Filmmaraton :)

Hey guuuuuys! jag glömde min sladd till kameran, så bilder får ni faktiskt inte förrens jag kommer hem imorgon..
Idag fick ajg sovmorgon, myyyyys! :D Och efter att jag vaknade vid elva så låg jag kvar i sängen ett tag, därefter så började dagen sakta ta fart... Idag hade jag och tim bestämt oss för att ha disneymaraton :D:D:D!!!! Tim & hans mamma gick till affären för att köpa råvaror till middagen och mumsiga snacks o.s.v till oss ikväll, dessutom köpte de ägg och kakao så vi kunde baka kladdkaka :D !!!

Såå, medans de var i affären så passade jag på att ladda ner filmerna ! Woho!! :D
Sen kom tim hem, då började vi baka kladdkakan.. Samtidigt som hans mamma fixade maten.. Om ni gillar paella (spansk nationalmat eller ngt sånt??) fast ni tycker det är liite grose med alla musslor och oskalade räkor o.s.v. så borde ni testa falsk paella.. Vi brukar göra det här i malmö och det är så jääääääääääääävla gott! Det är räkor, kyckling ihopblandat i en kryddig (inte stark! Kryddig!) saffranssåsgeggamojja typ.. muuuuuuuuuuuuuuuuums! Så har man pasta till det!
Ska få receptet sen, har alltid glömt att ta det.. haha..
Just nu är det paus på filmaratonet eftersom tim ville röka, men vi ska strax se Mulan. Hittills har vi sett Djungelboken, Farbror Joakim & Knattarna- jakten på den försvunna lampan.
anyway under tiden kakan var i ugnen och annika fixade maten så spelade vi även lite superbomberman tre :D !! nu kom hanigen så jag ska draaa byye <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0