Deadline.

Idag måste jag göra klart engelskan. har typ skrivit en mening varje dag. HAh. sämst. Och sen undrar jag varför spority inte har låten karenina? Vackraste thåström sången typ?? och den finns inte med men typ allt annat? Dåligt.

Förövrigt så sitter jag och myser med lite flädersaft (ohmygod. finns det en godare smak eller?! <3!!) robbie williams och läxor.. Jag känner mig glad idag. Det gjorde jag inte alls i morse. Jag ville bara ....gå under.. Vet inte varför. Men allvarligt talat så är det lite skitsamma eftersom jag mår bra nu igen.
Hah. Robbie williams btw.. Lyssnar camilla på sånt ? HAHA.. ja tydligen. Jag gillar ganska många av hans låtar. Hade dock problem med han först för han hade så jävla mycket hår på bröstet.. :( Men sen kunde jag inte förneka att jag gillade vissa låtar. .. och haha sen såg jag några snygga bilder också haha så det var ju bra.. :)



En sak jag tycker är lite fascinerande.. haha. Sicken jävla typ han är.. Gör massa bra, best selling musik. Skiter sen i allt och börjar leta ufon .. för ja, det är ungefär det han gjorde för några år sen.. HAHA.. Aja.. vad ska man säga? Människor....






Come undone

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0