Failmilla!

HAH. Dumhuvud. Seriöst.. Tänkte ju åka iväg och skejta.. Sen inser jag att bussen dit kostar ju såklart. Får inte slösa på mitt busskort om jag inte ska till sjukhuset.. Doh. Och man kan inte skejta ute än. Snö och grus och is.. hah.

happ.. vad ska jag göra nu hela dagen? Borde FAN TA MIN MEDICIN DOCK... sen då? .. hatar att sitta hemma och glo. vill göra något kul isåfall.. förmodligen blire väl himym? igår hade jag så tråkigt så jag började ett photowar med mig själv, jag vann! (no shit xD)

Så.. nu sitter jag här och försöker klura ut grejer att hitta på.. hah.. baka har vi inte grejer till.. borde klä på mig med.. sitter i en handduk under täcket. hah.. Fryser ändå dock...

Vad har jag kommit på hittills? Testa hårfrisyrer. Som jag inte ens gillar. Fixa naglarna som jag måste. Men då måste jag gå upp och hämta nagellacket... Lämna tillbaks mina skolböcker till david.. Men orkar inte ringa och mötas..
Bädda min säng och städa mitt rum? Astråkigt.
Phoowar med mig själv? Inte sugen på det. Rita? Ye right med mina skills..se film/serie? Jag är mer .. pepp på annat.. vill likosm studsa och hoppa.. kanske borde åka till mina små sysslingar och hoppa på deras studsmatta ?:)

Men det är också dyr bussresa. Hah. Aja. får väl ta medicinen iaf... Bayy


Kommentarer
Postat av: Sabba

Hej Milla!

Du är alltid välkommen till oss. När du vill! Fin bild. Den tackar jag för:-) Kram

2011-02-20 @ 20:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0