God (tidig :| ) morgon!

Ufft.. vaknade för en halvtimme sen.. Har inte kommit alls långt..Har klätt på mig bara och om ytterligare en halvtimme så åker min buss.. Måste iallafall ta och borsta tänderna och ta pillerna innan jag ger mig av..

Kom på att jag glömde berätta en sak för er om idag.. Jag ska ju iväg och träna nu, i bassängen på Ryhov.. Och sen ska jag faktiskt till arbetsförmedlingen! Sen kanske till farmor och därefter ringa soc och berätta om min situation och att det är stor möjlighet att jag inte får något jobb, och inte heller kan ta jobbgarantin ens ibland... Fysiskt arbete you know...

Och SEN?! Vad händer sen?:D .. Elena kommer! vet dock inte om hon kommer till MIG idag eller inte.. Uppfattade aldrig det igår.. Jag var så jävla fucked up i huvudet så jag mest skrev ja om allt hon sa.. hahah hon hade massa olika planer på hur hon skulle lägga upp dagarna här.. Men hon får bestämma sig för vilken dag som helst går för mig..

Just det! Ska även fixa naglarna idag.. Jag började igår. Tröttnade. Så ska göra om det. Heh.



Snyggo<3


Och sen ska jag även träna en timme till idag med ju! Det får vi inte glömma ;) Får se vilka övningar det blir .. uuufft hahahaha..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0