Sjukgymnastik, läkarbesök och högskola. .

HAHA först, innan ni får min tråkiga dag så sk
a ni få ett ASROLIGT klipp som iallafall piggade upp min eftermiddag nyss :)

Jag älskar det hahahaha hon är förjävla söt.. ITS SO FLUFFY IM GONNA DIE!



DESPICABLE ME: It's So Fluffy Clip. Watch more top selected videos about: Despicable Me, Steve Carell



Oooooooooch hur som helst. Min dag. Ohmy ohmy.
Kl 8.13 åker jag från residensen här hemma, iväg till sjukhuset för sjukgymnastik, simmning idag.
Jag fick inte ens ta i lite. INTE ENS LITE seriöst, anledningen? Jag kände mig lite sjuk.... så jag stod typ bara i vattnet, gick några steg hit och dit, medans de andra gjorde vad de skulle...

Såå. det var ju lite värdelöst, men det var ju kul att se alla gamla tanter igen :) De är trevliga haha.. Och sen vid 9.30 slutade simmningen.. Kl 10.00 hade jag tid hos hjärtläkaren (eller sjuksköterskan egentligen)..
Så längst bort i sjukhuset till den helt andra ändan gick jag... Fick stiga in, blev mottagen av Ingela.. Och hon gjorde EKG (fuskvis, inte som man ska)+ blodtryck. Blodtrycket låg på 85 och EKG't var lite konstigt med extraslag o.s.v. Hon gjorde om EKGt på ett korrekt sätt och det blev fortfarande lite skavanker, men helt okej, inga tusen extraslag osv..

Såå.. Sen satt jag där i 45 minuter och bara VÄNTADE. väntade på att läkaren skulle komma. Det var inte min tur att träffa honom, inte min tid.. han hade andra patienter men han sa att han skulle hinna in till mig med.. så.. In kommer han.. I kanske 1 minut.. Han ger mig ett recept på en ny medicin och sen säger han at jag ska ta den och sen säger han hejdå. Waow. Jag vet INGENTING. HUR KUL ÄR DET?. störande. blir fan arg. MEN SAMTIDIGnt kan jag inte bli det, för jag förstår ju att han har andra patienter. Min tid är ju inte förrens i vår.... Men fattar inte hur dom kan ge mig mer och mer medicin när dom inte ens kollar om dom första medicinerna fungerar. idiotiskt. blir arg och ledsen och fullständigt jävla förvirrad. jag vet ju fan INGENTING.

Sen skulle jag ta ut den medicinen. det var en betablockerare. Som han sa att dom alltid är så försiktiga med och helst inte vill ge ut till folk. JAHA och ändå får jag inget förklarat?. Kul. Fick en ny tid på måndag iaf... kl 14.. aff. jaja..

Gick till apoteket, de hade inte medicinen inne... för den är ny. Kom tillbaks på onsdag. Jaha. Tack. Hej.

Sen skolan.. ohboooy. Jag kom 1,5 h försent eftersom läkaren tog sån tid på sig, sen när jag stod i apotekskön så missade jag bussen, ytterligare en halvtimme att vänta. Röööövigt. oooookej. Kommer fram, hittar inte gruppen, Emma i gruppen svarar inte. Kaoz tänker jag. Trodde dock att de hade gått hem, men sen letar jag i cafeterian, i ett chill rum, i en datasal och bestämmer mig för att åka hem.. ska bara ta en liten muffins först. DÅ satt dom ju i cafet sen ändå.. HAhaha.. dumma mig som inte ser... och iaf sen arbetade vi från 11.30 till 14.30 med vårt arbete och nu är jag här hemma.... Ska plugga hela dagen, just nu vill jag bara sova. vilket jag också ska ;D i trettio mins. byyye och hoppas er dag har varit roligare än min är (och förmodligen kommer vara hela dagen...)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0