..

Får typ aldrig finnar.. Mitt hår blir inte fort fett och dessutom är det jättelätt att forma och styla, om man nu vill det.. Jag har shyssta bröst, shysst rumpa, shysst mage, långa naturliga ögonfransar, helt okey ögon... Mina naglar får "fransk manikyr" när dom växer ut av sig själva, inte överdrivet hårig, små fötter(varför vill vissa folk ens ha det btw?? Inga fötter är fina endå.), ingen jättekonstig näsa förrutom lite sne, jättefina läppar.. och sånt där..

Det är nice nu när jag tänker på det, men samtidigt rätt orättvist eftersom jag oftast inte direkt bryr mig..




Bilden är för att demostrera mina naglar..Fattar inte varför dom blir sånna med "vit del" längst upp som fransk manikyr o.0 men ah..

Chill hos Boris

Kom precis hem.. har en hel del att göra.. fixa iordning mitt rum, dammsuga, kolla utbildningar, duscha, gå ut med hundarna, fixa hela garderoben, borsta tänderna och käka osv innan jag somnar, ringa annika, träna ytterligare en timme och lite annat småfix.

Ska dock börja såhär hade jag tänkt:
0. Ring annika
1. fixa och dammsug rum
2. fixa garderoben
3. gå ut med hundarna
4. träna
5. duscha
6. kvällsmat, borsta tänderna o.s.v.


Var helt awesome hos boris.. vi gjorde väl mest ingenting förrutom käkade mat... haha.. men jag tyckte om att komma bort en liten stund, fast nu känner jag mig såklart ännu mer stressad hahaha.. Fail men still nice shit

Här får ni en random bild på boris ^.^



I've been shopping!

Jättemycket! Faktiskt 9 olika saker! hahah.. Men nej. inte så kul som det låter... ;)




Ska iväg till boris nu dock.. blir inte jossis idag hon är sjuk stackaren..





I bought some shit today

-pic of pills-

Anwyay Im going to visit Boris today, Josefin was sick and didn't wanna hang out..poor thing..


Puff så duktig jag vart!!

Kom precis hem.. Tränade från halv 11 till halv 12. Efter det så gick jag till hjärtavdelningen för att prata med sjuksystern om intyg till AF och Soc. Det gick fint, men tog lite tid.. Därefter så gick jag till apoteket och tog ut alla mina resterande mediciner innan högkostnadsskyddet börjar om för mig igen.

När jag väl var klar på sjukhuset så åkte jag ner till vägledningscentrum och satt ohc väntade ett tag, pratade ett tag och jag blev inte mycket klokare men har lite mer koll på hemsidor som jag ska titta mer på =).

Precis när jag var klar vid vägledningscentrum så skulle jag ut ur byggnaden (genom arbetförmedlingens byggnad) och precis då var ett möte om "Eget företag-info" så jag bara vips gick dit, tog en timme och tjugio minuter typ så vid 14.20 kom jag därifrån.. skittråkigt var det förövrigt, vilket var lite synd.. Åkte hem, käkade cornflakes och nu är jag här. Har flera tusen saker att göra idag men ska försöka att uppdatera flitigt ändå =)




random bild från pappas dator. Den såg så god ut! <3

Iväg till träning om en kvart..

Ufft. Gick upp åtta idag. Elena ville ligga och dra sig så det gjorde vi i 20 min tills jag blev på tok för rastlös.. Hon käkade lite och sen typ fixade med sitt pick och pack.. strax efter det så åkte hon iväg på sin lilla resa till stockholm =).. Jag stannade såklart hemma när hon åkte, sen var jag precis och postade ett paket till Hasse.. Gick smidigt men FYFAN I isberget (skrev först helvete här. Men det lär ju inte vara kallt. så bytte till isberget. luls) vad kallt det äääär!




Sarah, Fyi, I dont have time to translate right now, my bus to my training leaves in 10mins .. hah. luv<3

Chill dag!

Ah.. eh.. har inte skrivit så mycket idag.. Har mest tittat på how i met your mother.. Mina små huvudvärker som har tendens till att bli migränanfall har slutat och jag lär inte få migrän idag =) Känns skönt..

Sen efter himym så kom Elena så vi har mest babblat och chillat och pluggat lite.. ska ut med hundarna nu och sen bädda åt henne så får vi se vad som händer ikväll.. sorrie för låg uppdatering heh... imon blir det nog bättre.. Ska träna, träffa jossan och tänkte även gå till vägledningscentrum för tips och råd om min framtid.

Skriver från pappas dator.. här är en gammal bild på mig haha.. från pappas mobil  så den är lite suddig =) är på lunds universitetssjukhus .. dom hade en jätte stor nallebjörn där <3



Zämzthhh zöhmn

Seriöst. Jag har sovit SJUKT jävla cp kassdåligt idag.. fy!!! Vaknat typ 5 gånger av telefonen, en gång av pappa och en gång för jag hade ont i handen och jag låg på den wierd.. två gånger av drömmar och en gång av att jag frös.... STÖRANDE jävla skit .
OH nej juste .. två gånger till med, för det lös in i rummet för mycket .. Det är nog därför jag har så jävla close-tö-migrän-anfall.. För mig blir det alltid att "ytterst" av allt man ser så blir det lite blurrigt och blixtrar mycket ljusare där så fort blodet pulserar... sen får jag lite huvudvärk och sen, (om jag inte lägger mig och sover eller har FETT JÄVLA TUR att det går över av sig själv), då kommer det någon timme efter..

Så vad jag borde göra är helt enkelt att sova mer. Men.... jag känner att jag har massa viktiga saker att göra.. vilket jag inte har.. men hmm.. Och elena kommer sen idag! =) Så borde kanske göra så jag är utvilad innan hon kommer? Men samtidigt om jag sover nu kommer jag inte kunna ställa tillbaks dygnsrytmen...

Vad jag tänker nu är helt enkelt att jag lägger mig i trettio min sen när det blir värre och suddigheten och allt kommer mycket mer nära "mitten" av vad man tittar och "blixtrarna" blir värre och huvudet gör mer ont...






I've slept so bad.  I hate this. Honeslty wtf? I woke up 12 times tonight... One that was acctually meant to wake me up.. Five times I woke up cuz of the phone...One of them was meant to wake me up.
The other times I woke up was 2times because nightmares (one wasnt even a nightmare. I just woke up!??!) and one because dad woke me up, one becase it was so cold in my room, one time cuz I lay wierd on my hand and it hurted, and also two times beacuse of the birght sun shining in my room....

Honeslty. What. The. Fuck?

Ive got this migraine attacks now.. Not the real stuff yet, but close to.. My head aches and my eyes are slow moving, hurting everytime I move my eyes and whenever my blood flows through the head, it makes my eyes flash .. Almost like if u have too high bloodpressure and u can feel it in ur eyes, u know?
As the blood pumps through, ur sight gets dark ?
Dunno if u ever had that.. ahha.. well anyway..

I want to go to bed, but that would mess me up even more.. If I go to sleep now, Ill never fall asleep this evening/night.. that sucks. But sleeping always helt my nausea =( aff...  
and my friend Elena is coming here today, I want to feel better til then.. But... Cant do that if I dont sleep.. Argffh fucking dilemma!! >< 

Posten

Puff. Vaknade av att Hasse ringde.. han ville att jag skulle skicka iväg hans telefon.. så.. får väl göra det.. seg morgon! ><

Ge mig sommar. Give me summer (Bomb of pictures)


haha, ååååh UNDERBARA Mc och Emma.. På jingilägret. Vems solbrillor har jag anyway?


Störd bild på störda barn <3 men jag älskar er



Svensk sommar är ganska mysig när den är som bäst..



Gran Canaria


Gran Canaria


Gran Canaria



Vättern




Vättern ute vid gränna <3


USA


NY


Coney Island


Vissmålen här uppe på berget..


Hängmattor <3


Underbara dagar hos mina sysslingar


Öland



Kolmården


Österrängen 2005 haha.. Mcs fester när vi var.. vad var vi? 15 va? 14 menar jag.. haha åh <3



Piren på sommrarna <3



äta massa glass <3


Fina tunna sommriga kläder <3 jag älskar den här bilden.. så söta sysslingar jag har<3



Den simpla vackra Mjölkafållanparken precis här bredvid <3




Söta konstiga blommor








Parkeringshuset på sommarn när man ville vara ensam<3




Vättern igen. JAG ÄLSKAR den här bilden ufft <3 lucky shot men jävlar vad perfekt bilden blev imo








Hoppbilder med hanky <3


äta jordgubbar hela jävla dagarna med jossan <3




utsiktsplatsen uppe vid gränna <3 OCH jag hatar att kjolen är för liten för mig nu =(




att bara ligga och sola och snacka skit med världens bästa emma mc och jossan <3
trots att jag aldrig får någon brun färg så är det NIICE att sola



Ut mot gränna igen




bada i ISKALLA sjöar fast man inte riktigt vågar <3 .. eller ah. iskalla är dom ju inte.. 18grader ish men FAN ITNE OKEJ. iskallt.. haha denna bilden är klockren.. från .. 2005?



sommriga random underbara dagar


Skejta på sommrarna<3



Bada i vättern<3 Ungefär så besvärad som MC ser ut, ungefär så känns det. SÅ KALLT! fast det brukar ju ligga runt 18 grader men ändå =(


spana efter snygga killar ?;D HAha nejdå.. gammal klasskompis på bilden bara.. hahah


Hjula runt i parken i stan <3


picknickmys



Små äventyr i lund har jag ju också vart med om.. haha.. Jossan vafan vad mycket saker vi gjort.. <3 jag saknar det..


GLASS<3 jag vill ha..


grillkvällar och riskspel med familjen



Klä sig sommrigt och fint ?;D
Jag ÄLSKAR hela bilden men jag tycker det är fett synd att jag bara kunde ställa systemkameran på en sten och inte hade ett stativ.. Haha..



blommor i håret och söta buketter <3



Ni som säger att mina kinder INTE är stora. TITTA PÅ BILDEn.


Och STUDENTEN <3 var ju med på sommarn.. synd man itne kan göra det varje år ;D


och andras studenter.. detta var fan den varmaste jävla dagen på hela året det året..


Fjärilar


Gungaaaa <3



PIREN <3 igen. heh. tål att nämnas mer än en gång


man kan SITTA på marken utan att bli dyngsur om rumpan


SUNSHINE! <3
HAHAHA FICK MIG att tänka på mitt lunarnamn. HAHAHAHA.. "blondie_sun" det första.. sen blev det ju MillZ som var betydligt mer "cool" HAHAHAHA fjant<3




Livet känns helt enkelt mycket roligare och enklare på sommaren.. det är nice.

Blodet droppar, blodet droppar?

Jag är så jävla störd. Fan vad jag behöver anger management. Slog precis sönder min hand .. betongvägg var jag inte beredd på.

Nudism?

Idag skrev tim till mig (efter att han fattade att jag fortfarande bara sitter i morgonrock och klockan är över fem...) att jag verkligen inte gillar att ha på mig kläder typ.. vilket jag insåg är jävligt sant..
Så tänkte jag "men va? är jag en nudist??" så tänkte jag att hur FAN definierar man det???
men sen så gick jag in på ne.se och fick fram det här:

naturism, nudism, livsstil som utmärks av praktiserandet av gemensam nakenhet. Rörelsen startade kring 1900 i Tyskland och Schweiz och började spridas till andra länder efter första världskriget.


Verkligen inte vad jag tycker!! Jag är helt enkelt bara en lazy jävel som aldrig orkar klä på sig trots att jag fryser så mycket.. hahaha



Tog en bild som jag fått från MC som skulle representera lata halvnakna folk.. men ah.. Kan väl lika väl berätta den historian också.. hah.. Hon hade fotoprojekt i skolan för några år sen och skulle ta en bild som liknade denna.. Jag fick bli hennes modell .. Jag sög. Enligt mig iaf. Bilden blev.. stel ><..Hade ju iofs inte sett orginalet då men MC dirrigerade så fint (stavning??) .. ah.. stelt men ah.. mc älskar den så ..  MC, dedikerar denna till dig <3



Btw HAHA alltid när jag ser den här bilden så tycker jag att ljuset i hörnet ser ut som en fin rumpa och själva hörnet skuggan är rumpspringan =( hur dum i huvudet låter inte jag nu? HAHA men for real. Om ni gör sådär lite "ofokusering" med ögonen så ser det ut som ljuste bildar en rumpa! ><. Mc höll inte med mig när jag sa det till henne igår



Tim wrote to me today, after realizing that I was just wearing my robe, that I really dont like to wear clothes.. And I was like "yea, thats true" in my mind.. But then I thought.."what the fuck? Am I a nudist? and how is that even defined?"
I went to a hompage that was like an encyclopedia. There it said something like this:
"Nudism is a lifestyle. Its mainly purpose is that people are naked together. blabla started in germany blabla"

Im not a nudist! >< Im... well haha.. Im just a lazy fuck that doesn't take clothes on if Im not leaving my house or waiting on someone to arrive here... HAHAHA.

-Picture one-

Ah.. I choose this pic to symbolize lazy people that doesnt get dressed.. haha.. but I can tell you the story about this picture.. Ive got it from my friend MC .. She had this homework for school.. She needed to take a pic that is simillar to the one over the text.  And I got the privilige to be her model. HAHAHA. I was so bad. Atleast what I thought, but not MC.. I think the picture of me is very very stiff but MC was happy with it.. She was directing me on how I was suppose to stand and look and so on.. And here is the results

-pic two-


ANd hahaha btw.. The light in the corner of the wall, I always imagine it like an ass. Really!! Just LOOK AT IT! The light and the dark corner.. The dark corner is the asscrack .. Can you see it? And the light parts are the buttcheeks.. haha. well. Im pretty fucked up, aren't I? ^^


Now I know..

Vet hur jag ska slösa min dag idag... Ska läsa om utbildningar.. jag glömde berätta för er. jag är inte längre säker på vad jag ska läsa..
Varför? För det känns osäkert med spel och programvaruutveckling.. man måste vara skillad, vilket jag säkert kan bli genom att lägga ner hela min själ i plugget, vilket jag alltid gör. MEN!! det är en...osäkerhet ändå. För jag kan inte ta ett vanligt jobb bara sådär om jag nu skulle bli av med mitt programmerar jobb, eftersom jag helt enkelt inte är kapabel till det rent fysiskt... NÄ JAG VET INTE. orkar fan itne. rövfitta....



Tim sa Marinbiolog?? alltid tyckt det är coolt men jag är ju rädd för vatten.. sen har jag fel på lungorna så skulle inte få dyka ändå.. suck.
Kanske ska göra som Elena sa ändå och åka till Iran med henne och få en rik kille så jag slipper jobba ?HAH IDIOT. .. Hon berättade att hollywood frun Montazami har en iranier till man.. ahah elena så jävla kul är du.. <3


Och förövrigt så har jag bestämt mig. Fick The Ark låten heh. Wiktor hjälpte mig. Och ja den är bra! men inte så bra som jag hoppats.. Refrängen är ju helt klart betydligt bättre än verserna.. men ah..




Sarah Sorry. Im to fucked up in the head to start translating for you this time. Im just so pissed of and angry today.. Sorry hun.. <3

Tror jag börjar bli sjuk..

Aff. Inte bara i halsen för jag har ont. nej.. utan sjuk i huvudet.. "hon undrar om hon långsamt blir galen" aff.. imperiet <3

Idag blev jag så upprörd så jag började skrika och blev fett arg... ? bara för jag egentligen var ledsen?? herregud mentala jävla issues. palla.

Jag har träningsverk.

Seriously.. hah. Har as ont i armarna (bröstmusklerna??) från armhävningar igår och ont i benen som fan för den där "90graders övningen" och cyklingen tror jag.. Sjukt störande..
Förövrigt så har jag plockat undan i mitt rum, men måste bädda och dammsuga med.. fast jag ligger i sängen nu så det lär ju inte bli bäddat iallafall.. haha..Sen har jag också SVIN ONT i min svanskota.. Låg på mitt golv och gjorde situps och cyklade med benen.. Mitt golv är jävla kakelplattor..


Nejfan helvete. vill göra något idag!.. ufft!
Förövrigt. En awesome seriesida till er :) som jag tittade igenom igår..






Seriously.. hah.. Im hurting so much.. Cause of my training yesterday.. haha.. shit.. My arms (maybe boobmuscles?) hurts from the push-ups and my legs hurt from another excercise I did yesterday...
I've cleaned all the stuff away in my room but I still need to use the vacuumcleaner here... And make my bed. But since Im in it right now, I doubt that Ill acctually will make it.. haha...

The link is a site to an awesome series page

Hah. Vakna till sånt här <3

IIIIIIIIIIIWh. jag blir så glad!


hade ett facebook meddelande. det är oftast typ inbjudningar eller info om något tråkigt.. men NEJ det var KIRSTY IDAG :D "Älskar dig <3 bara så du vet, alltid!"





Iwh! this makes me so happy!

Pictuuure

I had a facebook message. Usually its just comercial crap och invites, but today it was my best friend Kirsty! :D
"I love you <3 Just wanted to let you know, forever!"

Comments

FIRST OF ALL: (swedish readers does not need to read this!) Sarah!! Im so sorry. I forgot to write the last two in english.. hhaha Im gonna have to get used to it...The last one was about my morning (wich involves sleeping hahaha) and the rest of my day, wich involves packing tims stuff and clean my room..) Also I got some pics of our dogs 5 years ago when they were puppies.. That about all there is in the text acctually.. hmm.. Ah ye! And about the insults.. I just spoke about how often I hear (or even say) insults to people that is just pretty lame and doesn't make any sence.. Haah.. This submission, on the other hand, will only be about comments in the blog that I've got from people. <3




Croatia somewhere..


Jävla wiktor som alltid rättar mig. Seriöst. Du ska fan få en assassin efter dig for real (men kolla, heh, lär mig iaf av dig->Assassin i föregående mening) och först tänkte jag klaga på "vem fan orkar sätta "i'll" MEN... annars blir det ju ill =( Fast jag skriver oftast Ill med stort i så folk fattar enklare. OCH DU SKA INTE ENS läsa jävla engelskagrejen så bara shhh! ^.^



Wiktor om English Submission:
språk stavas med stor bokstav.
seriously*
assassin*
i'll*

hej gumman =j

Svar:Oh................ DU ÄR ELAK!! =( och hej ><
Answear: Oh..........YOU ARE MEAN!! =( and hi, yourself ><



Anonym om okej. jag fucking hatar mitt egna träningspass.:
hahahaha <333
"man dör inte. det bara känns så" :>

Svar: Wiktor!!! haha men fuck offff sluta njuta så mycket av min smärta =(
Answear: Wiktor!!! Hahah fu stop enjoying my pain so much!




Godmorgon, för andra gången ;)

Ufft! Ställde mitt larm på 14 innan jag gick och la mig vid 9.45...Vaknade 08 från början men ringde sen soc och sen blev det massa allmänt prat med pappa...

Soc sa iallafall "vi behöver ett läkarintyg på att du inte kan jobba med vad som helst", precis som AF sa. Så idag ska jag ringa sjukskötersketanterna och be dem informera doktorn...

öhm... Ja just det.. hade jobbiga drömmar idag om tim.. det sög.. jag är verkligen concerned about him... aff..

Oh.. mer idag? Tänkte packa ihop tims grejer och även städa mitt rum.. herregud det är sån liiiiten yta så det krävs inte mycket för att det verkligen ska vara KAOOOZ i heeela rummet...

öhm.. vet inte vad jag ska skriva mer..? Så jävla segstartad idag.. Dricker te och sitter vid pappas dator bara för jjag inte ska fastna vid min och skita i att städa.. hah.. har egentligen bättre diciplin än så, men grejen är att jag MÅSTE inte städa idag, eftersom ingen kommer hit eller så, MEN.. det ser verkligen illa ut...


Eftersom pappa har massa sötabilder på Megs valpar (Ebba är den på bild två med blå scarf och på den tredje bilden)datorn så tänkte jag att ni får sånna =)








TITTA!! Hon ser ut som en liten tjock söt björn här som liten, äre konstigt att jag ville spara henne eller?! Alla bara dissade mitt förslag om Ebba, men fick sen ha kvar henne :D

Haha, failade insults.

Kom att tänka på failade insults nu när jag såg den här bilden.



man kommer ofta på fail insults.. varför är det så? HAHAHA... Som den jag minns närmast... "Det ser ut som du har hepatit gul i ansiktet" wtf? HAHAHA GULSOT eller hepatit a b osv... random shit is random <3
OCh det är OOOOFTA sånt händer.. speciellt när man var mindre kanske .. men haha fortfarande riktigt kul



Sarah, Sorry Im to tierd to translate this shit right now, Ill do it tomorrow :)
there is also another problem. Ive got this rEEEEEALLY annoying friend, who keeps complaining on my english wrtiting skills =( HAhah.. but he is just teasing.. stupid people!

Shut your stupid piehole =(

HAHA JAhapp. En assassin mot Wiktor iallafall. FUCK OFF! :(
Det första han skriver på msn:

Wiktor | says:
seriously
English
Swedish
I'll
assassin*

-  Camilla says:
Okej, håll käften.

FUCK YOOU dude! sluta rätta mig =(



Hahah ,alrighty.. Ill order an assassin to kill wiktor atleast.. FUCK OFF! :(

Wiktor | says:
seriously
English
Swedish
I'll
assassin*

-  Camilla says:
Okej, håll käften.  (Okey. Shut up.)

FUCK YOOU dude! Stop correcting me =(



Since I dont have an ugly pic (not any picture at all, acctually) of Wiktor, this awesome painting skill by me will do.





English Submission

Helluuu peeepz! Seriöst så äre såhär nu.. Ska börja skriva mina blogginlägg på både engelska och svenska. OCH NI FÅR FUCKING INTE KLAGA PÅ MIN ENGELSKA. Då skickar jag en assasin efter er.

Anledningen till att jag skriver i engelska nu, igen, är inte för marekso eller allex som förr, nehej.. Det är för Sarah bad mig :D Haha hon är fan awesome..



Helluuu peepz! Seriosly, it's like this from now on. I will start to write my blogsubmissions in both english and swedish.. AND YOU ARE NOT FUCKING ALLOWED TO COMPLAIN AT MY ENGLISH. If you do, Ill send an assasin after you.

The reason Im writing in english now, again, isn't because of Marekso or allex as before, Na-aah. Its because of Sarah! :D Omg this girl... Hahah she's amazing



okej. jag fucking hatar mitt egna träningspass.

Vill spy. Kör bara styrka och uthållighet. Man ska inte köra uthållighet med mitt hjärttillstånd men tänkte iaf ha med lite sånt ändå.. "går nog öva upp" tänkte jag. och det går nog. men fan vad jag ångrar mig.

haha. Sitter här nu och mår illa och vill spy. Och förövrigt. HELVETE vad ovan jag var att göra armhävningar. Klarade inte alls många. Men har inte fått göra det på aslänge p.g.a. operationen. Den rörelsen är liksom inget bra, men nu orkade jag utan att det gjorde det minsta ont! :D Duktig jag är. men FAN VAD ILLA JAG MÅååår. vill spyyyy.

Hur blev mitt träningspass då?... ufft. Har redigerat det lite sen jag började, och lagt allt i ordning.. Först skrev jag bara upp alla och tid/antal repetitioner.. men nu har jag, för er, lagt upp det i rätt följd också..



Förövrigt.. Urk. HAh.
och fucking KLAGA INTE på mina små antal nummer av varje övning. JAG ORKAR FAN INTE. haha.
Orkar inte ens stretcha nu. blä. men måste. Uuuuffft!

10 situps
5 armhävningar
90grader benen 20 sek
7 magövningar
7 stabilitetsövningar/sida
(Ca 10min)

Cykla med benen 10 min

Hantlar 15min

10situps

10min benlyft (5min/ben)

10situps
5 armhävningar
7 magövningar
7 stabilitetsövningar/sida
10 situps
(Ca 10min)

Rygglyft 1min
Upphopp 1min
Höga knän spring 2min
Rygglyft 1min


Stretcha.

Jag är duktig! (egoboostar mig själv. HAH!)

Okej. hatar bilden. men skuggan är nice vid mina ögonfransar. men anyway haha.. Jag är bäst! (fan vad lätt man känner sig bra av att träna. HAHAHA. stört. )
men gissa vad..? jag har ett glas cola bredvid mig.. heh .. Döm mig inteeee!! >.<



Men för att jag inte gillar svetthårbilden så får ni en suddig bild som jag gillar mer så jag boostar mig själv mer ;(




Oh btw! Jag gjorde en träningsmusiksspellista (okej.. heh. Tränings-musik-spel-lista om man failar med ordet. heh.) Och jag är NÖJD . Nu ska jag träna mer.. UUURk. men skriver mer imorgon (alltså efter tolv HAH!)

Kom på en viktig sak jag ska göra imon. Ringa socialen!! dom har ju bara öppet 8.30 till 9.30 med telefontid.. så måste upp tidigt.. blä!

Har börjat gilla min ryggtavla, den var inte så nice innan när jag var skinny som fan.. men nu har jag iaf.. something there (Y)!

Träningstime!

Jag ska börja testa mina egna träningsövningar nu så får vi se hur det går ;D och min medicin som jag skulle ta vid 22 blir sen eftersom jag inte vill ta blodtrycksänkande och sen träna för jag tror jag bara kommer snurra i huvudet isåfall..

haha.. Snurra i sitt egna huvud <3
Förövrigt är det en sak som är toppen med att träna hemma: MUSIK :D

Dom har iofs musik både på bassängträning och på gymmet men det är typ gammal 70tals musik ;D


Rostade mackor med marmelad <3 & svar på kommentarer

Heh. Är så tjock =( Mackor är ganska okej nyttigt, om det inte är vitt bröd.. heh. Vitt, rostat bröd med massa smör och apelsinmarmelad. ohmyyyyy vilket fettbomb. men Yummie in my tummie!


Wiktor om Haha, SOOOOO WORTH IT!:
fu!

Svar: Haha I will, för jag kan röra mig tillskilnad från dig! (H)


Daavid! om Stjärnklar himmel och en halvt ihjälfrusen Camilla.:
Uppe på klippkanten vid vista kulle är stans bästa utsikt, väl värt den otroligt branta promenaden upp om man har hjärtat för det... höhö ;)

Svar:  Ja. Det är det verkligen.. Hahaha men INTE vääääärt. eller ja. kanske om man har bra hjärta ;) Hahah.. fan också.



Sabba om Failmilla!:
Hej Milla!
Du är alltid välkommen till oss. När du vill! Fin bild. Den tackar jag för:-) Kram

Svar: Aw :) Tack! Ekonomiproblemet med bussarna återstår dock.. Kramar! <3

Beautiful nails och störda tankar..

Ah. Alltid bättre när någon annan gör skiten (H)

Dock. Hah. Jag är SÅ FJANTIG när det kommer till smink, krämer och annat sånt.. Nu när mamma fixade mina naglar så inser jag att.. Sprutor, blodprov, och alla andra sånna "läskiga" saker inte stör mig ett skit men nagellacksborttagningsmedel stör mig utav bara fan?! HAHA.
Det gnisslar så jävla obehagligt. OCH det svider om man har sår. PLUS att det gör ont att "ta bort nagellack som hamnar utanför nageln"  -.- Nagellackborttagningsmedel svider inte ens en tiondel av vad en spruta gör, men ändå så hatar jag det mer .. haha.. Borsta håret och någon rycker lite för hårt är också värre. Tandkräm FYFAN vad äckligt.. Haha fan vad jag är fucked up.

Hårspray är likadant. OBEHAGLIGT. Smink likaså, om man inte har något jävla highclass smink som jag ibland får av folk men ah... nejjjj. usch.



Snart äre btw CSI.. Så hinner inte träna en timme innan det.. Vid 22 slutar CSI och då börjar något program med Magnus Betnér som jag med ska glo på. SEN kan jag träna ;D


Så blir väl lite sent ikväll men det går ju också :) Imorgon har jag inga viktiga planer så det är ju skönt.. eller oskönt.. gillar att göra saker om dagarna.. annars känns det lätt som en wasted dag...

Jag äger.

På UNO ;D hell yessssh fick min revansch (stavning?). Och nu ska jag upp och fixa till naglarna.. Målade så jävla fult igår så nu ska mamma få hjälpa mig.. haha.. Elena har smsat mig men jag kan inte smsa tillbaks så tänkte ringa upp henne också.. Förövrigt så blire nog bara chill och 1h träning ikväll.. Känner för lite himym :D

Och borde städa mitt rum med.. går fort .. så det lär jag också fixa. Fan vad jag gillar när jag är produktiv på dagarna! - proud - då ser jag såhär nöjd ut:


Moi i höstas

Haha, SOOOOO WORTH IT!

Jaaa just ja! Hahaha .. Tränings"tävlingen" har ju börjat. Alltså inte tävling. Utan helt enkelt... en bestämmelse.. jag och en vän ska träna 4h/vecka (ja. vi fick gå från 6h till 4h bara för hans tränare sa att han var för otränad för att träna 6h per vecka- HAH JA, retas på bara bra :D:D )

Oooch.... Idag fick jag payoff, redan. Första dagen.
Snubben kommer hem och klagar söööööööönder på sitt entimmespass. Haha. Helt plötsligt blev min deltagning i detta helt klart Worth it!




idag har förövrigt mina piller kännts såhär.. Jag är jättesnurrig =(

Förövrigt.. vad lite piller jag käkade när den togs.. Nu äter jag 3 till grejer ..

Köttfärspaj!

Omnomnomnom! Det var god mat idag :) Dock... jag orkade inte äta alls mycket. Nu är jag svintrött dessutom så ska lägga mig i en halvtimme och vila.. Om inte elena hinner komma innan den halvtimmen har gått, för då kommer jag såklart vakna.. Men ah.. När jag vilat så ska jag fixa naglarna och sen träna.. Och så kommer elena under dagen också :) nice nice! Skriver senare .



Mitt och pappas "mästerverk" xD




Förövrigt så vill jag visa er en cool sak som jag fotade härom dagen :D



Ser ni något speciellt?

Jag säger som den kloka apan i lejonkungen "TITTA NÄÄÄÄRMRE!"


Vi har små modellbåtar stående på en "hylla ish" och solen lös så det blev reflektion på köksskåpen, varje gång en bil åkte förbi så drog skuggan åt höger och det såg ut som båtarna åkte :) !! awesome

Honey, Im home!

Hufft! Hemma nu.. Såå VAD har tagit så lång tid? har inte ens fixat klart naglarna eller träffat elena eller tränat en extra timme.. Nej. Har faktiskt bara tränat, vart på arbetsförmedlingen och ringt soc.. Samt lagat mat !:D

Bassängträningen var fucking awesome. VARMT SOM FAN <3 och bra träning. Sen tog arbetsförmedligne fan 2,5 timmar typ.. Kom dit, skrev in mig, väntade i kö på att få prata med en handläggare (flera timmar!!!) och sen pratade vi i fem min, fick ny tid. Fucking shit seriöst vad drygt det var.. Och iaf ... öö.. Sen kom jag hem, ringde socialen och det var inte öppet så ska ringa imon sen också så ringde jag malmös sjukgymnastik och avbeställde tiden där..

Nu har jag och pappa bakat paj i typ en timme =) blir köttfärspaj till middag idag.



Pappa ropar nu så måste springa men ska berätta lite mer ingående sen och visa bild på våran mumsiga paj som vi förmodligen ska käka nu ;D

God (tidig :| ) morgon!

Ufft.. vaknade för en halvtimme sen.. Har inte kommit alls långt..Har klätt på mig bara och om ytterligare en halvtimme så åker min buss.. Måste iallafall ta och borsta tänderna och ta pillerna innan jag ger mig av..

Kom på att jag glömde berätta en sak för er om idag.. Jag ska ju iväg och träna nu, i bassängen på Ryhov.. Och sen ska jag faktiskt till arbetsförmedlingen! Sen kanske till farmor och därefter ringa soc och berätta om min situation och att det är stor möjlighet att jag inte får något jobb, och inte heller kan ta jobbgarantin ens ibland... Fysiskt arbete you know...

Och SEN?! Vad händer sen?:D .. Elena kommer! vet dock inte om hon kommer till MIG idag eller inte.. Uppfattade aldrig det igår.. Jag var så jävla fucked up i huvudet så jag mest skrev ja om allt hon sa.. hahah hon hade massa olika planer på hur hon skulle lägga upp dagarna här.. Men hon får bestämma sig för vilken dag som helst går för mig..

Just det! Ska även fixa naglarna idag.. Jag började igår. Tröttnade. Så ska göra om det. Heh.



Snyggo<3


Och sen ska jag även träna en timme till idag med ju! Det får vi inte glömma ;) Får se vilka övningar det blir .. uuufft hahahaha..

Sista för idag...

Ska alldeles strax sova. Vid 21 var jag SÅ JÄVLA trött så jag kunde somnat på en sek.. men var tvungen att ta hundarna så jag vaknade till.. men nu börjar jag bli trött igen så.. ska sova alldeles strax.. tänkte bara önska er godnatt också... Imorgon börjar min träningstävling . GL camilla!


Tror ni jag kommer orka träna i 4h varje vecka? ;( haha..suck...




"YES WE CAN!"  ??? eller.? haha. hoppas. omg.

Tror jag glömde visa?

Min nallechoklad som pappa köpte till mig <3
Nalle Puh!





Föörövrigt så ska jag snart nana.. träning imon vid 8.45 så... men är hungrig igen.. usch..

Nagelfix..

Sitter här och lssnar på "forever young" som i vanliga fall är ganska mysig. Men den får mig att känna mig gammal... vet inte om det beror på texten eller för att låten är gammal eller om jag bara... känner mig lost.. o.0 men ah.. något äre iallafall..

Här sitter jag i min "i am cute - No shit" tröja.. och stewiebrallerna.. fixar naglarna och lyssnar på thåströmlåtar som går sakta.. aff<3



Stjärnklar himmel och en halvt ihjälfrusen Camilla.

Brrrrrrrh!!! -skakar-
Jag var precis ute med hundarna.. Och det hade gått ca 4 minuter sen kände jag bara "helvete vad iskallt, fryser ihjäl i mina tunna stewiebyxor och det har bara gått fyra minuter?!?!?" Men. Precis då så tittade jag upp på himmeln för jag insåg att den var precis kolsvart... Undrade var alla stjärnor var.. För det var inte molnigt..
Stod såklart för nära en lampa för att se riktigt ordentligt.. Så jag tittade mer nogrannt, en bit ifrån torttoarlampan och waow. Det var så många synliga små fina prickar på himmeln.. Helt plötsligt ville jag inte gå in mer.. Så jag tänkte gå en extra lång runda.. När jag gått i ca 8 minuter och mest tittat upp i himmeln så märker jag att mina hundar försvann.. Så hör jag ett skall. Dom var en bit bort och skällde mot en hund. Herregud. Dom var påväg RAKT mot den där hunden, i värsta jävla galoppen.. Men så skrek jag "NEJ!" och dom stannade direkt. Herregud vad nöjd jag blev.. Sen gick vi hemmåt.. Och jag myste något fruktansvärt genom att titta på stjärnorna..



Kom även att tänka på alla utsiktsplatser här i Huskvarna.. Så fint det är egenligen.. Typ Vista kulle (Som iofs inte är värt eftersom det är FUCKING STÖÖÖÖÖÖRT JOBBIGT att gå upp dit. Men ja. Den finns.. för folk som inte är lata eller har hjärtfel.. ) Sen finns Huskvaran..utsikts..något... bara upp en bit på berget.. det är fint :) Och inte så jobbigt.. men inte heller så ASBRA som vista kulle.. Och sen har vi ju sandbankarna. Fina jävla sandbankarna <3

Nagelfix och allmänt mys med mamma.

Har käkat nu. Var svingott. :) Kött, sås och potatis. Så jävla enkel mat egentligen men GUD SÅ GOTT<3.. Helst ska man ha gele med . Men den var slut (heh. mitt fel xD) så fick blir lite äppelmos. Det är doch YTTERST lite man ska ha, så det bara blir sött men inte smakar äpple..



Efter maten blev det UNO spel i typ 2 timmar..Jag har fan tappat stinget??! Vann alltid förr. Nu förlorade jag varje jävla gång. Så irriterande! Hasse hade gottat sig som fan i det, om han var hemma.. haha..

och anyway.. Nu ska jag upp snart till mamma igen och fixa till naglarna.. Innan jag börjar bita>< nagellacket har trillat av lite här och var..

Idag är en jobbig jävla dag...

Nu börjar det bli mörkt. Middagen är serverad där uppe. Här nere sitter jag och vägrar gå upp.. har fortfarande inte tagit min medicin. Mår så jävla illa..

Failmilla!

HAH. Dumhuvud. Seriöst.. Tänkte ju åka iväg och skejta.. Sen inser jag att bussen dit kostar ju såklart. Får inte slösa på mitt busskort om jag inte ska till sjukhuset.. Doh. Och man kan inte skejta ute än. Snö och grus och is.. hah.

happ.. vad ska jag göra nu hela dagen? Borde FAN TA MIN MEDICIN DOCK... sen då? .. hatar att sitta hemma och glo. vill göra något kul isåfall.. förmodligen blire väl himym? igår hade jag så tråkigt så jag började ett photowar med mig själv, jag vann! (no shit xD)

Så.. nu sitter jag här och försöker klura ut grejer att hitta på.. hah.. baka har vi inte grejer till.. borde klä på mig med.. sitter i en handduk under täcket. hah.. Fryser ändå dock...

Vad har jag kommit på hittills? Testa hårfrisyrer. Som jag inte ens gillar. Fixa naglarna som jag måste. Men då måste jag gå upp och hämta nagellacket... Lämna tillbaks mina skolböcker till david.. Men orkar inte ringa och mötas..
Bädda min säng och städa mitt rum? Astråkigt.
Phoowar med mig själv? Inte sugen på det. Rita? Ye right med mina skills..se film/serie? Jag är mer .. pepp på annat.. vill likosm studsa och hoppa.. kanske borde åka till mina små sysslingar och hoppa på deras studsmatta ?:)

Men det är också dyr bussresa. Hah. Aja. får väl ta medicinen iaf... Bayy


Det där med att duscha...

Kom precis ut ur duschen.. Sist jag duschade, på kvällen samma dag som jag klippte mig, den 17e, så hade jag mitt låååånga hår kvar. Nu var det fan läskigt.. inget hååår ;( jag var van vid att krama ur det och dra ur vattnet läänge, men hårlängden tog ju slut helt poff.. Men en sak som var positivt var att håret faktiskt LÅG KVAR på huvudet när man hade balsam och inte gled runt och ner i ansiktet bara för det var för mycket. Så det var ju nice. Men duscha suger fortfarande ;(





Kommentar:

Tycker snarare man stärks av alla andras failures, på något konstigt sätt.. Jag och Leena har det bättre än någonsin, vi är bäst. Peace out //Bror :)

Svar: Skönt att du känner så iallafall :) aww... awesome! Peace



Imperiet - Bibel gick igång på spotify <3<3<3! Vet inte varör jag älskar den låten så jävla mkt.. inte direkt att texten är awesome eller så enligt mig. MEN JÄVLAR vad bra musik och röst och allt. <3

Time to rise and shine!

NUUU ska jag duscha :) och sen skejta :) Om det inte kostar....
och om det inte är stängt? luls.. Aja.. iaf så skriver jag mer sen..

Tänkte bara säga att jag är SÅ JÄVLA GLAD över vädret.. <3.. gör mig mer pepp..


Baby, you're a firework, c'mon show em what ur worth.




Arkeology?

Vill SÅ badly höra the arks nya låt, hela! Får alltid höra en liiiten bit i spotifyreklamen.. men vill höra hela!! Nu! ;( dåligt!




Ouh, ni undrar om jag begett mig iväg och skejtat än? nej. HAh. har inte ens gått upp ur sängen riktigt.. Gick och kissade och borstade tänderna sen gick jag tillbaks så nu ligger jag här i morgonrock och slöar.. borde egentligen ta min medicin och duscha osv.. men jag har en viktigare uppgift: att vara en god vän <3

är förövrigt sjuuuukt sugen på min sista skumbanan som ligger i godispåsen. Problemet är dock att jag har borstat tänderna..Det blir inte så gott då :(


Funfacts!

Heh. Jag är väl lite nördig. Men fan inte maxnördig som Kirsty..
Men hursomhelst så hittade jag en funfact sida på STUMBLEUPON (som förövrigt alla borde använda. Fan vad man bara hittar bra saker efter ett tag <3).. Tänkte skriva upp några dock som jag gillade :)


When George Lucas was mixing the American Graffiti soundtrack, he numbered the reels of film starting with an R and numbered the dialog starting with a D. Sound designer Walter Murch asked George for Reel 2, Dialog 2 by saying "R2D2". George liked the way that sounded so much he integrated that into another project he was working on.







The world's youngest parents were 8 and 9 and lived in China in 1910.


An eagle can kill a young deer and fly away with it


A quarter has 119 grooves on its edge, a dime has one less groove


The flashing warning light on the cylindrical Capitol Records tower spells out HOLLYWOOD in Morse code.

För fler funfacts så tryck på texten.





Kedje-Breakup?

Tror ni på att man blir påverkad av folk som gör slut? Det tror jag. hah . Alla förhållanden jag vet om går i kras. Först var det mamma och pappa, sen MC och David, sen några andra par jag inte vill nämna. sen jag och tim och sen ytterligare några par.. ufft?



Ligger sååå perfekt!

AFF. jag vaknade för över en timme sen. Det är första gången på aslänge som jag ligger kvar i sängen bara sådär.. men jag ligger asskönt... miwh!
Sen är meg här med så det blir 100gånger bättre ^^...
Ska iaf draaa mig upp snart.... bara lite till (A)... och duscha..sen skejta tror jag..




Sov gott!

Precis tittat klart på ett himym avsnitt och ska strax strax sussa.. Vad händer imon då?.. Ufft.. ingen aning.. ska iallafall duscha.. sen kanske det blir boris eller något?

möjligtvis bara en slappdag hemma men vet inte om jag vågar det riktigt än. Man blir så konstig av att sitta hemma själv efter jobbiga saker har inträffat... Så kanske blir skate på kfum istället :) Blev sugen när jag hörde ordet "inlines" idag.. Nice.. ;D vi får se!



Vilken ska jag välja?

Jag har ju börjat spara mina naglar igen. .började för typ en vecka sen.. Och när jag skaffar naglar så börjar jag även riva mig på nätterna på typ ryggen och benen. Då sover jag alltid med handskar..

Dock undrar jag vilka jag ska välja? har två par nu, hade bara ett innan... Röd eller svart? Vill inte paja någon.. men ah.. mer användande = enklare att paja...
Röda är definitivt mer fina och "eleganta" medans de svarta bara är snygga ish. MEN!! de svarta går till fler outfits än dom röda.. så????
Ni får två bilder på varje. en med blixt och en utan.












Upptäckande..

Borstade tänderna och upptäckte det här..




Mina ådror är sjukt blåa.. Kanske läckt något litet? för jag har ju minskat waranet och blöder inte ur pussyn mer.. ? aff.. konstigt. Här har ni btw en bild på ögat med..


I am shitting you not.

Jag har fan glömt att berätta en sak som verkligen är heeeelt JÄVLA SJUK. Och heeelt jävla sann. HERREGUD. HAHAHA.
Först började med ett fail av mig. Mina operationsvideos.. Vissa av dom visar mina boobs i, men jag hade inte laddat upp någon där detta syntes. TRODDE JAG! Nej. Det var en som var uppe. På youtube.. Hade valt fel video men ah iaf..  den är såklart borttagen nu så ingen ide att leta;)

Men ah.. Sååå hade jag ju fleratal videos från sjukhuset där.. Och så skrev en från storbrittanien till mig på utube.. visste inte ens man kunde skriva till varandra där.. Så svarade hur sent som helst.. flera månader senare..
Han hade skrivit typ "vad har hänt, hur har det gått, hur mår du blablabla jag är sjuksköterska " osv osv..
Men sen så fick han iallafall min msn för att få mer info, pallade inte skriva ett fett långt meddelande på utube utan isåfall låta han skriva frågor som jag svarade på..




Och.. Det föööörsta människan gör på msn är typ "CAM ?!?! CAM!?!?!" ish. fast säger väl mer något i stil med "how are u feeling now? Can I see you in cam? See how you are doing".. Men man fattar ju grejen...suck

Så jag sa iallafall nej.. men sen iaf så började han bara "BUT IVE SEEN U IN VIDS ALREADY WHATS THE DEAL?!" ish.. och.. hahah sen kom vi iaf in på att prata om en video jag hade lagt upp, den med granny pantiesarna..

Och så ... Seriöst. DETTA ÄR SANT. Kan kopiera msn konversationen om ni vill..
Hursomhelst... Snubben säger "I bet those panties goes up to your boobs" ish..
och jag bara "yeah they do"
Då säger snubben.. (håll i er) "I bet they will make a fine camel toe"
SERIÖST?! HAH. det är inte det värsta.
Så sa jag "haha yes probably" eller något i den stilen.. Så säger han .......... "I bet it would taste good"
WHAT . THE. FUCK?!
Och så säger jag "I bet it wouldnt when im pumped with morphine and other drugs "
"Well then we have to try"
SÄGER BARA. VAD I HELVETE?!?!?!?!... så sa jag något om "who said anything about us" ish. SÅ JÄVLA ÄCKLIGT seriöst. Fan vad ..obehaglig...




Svar på kommentar. + Egomilla på bussarna..

Elena om Hittade en bildmapp..(BILDBOMB!):
SHIT vad duktig du är på att fota :O:O:O !!! det visste jag inte... jättefina bilder

Svar:  Taaaaaaaaaaaaaaaaack penis! <3 Nu blev jag glad<3


Wiktor om En dag med jossan..:
du, den ser lite bränd ut...

Svar: Du, stfu. :)


evelina om Ingen matematiklärare.. Dock klippt håret:
hej, fin blogg! :)
min vän tävlar i en sång tävling, skulle du vilja vara så snäll och lägga en eller fler röster på henne?
alla som röstar får en länk ikväll, vore skitgulligt!
http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=137#/rosta

Svar: Tack. Såg detta lite sent.. sorries..><




Blir btw ingen himym ikväll.. Ska bara duscha nu och sen sitta och chatta.. jag älskar det.. när man har någon att snacka med dvs.. annars äre väl ganska worthless om man bara pratar om strunt..
Hmm vet inte om jag skrev detta.. Skulle göra det för några dagar sen men tror jag glömde..

När jag åker buss... så sätter jag mig helst och oftast framför en plast "skärm" som finns på vissa platser.. Varför? för det reflekterar. Så jag sitter och stirrar på mig själv hela jävla bussresan och tänker "fan vad jag är snygg" och ja, detta är sant. Jävligt.. insane. HAHA. men det är distraherande och jag slipper försöka undvika folks blickar eller annat.. ibland kan det bli så jääävla stelt på en buss av sååå många olika anledningar.. Så jag sitter hellre framför en spegelbild och fokuserar. Älskar om det står någon med svarta kläder framför skärmen, för då blir reflektionen bättre ^.^haha.



Denna dag har flytit förbi fint..

Jag har inte duschat... som jag skulle.. men det gör jag väl nu snart istället då..

Ska glo lite himym senare men just nu tänkte jag bara berätta om min dag.. Vaknade ganska sent.. Pratade ett tag med fina mamma och sen lagade vi mat.. När maten var klar så kom Ting och jag gjorde läxor med honom i några timmar.. plus käkade.. sen åkte jag iväg till Boris.. Manfred kom också och Sabina var såklart där också :)

Gjorde mest ingenting..babblade och tittade när boris spelade Chrono Trigger från supernintendotiden :) Niiice spel! och sen spelade vi lite bomberman med och lagade lite käk..  Så.. thats my day! Pappa hämtade upp mig sen så snäll som han är.. <3


Alltså. just nu gör mitt hjärta asont ???! varje slag gör FRUKTANSVÄRT ont. typ svider till- ish..:S

Hittade en bildmapp..(BILDBOMB!)

.. med foton som jag tagit på natur osv.. Så nu måste jag visa (A)


Från lägenheten på öxnehaga


Chenters öga (med lins) och reflektion i ögat


Närbild humla


Närbild ekorre



Droppe splash


Ännu mer splash


Humlans vingar, var bara tvungen att visa.. ser ut som små plastbitar.. hah. så gulligt


orkidé <3



Kaffedroppar.. (ja, det är kaffe. inte te. HAH. jag dricker lite kaffe, mkt mjölk och socker (A))


Ett led av tior <3. Mina. som jag samlade. hah. Dom försvann i usa (A)


Larv med tagg


Uppe från Phuset mitt i stan <3.. Dock för ganska många år sen eftersom inte lägenheterna är uppbyggda än, eller SMOT huset ens börjat byggas..



Grose. Ser ni flugan?


FÄSTING. och skojar fan inte. Det var SÅ ÄCKLIGT!!.. och ja, den satt på en av vovvarna ;( Stackare!



Från PHuset igen<3



KÅLVÄXT . älskar den här bilden


Spindel



Geting




Nu ska jag gå upp ur sängen for real. suck.

KFUM? Ting? Boris?

Tror jag drar till KFUM lite senare idag..längesen jag skejtade. men dunno dom kanske har börjat ta betalt för att gå in i skateparken?.. kan ju iallafall åka förbi och se.. det är så himmla fint väder just nu så vill bara göra något..


Men ska iallafall ringa upp Ting och kolla om vi skulle plugga eller inte..
Sen ska jag ringa boris och se vad som händer hos honom.. Lite sugen på supernintendo och mitt vill ju fan inte starta...-.-


Always look on the bright side of life ♥
Lyricsen OCH sången är så bra... älskar lättheten och även lyricsen såklart..
"Life's a piece of shit, when you look at it! Life's a laugh and death's a joke, it's true!"
(...)"You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!"

Nä usch bara asbra tbh. Nu måste jag stiga upp ur min säng herregud...




Öxnehaga.. <3 Båda bilderna är utsikt från öhaga.. Kommer nog aldrig sluta gilla öxnehaga.. jävla ghettolovin' men seriöst.. var toppen där. Tror dock inte jag vill raisa mina kids där sen trots att jag blev uppväxt där..
Minns när jag, klas, hasse, mamma och pappa satt ute på ballkongen och tittade på blixtar som slog ner i vättern. Vi satt där i filtar och hade popcorn och verkligen stirrade, hela tiden genom "åskattacken".. det var så jävla mysigt... <3
Man såg så jävla långt från våran ballkong med.. uff. vad nice.


Fan vad jag lätt glömmer hur fint Jönköping är. Hela bymarken ser ut som grekland för mig.. Om man åker båt i vättern när himmlen är svart.. Och alla dessa jävla fina ljus uppe på berget, precis som när jag åkte båt i grekland.. Underbart. Fattas bara delfiner som hoppar vid fören..

Och sen...Rådhusparken? Min love för den är typ gone.. Iofs har dom gjort om en jävla massa där nu.. dåligt.



Och vättern. FINA JÄVLA VÄTTERN<3... Det här är ändå på Oset, där man inte FÅR bada egentligen p.g.a reningsverket.. men SE VAD FINT ändå ;(.. Fan vad lätt det är att glömma hur fina saker runt omkring sig är..


Älskar hur jag råkade få med det söta paret på bilden och den lilla ensamma fågeln i himmeln.. <3




Och PIREN!! jävla PIREN jävel<3.. Tillochmed på vintern får jag en mysig känsla av stället..




Nya planer

Imon skulle Ting och elena komma.. Elena kommer inte.. men Ting kommer iallafall :) Så ska väl plugga med ting och sen chilla med boris och sabina antar jag.. vi får se.. just nu måste jag sova.. har min fina fina hund här jämte mig med.. underbart... Hoppas eran dag har vart rolig!


28 views/dag.. eller 42 views per dag?

Kollade precis mina sidvisningar.. om man tar 90dagar bakåt och kör snitt på det så blir det 27,8 pers/dag vilket är ca 28 pers/dag. Om man bara tittar på 30dagarsintervallet så blir det 1008/30 vilket blir 33,6..Vilket avrundas till 34pers /dag..
Men om vi tittar på det senaste tiodagarsintervallet istället så blir siffran 462/10 = 46,2 ..vilket blir 42 pers per dag.

Skillnaden är fan 42-28 = 18 pers. SE vad man kan fiffla lätt. Jag säger ju hellre att jag i snitt har 46 pers som kollar min blogg varje dag än 28, right?..

Men ah. tänkte bara visa er lite.. vet inte vad jag ska göra just nu ändå..
Kan ju visa er ett par snygga(och asdyra) skor iallafall :)






Kompensera för min lilla längd?

En dag med jossan..

FyFAN vad tråkig min rubrik lät. HAH . Aja.. Dagen har bestått av bakning, massa prat och även filmen cruel intentions och ännu mer prat.. hah.. har vart trevligt och mysigt och..tjejigt^^

Hon tyckte iallafall jag var tillräckligt snygg för våran "dejt", tills jag visade hur mycket jag hade kladdat på kläderna från igår..hahah..
Första gången jag såg henne i hennes lugg . Måste säga att det var väldigt fint :)

Förövrigt så bakade vi den godaste kladdkaka jag nånsin bakat.. Fast det blev ingen grädde till.. vi var för lata för att gå till affären..


kladdig kladdkaka.

Har precis bakat med jossan. den blev asgod. men mättsam.. håller påatt ladda ner cruel intentions också så ska vi se på film med.. mysigt. Men kallt i mitt jävla rum. Skriver sen

jag vaknade upp såhär..



En hund vid magen och en vid rumpan.. Gjorde mig iaf lite glad för ett tag..

Ingen matematiklärare.. Dock klippt håret

Just det.. ting skulle kommit idag.. Hade redan glömt det...men han kom aldrig.. så jag lärde inte honom någon matte idag.. så ni vet. Men en annan sak hände istället. Jag klippte håret. Uff...


Före





Efter


Snart sovdax.

När använder man dax ?.. dags heter det ju egentligen. anyway.

Mår otroligt pissigt.. Men vill inte ta upp det här.. Så istället undrar jag varför man pratar om medellängd på snoppar men inte medelstorlek på bröst?... vafan? och jag hittar inget på nätet heller. men jag har inte direkt letat flitigt.


Vet inte vad jag ska skriva riktigt.. alls faktistk. så jag skiter i det istället..

Promenad.

Jag har sårat min bästa vän så djupt man nånsin kan såra någon. Jag vill bara spy och dö i min egen spya. Fan vad jag är hemsk. går ut och vet inte när jag skriver igen.

Blodet droppar, blodet droppar . .

Ah. Inte nog med att jag blöder ur näsan, pussyn, nagelbanden och öronen. Nej. Nu har jag blödning i ögat också o.0.. en röd liten plupp som bara är där. aff.  Ungefär som den här tjejen fast lite mindre area..


Träning låter så seriöst..

Insåg det i morse.. när jag skrev "måste sticka och träna" som om det var riktig träning typ. Alltså för MIG är det ju det men jag är ju fett klen.. haha.. typ 1kg hantlar, max 2kg om man kör biceps.. Och bara typ 5min på varje station.. Tio gånger gör man övningen, i 2 repeteringar.... haha.. Aaaja.. men har en del att stå i idag så vet inte hur mycket jag uppdaterar.. Dock har jag en hel del att skriva om, vilket jag har skrivit upp på mobilen som komihåg lappar haha. Men ah.. vi får se.. Just nu ska jag vänta på att Ting ting ska komma hit så vi gör lite matte.. :)




Tingeling och jag på bongo <3

Försenad?!

aff måste skynda mig till träningen. sånt här suger. skriver mer hemma runt 12

Du har alltid så fyndiga ideér!

MC! :D Tack!

vikk om Småfunderingar och småkommentarer..:
sån smal tejp och sen högsta solskyddsfaktorn på det.

Svar: Nice one!  Dock tror jag att solskyddsfaktorn åker på före bandaget.. eller kanske lossnar enklare? men rädd att vätskan från lotionen pajar effekten av tejpen annars.. AFF HAHAHA jag är störd, blir ju fan samma sak om man gör tvärt om. idiot. Men TACK mc<3 och sovgott!

Småfunderingar och småkommentarer..

Casandra om Supertrevligt!:
Glad att jag kude hjälpa till med bikinivalet och tack för namnkommentaren. Jag hittade din blogg via jnytt. Där listar de massa bloggar från Jönköping. Har varit hemligt intresserad av dig med ;P Lite extra sen jag började följa bloggen

Svar: Det är jag med haha! :) jahaaaa! vad roligt.. HAHA har du?! Fan vad toppen ^^ ..



Sitter här i BH och undrar vadfan jag ska göra i sommar för att täcka över ärret? Inte för jag skäms över det utan för man "måste göra det för att ärret inte ska bli fult" (alltså svart och aldrig nånsin blekna..) vilket jag såklart inte vill..
Vill ha sånna mega plåster som dom hade på lunds sjukhus. Men det blir dyrt och svårt att få tag på.... Så vad ska man ha? o.0 har ni några tips ? :( om jag ska sätta massa små vanliga plåster blir det också svindyrt.. men kanske såndär... tejp ish? fast.. det kanske inte räcker?.. orolig att det inte ska räcka.. för jag kommer ju inte gå runt med tröja hela sommarn.. tänkte det först men kom på att jag vill ju bada och sola och spela volleyboll osv... affigt. Måste verkligen tänka ut något...




Såhär ser det ut nu för tiden.. Kommer inte bli mycket bättre än såhär på jävligt bra tag.. men sen kommer det bli lika fint och ljust och dolt som det alltid har vart innan.. Men för att det ska bli så fint så måste jag ju skydda det från solen..


Ny kategori?

First of all. Jag ska ju tydligen börja träna. Hah. Och sen har jag ju även skickat in min matdagbok till min dietist med för att få ut någon slags information om mina matvanor och hur dom borde ändras..
Fööör. just nu ser inget ljust ut.. HAHA.. "1 msk sirap" var en av de sjuka sakerna jag skrev upp (som ja, sadly, är sant).. Sen vet ju folk som känner mig hur fan jag äter .. herregud.. Se bara:

Camilla says:
vill ha svar på min matdagbok av dietisten><
Wiktor | says:
du kommer få ig :(

Hahahaha. vad kan jag säga? :( Så jävla sant. Faaaaail! men iaf. Min kategori hade isåfall vart Mat och träning by Camilla eller liknande.. Och då ska jag ju kanske inte skriva "HEJ GÖR SOM MIG OCH TRÄNA SÅHÄR OCH ÄT ALLT DET HÄR ONYTTIGA!!" nej. Eftersom jag har fett speciella förhållanden med min hälsa och kropp så jag tränar nog HELT fel för alla andra förrutom just mig själv. Äter fel med för alla andra så.. Kommer väl bli mer.. "okej det här har jag ätit idag, det här har jag tränat. Hur känns det osv"
Eller så bara skriver jag det som vardag?.. HAHA. aja vi får se iallafall ;D


Nu när jag pratar om mat här och godis på msn så blev jag as sugen.



Förövrigt har jag fått en snäll kommentar av en brud :)
Lixy om Ett sista inlägg innan engelskan...:
Bra blogg :)
Svar: tack som fan ;D Du är snygg btw





Träning...?

Aff. har tagit en riktig funderare på mitt träningsschema idag. Och funderade på vad FAN jag kan göra för något? först verkade det omöjligt utan ett gym eller någon som peppar mig. Men sen kom jag på massa fina jobbiga fittiga träningsuppgifter (döda mig.... ;( ).. Så vad kom jag på för jobbiga grejer??


mjölkpaket som hantlar.. Var min första tanke. Herregud HAHA Jag är verkligen.. störd.. anyway.. göra vanliga bicepsövningar och axelövningar...sen
Situps . Som jag inte ens kan göra. Nej for real. Kan inte. Är för svag. HAHa.. Så jag stoppar alltid fötterna under soffkanten eller liknande...
Armhävningar vilket jag förövrigt är JÄVLIGT imba på. Iaf förr. HAHAHAH. för typ tre år sen. så vi får se hur det går ;)
magövning som jag gör på gymmet. Vet inte vad jag ska säga om den. cp övning men fungerar. Enklare än situps;)
stabilitetsövning. som jag förövrigt också gör på gymmet .. vet inte hur jag ska förklara den heller. man står på alla fyra och sträcker ut höger arm och vänster ben, drar in dom mot mitten igen och ut igen sen byter man till vänster arm och höger ben och gör likadant..
Rygglyft (heter det ens så?) man ligger iaf på magen och drar upp sig med nacken typ? HAHAHA fast förmodligen med ryggen men ah.....
lite jogging/ snabb promenad. Iaf så kinderna blir röda och man blir liite varm.
Upphopp. JAG HATAR dessa jävla upphopp, men tydligen får man shysst rumpa och lår.. HAHAHA..
sitta 90grader med benen. även denna pissövningen hatar jag. Så jävla svår. Men ah..
springa med höga knän. Helt okey övning för mig inget asjobbigt..
Göra den där "foten mot handen övningen" som dom alltid gör i aerobics filmer? ;D. Denna övning blir fett simpel för mig eftersom jag är så stretchig i benen så behöver inte nes böja mig för att nudda handen på foten..
ligga ner och "cykla" med benen. Gillar den här.. Relaxing på något vis och tränar magen så det är nice.. men mitt golv är fett kallt så får väl fixa det på något sätt..
SKEJTA <3  fungerar ju dock bara när det blir vår (jättebra benträning) .
tims mag-grej när jag flyttar ner dit..han har någon maskingrej som man kan lyfta sin överkropp med hjälp av mage och ben tror jag.. störd grej men fungerar bra.
boxning(?inte säker på denna). tim har en säck och handskar men dunno.. hatar boxning. Plus att säcken hänger så jävla långt upp för tim är så lång ..
Sen får man ju verkligen inte glömma att stretcha i slutet..

Kom även på "dansa" HAHAHAHAHA. YE RIGHTTT haha..  jag kommer stå ensam i mitt rum och dansa? tänk er den jävla synen. Nej. jag tänker inte dansa som träning. Men vill ut och dansa nu bara för det.. aff.



MC, du vill inte lära mig? Du lärde mig ju en piruett (stavning..?) en gång :D som jag förövrigt glömt nu men ah...

Så.. Jag har både armar, mage, ben , rygg och ..inget mer . Haha. vad ska man göra mer? kan inte sånt här. har fan aldrig tränat i hela mitt liv.. xD sååå.. ah. HAHA




Ett sista inlägg innan engelskan...

Jag måste bara säga att jag älskar min pappa och min mamma :) heh. Så äre! Nu blir det engelskaplugg. Usch.


Sen syr jag ett täcke av alla trasiga moln
för att stoppa om dig inatt . . <3






Comments.

Ahlen  om Jag är kramsjuk.:
Och det hade givetvis redan uppmärksammats...


Ahlen  om Jag är kramsjuk.:
Medel ligger på 15,5 cm har jag hört.


Svar:
Haha, du hade koll du ;) Och jo, MC hann ju påpeka det.. haha..





Oh. Btw. Jag fick tillbaks en av mina engelskauppgifter. Visade sig att jag missat hälften av uppgiften. Fun shit. Jävla RÖV JAG ORKAR INTE !!! Engelska är verkligen inget kul....Så nu ska jag göra det.. Mamma ska upp om 20 minuter med så då kanske jag ska klippa håret.. Dunno jag vill bara spola fram tiden två timmar, då jag gjort klart engelskan. Inte kuuuuuuuuuuuul! >.<


Jag är så jävla blödig..FU Hachiko :(

HAHAHA JAG HATAR sorgliga filmer. Har någon slags hatkärlek till dom..

Såg precis Hachiko.. Och MITT I det sorgligaste så kommer såklart BÅDA mina hundar och hoppar upp i knät?!?!? HUr ska jag reagera, va vava?! :( haha. .. Aja filmen var iallafall hemskt gullig och söt .. För er som inte börjar lipa eller känner saker med filmer så kommer ni nog uppfatta den som lite långdragen.. men om ni, precis som jag, blir indragen och påverkad av filmen så kommer ni nog gilla den .. :)



Aaanyway.... haha.. har alltså inte hunnit göra något idag förrutom chillat med te, film och hundarna..
Vad som återstår är dusch, klippa hår, fixa mig (alltså typ.. borsta tänderna... och ta mina piller. heh)
Imorgon är det träning för mig och sen efter det så ska jag hjälpa Tingting med matten lite.. Kommer nog bli nice :) Han var bättre än vad jag förväntade mig sist så det ska nog inte bli några som helst problem :)




DUUUUDE?! Hur kan jag?!

Afffff! Sover för mycket. Inatt har jag sovit 12h. Värdelöst. Ville ju inte...
Så vad ska jag göra idag? Duscha. Se på Haichicko (stavning...?) och inget annat. Har ju inget viktigt att göra idag men vill fan ändå inte sova röven av mig! Dåligt...

Nu ska jag upp och ta en mysig kopp te, käka lite piller och sen duscha och borsta tänderna..
Sen blir det nog filmen ^^ och justj a.. Ska klippa mitt hår idag med. Mamma kommer hem om ungefär en timme... så kanske borde vänta med att duscha tills hon har klippt mig?.. vi får se vad som händer...

En sak som är riktigt rutten med denna morgonen är att 1. jag är jätte snurrig pga medicinerna men också 2. jag vaknade av att solen sken in i mitt fönster.. trodde jag. Det är ju dåligt väder. Rövigt...


Men trots alla dessa små jobbia delar som att sova för länge, duscha, ont i halsen, klippa håret och vara snurrig så tror jag att idag kommer bli en bra dag :)


"Såhär ser jag ut när jag suger av dig-posen"

Imorse när jag försökte slippa engelskan så fotade jag ju som sagt massa egopix och andra små saker.. Då kom jag precis på en pose som min vän Camilla har döpt så fint.
"såhär ser jag ut när jag suger av dig-posen" Alltså, taget en bit rakt uppifrån. HAH. idiotiskt men roligt <3 min humor!




Och en VIKTIG SAK! Mc protesterade på mitt förra inlägg. Det var INTE en stor snopp som var 15 cm. Nej. Utan medellängd. Detta kollade vi även upp såklart för att kunna bekräfta. Hon hade rätt.
HÄR kan ni läsa om penisens medellängd (i ej erigerat tillstånd, annars är det 60% mer tydligen) om ni scrollar ner till nästan botten på sidan.
Så. Mamma ska klippa mitt hår i en numera kallad snopplängd. En snopplängd är 15cm.
Mc började skratta, och undrade varför just en snopp kom upp som referering till 15cm? MEN VAD fan annars seriöst?... En halv linjal är det enda, men då är det ju inte EN SAK liksom. Så .. en snoppslängd. vad mer är 15cm som ni bara kommer på sådär vips?


Nu måste jag verkligen sova. vill inte fucka upp mig!

Jag är kramsjuk.

Usch. vill bara krama min fina mc.. eller min fina .. någon mjuk smal sak .. :( helst som man kan krama så man lägger armarna runt nacken, det är mysigare. Så kan jag göra med mc.. Och kirsty . och alla halvlånga folk.. hah.. Men åh. Nu är jag i sån feeling .. Jobbig känsla. Pirrig, uppgiven, myssjuk, känner mig ensam... fast samtidigt så...mysigt ensam. Fast jag skulle vilja ha en kramig person här :( som bara satt tyst och inte störde mig.. fan vad det här låter korkat. Men jag vill vara ensam just nu, men jag vill kramas och känna närhet..
Jobbigt det här..

Aff. Och jag saknar folk med humor har jag insett nu. Jag gillar att skratta. Och jag har skrattat fruktansvärt mycket de senaste fyra dagarna åt olika fina folk.. Eller inte åt. Utan med. Och jag hade glömt hur awesome det är att skratta.. Alltså.. haha. låter som jag inte skrattat på evigheter. men det har alltid vart något halvkul. men nu känner jag mig äkta glad. TROTS alla jävla problem och grejer som ligger och skvalpar i huvudet..
Sen tänker jag på mitt närmaste halvår. Shit vad.. intressant.. pirrar lite ..och jag ska börja plugga, flytta hemifrån osv. Är det ens så big deal? aff. Haha...

vet ni vad?... Nu gick "snart är det jag som är kung", från lejonkungen, igång på min spotifylista.. hah :) Awesome stuff... Nä. Nu ska jag nog dra mig till sängen och sova..




Kom precis på en sak...Vad får man reda på om man rensar igenom min dator? jag har så mycket grejer.. typ den bilden ovanför.. Tyder det på att jag är en tönt?.. Men? :( Och sen om man letar bland andra grejer, betyder det att jag är en skanky punkunge som inte har några mål i livet? eller mina sparade favorit websidor, betyder det att jag bara gillar programmering och kläder?

äsch. nu ska jag sluta tänka på mig, mina issues och allt i världen.. Vad bedöver hjärnan fint?.. HIMYM SÅKLART :) Så nej, jag ska inte sova trots att jag sa det precis nyss. lols. Sämst. Men imorgon har jag inget att göra. HUR SKÖNT?! Toppen. Ingen engelska. Ingen träning. Innnnnnnnngenting! :)
Förrutom att jag ska duscha.


OH!!! Imorgon ska jag klippa av håret 15cm med hade jag tänkt. Mår redan dåligt över det HAHAHA.. Hoppas 15cm inte är så mkt som jag tänker.. Men sen tänker jag mig ändå EN STOR SNOPP? :( eller stor kanske inte? vad är medel? SKIT SAMMA . det är fan ändå för mycket för att kapa av på mitt hår. Men still. Vad fan ska jag annars ha håret till?



This is me, imorse, gjorde allt för att inte göra engelska. Sen tog batteriet på kameran slut. Happ. Världen var emot mig. det var obvious. Så jag fick göra min jävla engelska. Som jag inte ens är nöjd med. Aja. happ. fu!

Vet ni vilken låt som drog igång nu?.. Opa Opa.. haha.. Den var as poppis just det året jag åkte till grekland .. nice ^^..så nu vill jag utomlands också. HALLÅ CAMILLA SLUTA!!!!!!!!!! nu fan BLIR det himym på riktigt! jävla sjukt hahaha.. SOV GOTT alla finisar sen :)



Vet ni vad? ibland kan det ta en timme för mig att skriva ett kort inlägg bara för jag kommer in på andra saker hela tiden på nätet osv.. och det gjorde jag nu med. Min ekonomi. HAHa. jag måste sluta tänka. 511kr på kontot. Bra. Måste bara ha busskort sen när det tar slut igen . uuuuff. jobbig skit.



Nu. Nu inser jag vad min känlsa kommer från. All denna uppgivenhet samtidigt så..konstigt peppad. JAG ÄR OTROLIGT UTTRÅKAD!


Nu.....helt jävla random började jag gråta. Så jävla förvirrad liten själ jag är.. Men jag tror också det beror på thåströms fina fina låt "bara om min älskade väntar " som startade här... åh. Skitpiss

Supertrevligt!

Har fått en kommentar av en tjej jag har vart hemligt intresserad av. ALltså. HAHAHA!! inte som sexuellt intresserad, utan mer intresserad att lära känna.. En killpolares tjej.. Ingen aning om hur hon hittade min blogg men det är nice iaf :D

Casandra
om Fortfarande beslutsångest över min framtida bikini ;(:
Jag funderade själv på att köpa den svarta i spets. Men det blev en annan till slut. Om du undrar vem jag är så är jag MTs flickvän. Vi träffades en kortis på vätterstranden i somras om jag inte minns fel. Din blogg är för övrigt väldigt kul att läsa. Åh, nu började den här kommentaren låta som "jag är ditt största fan!!". Inte så jag menade. Anywho. Köp den svarta spetsbikinin. Sjuk snygg och annorlunda utan att va överdriven.

Svar: Helluuu ;D Jag har alltid gillat ditt namn men tror inte jag har berättat det :) Waow TACK för att du tycker det :D smickrande som fan!.. HAHAHAHA det började den inte alls låta som.. hahahah gulligt! Och taaack! Jag håller verkligen med ! Annorlunda utan att vara överdriven :D Nu blev jag nöjd med mitt beslut, det är alltid så skönt när någon backar upp ett beslut haha :D


Jag sket nästan ner mig :(

Seriöst. Jag har fått sånna där "nära-hjärtattacksanfall" idag. Två gånger. Första gången när jag trodde någon hade hackat min blogg och lagt ut nakenbilder ;( Och andra gången när jag såg den här videon. Snälla helvete. VAD ÄCKLIG JÄVLA ORM!

Och . Nej. Videon går inte lägga till mer. VAD ÄR DET FÖR SKIT?! Ni får länken iaf.. och en bild på en tiny orm istället, som är mycket sötare än videon. Fan vad...obehagligt haha



DONE!

Nu är jag KLAR. Nu har jag skickat in ALLA assignments till engelskan. Tror aldrig jag vart så jävla dålig med att göra läxor som nu. FYFAN vad detta sög. Detta var inte det minsta roligt och jag hatade det.  Uschhhhh! hoppsa dom blir nöjda nu dock...


Fortfarande beslutsångest över min framtida bikini ;(

Nu har jag rensat ut några ur sortimentet.
Och. Så måste man tänka på en till sak. Jag vill inte se ut som en barnunge i bikinisarna. Vilket man lätt gör i prickiga söta saker. SÅÅÅ NU FÅR JAG DAMP snart. vad fan ska jag välja?!?!
En bikiniöverdel som inte ser ut som BH, Ej tjocka snören för jag ska få mer bränna, Ej för enkel i sin helhet, och ej se ut som en barnrumpa.


okej. Nu kör vi!
Dessa har jag kvar att välja mellan, enligt mig. MEN sen tar jag bort alla dom som inte passar kriterierna lite längre ner.. Får se vad som blir kvar....
Dock. HUR FAN VET JAG att jag ser ut som en liten unge i vissa av dom söta? Men det är fan JÄVLIGT möjligt med tanke på min längd. Idiotiskt...














Har minskat från 13 st till nu 6st. Mer än hälften. SÅ. again. Hjälp. ;(
Om jag tar bort alla som inte passar kriterierna: smala band, ej barnsligt söt, ej för enkel, ej överdel som ser ut som bh..
Vad har jag kvar då???

Den sista.



Vilket jag ÄNDÅ inte är helt nöjd med. MEEEN... sen tänker jag.. Annan färg?
För... det finns liksom några att välja på. Ni har sett den blåa. Här har ni den gula (Som jag förövrigt INTE tänker ta...)


Sen har vi även två färger till som jag är mer sugen på..





Meeeen jag kommer ta den här helt enkelt.. Den svarta. Föör den som är ALLRA högst upp i det här inlägget är egentligen min favorit (enkel jävla trekantsbikini som är svart och inte ser ut som en bh) meeen den är FÖR JÄVLA SIMPEL. Så därför får det nog bli en sån här, svart :)
Låter det som en bra ide? o.0 hjälp.



Då blir snörerna vita.. tror det kan vara asnice. Så ska nog beställa den nu för jag har äntligen bestämt mig. JÄVLIGT SJUKT för när jag började skriva detta inlägget så var jag lika förvirrad som från början. Men nu när jag plockat ut alla som inte passar kriterierna så är jag ganska nöjd :D.. Tror det kan vara fint med en liten spetsaktig svart enkel bikini.. :) Nice!

What have I done...?

Aff. nu börjar jag redan ångra mig. HAha. Jag och en vän bestämde oss igår för att vi ska träna 6h/vecka. just nu tränar jag bara 2h varje vecka. Höh. döda mig? ;( Och vad är anledningen? träna inför bikinisesongen HAHAHA OCH HUUUUR jävla o-milligt låter det? Jävligt omilligt.. men what the fudge, jag vill fixa till min mage lite och så... jag älskar ju att äta (heh. ), detta vill jag gärna ha kvar. Vill kunna äta söööönder och endå se bra ut.. Så... Det är vad jag ska göra ;D

Nu blev jag mer peppad ahah. vet ju vad målet är iallafall..
Mitt främsta mål är alltså att få äta.. HAHAHA.. och vännens motivation är "se snygg ut på stranden (H)" typ.. HAHAHAHA aja <3.. Fan vad illa...


Tänkte leta upp en bild på mig när jag tränar, eller iallafall ha träningskläder. Vet ni vad ? AV ALLA mina jävlar tusentals bilder. Så har jag ingen sån. HAHAHA!!! jaja. Lycka till camilla din jävla dumjävel som gav dig in på det här..
Men har även en liiiten till motivation.. och det är att se min vän plågas.. HAHA! ;D




Frågan är ju dock.. hur fan ska jag träna? Jag har ju inget gymkort direkt, och absolut inte råd att köpa det såååååå. Ska göra hemövningar! Får väl använda mjölkpaket som hantlar, låna hem yogaböcker ("ÄR DET TRÄNING?!?!?" well I Say: FUCK YOU! hahaha låt mig träna på mitt ojobbiga vis (A)), göra lite mag och ben övningar som går på golvet.. Situps armhävningar och sånt där jobbbbbbigt. Usch. Nu blev jag omotiverad igen. HAAHA

Bloggrekommendation!

Heh. Igår skickade en vän en blogg till mig. Och jag seriöst fastnade direkt. Detta har AAALDRIG hänt mig innan förrutom Merimas filmblogg, men den är ju inte direkt ... om livet? Den är om filmer som ger mig tips o.s.v. Men den här bloggen handlar om livet, om vissa av tjejens minner. Och.. Fan vad hon är bra på att göra roliga seriestrippar som passar in på det hon berättar om.

VERKLIGEN värd att se. Seriöst. Haha.. Omg.. hyllning :) HÄR ÄR HENNES BLOGG

Här är en av mina lite större favoriter btw..
http://hyperboleandahalf.blogspot.com/2010/04/im-definitely-not-dead.html




Bilden är från hennes blogg.

Deadline.

Idag måste jag göra klart engelskan. har typ skrivit en mening varje dag. HAh. sämst. Och sen undrar jag varför spority inte har låten karenina? Vackraste thåström sången typ?? och den finns inte med men typ allt annat? Dåligt.

Förövrigt så sitter jag och myser med lite flädersaft (ohmygod. finns det en godare smak eller?! <3!!) robbie williams och läxor.. Jag känner mig glad idag. Det gjorde jag inte alls i morse. Jag ville bara ....gå under.. Vet inte varför. Men allvarligt talat så är det lite skitsamma eftersom jag mår bra nu igen.
Hah. Robbie williams btw.. Lyssnar camilla på sånt ? HAHA.. ja tydligen. Jag gillar ganska många av hans låtar. Hade dock problem med han först för han hade så jävla mycket hår på bröstet.. :( Men sen kunde jag inte förneka att jag gillade vissa låtar. .. och haha sen såg jag några snygga bilder också haha så det var ju bra.. :)



En sak jag tycker är lite fascinerande.. haha. Sicken jävla typ han är.. Gör massa bra, best selling musik. Skiter sen i allt och börjar leta ufon .. för ja, det är ungefär det han gjorde för några år sen.. HAHA.. Aja.. vad ska man säga? Människor....






Come undone

Im fond of you!



Haha. Sarah<3 fan vad bra hon var.. men iaf!
tänkte bara skriva att ikväll, på valentines, så ska jag mysa med filmer. Ska göra klart läxan nu och sen ska jag bara myyysa..
Får se om jag uppdaterar igen later on..

Sånt här gör mig livrädd...

jävla idioter. och jävla milla som LÄSER vad idioter skriver. Fan.
http://callerockback.blogspot.com/2009/12/nyhet-julklappen-som-varje-ar-kommer.html


"waran dödar 30 000pers varje år" WO fucking hoo. Nu ska jag måla naglarna och må illa ><

För högt PK värde...

AH !!! slipper gå till gynekologen ;D
mitt pk värde ska ligga på ca 2.5 till 3.5.. Det låg på 4.2. Lols. Sååå imon ska jag inte käka waran och på onsdag ska jag bara äta en och en halv tablett.. Gött att slippa gyn undersökning iallafall..





Förövrigt. Jag tror jag vad jag ska göra med mitt hår!!! Typ dreads aktiga grejer!? .. Annars vet jag inte.. vad jag ska ha det till :( men vill ändå inte klippa det.
ALLTSÅ SUGER. dom flesta hade gett vad som helst för att ha sånt hår som mig som formas lätt, inte smutsas och fettas ner fort osv .. Meeeeeeeen jag vet ju inte vad jag ska GÖRA AV DET?!.. det är fint som det är imo men liiite tråkigt. Såvad gör man för frissa med extremt mycket hår? jag vet inte.  u tell me..

Kommentarer..

vikk om Sjukhusärenden..:
haha, men camilla! gynekolog är ju inte så farligt! har du sluppit/missat (beror på hur man ser på det) denna fantastiska upplevelse?

AHAHAH MEH!!!!! jag har inte vart hos en RIKTIG gynekolog.. ;( Bara på ungdomsmottagningen där en tjej kollar. Så gav hon mig en lapp med tre olika gynekologer som var riktiga och bra osv. Alla var killar. OBEHAGLIGT!:P Så halvt missat upplevelsen ja det har jag hahaha.. MEN vill inteeeee ;( .. vad gör man anyway? sticker in kalla jävla instrument? Aff vill inte ens veta... eller? :( bara det inte är obehagligt och dyrt. ovärt!!!


Ahlen om Valentines day!:
Nu är ju klippet inte så kul som det verkar, utan bara en vanlig felsägning http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article8561801.ab
Sånt här däremot (http://www.youtube.com/watch?v=SqXrDu_C77w) gör att man blir orolig för vilka som styr landet.

Svar: Det där klippet som gör dig orolig, det gör mig orolig med. herregud. Idiot. HAha.
Och det där med SD är fortfarande kul Haha^^ men ah inte lika asbra som från början hahahaha..<3 tack för tipset




Sjukhusärenden..

haha, hur många ärenden kan man göra på sjukhuset på en dag om man heter Camilla? ;)
5! (eller 6 beror på hur man räknar)

Haha..  Nu ska jag berätta om min dag. Mest spenderad på sjukhuset..

Jag kom till träningen på sjukhuset i tid. Tränade i den asvarma awesome poolen ( <3<3<3!!!! ) i 45 minuter.. Det var så jävla mysigt! Jag orkade såååå mycket mer än vanligt idag ooch.. ååh.. Vädret? <3.. Valentinesväder ffs haha! men där stod jag i en varm pool, med stora glasväggar runt omkring och så såg jag att det var så mycket snö ute i gläntan. Iskallt. Men jag var varm. Och på träden låg det massor med snö och det såg så mörkt, mystiskt och mysigt ut.. Sen... aff <3.. Då skiner solen igenom mellan två träd, vackert!! och.. solstrålen studsar ner i poolen och skapar sånt där fint skimmer som bländar ögonen med guld... fiiiiiiiiiiiiint ville bara ha det så hela livet typ... <3


Men ja.. det tog ju som sagt slut..  och efter träningen (vid 09.45) begav mig sen till apoteket.. tog ut amiasen och satte mig sen vid hjärtavdelningen och väntade på min tid som var vid 11.. Satt i 45 minuter i väntrummet och lyssnade på underbar musik.. Tänkte på alla gamlingar.. och sen på mig.. alla gamlingar, sen på mig... Hemskt. men ändå så underbart. Där satt så fina par som brydde sig om varandra... åh.<3

hursomhelst så fick jag gå in tidigare än 11. gick in 10.40 till sjuksköterskan och hon tog ett blodtryck (92/60) och sa sen "ligg där ett tag och så kommer jag in om ett tag och tar ett nytt tryck" .. så jag låg där i tio minuter, somnade till och sen kom hon in... Då var det som tur var inte helt sjukt lågt som sist (73/50) utan det var helt hyfsat på 89/60 :) Nice!!!
Vi körde även två olika ekg.. rytm och.. something else.. sen så sa hon att jag måste ta ett nytt blodprov för njuren, så vi ser att medicineringen inte pajar min njure... Så då fick jag ett till uppdrag att göra på sjukhuset.


Efter besöket hos den sjuksköterskan så gick jag till waranmottagningen. Där berättade jag om mina random blödningar ur underlivet. Jag förväntade mig att dom som vanligt skulle säga "ja men det är vanligt, inga bekymmer!" men nej. Hon fick en orolig blick och tittade på mig så frågade hon om hur länge det hade pågått, hur högt mitt PK prov var sist (svaret på blodprovet för waranet) och om jag brukar få mens osv osv..
Så sa jag att det har vart så i tre fyra dagar typ.. PKt låg på normalt och jag brukar inte ha mens och har inte haft sex eller något sånt heller.. Så då sa hon "nä du måste söka upp en gynekolog"
Jag tänkte "Fuck no? Hink och spade och gräva där nere. Inte okej.
"
Så tittade jag på henne och sa "okej".. HAHA. Så sa hon "nej men du! gå till blodprovstagningen nu, ta ett nytt waranprov och så ringer jag dig idag lite senare. Är svaret på testet för högt så beror blödningarna nog på det men om inte så sök upp en gynekolog genast!"

Så.. Nu väntar jag alltså på att hon ska ringa..
Förövrigt så gick jag och tog de där två blodproven jag blev beodrad att göra. SEN kunde jag äääntligen åka hem från sjukhuset ;)

Värdefull dag!

Ååh. Hatar att sitta hemma en hel dag utan att göra NÅGON jävla nytta what so ever. Vilket har hänt extremt mycket nu på senaste tid..

Men idag.. Idag har jag gjort massor med grejer :)

Dagen började med at jag stod utanför willys och köade in till att det skulle öppna ( HAHAH. låter illa. yep) för att köpa tamponger, efter det så åkte jag till sjukhuset och gjorde maaaaaaaassa saker (skriver om det sen)..
Efter sjukhuset blev det in till stan en snabb sväng för att handla nagelstärkningmedel .. blev en del andra grejer också hah. och sen.. då kom jag hem. och då vill pappa och hasse att jag ska ut och åka igen.. Hasse ska köpa ny mobil. Så in i bilen och ut till a6.. Haha.. men det var nice vi hittade iaf en mobil..



Nu ska jag plugga och fixa mat snart, fast skriva om sjukan först.. hah..

JAG HAR SHOPPAT! ;D

Haha. HUR jävla olikt mig låter inte detta? Men Jo!
In fact!!!

Vad har jag då shoppat? HAHA inte så roliga saker som man kan tro när man hör ordet shoppa. Nej...
Jag köpte tamponger ;(
Och Medicin.. OOOOOOOOOOOOOCH ÄVEN (dam dam daaaaam!!!) nagelstärkningsmedel, nagellack OCH en minimascara!


Tips på shampoo och balsam?

Hah. förövrigt... Mitt hår är heeelt jävla puffigt fluffigt av duschen igår innan jag la mig.. Det enda jag verkligen kan tänka mig att betala överpris för är ett bra shampoo + balsam . Det är också det enda "jag köper för min skönhet".. Just nu använder jag elvitals anti breakage som är fucking DYRT jämfört med alla andra shampoon.
Meeeeen.
Det är ändå inte top noch så att säga ? ;)
Så undrar om ni har något SOM STÄRKER håret, inte gör det flygigt och INTE har någon ÄCKLIG färg. Hatar fan rosa/lila/blåa ish shampoon. Äckligt! som jävla tandkräm. OCH JAG HATAR tandkräm. Fyfan.

Så.. Tips! även billiga går ju ofc bra, om dom nu är shyssta för håret..
Igår tog jag en bild (ja, om det nu är så jävla viktigt så har jag bh på mig.. en freebra) på mitt långa hår efter att jag hade duschat. Och jag VET INTE. VILL fan INTE klippa. Men är det så slitet? åhhh :( Jag måste bestämma mig snart..







Det ÄÄÄR ju så jävla långt och fint när det är blött och även precis nytorkat (som just nu) meeeen. Är det för slitet? Blir det för trassligt? Kommer det sluta med en katastrof om jag sparar det? .. Och OM jag ska klippa det: HUR?! bara vanligt till axlarna? Frisyr och isåfall VAD för jävla frisyr? ;(


Ska bege mig sakta härifrån mot Willys nu.. Öppnar 08 och tar ca 10 min att gå dit så det blir väl ganska lagom..

Beautiful Weahter on Valentines ^.^

Iwh! :) Idag är jag glad. Inte för det är valentines. Utan för... Himmeln är så vackert målad.. Rosa och ljusblåa, mjuka toner..

Nu ska jag snart bege mig till Willys. Och handla jävla tamponger... Igår när jag la mig vid 02 så insåg jag "OH MY GOD!!!!!!!!!! TÄNK OM DET BÖRJAR BLÖDA I POOLEN!!!!" (på träningen) Så .. Jag fick slå på datorn igen, kolla willys öppettider och fixa en snabb jävla reservplan..

Så willys it is!
Sen träningen, sen apoteket (måste ta ut den som sänker blodtrycket mest av alla), sen sjuksystern och sen vidare ner till stan där jag ska hitta nagelstärkningsmedel.. :)

Hittade en fin bild på ett par naglar.. Så.. detta är mitt mål.Något liknande iallafall!


Valentines day!

HOJJ! idag blir det inget speciellt för mig.. Jag ska ju träna och träffa sjuksystern. OMG !!! måste duscha nu innan jag lägger mig. Så ska skutta iväg alldeles strax. Måste bädda med. fucken. Aja.. Tänkte bara berätta om att jag STRAX är klar med min läxa. Firar detta med en... dunno?.. en...aff.. Firar det inte alls :( JO! DET GÖR JAG VISST hahaha. med ett klockrent klipp från riksdagen!

Som inte går att ladda upp. SÅKLART!!! CP jävel. Här har ni länken iaf



Boston Legal

Har precis tittat på fyra avsnitt av BL. Det är faktiskt fruktansvärt kul och bra men går på så jävla konstiga tider och har aldrig pallat ladda ner det.. Men iaf.. NIce vare!



Just nu sitter jag med läxan igen.. Har kommit halvvägs. Inte direkt effektiv hahaha.. men what can I say? vad ska jag annars göra...? Glo på ännu mer serier..? Yep. Inte värt. Så drar ut på det istället. Ännu mer ovärt men ah.. dunno haha känns soft.. Borde dock duscha.. fast tror jag gör det om någon timme..

Mitt rum är så fint nu när det är nystädat :) Dock måste jag hämta mina sängkläder och bädda om hela skiten igen. orkarrrrr inte. heh. Sämzth..

Ikväll hoppas jag på en awesome time med serier, smörtstekta championer och bara.. mys.. <3 lite tända ljus och .. chill helt enkelt. WAOW nu blev jag så sugen på det så jag ska VERKLIGEN göra klart min läxa så jag inte har nååågot att ha ångest över.. Och så duscha o.s.v.. Mysigt! (inte duschen då, men att sitta nyduschad i ett varmt rum sen!)

Kanske även bloggar lite och gör er lite avundsjuka ;) Hoppas ni gillar championer så mycket som jag gör haha.. ^^

Ofräscht...

Nä.. Nu orkar jag inte gör mer läxa. Så istället ska jag gå och handla något jag inte har köpt på mer än fyra år.. Bindor / tamponger. Och "SAY WHAAAT?!?! Har du slutat med dina minipiller?! :O Vill du bli gravid?!?!".. Hah. NEJ.
Jag bara blöder... randomly.. Förmodligen p.g.a. waranet så jag får väl se till att skaffa nånting.. Fan vad obehagliiiiiiigt. Do not want.



btw vafaaan ska det vara så dyrt för?! Galet. Kondomer och bindor/Tamponger for free säger jag!

Men hah. Nu när jag tänker på det. FAN vad skönt att inte ha mens. Minns vilket jävla mensmonster jag kunde vara ibland. Jävlar. det gjorde ju SÅ FRUKTANSVÄRT jävla OOOONT! man kunde inte ens ställa sig upp ibland. Och RYGEN- JÄVLA RYGGEN fan vad det inte var nice.. Usch! glad som fan att jag slipper det...
Även om jag inte hade haft pojkvän hade jag nog gått på piller..

Nä fyfan . Stackare med mens .. Eller ah. Vissa känner ju inte ens av det jävla fuskpellar... Ochvissa är värre än mig och spyr osv.. Shzzle..

Och btw VARFÖR ska alla jävla mensreklamer vara så glada?!?!? man är INTE glad när man har mens? HAHA. Och så har dom alltid totalt vita byxor. Jävla idiotreklam. Dö ;(

Min mardröm. Jävla cpdröm seriöst..

Sitter just nu med läxan och avnjuter en cola samtidigt.. Det känns enklare om man har något sött att smaska på ;D så det blev cocacola. Yummie. Meeeen... det är ändå förjävla segt om jag ska vara ärlig.


Imon är det ju både träning och vanligt sjukhusbesök.. tidigt.. vilket gör att jag borde sova i tid ikväll. Igår gick jag och la mig i tid (Vid 23) för att jag idag skulle upp kl. 8.30 och städa.. toppen, förrutom det faktum att jag somnade, vaknade, somnade, vaknade, somnade, vaknade .. Ungefär på en timme.. För tim höll på med sin iphone.. meeeeeen sen somnade jag iallafall igen. Och då vaknade jag istället 2.48 av en mardröm... Jag höll på att dra ut massa blad ur ett bokförningsblock i ett sovrum, rätt som det var så klampade tre killar in med hasse i ena armen hos en dude och någon annan kille i andra armen på en av dudesen..

Jag tittar upp och så säger jag "oj jag går, ska inte störa" (dudsen såg förbannade ut på hasse och hans kompis) men nej. Det fick jagi nte. Slutade med att jag (och min kompis som var med mig i sovrummet) blev våldtagna..? ! cp dröm. Och sen var det klart så skulle hasse typ "rädda " mig och min kompis genom att ringa polisen (men hasse var fast i ett annat rum) men det kunde han inte..

Vilket var bra. För jag planerade redan min hämnd.
Jag visste vilka dom tre killarna var så jag släppte hasse ut ur sitt rum och så sa jag "hämta hash och narkotika.. massa! du känner säkert folk, gå och gör det .. men rör det bara med handskar! inga  fingeravtryck!"

Medans hasse gjorde det så ringde jag upp alla mina långa/biffiga killkompisar.
Samlade ihop Pierre, Jesper, Wiktor, Boris, Oliwer och Tim och sen åkte vi och samlade in en av killarna ("bossen") och så åkte vi till en källare där mina killkompisar höll fast honom i stående position medans jag stod och sparkade och sparkade och sparkade på hans bollar, jag slutade aldrig, förrens jag vaknade.....Sen somnade jag igen och drömde fortsättning (?!?!?! inte ens säker på att jag vaknade.. men kändes som det..)
Och då fick dom stå inför rätta i en rättsal, där jag visste att de bara skulle få ett fjuttigt jävla straff för våldtäkt och även för misshandel av hasse.. Så det var därför jag hade lagt dit knarket förstod jag sen.. HAHA.. för då åkte dom på så jävlar i helvete.. vilket är lite töntigt men ja, så är det ju.. och själv blev jag aldrig åtalad för något eftersom vi skött det så diskret tydligen.. inga bevis.. haha.. herregud




Insane. HAHA.
men ah.. när jag vaknade så tittade jag på klockan.trodde klockan skulle vara 05 typ men nej. 2.48
Great shit . Sen kunde jag inte somna förrens klockan var 04.10 typ.... Sist jag tittade på kl var den så iaf. herregud vad värdelöst..

Färdigstädat

Puh. Nu är vi klara, men ska sätta mig och kolla på störtloppet nu o.0 inte min grej men fan vad det ser kul ut ! Adrenalinkick <3 haha.. men ah.. skriver sen om typ 2h eller något.. får vi se vad mäklaren säger...

Imon är det träning igen i bassängen. PLus möte med sköterskan .. Intressant. Idag har jag mått så jääävla dåligt.. Känns som jag ska svimma så fort jag står upp typ..



Jag blir svimfärdig av att kyssa min pojkvän..

Måste bara berätta.. hah. Nu menar jag inte sådär svimfärdig för "åh det är så romantiskt så jag svimmar!!!" nej. Jag blir yr av att sträcka mig upp till honom nu när jag tar mina piller. Hur sjukt är inte det?... HAHAHA ..att jag alltid ska hitta långa dudes



Detta är tillochmed en fuskbild för jag står på tå tror jag hahaha...

Visning kl 12

Ufft. Städar nu. Och kommer inte skriva igen förrens typ ett. byyye och önska oss lyckatill ;D

Angående mitt klädproblem..

Jag löste det inte. fick bli ett par halvtighta jeans och svart linne i spets ish igår...
Var inte nöjd ;(




Partay@Ollz

Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Vi blev sena.. som vanligt .. så iaf vi kom dit, drack, babblade och umgicks <3 awesomeigt..

och det var väl vad som hände? AHAH.. men det var nice shit tho.. Åt även lite också.. haha.. hmms.... vilka var där? Stoffe, Tobbe, Fryland, Oliwer, Sarah, Tim, Jag, Hasse, Madde och även några dudes som kom och gick ...


Bildbomb:


Sarah Hasse Ollon Tobbe




Fullisar.. Jag, Ollon & Sarah <3



Fryland, Stoffe & Madde



Oliwers gift...



Jag & Olls<3


Sen just ja.. haha.. Stoffe är enormt stor. Så är även tim.
jag hittade en tjej igår som var lik mig på mååånga sätt inside. Men. Hon var också PYTTELITEN:D iofs längre än mig men SÅ liten ändå! Asgott haha.. Små händer och fötter och liten till längden .. hah..
Så..Denna lilla filur, Sarah, herättade att hon hade storlek 35 i skor och Tim sa då att han hade 52.. Sarah fick för sig att dra på sig en av tims skor, på båda hennes fötter.. HAHA :)



Madde& Sarah



Vilket iallafall tillslut resulterade i att jag gjorde samma sak, och vi sen lånade stoffes megastora jacka.. HAHAHA <3


Stoffe där bak, sen sarah och jag .. hahaha<3

Hur gammal är hon då?...20 ^^ Som mig. HAHA! stört




well that's all folks!

Firande av att videoklipp fungerar

Wohooooo!
Eftersom det går att ladda upp videos igen så får ni en hel drös med videoklipp från igår :)


Barbra streisand "allsång




Jag berättar för sarah varför Hasse är awesome




06 random videoinspelning



Hasse berättar för Sarah om jämställdhet i sverige




kommer snart ett inlägg om festen med en bildbomb.


Stoppa stocken i min mun!

Haha. HOPPAS Innerligt att videos går att lägga in nu för tiden...

Igår skulle vi lära sarah liiite svenska. Någon sa meningen "stoppa stocken i min mun" vilket ledde till att jag försökte få sarah till att säga detta till Oliwer, vilket fungerade :D HAHAHA



Fix med bilder och skit.

Eftersom jag ska upp tidigt mon så tänkte jag även sova tidigt imon. just nu håller jag dock på att fixa med bilderna och radera suddiga m.m. men jag ska snart ut med hundarna ..eller nej! jag tog ju dom i eftermiddags. nice.  aja dåså.. blir bara att blogga innan jag lägger mig isåfall :)

Under tiden får ni en bild på mitt awesomehair<3




Kommentar:


Natta om Första halvtid avklarad!:
Heej!! Vad roligt ! Kom på en sak Millan... Hur går det med vikt uppgången ? :)

Svar: Haha ja! :) Oh haha kom du på det nu? Det går ganska bra.. vill inte gå upp mer nu dock men jag har ju lyckats för jag väger ju iallafall inte 35 längre som när jag började testa drickorna hahaha <3

Första halvtid avklarad!

Hah. Eftersom gin rummy tar sån jävla tid så kör vi alltid halva, tar ett break och sen kör resten. Nu är det paus... Ska ut med hundarna, städa och packa under tiden som resten av familjen handlar, lagar mat och chillar typ...

Just nu är min bror och pojkvän påväg till ollon för att hämta min kamera också, så det är nice.. Kan ladda upp bilder och videos later on ;D



vikk om Jasg <3 Sarah:
hahahahahahahhaha! kanske var dumt med alkohol o tabletter ihop after all...


Svar: HAHAHA jag såg det nu. Fail. HAHAHA




Pappa har btw gjort ett spel.. i typ.. vad heter det... gamefactory tror jag ?.. anyway.. lätt program som man bara kör ihop lite fort.. Där är det en söt liten nyckelpiga som huvudkaraktär.. haha cuuuute!


Skriver senare igen :)

God"morgon"

Heh . Gick upp för en halvtimmme sen typ.. sitter  just nu och spelar onlinepoker. Det går ganska bra ;D..

Tänkte bara berätta att jag lever, är lite segdeg efter alkoholen ..glömde iaf min kamera hos oliwer så jag måste upp dit och hämta den, tills dess får jag vara sparsam med info om kvällen.. haha..

Hursomhelst.. Pappa tyckte inte vi skulle städa idag. Utan gå upp 8.30 imon. Good luck chuck? Seriöst. Gått upp 15 dom senaste dagarna..haha... kanske dygnar? eller så städar jag röven av mig idag och slipper imon? vet inte, får förhandla och kompromissa ;) ahah...


Ikväll blir det nog lite gin rummy med familjen. Dooooooooooooooock, skriver några gånger till idag lite senare .. måste packa massa kläder och sen handla sötgrejer tills ikväll oooooch även hämta kameran.. sen städa? och plugga?!?!? AAAH hinner inteee..

Blir såhär...
1. packa 2.plugg asen whateverrrrr

Jasg <3 Sarah

hahaha jagä 'r ohs ollon just nu..awesometime meeeeeeen festen är påvägatt  tas salutt så vi ska väl hem snart. måste bara sägas---  Hans tjej är fan wwedomre
h0n är så bra hahaha helt sjukt 3<3

Alltså. Klädproblem.

Fan vad jag inte fattar hur tjejer och killar alltid orkar tänka på vad dom har på sig.. Jag tar alltid översta tröjan/linnet ihop med översta paret byxor.. När det är nytvättade kläder som ska in i garderoben så åker dom längst ner i klädhögen eftersom dom inte ska användas om och om igen från toppen av klädhögen...


Men nu. När det är fest. Då måste jag ju tänka till iallafall lite... SÅ.. Vad fan i helvete ska jag ha på mig ;( Mycket av mina finare grejer är hos tim.. Alla saker som hänger på galge typ.. haha.. Men  sen har jag även två av mina favoritklänningar här.. Men dom har jag fan alltid på mig nu förtiden när det är fest. så får växla. Så tänkte jag kjol slips och skjorta? Men den brukade jag alltid ha förr på fest... Affffff HAHHA ORKAR INTEEEE. Jävla problemskit som man egentligen inte ens borde care about. Alla där på festen tycker redan jag ser bra ut så wtfff.
Har ingen direkt passande bild till ämnet, så ni får en dagen (gårdagens och denna "morgonens" ) look istället..



Tröjan sitter awesome <3 och vet inte vem jag ärvt den från. jeansen är ärvda från hasse. det är typ mina favoriter fan vad dom är bra. Dock stora, men eftersom det är tjocka tights under på bilden så ser det ut som dom sitter mkt bättre än vad dom egentligen gör..
FÖRÖVRIGT: hur jävla awesome hår har jag inte?!?!? men . Det kunde ju vart starkare. Och inte så jävla trassligt. heh.


Nääääääääääääääääääääääääää usch. Nu ska jag rensa fram lite kläder och se... Sen tänkte jag även lite mer classy med min rutiga fina awesomeiga "jacka" som jag aldrig nånsin använt fast den är så jävla snygg.. har inga brallor som passar till den. men äff nvm. lär väl bli något inte direkt genomtänkt ändå..

Måste plugga nu och ska även duscha såg jag när jag tittade mig i spegeln idag.. ahaha


Helgaktiviteter!

Just nu ska jag gå upp, dricka KAFFEEE (I rly need).
Sen ska jag borsta tänderna, leta upp festkläder, städa i mitt rum, plugga lite engelska, rensa kameran....
Tror inte jag behöver duscha.. mitt hår känns fräscht.. men måste titta i spegeln med haha
Vid 7 blir det fest på öxnehaga hos Oliwer och jag får äntligen träffa hans niceiga tjej..



Istället för en tråkig vanlig bild på en fin kaffekopp med kaffe så valde jag den här.. Jag gillar den haha..<3
Så.. Har mycket att göra på 4,5 timmar.. haha.. Better start doing it..


På lördag blir det bara städning avl ägenhet (inför visning) och även matte med Ting och lite eget pluggande. Måste verkligen plugga... jävla dumma uppgift


Vart är den tröjan?


Aff. Nu såg jag en söt bild på mig när jag rensar runt bland kamerabilderna och jag undrar- VART FAN är den tröjan? Spets som jag köpte i usa. vet att jag var lite nagging mot den eftersom jag inte tyckte det var fint med bara en spetströja och en bh. men inte fan ska den springa ifrån mig för det? Åh snälla tröja kom tillbaks!

Jag fattar inte ...?

okej. HUR FAN i helvete har 65pers tittat på min blogg igår och det vart 141 sidvisningar totalt?

Det var inte direkt att jag var extra aktiv eller nånting sånt.. what the fuck säger jag..

Ah anyway, trevligt.. Ännu trevligare om folk också stannar och fortsätter läsa haha..

Tänkte ta en outfitbild idag eftersom jag kände mig as snygg .. meen sen kom jag på att utstyrseln var ju extremt vanlig.. Svart tisha (lite urringning i ryggen) och ett par jeans.. No more no less, men jävlar vad jag såg bra ut ändå..
Tror det beror lite på min mage som är nytränad.. brukar alltid bli lite mer spänd efteråt och finare hahaha..

Förövrigt så har jag börjat käka vitaminer varje morgon.. en sån där "enomdan" för att stärka mina naglar och även mitt hår.. på tal om att vara "nyttig" (aka ta hand om sig HAHAHA. failslacker milla)  så kom jag på att jag ska träna lite nu, se ännu mer himym och sen försöka sova.. Är orolig över stuffs så får se om jag somnar.. ville egentligen sova för två timmar sen men kändes dumt att göra det just vid detta tillfället..




Gooooooooooooooo Milla! Bara lite magövningar, stretchningar och några armhävningar sen är jag done for today!
Måste även borsta tänderna. Fan vad jag gillar att ta hand om mig själv när jag väl orkar, då känner jag mig duktig typ HAHAHA.. Imon blir det förövrigt läxor utav bara helvete, sen party utav bara helvete ^^ Och såklart får ni massa fina bilder!


No stars . .

Var ute med hundarna för ett tag sen.. Det var ingen molnfri kväll....
Bara en grådaskig jävla slaskkväll..

We're only watching the stars
Heavens gotta wait another year, hold on to your visions tonight






rensade kameran idag och hittade en fin bild på det fina skåneland vi har...


Och för att muntra upp min dåliga promenad med hundarna så får ni denna bilden.. En vacker treklöver jag hittade vid en promenad med hundarna..


Vad är så speciellt med den...? den är ju inte ens en fyrklöver, och dessutom har någon bitit på den.
Jag vet inte. Den caught my attention. Och även trasiga saker kan vara fina..

En uppgift kvar.

Har till den 15e på mig kl 23.59 att göra klart engelskan.. Nu har jag bara en uppgift kvar. men en riktigt seg dum jobbig uppgift.. nu ska jag chilla med lite himym.. har jag städat idag..? Hmm let me see. Nopes! Ops! ;)

Wellwell.. inte så farligt.. plockade undan liiiite saker.. men ah... vet inte alls vad jag ska skriva om ;( ni får en halvny bild istället



Jag & Ting någon gång i vintras när vi skulle till bongo.. eller hade vart där.. HAha.. han är så söööt människa.. <3
Ser ni hur han böjer sig för att jag inte ska se så liten ut? HAHAHAHAHA <3
Förövrigt kommer han hit på lördag, ska hjälpa han lite med matten :)


kanske inte ska se himym? utan the usual suspects? hmmmm.... jaja vi får se ;D

Jag saknar min penis ;(

Hah. alltså, elena ^^ hahaha.. elenispenis... Så underbar människa seriously! Snäll, ärlig, bra värderingar, skööön helt enkelt.. Och motiverad och ambitiös. Nice shit  ;D

Kommer btw besöka dig till hösten heh. lite sent kanske men jaja ;) jag har inte råd innan dess.... suger ju men that's life..

Elena om Bikiniproblem!:
STAAAAAAAAAAARKT plus till bikini nr 7 ohh världens snyggaste bikini!!! FYYY du frestar mig med, synd att de är så dyra :(:(:(

Svar: AWwww NICE att du gillar den så mycket! Precis lärt mig att det mönstret heter paisley haha.. Men jaa >< dom är ju det....



However, idag ska jag plugga och städa, som jag skrev förrut.. Kom hem för någon timme sen från träning + arbetsförmedlingen + affären ^^.. så nu är det engelskaaaa och dum jävla städning som gäller..

Imorgon, fredag, så kommer Tim hit runt ett och hasse runt halv fem.. På kvällen är det fest hos ollon och då får jag ÄNTLIGEN träffa hans jävla UNDERBARA flickvän.. Seriöst haha hon är så fett rolig, söt, charmig, glad, snäll och nice!! ^.^

För det så får ni en gammal bild på Oliwer <3



Fina oliwer i skejtparken..eller.. park? nej.. lokal.. HAHA.. FINA UNGE! Glad över att du hittat en normal tjej MEEEN fett lack över att du slutar skolan när det är FUCKING 4 månader kvar med typ 3 veckors ledighet totalt OCH DEssutom helt jävla slackeraktigt inför studenten..... :(

Pigg och icke glad..

Trots att jag bara sovit från 4.30 till 09 så är jag pigg. Dock är jag inte direkt peppad... Jag känner mig snygg idag men det hjälper inte upp när man ser all jävla snö som verkligen stormsnöar utanför.... Igår var det ju så vackert väder.... varför inte idag? :(
Också, jag tycker det är jobbigt att ta alla mina piller på morgonen..
Idag tog jag en halv kopp (liten kopp) te för att värma upp halsen, jag hade ont... Och sen tog jag ett stoooort glas vatten till alla mina piller. Nu, efter att ha slängt i mig det på morgonen, har jag SVINONT i magen. Man ska fan inte äta på morgonen -.-  Totalt så har jag 8 piller/pulver att slänga i mig på morgonen.. aff det blir mycket vatten i min lilla mage ><

Dessutom..... Vaaaaaaarje morgon när jag går upp så snyter jag mig, nu för tiden iaf.. Varför? För min näsa blöder på natten.. Pga waranet tror jag. Och på morgonen är det kouagulerat blod .. Fast mest i höger borre av någon jävla fucked up anledning. Men detta räckte såklart inte idag.. Nej. Utan jag blödde även downstairs ?! WTF liksom....... -.- och det var ju inte "mängder" som mens, men det gjorde ändå ont .. Och nu vet jag vad vissa tänker, men det är inte så att "jag har hållt på igår" -.- utan det blöder helt enkelt totalt utan anledning...


(creepy bild:S vet inte varför jag tycker den är så fruktansvärt obehaglig.. blä!)


Och ytterligare!! Jag har fått en finne (en ond finne, annars spelar det ingen roll imo) mitt i pannan. Happytimes.


Och med alla dessa brister ska jag nu gå och träna ;) Pappa skjutsar mig om typ 45 min..
Tills dess blir det engelska :)
Idag ska jag stäääääda och plugga.. Imorgon kommer tim och hasse :)

Sov gott allesammans!



Hade egentligen inget att skriva om, ville bara visa er denna underbara bild som jag tog på en Kål växt (de är tydligen ätbara? eller har jag fått fel info av mister kock som jag känner..? För jag tvivlar fortfarande)



Nu har jag hållt igång här vid datorn en hel timme utan sällskap (ingen att chatta eller prata med) så det är dags för sängen...IMorgon är det träning som gäller och läxor. Har en assigment kvar. En jävligt komplicerad en tycker jag...

Bikiniproblem!

Aff. Nu har jag slutat med engelskan ett tag igen.
Jag letar bikinis!

Hittar inte mina bikinisar (sött ord.. bikinisar.. haha <3) nånstans!! Antingen är dom i Malmö eller nerpackade i en flyttlåda.  Och eftersom jag inte hittar dom så bad jag tim titta i min resväska med kläder hos honom, han pallade inte. Så han erbjöd sig att köpa en ny bikini istället. Hahahaha!

Sååå..
Vad jag vill ha är.. En ÖVERDEL som INTE ser ut som en BH.
Sen vill jag ha snören som INTE är tjocka, eftersom den LIIIIILLA brännan albinocamilla får, vill jag ska vara så mycket som möjligt. och det blir det inte med tjocka band.
Sen, eftersom det är Victoria's secret, så vill jag inte ha för SIMPEL bikini heller... eftersom det ska ju vara lite outstanding om det endå ska vara dyrt tycker jag... Och så ville jag inte heller ha djur-mönstrat. men blev vissa sånna ändå ;(
Sen är jag inte helt säker på att dom passar någon av dom.. Hittar inte mitt måttband..

Men här får ni objekten som jag valt ut än så länge. Stööört svårt att välja -.-
Finns även en kommentar under varje bild


Det här är nästan min favorit. den är dock FÖR simpel tycker jag..? Men jag passar i sån triangelskärning som det är där...



Den här är bara så jävla SUPERCJUT och det passar ju lilla söta milla, MEEEN. ÖVerdelen ser ut som en BH, vilket jag inte ville. Sen undrar jag också.. Vilken är finast ? den röda eller svarta




Vet inte ens vilka färger jag passar i.. herregud. HAHA jag HATAR SÅnt här. Lite tur att jag är fattiglapp och aldrig har råd med kläder.. skulle ändå inte hitta rätt storlek och färg och whateverr allt man måste tänka på -.-





Den hääär. Är bara SÅ JÄVLA underbart FIN :D.. Men. tjocka jävla band. TJOCKA BAND :(..



Här är återigen en sån där som var från början. Nice. men skulle isf ha gröna ränder på denna.. vilket finns som val. Meeen still, lite för simpel????




Här kommer den som är djurmönstrad... Vilker jag inte gillar alls i vanliga fall, men denna färg tilltalade mig. Dock, passar den mig? och återigen, tjocka band .. ><




Den här... OMG vad den är SNYGG och speciell. vilket gör det VÄRT att komma från VS. men...överdelen ser ut som en bh.. aff..




Denna är simpel, snygg. Men kanske FÖR simpel för att vara VS? Plus tjocka band på överdelen.. aff..



Coolt mönstrad, annorlunda överdel, gör den värd.. Meeeen.. färgen? passar jag i sånt? DONT Knooowwww..



Den här! aff. Så speciell.. Neontyg typ.. Men (!!) jag vill inte ha den i dessa färger. Utan i grå. Vilket gör den jättefin och bra form osv för mig och tunna band. meeeeeen.. kanske fär simpel? :S vet inte. Kanske inte.. aff



Denna. Snygg, simpel. Gillar kedjorna vid sidan (finns även bak vid överdelen..) och jag gillar gul färg MEEEN. passar jag i det? o.0 och LIITE LITE fel triangelform på överdelen enligt mig men ah..



Denna är ju bara FÖR JÄVLA Delicious!  Så söt charmig och awesome som fan. MEEEN.. kanske TOO much? .......aff haha brukar vara "för simpel" men nu är den "för komplicerad"? HAHA. men ja.. känns lite.. mycket?
Plus.. BH formad överdel..



Den här är sööt och charmig som fan. Men .. vita... syns inte dom igenom?:S
Plus att den där ubersöta looken kanske inte alltid passar.. kanske därför man har något enklare ? men för enkelt är för tråkigt. AFFFF NI SER JU !!! hjälp mig.

Vilken tycker du och varför?






Gammla bilder..

Eftersom jag rensar min dator lite till och från, samtidigt som jag pluggar, så tänkte jag visa lite bilder. Hah.


Båda dessa bilder är från samma år. Hur jävla olika stilar är inte detta? Dieseltröja, flörtuttryck och en jävla rosa truckerkeps med en prinsesskrona på? Vs Cool dudette med pilotbrillor, slips och nitarmband med en alldeles vanlig pose?.. HAHA. Men, det är faktiskt lite så.. Man har ju så många olika... delar i sig.. Sen att vissa är större än andra, är ju en annan sak. Men ah.. Som sagt, alltid nice att ärva kläder och prylar.. Man får så mycket att välja på. Saker man kanske aldrig ens tittat på i affären men när man får dom och testar dom så sitter det perfekt och ser snyggt ut och på något sätt kan utstråla en del av dig själv. Det är nice ;D..






Iofs insåg jag nu att inga av dessa kläder är ärvda. HAH. Dieseltröjan köpte pappa, kepsen köpte jag(pinsamt nog.) Slipsen på andra bilden hade jag faktikst GJORT i syslöjden (hur sjukt det nu är att jag lyckades. fan sämst på sånt hahaha.. ) och det svarta linnet köpte jag på HM. Det är mitt favvo fortfarande hahaha <3 FAN vad det är snygggggt och sitter perfekt! Sen var det billigt dessutom.. tror det kostade typ 79 eller ngt..




Och så hittar man bilder på andra människor med haha och det är SÅ KUL att se förändringar.. <3 aff. så mycket awesome grejer med bilder. Jag hoppas att jag aldrig slutar fotografera saker och folk..

MC 2006 vs MC 2010





Och haha nu måste jag plugga igen. så jävla typiskt. men EN bild till. Min fina bästa underbara jävla klass i högstadiet<3  haha. fan vad ace det var..



Och vart får jag sitta, om inte i mitten längst ner -.-? Anyway. fan vad awesome klass. Jag gillade den starkt. <3 och den tiden av mitt liv älskade jag

Från vänster längst upp:
William, Abdi, Ahlen, Chener, Josephine, Sandra, Jonna, Jossan, Bella, Micke, Ting, Läraren Lisa.
Andra raden: Koffe, Samone, Ghias, Jag, Tobbe, Alex, Norden & Andreas

Detta var i 9an. Blir väl 4 år sen snart ? o.0 Jävlar ..

Segstartad. .

Här kommer lite sköna quotes.. Vissa som jag inte håller med om, men fnittrade åt ändå, vissa jag håller med om o.s.v. Nice shit iallafall..


Beauty is only skin deep, and the world is full of thin skinned people.

Richard Armour

Life may have no meaning. Or even worse, it may have a meaning of which I disapprove.

Ashleigh Brilliant

If people are good only because they fear punishment, and hope for reward, then we are a sorry lot indeed.

Einstein

Here I sit broken-hearted,  tried to shit but only farted.... Later on I took a chance, tried to fart and shat in my pants!

Restroom Graffiti

 

Experience is a hard teacher because she gives the test first, the lesson afterward.

Vernon Law, baseball pitcher

And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

Abraham Lincoln

Utan "källa":

I think I could fall madly in bed with you.


If you can't dazzle 'em with brilliance, baffle 'em with bullshit.


Always remember that you are unique. Just like everyone else.


Assassins do it from behind



Enjoy every minute. There's plenty of time to be dead




Nu får det räcka. Hah. MÅSTE göra min jävla engelska. Bye for now!

Det bara slog mig...

Aff. Hah.  Idag när jag åkte till skolan väldigt tidigt så tänkte jag på nagellack, då kom jag in på det där JÄTTEFINA röda som kirsty gav mig, ihop med ett rött läppstift. Så tänkte jag "jaha, när ska jag använda läppstiftet om jag aaaldrig sminkar mig typ?" Så insåg jag att . Åh waow! Malin!! "cool malin" som jossan kallar henne. Hon håller ju på att göra massa make up grejer och även handproducerade korsetter.  Då tänkte jag att jag kan ju fråga henne om hon nån gång pallar ens försöka lära mig att göra en "sotad look" (det är väl det enda jag vet som finns, plus att det är gryyymmmmt snyggt!) så insåg jag "nä just ja.. jag har massa annat för mig .. fan. Och snart flyttar jag"

Så tänkte jag "men när jag kommer hem igen, då kan jag ju ändå få åka dit säkert och få hjälp"
Men så insåg jag ... Jag flyttar i feb, flyttar tillbaks i juni för att flytta ut permanent i augusti. Jag kommer inte ha tid!
Så tänkte jag "nehe får väl skaffa mig en annan brudpolare som kan sånt där då..."
Och då. Då slog det mig. Det kommer säkert bara gå killar i min klass...........
Innan var det en BRA sak, då jag bondar enklare med killar. MEN.. Jag kommer ju sakna alla små tjejiga saker.. Även om jag inte gör dom så ofta, så kommer jag ju vilja ha kvar det! .. Då tänkte jag bara "aff...."

Tror inte heller det kommer vara någon jätte feminin dude i klassen heller så.. hah.. Mja..



Ser det ut som en liten camilla passar in här eller? ;(.. HAh!! jajaaa. Dom kommer nog gilla mig :) Och jag dem, det var inte problemet. Utan att vara utan allt det där småtöntigt tjejiga..
Alla mysiga "kom vi bakar, sen fikar vi och tänder ljus och babblar om killar!!!" eller "Snälla MC, kan du fixa mig inför festen?"  och sånt där! hallåååå!
Och tjejer lägger märke till saker som inte killar gör ofta.. Typ nya örhängen.
Nu har jag ju sällan örhängen, men varje gång jag har det så är det någon tjej som är uppmärksam på det.. Hah.. Fan.. Jajaaa! Finns väl tjejer i dom andra klasserna som man kanske träffar på...





FÖRÖVRIGT!! Jag fick tillbaks min tenta idag. Det var ju "två i en tenta". Statistik och vetenskapsmetodik.
Fick A och C. Vilket resulterar i ett B. How awesome? -Awesome!
A fick jag på statistik och C fick jag på vetenskapsmetodiken. Ett jävla poäng från B. Men jaaaaja.. hade ändå resulterat i betyget B om det var så...


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra engelska utav bara helvete. kommer inte skriva mycket mer idag tror jag inte.. Sorries.

Godmorgon, heh!

jag  har fett mycket att göra idag. viktiga grejer. men jag har fuckat upp sömnen igen.. Oliwer & Wiktor var roliga igår så kunde inte hjälpa det..

Nu blir det läxor för hela slanten och sen kanske lite himym och jag lär inte rensa datorn idag, ska försöka sova vid en decent tid ikväll så...


3319 raderade filer

.... och jag har inte ens rensat klart varken bildmappen eller musikmappen. Heh. PLus dom 17000objekten som raderades imorse med pappa..

Anyway... imon blir det mer sånt här och även lite läxor förhoppningsvis... signing out för idag ;D

Hatar att ångra saker -.-

Seriöst. Hittade en bild .. Jag testade en klänning på bikbok för något år sen och jag ÅNGRAR att jag inte köpte den. Eller nej, jag ångrar att jag testade den.. För jag hade ändå inte råd att handla. Idioti rent ut sagt .. Hah. Fan. Och förövrigt är jag inte ens halvvägs med rensningen av bilder och musik....


Comments

Anonym om Såhär ska man spendera en dag:
du har inte alltid rätt!
använder inlägget om kokosbollar som bevis. kirsty håller nog med mig =]

Svar: PFFFT!!!!!!! Har jag visst ;D pappa håller med mig ju så två vs två!

Miyavi

Just nu håller jag på att rensa i musikmappen. HEEEERREGUUUD vad mkt jävla filer jag hade där.... aff..
Anyway, tänkte berätta att jag hittade lite miyavi. FUCKING ACE :) Hur hade jag glömt lilla snyggingen? omg vill äta honom ;(

Btw hah.. Lite över 17 000 objekt slängde jag och pappa innan, nu kommer jag kolla hur mycket som ligger i papperskorgen efter jag har rensat mina dokument, bilder, musik och videos.. haha.. ohmyohmy..







ÄT MIG DIN SNYGGING ;(

Btw kan ju gratulera till att han har fått en söt liten son :) Miiwh! Det berättade min lilla kinapuff Tingting till mig.. haha :)

Nu ska jag fortsätta rensa! Musik är fan segast att rensa.. man minns inte om man gillade låten eller inte. Har sjukt mycket att lyssna igenom .. blööö! men man kan ju iaf rensa bilder samtidigt som man lyssnar på musiken ;)

Att rensa sin dator . .

Herreguuuuuuuuud I tell you! Nu har jag och pappa hållt på i 2,5h att rensa upp min dator. Dels få bort ett virus jag hade (heh.. :$) och sen bara radera grejer som INTE var mina. Pappas, hasses, tims o.s.v. Avinstallerade massoooor med program som jag inte hade en aning om vart fan dom kom från.. Och nu har vi äntligen fått upp ett fungerande system!
Mitt skrivbord är också rensat. Hade halva skärmen helt fullpackad plus några få utspridda ikoner i vänster del av skärmen också.. Men nu ser den ut såhär :)




Stilren och inte smockad. Awesome. MEN!!! haha. Har fortfarande de där 4 mapparna på skrivbordet att rensa igenom (Bilder, Videos, Dokument & Filmer) där det ligger filer från ungefär 8 år tillbaks. Heh. Kommer nog hitta en hel del att radera iallafall i musikmappen.. I bildmappen vill jag inte radera gamla grejer även om man ser ut som en idiot, det kan vara kul att ha sen :) Men kanske hittar annan skit. Ska iallafall göra ett bra och fungerade mappsystem inne i bildmappen :)

Plus att jag dessutom ska rensa igenom min kamera på några gb.. heh. Också fylld med bilder och videos.. Sååå Ja.. Bara sätta igång ^^

Btw. Jag har inte skrivit på några dagar p.g.a. viruset. Vågade inte pilla för mycket ;( .. heh.. Men pappa fixade (H)



Lets delay our misery, save tonight!

Kvällsnöje

Sitter med pixelart igen. heh. Töööönt som jag är. Borde sova. jag är astrött.. men vid 22 ska jag ta hundarna så det är ju ingen ide att sova.. så pluggar jag inte heller..
kommer nog bli så att jag hoppar in i duschen snart och glor på en film tills det är dags att ta hundarna, sen chop chop to bed!



Såhär ska man spendera en dag

Aaaaaaaaaaah! ;D Nice! Idag har jag gjort en hel del nytta men samtidigt chillat en hel del. Känns awesome. Ska snart upp och käka (för tredje gången idag -.- JAG VET att jag är fattyboomboom. no comments on that please ;D) och efter det blire lite plugg och sådär.. tråkigheter men jaja ;D har redan chillat mycket idag..




Wiktor om Kommentarer och lustgas.:
du kanske har rätt ändå, kirsty verkar vara ganska awesoeme :)

Svar: First of all, jag har alltid rätt, det vet du väl ? ^^. Och second. Hon är awesome, men inte för den anledningen du tycker. du har en cocosnöt till huvud ;(  (oh. waow. värsta insulten.. nat xD)

Haha. HIMYM <3

Seriöst. Kan inte sluta titta på det ;( haha fucking ace är den serien!
Marshall är fan bästtttttt ever. HAHAH  vet inte varför jag älskar honomn så mycket. Han är bara så pure awesome <3 haha

Right now så ska jag städa, bädda, handla, duscha o.s.v. SUUUUUUUGER ;( men är det nödvändigt så är det..Dock ska jag såklart se klart sesong två först av how i met ur mother ;D haha. seeeen ska jag ta tag i allt tråkigt ;D

Ska försöka uppdatera lite mer idag än vad jag gjort de senaste dagarna. Tror jag har vart deprimerad ish.. Har sovit SÖNDER seriöst. Men idag vaknade jag pigg och glad klockan 09 :) Awesomecake!






Kommentarer och lustgas.

Fick plötslig enooorm längtan av att dra i mig lustgas.. Minns hur jävla awesome det var hos tandläkaren.. haha. men no worries, snart ska dom operera käften igen så det är bara vänte ;D haha.


har fått en hel del kommentarer. Kirsty. Jag är så .. SÅÅÅÅÅÅ besviken. FY!

Kirsty om Pärlsocker Vs. Cocos på en negerboll:
Hahahah. Mobbad konversation. alla vet att det ska vara kokos på, att du ens ifrågasätter det ?! wth!? googla det. Grundreceptet är med kokos, det är bara för att barn typ ska äta det som man häller på ÄNNU MER socker , för i receptet står det ju inte häll i sjuttioåtta slevar socker redan :P socker på socker är för sött :P

Svar: HRMPFFF från och med nu är du inte min vän :( FYYYYYYYYY! Socker på SOCKER ÄR GOTT. Finns inget som heter "för sött" Pfft säger du som "har glasyr" på sockerkakor.. Glasyren var smet :( OCH DET VAR DIN IDE!!! trots att jag gick med på det (A) haha. MEN im not hiding it. Jag är en jävla fatzooo och DU BORDE joina min leage och ÄLSKA pärlsocker!!!! ...... haha KIRSTY DU MOBBAR MIG :( hahah .. fan. Puss<3



Alex om Saker som betyder . . .:
Camilla, var rädd om stenarna. De ger dig styrka. Och vilken go pappa du har;-)

Svar: Jaa det ska jag :) Tack <3!



Dennix  om Åh. Fina människor!:
intressant blogg som är värd att läsa tummen upp av mig!!
kolla gärna in min blogg
http://dennix.bloggsida.se/

Svar: Aff. Först blev jag mycket smickrad. Men sen gick jag in på din blogg. Din blogg var som en dålig version av jockiboi (som jag hatar, vilket gör att jag hatar dig lite mindre :)) Och då insåg jag att du förmodligen inte ens hade läst min blogg eftersom du tyckte min var bra och din var HEEELT annan ^^.. Men tack ändå..


jazza om Fun day!:
Jag skulle helt klart säga att det är värt det.
Om man inte har träningskort på atlantis eller rosenlund,utan går någon gång då och då varje år.
Så är det helt klart värt det.
Och det blir dubbelt så roligare om man har med sig
en kompis!

Svar: åh. Fan. Jag har inte råd med sånt. Men tack för att du svarade :D


Jenny S om Broken inside.:
Hujedamej! Det låter inte som att du go o gla! Antar att det är lite kärleksproblem??! Det är mycket jobbigt!!! Speciellt när man inte har något att riktigt ta på och misstron till varandras känslor infekterar hela relationen. Då vet man ju till slut inte vad man vill själv. Det är svårt att vara ärlig mot sig själv också MillaMolla. Kramar till dig. Hoppas det löser sig så du blir go o gla - kexchoklad (är gott!)

Svar: ALLTID så fin är du! Och jo det var kärleksproblem.. Kramar i massooooor! och ja :) Kexchoklad är gott, tycker dina söta barn förtjänar en extra idag! :D



vikk om Pluggeliplugg.. ?:
vad äckligt :C du får ta cam-bild. kan jag din msn meeeeed? du är så sexig. vill du se min snopp? :)

Svar: haha hej din random lilla sak! .. haha.. Söt <3 och stackars MC.. men with time it will heal <3!
OCH DUDETTE! OM du har en snopp, då vill jag väääldigt gärna se den haha, vore väldigt amazing!

Föräldrar på facebook ?

Hmm.. Tänkte på hur jäkla glad jag är att mina föräldrar inte har facebook..
Inte för jag vill gömma något eller så, för jag BERÄTTAR redan ALLT för dom.. Men för det skulle känns fett wierd. Och att det vore lite inskränkande på mitt privatliv.. Även om jag alltid berättar om allt i mitt liv så vill jag känna att jag har MÖJLIGHET att vara privat.. vilket jag har på det sättet.. Men inte om dom har fb.. då känns det fel helt plötsligt.. Konstigt!! men jaja ;D bara liten funderare såhär på kvällen

Pärlsocker Vs. Cocos på en negerboll


Af. Jag och en vän disskuterade vad jag skulle skriva om i bloggen, Så sa han cocosboll så visste jag inte vad det var. Var tydligen negerboll. MAN SKA INTE ha fucking cocos på negerboll.. Så ni får ta del av vår konversation.. haha..








- Camilla says:
Fan vad dött. har inget at blogga om ;((( säg något!

Wiktor | says:
kokosboll
eller du ville ha något att blogga om

- Camilla says:
kokostopp<3
ja...
vad är en kokos boll btw?

Wiktor | says:
kör ett stycke om kokosbollar kontra kokostoppar?
=)
negerboll

- Camilla says:
det är PÄRLSOCKER på dom
annars äre fan FAIL.

Wiktor | says:
nej!

- Camilla says:
DU ÄR KASS.................

Wiktor | says:
PÄRLSOCKER PÅ EN NEGERBOLL SUGER!
-.-

- Camilla says:
NEJ. FUCKING COCOS PÅ EN NEGERBOLL SUGER!!!

Wiktor | says:
åt faktiskt en sån idag för de med kokos var slut
eller nej, jag åt inte hela
tog en tugga
sen lät jag den ligga

- Camilla says:
DU ÄR FAN SÄMST

Wiktor | says:
-.-

- Camilla says:
HUR FAN KAN DU
OMG.
Du är dryg.
;(
Ska man vara tjock ska man fan vara det ordentligt
ge mig ett motargument
PLus att det är godare.
Så ..
Då kan jag blogga om det istället..

Wiktor | says:
hur kan du tycka att det är godare?!

- Camilla says:
om du HAR några argument din pussy
Det är SÖTARE
vafan tror du
-.-

Wiktor | says:
ja men vafan
det är för sött!

- Camilla says:
Finns inget som heter så.

Wiktor | says:
kokos är så mycket godare
tar fram chokladsmaken mer
<3

- Camilla says:
Ööööööh
SMAKAR ju inte ens choklad mkt
smakar kakao och kaffe
wtf
KAKAO smak vill man INTE ha upplyft

Wiktor | says:
JUST FÖR ATT DU ÄTER MED PÄRLSOCKER

- Camilla says:
för det är fuckign starkt

Wiktor | says:
noob ;<

- Camilla says:
NEJ!
Du suger.

Wiktor | says:
du kan stoppa upp ditt pärlsocker på valffritt ställe  

- Camilla says:
Jag väljer munnen
Du kan stoppa din dumma cocos i arslet ;( du får inte välja

Wiktor | says:
stoppar gärna kokos i arslet än pärlsocker i munnen!
kanske var att gå för långt? XD

- Camilla says:
... HAHAHAHAHAHAHAHa
Ja


Tummen upp:


Saker som betyder . . .

Åh. Detta kanske låter som världens klyscha (stavning..?) men jag tänkte på min sten igår.
En sten? ja. En helt vanlig jävla sten. haha..
Har två vanliga stenar.
En tröst-sten och en lycko-sten.
Och det klyschiga i allt det här är att de där stenarena, som jag fått av min pappa, betyder mycket mer för mig än vad... ja.. något stort han köpt.. som jag inte ens minns liksom. Alla mina leksaker när jag var liten? Skrivbord?  aah. allt det där. Men istället minns jag...

Den där blomman han plockade som jag pressade och sparade, de där två stenarna han plockade från marken, den lilla lego-blomman han också hittade ute på marken. Hah. låter som pappa är värsta uteliggaren nu hahaha men verkligen inte. Han bara förstår mig. lego är i mitt hjärta och han hittar en fin liten legoblomma ute, klart han vill ge den till mig.
Och mitt fjantiga halsband! Jag ÄLSKAR det. Är sånt där halsband som alla hade på 90 talet typ.. jag fick mitt 2003 eller ngt.. haha.. Med en "läder rem" och så har man sitt namn, en berlock för varje bokstav.. Så himmla out of style men jag älskar det. PLUS att det dessutom var två teddybjörnar på varje sida om namnet haha.. ååh :)



Dessa små grejer har iofs ingen historia, som stenarna har..
Den första, tröst-stenen, fick jag av pappa en dag efter att jag hade suttit i hans knä och gråtit sönder.. Tror jag var ledsen över tim eller liknande.. Han kom hem och sa att han hade en grej till mig.. Han visade mig stenen och sa att varje gång jag är ledsen så ska jag ta fram den här och krama och bara bara bara bara tänka på allt som gjort mig glad i livet. Den tröstar helt enkelt.

Och andra stenen, lyckostenen.. Den bara.. hittade han, gav mig och skrev lyckosten på. Så sa han att den kommer ge mig lycka och tur ^^ haha.. <3





Det bästa är att det oftast fungerar<3



ah! iaf. hela inlägget som kanske lät klyschit ska iaf asvlutas så med. Det är inte alltid dom dyra sakerna som gör en lycklig ^^


Åh. Fina människor!

Satt och tittade på det här klippet SOM såklaaaaaaaarT INTE GÅr att sätta in i fittbloggen. Seriöst tröttnar snart. När fan ska det fungera igen?!


Och jag tänker på vad som betyder.
Det betydde så jävla mycket för mig att ha mina allra närmaste där under den tiden. Det var det finaste dom gjort för mig känns det som. Fan vad man kände sig ensam ibland och man blev uppmuntrad av att ha sina nära där. åh .<3

Går inte ens beskriva om man inte upplevt det. Jag är bara så jävla tacksam.


Bild som är ägnad till pappa ;) Och det var även han som fotade eftersom jag faktiskt pekar finger, då är jag säker på att han fotade hahaa





Blondinbella chocker? I think not.

ääääääff.. Jag gillar inte blondinbella. Men jag har aldrig haft någon direkt anledning att klanka på henne. Och nu menar jag inte att jag söker anledningar för att dissa henne.. Utan jag har aldrig tyckt om hennes översittar attityd, hennes looks och hennes "jag kan allt"-tro.

Dock när hon skrev det alldeles totalt fucked up inlägget om alla som röstar rödgrönt, då fick jag bara bevis. Okej, snacka kan hon men verkligheten visar på att hon inte kan så mycket om iallafall politik.
Sen.. I samma inlägg skrev jag om att hon "spelat" nån slags relations och sexexpert för några år sen. Vilket JAG tyckte va sjukt eftersom hon haft en pojkvän i några år bara. Vem fan blir expert av det liksom ? Dock så var det inte too much att bry sig om..

men sen dumpade hon sin kille. Så ja oj vad hon var super på förhållanden?
När hon dumpade sin kille tänkte jag direkt "nu kommer vi se mer of the real bella" och guess what? jag tror vi gjorde det. Hon började dejta . Nice. inget fel med det.
Dock tänkte jag mig mer att hon skulle börja festa ? Inte blondinbella style a la ett glas vin och en film. Nej utan festa som den blondinbella hon var när hon var 15.. Som provocerade, som visade stora delar av sina tuttar o.s.v

Ooooch.. vad ser jag? Jag läser inte hennes blogg. Så jag har absolut inte "hela sanningen" utan jag såg bara några bilder. Blondinbella och Natacha peyre i LA och festade. First.. VEM Fan vill synas med natasha om man har ett sånt gott rykte som BB har?.. herregud.
Men också.. trodde inte bb festade sådär? o.0.. Say waaaat? Har hon alltid haft sin riktiga personlighet gömd ? I think so :).. Tror inte hon har förändrats alls mycket från 15åring tills nu. Dock måste man skärpa sig iochmed sin stora framgång. Det fattar tillochmed Kissie, men eftersom hennes framgång lever på att INTE skärpa sig, så skärper hon sig mindre och mindre, get my point?


Blondinbella, Someone, Natascha och en annan someone..

äsch anyway.. var bara en liten inflikning om att "jaaaaha.. mina farhågor visade sig vara true".. vilket är lite synd. för om BB var for real hade hon vart en stark individ, men tror hon är ganska krashad tbh.



BB , someone, natascha och someone...

Jag menar. Ser det DÄR ut som folk som BB hänger med? Inte enlig hennes image iallafall. Och oavsett, jag tycker hon kan få umgås med vem hon vill. Det är inte min poäng . Men ska hon vara sig själv så VA SIG SJÄLV då. var inte någon jävla pippinett brud uppstoppad på en pinne i bloggen om du inte är det i verkligheten..


Kenza dock. Ohmygod. Jag gillar den där tjejen asmycket. Höll på att skriva att jag älskar henne, men ni vet ju hur jag är med sånt där ;) Skriver inte ens saker jag inte verkligen menar...

Råplugg imorgon

Ska alldeles strax gå till sängs och sova.. Imorgon ska jag plugga röven av mig- äntligen sätta manken till.. haha.. Dock ska jag sova ut också. Så.. Sova, ta hundarna, sova och sen pluuuuuuuuuugga!.. Känns inte direkt.. taggat.. alls. urk!

yeye. Just do it, som jag säger..



RSS 2.0