Stjärnklar himmel och en halvt ihjälfrusen Camilla.

Brrrrrrrh!!! -skakar-
Jag var precis ute med hundarna.. Och det hade gått ca 4 minuter sen kände jag bara "helvete vad iskallt, fryser ihjäl i mina tunna stewiebyxor och det har bara gått fyra minuter?!?!?" Men. Precis då så tittade jag upp på himmeln för jag insåg att den var precis kolsvart... Undrade var alla stjärnor var.. För det var inte molnigt..
Stod såklart för nära en lampa för att se riktigt ordentligt.. Så jag tittade mer nogrannt, en bit ifrån torttoarlampan och waow. Det var så många synliga små fina prickar på himmeln.. Helt plötsligt ville jag inte gå in mer.. Så jag tänkte gå en extra lång runda.. När jag gått i ca 8 minuter och mest tittat upp i himmeln så märker jag att mina hundar försvann.. Så hör jag ett skall. Dom var en bit bort och skällde mot en hund. Herregud. Dom var påväg RAKT mot den där hunden, i värsta jävla galoppen.. Men så skrek jag "NEJ!" och dom stannade direkt. Herregud vad nöjd jag blev.. Sen gick vi hemmåt.. Och jag myste något fruktansvärt genom att titta på stjärnorna..



Kom även att tänka på alla utsiktsplatser här i Huskvarna.. Så fint det är egenligen.. Typ Vista kulle (Som iofs inte är värt eftersom det är FUCKING STÖÖÖÖÖÖRT JOBBIGT att gå upp dit. Men ja. Den finns.. för folk som inte är lata eller har hjärtfel.. ) Sen finns Huskvaran..utsikts..något... bara upp en bit på berget.. det är fint :) Och inte så jobbigt.. men inte heller så ASBRA som vista kulle.. Och sen har vi ju sandbankarna. Fina jävla sandbankarna <3

Kommentarer
Postat av: Daavid!

Uppe på klippkanten vid vista kulle är stans bästa utsikt, väl värt den otroligt branta promenaden upp om man har hjärtat för det... höhö ;)

2011-02-20 @ 23:38:11
URL: http://dawie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0