Blondinbella chocker? I think not.

ääääääff.. Jag gillar inte blondinbella. Men jag har aldrig haft någon direkt anledning att klanka på henne. Och nu menar jag inte att jag söker anledningar för att dissa henne.. Utan jag har aldrig tyckt om hennes översittar attityd, hennes looks och hennes "jag kan allt"-tro.

Dock när hon skrev det alldeles totalt fucked up inlägget om alla som röstar rödgrönt, då fick jag bara bevis. Okej, snacka kan hon men verkligheten visar på att hon inte kan så mycket om iallafall politik.
Sen.. I samma inlägg skrev jag om att hon "spelat" nån slags relations och sexexpert för några år sen. Vilket JAG tyckte va sjukt eftersom hon haft en pojkvän i några år bara. Vem fan blir expert av det liksom ? Dock så var det inte too much att bry sig om..

men sen dumpade hon sin kille. Så ja oj vad hon var super på förhållanden?
När hon dumpade sin kille tänkte jag direkt "nu kommer vi se mer of the real bella" och guess what? jag tror vi gjorde det. Hon började dejta . Nice. inget fel med det.
Dock tänkte jag mig mer att hon skulle börja festa ? Inte blondinbella style a la ett glas vin och en film. Nej utan festa som den blondinbella hon var när hon var 15.. Som provocerade, som visade stora delar av sina tuttar o.s.v

Ooooch.. vad ser jag? Jag läser inte hennes blogg. Så jag har absolut inte "hela sanningen" utan jag såg bara några bilder. Blondinbella och Natacha peyre i LA och festade. First.. VEM Fan vill synas med natasha om man har ett sånt gott rykte som BB har?.. herregud.
Men också.. trodde inte bb festade sådär? o.0.. Say waaaat? Har hon alltid haft sin riktiga personlighet gömd ? I think so :).. Tror inte hon har förändrats alls mycket från 15åring tills nu. Dock måste man skärpa sig iochmed sin stora framgång. Det fattar tillochmed Kissie, men eftersom hennes framgång lever på att INTE skärpa sig, så skärper hon sig mindre och mindre, get my point?


Blondinbella, Someone, Natascha och en annan someone..

äsch anyway.. var bara en liten inflikning om att "jaaaaha.. mina farhågor visade sig vara true".. vilket är lite synd. för om BB var for real hade hon vart en stark individ, men tror hon är ganska krashad tbh.



BB , someone, natascha och someone...

Jag menar. Ser det DÄR ut som folk som BB hänger med? Inte enlig hennes image iallafall. Och oavsett, jag tycker hon kan få umgås med vem hon vill. Det är inte min poäng . Men ska hon vara sig själv så VA SIG SJÄLV då. var inte någon jävla pippinett brud uppstoppad på en pinne i bloggen om du inte är det i verkligheten..


Kenza dock. Ohmygod. Jag gillar den där tjejen asmycket. Höll på att skriva att jag älskar henne, men ni vet ju hur jag är med sånt där ;) Skriver inte ens saker jag inte verkligen menar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0