Jag kan inte somna. Wall of text (?) eller.. WALL OF THOUGHTS!

Rubriken syftar till.. jag tänker mycket ikväll.. Och det kan bli en wall of text i detta inlägg, därav frågetecknet inom parenteser.

jag sitter och pratar med en gammal vän/bekant från tenhult, mikael... Han var söt liten tönt på den tiden och jag gillade honom ganska mycket, han var min vän, men vi var helt enkelt inte i samma umgänge... så vi umgicks aldrig. Tror bara att jag var "hemma" hos honom en enda gång. Jag stod i dörröppningen... ufft..
Men vi gick till skolan tillsammans och sådär.. Pratade om tekken.. haha :) och han var med första gången jag smygrökte med.. haha.. men iallafall..
Ibland.. så .. händer sånna små saker som utvecklas till något bra tror jag..
Jag skrev, för över ett år sen, till en av våra gemensamma klasskompisar på den tiden när vi var små, att "vad hette han mikael i efternamn nu igen? och vad gör han?" Ingen svarade. Såklart. Människor i allmänhet är idioter.. men ja.. Sen skrev han till mig för någon dag sen bara på facebook "hah, du frågade efter mig på en bild såg jag " ish.. och jag blev glad över det.. tänkte att "hur fan?? det är ju typ inte så möjligt att detta händer och någon dessutom vågar skriva något så random  som "du skrev om mig för ett år sen "".. men han vågade.
Jag hade också skrivit sådär, för sån är jag. Det är me in person, jag säger alltid vad jag tänker och frågar om jag vill veta saker..
och iallafall... vad jag vill komma fram till är att.... trots att vi var så nära varandra (alltså i meter.. inte fysiskt och psykiskt) så lärde vi aldrig känna varandra..För "jag var för cool" vafan är det för fucking argument seriöst? det är typ samma sak som "nä är för snobb/rik/bra för att lära känna dig " vafan är det för idioooooti?! Men sen ska jag ju försvara mig med att jag "bara var 8 år" ...
men ah... nu när vi har babblat ett tag här så har han såååååååå mycket liknande värderingar som jag, så mycket fina attribut som jag gillar.. men ah..

Så.. Här sitter jag nu och funderar på... hur jag uppfattas? och på hur jag dömmer folk och inte heller kanske tar mig tid att lära känna folk utan gör en snabbedömning ändå? Fast jag inte vill riktigt? Om man gör sånt så tror jag man missar så himmla mycket av personen, oftast har man nog rätt med sin första bedömning, men också säkerligen ofta inte.. Senast idag så blacklistade jag en person, endast baserat på vad han tyckte om mig, som han baserade på världen jävla lilla sak, som dessutom inte ens var sant.. Haha.. så......... jag borde sluta med sånt.. Ge folk en chans, och självklart kan man inte undersöka och utvärdera alla människor man träffar.. men man borde iallafall försöka visa sig själv (även flaws!) och dessutom ge mer tid för att försöka uppfatta andra människor korrekt..

Man missar! Missing out på sååå jävla mycket, bara för man dömmer folk så lätt.. Och man inte tar tid att se vidare.. varför är man sån? herregud... vad är jag för folk ? En liten bitterfitta? En liten ignorant och naiv jävel (pga hur jag uttrycker mig)? en liten gullig tjej? En osynlig ? En skön brud? en slampa? en pryd ? en cool ? en tönt? en nörd? en fjortis? en god människa? en ledsen tjej? en glad tjej? en naiv? en som babblar för mycket? En intressant person? ointressant person?.. Jag tror jag är lite av varje .. eller ah, nästan av alla iallafall.. men finns fler aspekter såklart, och även om jag är något positivt för nya folk... varför?
Man måste veeeeeeeeerkligen utvärdera folk. Och jag undrar varför jag uppfattas på ett visst sätt av vissa folk..

sen är det också så, tyvärr, jävligt ofta att man tror man känner någon.. Sen... är det inte alls så.. det är därför jag alltid kör ärligt tror jag.. enklast... slipper folk tro något och bli besvikna eller sådär.. och jag slipper hålla koll på alla lögner.. haha hur fan orkar folk, for real? och jag slipper folk som tjurar just för man dragit en lögn.. och jag slipper bli sårad av lögner lika mycket eftersom jag inte har folk around me som ljuger too much till mig... såklart det händer, verkligen.. men inte så mycket som om jag vore normal tror jag inte...



Det blev en wall of text. Kanske ingen berlinmur, men en liten millavägg iallafall :)

Förövrigt.. Imorgon så ska jag ju träna.. och direkt efter det åker jag till jossan och äter frukost. Muuuums <3 hon har yoghurt och flingor osv.. yummie!.. sen blir det en film och sen förmodligen bara massa babbel.. kanske gör en kladdkaka med? Som blir som den första, som var asgod?


Jossan, på en av våra frukostar när vi var små.. 7an? kanske 6 år sen iallafall.. <3




Blir mer wall of text. eftersom jag kom att fundera på en till sak.. För någon dag sen när jag var ute med hundarna så träffade jag Simbas matte.. eftersom ingen vet varken vem simba är eller vem matten är, så kan jag skriva om detta.. Hon frågade mig hur det gick med försäljning av lägenheten.. det går ju inte direkt.. bra.. så jag svarade typ "åt helvete" eller liknande..sen kom vi in på hjärtoperationen.. och jag sa att... på något konstigt sätt.. så har detta gjort mig starkare, mer livsglädje (okej, inte RIGHT now kanske när allt är fucked up, men precis efter iallafall) och definitivt gjort mig till en mycket mycket mycket starkare och tåligare individ..
När man ofta ser andra människor crash and burn så står jag där, strong and tall (okej, mini, men stående!).. vid folks livskriser vill jag bara hjälpa till.. vara där.. stötta och supporta...
Jag fattar inte vad jag har hamnat i för jävla downhill seriöst?.. Jag borde bara get up again.. och jag tror jag tänker göra det. Från och med nu... idag. Ska försöka vara mindre deppig, mindre arg och ledsen.. Tänker vara camilla igen.. Men sen vet jag ju nu när jag skriver detta att jag kommer faila. För jag kommer gråta, jag kommer bli ledsen och jag kommer bli arg någon gång i livet, förmodligen ganska snart eftersom min balansgång på vippbrädan mellan ledsen och glad är ganska hårfin.. Men jag ska försöka göra min vardag till så mycket bra som möjligt .. :)


Nä usch. nu vill jag bara ha någon här som man kan prata med. någon som vet allt. Micke finns ju på skype, men han har ju ingen aning om vem jag är, hur mitt liv ser ut o.s.v... som sagt.. tar ett jävla tag att lära känna en person.. men när man väl lärt känna människan så är det kanske värt det?



och nu tänkte jag sluta igen.. men kom istället på hur mycket roligt jag och josefin har gjort.. haha och gud vad jag saknar hennes roliga, fjortisaktiga, noncaring, äventyrliga påhitt.. haha.. vissa påhitt var ju iofs mina med såklart.. haha som att vi skulle åka till köping till random dudes ? hahaha och när vi inte hoppade av bussen på natten och vi inte visste vart vi hamnade.. Snäll chaffis som körde oss tillbaks hahahah.. nej vet ni vad? ibland är en blogg otroligt bra att ha.. som en liten vän.. ^.^

vet ni en annan sak?... jag ska upp om 3 timmar.. HAHA! herregud jävla jackass gå och sov? Jo. precis vad jag tänker göra nu.. Och imorgon, då ska jag försöka vara pepp. På mig. Livet. Allt. åh.. underbara tankar. Sen, vet ni vad.. snart kommer sommaren hit... s2

Inte bara tänker jag vara pepp, nej, jag tänker också leta utbildningar till mig :) herregud, jag är så lost i vad jag vill bli.. Men pappa har lovat mig att vi ska åka runt till olika högskolor och titta när dom har öppet hus... Kan man ha en bättre pappa?... jag älskar verkligen min familj..

NEJ !!! JAG KAN FAN INTE SLUTA SKRIVA. ..... allting i mitt lilla huvud bara arbetar och arbetar! jag är så GLAD just nu.. vet inte vad som gör mig så fruktansvärt jävla lättad och glad.. jag tror det kan vara att jag äntligen verkligen har lagt tim på is, jag är så rädd för att såra honom men vi har inte pratat på ett par dagar nu så jag har inte kunnat såra honom, vilket känns så jävla skönt..
Och sen.. alltså.. TÄNK ER!! sommarn snart.. Våren ännu snarare..och....bara.. flyta runt. må bra. jobba hoppas jag på med.. så jag får in pengar och kan hitta på saker.. och sen förhoppningvis fixa iordning här hemma så allting löser sig, och i mars får jag gå till doktorn och veta hur allt står till där.. jag hoppas att allt är bra.. men fan nu mår jag dåligt igen.. HAHA.. usch får råångest..

Åh.. jag får åka skateboard. Seriöst. jaaaaaaa! jag kan träna med det :) Det är bra träning!
Och sen har pappa fixat så vi kan gå och gymma för tio kr / gång. Hur nice? Jääävligt nice! så det ska jag med göra.. haha åååh.. skönt allting känns just nu.. vill bara avsluta dagen med samma känsla i bröstet och sen vakna med samma känsla.... åååh.. :)


Jag tänker även på.... att ta slut på livet.. inte .. ta slut.. men.. slutet på livet!! ja. precis.. hur lätt det kan hända, hur fort det kan gå, hur ...omärkbart det går förbi världen.......... det skrämmer mig..
jag vet inte hur många som skulle komma på min begravning, om jag ska vara ärlig.. Tror inte det är så många..Och varför tror jag nu inte detta, när jag tycker att jag är sån fin person? Jo.. För.. jag tror inte folk verkligen bryr sig så mycket som jag vill hoppas att dom gör.. och jag tror inte heller att....alltså... ja.. dunno, kommer väl tillbaks till det där med yta och dömma för fort.. tror många har något emot mig och bara är ganska falska mot mig, men inte känner mig så väl.... men sen är det ju mina idiottankar med..jag gillar ju inte människor, litar inte på människor osv..så dom kanske inte är så som jag tror..?

Och påtal om ytlighet osv och begravningar.. Det händer så ofta att man ser folk dö, och sen skriver folk "rip" osv som egentligen aldrig brydde sig när personen var i livet. Det gör mig irritrerad. Så skulle jag dö, det är min sista önskan . ta fan inte och utnyttja pity över mig och låtsas som att ni brydde er om ni inte gjorde det egentligen... Och nu låter jag nästan arg. HAHA herregud .. nej.. och snälla, mina fina vänner som vet att ni betyder för mig, ta inte åt er av detta.. Ni får gärna komma.. och ni får gråta.. det får man faktiskt.. även om få av mina vänner förstår detta.. ^^



Tror ni det goda i världen kommer vinna? När jag tänker på idiocracy filmen så tänker jag mig världen så framöver.. Vilket gör mig till att inte vilja bli cyborg.. men sen tittar jag på hur jag är, hur vissa folk beter sig och hur fina vissa människor är.. då hoppas jag med all I am, att det är så världen ska utvecklas.
En sak jag insåg när jag var påväg hem från boris engång..
Såg en reklambild på en bil.. och så tänkte jag på politik samtidigt.. vilket slogs ihop och blev.. företag och politik.. och jag fattar inte hur man som människa allvarligt kan känna att det enda livet går ut på är att tjäna byst med pengar och använda... inte en så stor del... men sen? man dör ju!! aff.. så ja.. jag vet inte.. världen är ju viktigare än jävla företag... men ändå sorterar jag inte miljövänligt? vafan är jag för jävla hypocrite anyway?...



Nejdu.. Världen är konstig.. jag är konstig.. och vet ni vad...? jag är även trött .. :) Så nu ska jag faktiskt sova... ska bli uuunderbart!



Sarah, I am NOT translating this for you..Even though it might help u to understand me and get to know me better, but honestly.. its 4 in the morning.. Im too tierd.. and I will most definatly explain my way of thoughts a million times for you .. ^^









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0