The Clash & Goldfinger <3

alltså seriöst. jag är sån idiot. haha..
Jag lämnade av wiktor på stationen.. vi åkte 18.24 från esplanaden och sen vid 19.10 gick hans buss.. då stod jag och väntade på juneporten i 23 minuter.. lyssnade på massa underbar musik och blev glad på livet.. sen åkte vi mot ciggaren och jag såg hur fint solen lyste mot vättern.. blev sugen på att vandra vid stranden, så jag hoppade av ungefär vid volleybollnätet... gick min lilla strandrunda, sen var det 25 min tills bussen skulle gå igen.. så jag gick upp mot skateparken... och satt där i kanske 20 min och glodde på de duktiga pojkarna som åkte.. sen så gick jag till bussen. INsåg att jag inte hade några pengar. BÖrjar gå hemåt, vandrar en bit och.... Inser att man kan betala med mobilen.. Ser bussen bakom mig och börjar kuuuuta till nästa busshållsplats och missar nästan bussen... wtf. haha. men sen kom jag iallafall hem nu vid 20.30.. så snacka om lite väl mycket tid som har gått..
men jaja.. Fick lyssna på mycket goldfinger och the clash på min runda och så hann jag känna mig snygg, glad och bara helt.. aweosme.. :) <3
Jag kände faktiskt att jag för fööörsta gången längtade till att träffa nya människor på högskolan.. wtf liksom? .. haha..




Förhoppningsvis bloggar jag igen ikväll, dock är jag astrött så vi får se...
Ska städa mitt rum nu och vid 22 ska jag ta hundarna sen sova direkt.. imorgon ska jag nämligen upp tidigt för att träffa jossan.. men hinner nog blogga mellan nu tills 22 :)


Snart höst?..

Aff.. jag tycker att det känns som att sommaren är över.. usch. Imorgon åker wiktor hem, det suger stenhårt.. och jag ska städa mitt rum, fixa med massa flyttsaker och annat.. vill inte. Vill att saker bara ska lösa sig av sig självt utan något engagemang från min sida.. haha. men så fungerar INTE livet, så bara sätta igång och vara asbäst som jag brukar vara..nu blir det snart sängen.. är så otroligt trött...

Vi satt alldeles nyss och spelade kortspel, jag hasse wiktor och pappa .. sjukt mysigt och trevligt.. bästa på hela dagen imo faktiskt..en hel del garv och bara ..trevligt helt enkelt.. ööh. nu tappade jag allt i huvudet... jag är för trött för det här egentligen hhaha.. usch.. jaja.. :)

Gammal random bild




Systemet för första gången?..

Så jävla mycket man måste fixa innan man ger sig av i vuxenlivet, fyfasen.. anyway, i onsdags skrevjag om vad jag skulle göra, och allt det gjorde jag plus lite till.. i torsdags var min "vilodag" för att jag fyllde 20 år :) Det enda jag gjorde då var att fixa 20 räkmackor till sällskapet som kom över..

och igår var det fredag.. då höll jag på att packa om ALLA mina flyttlådor, då jag insåg att jag bara slängt ner allt helt utan någon koll på om jag verkligen skulle ha med mig allt.. jag skulle inte ha med mig riktigt allt, men det känns fortfarande som för mycket.. har t.ex. 3 hela flyttlådor med BARA köksprylar... det är så roligt juuu>.<
sen på eftermiddagen spelade jag, wiktor, hasse och klas terraria :D niiice! och jag gick till systemet för första gången, det gick faktiskt mycket bättre än förväntat :) Dom tittade bara på min legitimation 2 gånger och inte fler :D nice!



och på kvällen drog vi ut på fest :).. Vi stack först till Hanna för förfest och sen körde lova ut oss till bongobar :) Men ett snabbt stopp på mcdonalds först :D hehe.. awesome! jag vill gärna visa er roliga/fina bilder som jag har på kameran och mobilen men grejen är att jag inte hinner det... Jag måste iväg till banken (igen, ja.. xD) och sen ska jag göra klart det där med flyttlådorna, och sen ska jag städa mitt rum, läsa körkortsteori och övningsköra ikväll .. afffffff vad det är mycket som sker!

Förlåååååååt!!! =(

awwwwwwwwww. fan. har tänkt på bloggen SÅÅÅ mycket, men jag har faktiskt inte haft tid. Fan vad synd! alltså nu när man börjar närma sig vuxenlivet (AAAH!!! fyfan, blir vuxen imon.. 20 bast. hjälp!!!) så är det fan TUSEN SAKER samtidigt att fixa.. Fyfaaaaaan vad jobbigt. Jag kommer förmodligeni nte blogga så mycket denna veckan eftersom jag har sjuuukt mycket att fixa angående boende, flytt, skola, körkort, födelsedag, ekonomi osvosvosv..

Verkligen förlåt from the bottom of my heart. Jag älskar att blogga men jag kommer dö av stress ifall jag inte fokuserar på det allra viktigaste just nu..
Lovar att blogga så fort jag får lite tid över :)  Jag är btw hemma nu,, vi kom hem igår 16.40.. och thats that...

Ett cute litet hjärta till alla mina fina läsare



Det är helt ärligt första gången jag sätter mig vid en dator på 2 dygn nu.. så jag har faktiskt ändå prioriterat bloggen på ett vis :P
eller nej.. Jag öppnade pappas dator i morse i10 minuter för att kolla mitt bankkonto med.. sorries =(.. men ja..
nu ska jag använda datorn till det här:

Söka bostadsbidrag
Adressändra
Fixa csn bidrag
Fixa E legitimation
Fixa hemförsäkring
Anmäla mig på linköpings studentkår
Anmäla mig på math.se för att repetera lite matte i huvudet innan jag börjar skolan
Kolla lith.liu.se/sh/
samt kolla en sak på jkpgs högskola :).. fan. vuxenlivet here I come, and I dont even wanna............. >.<

haaaaa! hahahah, Woot. Kom på mig själv med att sitta med en kopp kaffe bredvid här.. och typ tjugo olika viktiga papper.. fan vad jag är vuxen. suuuuuck.

Well, how about that!

Wiktor var så trött (han sov inget i natt.. han gick upp efter 3 eller 4 timmars sömn..) så han ville sova "30 minuter, maaaax en timme!" mitt i filmen. Jag sa att okejsi sovgott väcker dig sen. Väntade en timme för att han verkligen skulle bli utvilad.. Gick och väckte han (för ca 30 minuter sen) och då sa han "mmmmmmh?" något stånk och pust sen "30 minuter till!!" så .. nu ska jag väcka han igen om 4 minuter och innan dess tänkte jag gå ner och äta något snabbt och lätt.. Stackars liten sötnosig wiktor som inte kan sova...
Mina fötter och ben gör btw fortfarande galet ont.. haha. Och filmen kan jag inte skriva något om än eftersom jag inte hann se klart..


Jag saknar min familj. Jag vill inte flytta och börja ett eget liv. Hjalp?!... aff. Sen saknar jag Kirsty också. Något så in i helvete... grrr -.-


PLuggeliplugg!

hihih, sitter och äter marängschwiss-glass i samband med att jag pluggar, men just nu är det ju paus ofc, eftersom jag bloggar :D.. hihi. jag längtar liiiite hem, mest för att få köra bil igen :D och för att få träffa min mamma, pappa, och mina två bröder.. meeeen det är bara några få dagar kvar här i skåneland så jag får verkligen ta vara på dem :)
Ringde iaf hem till pappa liten kortis och även mamma ett lååångt samtal.. sen ringde jag mamma igen lite snabbt för att säga till henne att leta kantareller, men det hade hon redan gjort.. Såååå nu väntar jag mig kantarellmackor när jag kommer hem mouhahah Omnomnomn!



öhm......... ja.. vad ska jag säga? det har vart helt GALET SJUKT STÖRT USCHIGT KALLT här idag. Har inte frusit såhär inomhus någonsin.. brrrr! men jaja.. sen.. jadu. . vi bakade sockerkaka innan, den blev inte så toppen som jag hade hoppats.. men Jan och wiktor gillade den iaf så det är bra :).. och så har vi tvättat.. och diskat köksgrejer.. sen ska vi dammsuga köket med .. utöver det har vi inte gjort så mycket idag.. Jag pluggade innan idag med, sen blev jag sådär plötsligt sjukt trött, somnade stenhårt i 1,5h och sen var jag utvilad :)

Nu ska vi se på I AM NUMBER 4 (Y) :) Have a good day! Hoppas ni haft bättre väder än mig. Fyfan. haha.



Yesterday ?

hahaha.. Japp.. about that!... hmmhm..

Jag är döööööööööööööööööd idag. Jag ligger i soffan med laptopen och bara sunkar ner mig. Dock ska jag faktiskt både tvätta och plugga idag :)men ja...

Igår hämtade Tobbe oss typ 11.10 och körde oss till ramlösa där han bor, sen tog vi bussen in till stan runt 12 och seriöst det började SPÖREGNA så iiiiiiiiiiiiiin i helvete när vi var precis framme. Vi sprang kanske 10 m från bussen till busskuren och vi blev riktigt blöta.. stört.. anyway.. vi väntade på att spöregnet skulle sluta och det gjorde det ganska kvickt, sen vandrade vi runt och letade efter ett espresso house för att käka frukost.. Vi hittade ett, men de hade bara sitt yummie-frukosterbjudande till kl 11 så det var ju kört.. Därför gick vi till knutpunkten (Där alla bussar går här i hbg typ) och tog bussen till väla.. Vi gick av lite innan och käkade på Burger King, sen gick vi runt i hela väla.. Massa fina affärer :) Kollade dock inte i någon klädaffär för att jag redan har fullt med kläder.. Gick in i inredningsbutiker, skoaffärer och andra random som PARTAJ eller Gallerix.. Mysigt :D



efter det så var väl klockan runt 15 när vi kom in i stan igen... Vi åkte till Gec (GameCenter) och satt där i typ fyra timmar och spelade.. Eller jag spelade inte, tittade bara på.. och drack cocacola ;P.. men aah.. sen vid 19.54 så gick vårt tåg hem.... Har ju sagt att ingen buss eller inget tåg går ut till landet där wiktors pappa bor. Det är sant.. Det går dock tåg till Påarp som ligger ca 3km härifrån...
Vi tog tåget till påarp... Både min och wiktors mobil var döda.. och vi skulle hitta till hans pappa. Ye right. Jävla skit.. hahaha.. vi gick HEEEEEEEEEELT fel jäääättemycket.. Vi gick runt 8km, i cp terräng en del av tiden.. Åkermark med stooooora vetestrån och supergeggig mark.. Ja, tack för den.. haha.. Sen hade jag såklart högklackat, och det var tvunget att regna med.. Men inte hela tidens om tur var :D
Samt att jag var aaashungrig.. hahah. störda. Herregud. meeen iaf. TIllsluuuuuuuuuuut efter typ 3h vandring, så hittade vi hem. Fucksake. hahahaha.. jaja.. det var... en upplevelse?..


och jag har en del bilder att visa er från t.ex. maträtter osv, men jag orkar inte gå ens lite idag... så ni får faktiskt dom ännu senare..sorries..
nu ska vi titta på heroes och sen ska vi tvätta... ufft!

Off to Väla :D

blöö. skittrött. men det gör inget. För nu ska vi till väla!  hoppas det finns massa kul att titta på men jag hoppas INTE att jag vill köpa något.. för jaghar bara 120kr med mig och det känns rätt värdelöst att handla upp dom right now..

skriver sen när vi är hemma igen :)


Mysig dag :)

Åh.. Vi vaknade runt 11 idag och sen låg vi bara kvar i sängen i flera timmar och lolade runt samt såg en äcklig jäkla spindel.. wiktor var min hero och tog ut den med en bit papper ut genom fönstret :D.. öhm.. runt halv 3 lagade vi frukost.. omelett (stavning? Omellet? nej.. fel.. eh..) med potatis, korv och skinka i (Y) samt bacon bredvid och SVINGODA jävla hyvlade morötter som var smörstekta och saltade.. sjukt gott var det.. wierd! men supergott :D:D:D har bild på frukosten men just nu ska jag sova så jag sitter i sängen och sladden till kameran är nere i vardagsrummet...

Sen vet jag inte vart fan tiden flög iväg.. vi tittade lite på tv (eller eh.. jag letade lägenheter och tvn var på och wiktor spelade flashspel typ...) och helt plötsligt var klockan typ 19.. då hade jag letat lägenheter och kollat skor på nätet i en kvart typ.. vi började iallafall bli hungriga igen så vi lagade mat igen.. Stekt ris, grönsaker och stekt kycklingfilé med hounungsgranering typ.. yumyumyum!

Vi skulle dock iväg ut hade vi tänkt.. till något place som heter brooklyn.. men det blev inte av eftersom vi inte kunde ta oss in till stan på något vis.. går inga bussar här nämligen och wiktors pappa sov.. såatteeeh, det fackade ju.. men jaja :) vi ska iväg imorgon på morgonen.. kl 11 ska vi vara i stan och käka frukost med tobbe typ.. sen drar vi till väla (Y) niiiice! måste dock ringa pappa och köra min första "pappa betalar" grej.. heh.. måste be om pengar för jag har ju inget bankkort eftersom plånboken är gone.. dryyygt. yeye


Dom gör kAoZz med mig!!! =(

aff. har svin ont i magen. för jag är orolig. nervös. jävla skit. Lägenheten som jag var nästan säääker på att vi skulle få, den var tydligen SUPERSLITEN.. så gabriel ville inte ha den.. alltså står jag utan place att bo just nu.. KATASTROF. jaja.  jag har sökt på alla möjliga sätt nu i flera timmar.. hittat en ny sida att söka på också så det är ju bra :D men fan vad ont i magen jag haaar.. usch. tänk så får jag inget place att bo på ?...


In my PJ's

heheh.. sitter i pjamas fortfarande.. eller nattlinne.. så ska snart upp och byta om.. Wiktors pappa lagar mat i köket och det luktar helt fantastiskt.. han sa något om cocosmjölk, kycklingfilé och ris .. vet inte riktigt vad det är.. är väl grönsaker osv med.. vi får se .. haha..

tittar på project runway och det är så spännande att se vad de syr för kläder.. jag tycker det är riktigt imponerande.. jag själv är ju riktigt askass på att sy xd... haha..

men nu börjar det igen sååå brb

 

Candy pluffs!

HEy you! Igår satt vi mest hemma.. eller ja, vi var bara hemma.. hoppade lite studsmatta, lagade mat (kyckling, ris och currysås), tittade på tv osv...
Vi tittade btw på heroes och mamma, jag ska fixa avsnitten till dig om du vill :) så du kan se dom.. hade glömt bort den serien totalt.. och igår när jag googlade lite så såg jag att jag hade sett ALLA avsnitt förrutom det sista.. wtf likosm... HAHA..



men aaja.. vi gjorde iaf munkar igår vid typ halv nio på kvällen.. Tips om ni vill ge er på det: Ha tålamod med att det går fel, ha tid på dig... seriöst.. vi var färdiga runt 01.. haha.. Dels gjorde vi degen (vanlig vetedeg), sen skulle den jäsa i 1h.. sen skulle man göra munkar av degen (alltså forma dom till ringar osv..) vilket inte var varken lätt eller snabbt gjort.. sen skulle man testa att fritera också.. vi använde en kastrull på spisen med olja i..
vi testade en, den blev asfin i färgen men inte riktigt klar.. sen testade vi två till, dom blev brända...
Sen såg vi också att dom sväller som fan i fritösen så då gjorde jag om alla ringar.. dom var tvunga att ha mycket större hål än man tänkte sig..
och seeeeeeen så skulle vi då sänka värmen.. tog ASLÅNG tid för oljan att svalna lite.. sen testade vi igen.. fortfarande för varm.. så vi väntade ännu mer för att den skulle svalna.. sen.. sen äääääntligen runt kvart i 12 så hade vi en bra värme och vi kunde göra alla perfekta.
Dom är suuuuuuuuuuuuuuuuuuuupergoda :D det blev såklart munkar till frukost.. blev en hel del munkar :D Två stora tallrikar med berg av munkar på.. hahaha :D men ja! nu har jag iaf testat att göra munkar också.. svingott!





Idag hoppas jag på att få träffa mina andra helsingborgsvänner.. vi skulle träffat dom igår, men då hade vi inget att hitta på .. sen när dom ringde och hade planer, då hade vi precis börjat baka...så det gick ju inte =(


öhm.. imorgon har jag vart här en vecka och då är det bara fem dagar kvar >.< tycker det är synd att det bara har vart en riktigt fin dag här men jag hoppar såklart på många fler.. fast igår kollade vi smhi och dom sa att igår, idag och imorgon kommer vara ganska kasst.. tyvärr! .. men vi har ju fortfarande lör-ons på oss :D jag vill nämligen bada i havet och se stranden.. men det känns rejält värdelöst utan fint väder ..
oooh! Imorgon får jag reda på om gabriel får lägenheten.. eller om han vill ha den.. han har ju första tjing.. så jag hopppppppppas... heh.
Vad gör jag på dagarna då? Oftast sitter jag i deras massiva vardagsrum i deras superstora soffa och kollar på tv.. ikväll är det t.ex. Liar liar på tv sex klockan 21, och igår var det 2fast2furios, men den såg vi inte eftersom vi bakade.. hehe.. nu ska jag dock läsa lite teori.. och borsta tänderna, håret, duscha.. you know the drill liksom..

Harry Potter sista delen..

woooooh! Spännande film. Jag gillade den jääättemycket! bättre än alla andra förrutom första såklart..



aaaaaanyway.. nu har jag bilder från dagarna här.. dock bara från mobilen tyvärr, så hoppas det finns några bra :D

I fredags kom jag hit runt halv tre.. vi käkade på mcdonalds på knutan och sen drog vi iväg till ett internetcafé som dom har här.. heter gamecenter men dom säger gec.. så om jag nämner detta gec framöver så vet ni vad jag pratar om.. vi spelade två HoNmatcher och sen begav vi oss iväg till Wiktors pappas jobb för att få skjuts hem till hans pappa..
Väl hemma så tittade jag runt i huset.. var väldigt fint :) och så hade dom en awesomestudsmatta!!! :D jag älsakr den.. haha.. har gett mig glädje nästan varje dag.. men igår så brände jag mig på den, sådär .. ni vet.. som när man drar knät i marken på gympasalen? så.. fast armbågen..
och så körde vi på deras ombyggda åkgräsklippare.. den var omgjord på så vis att den var mycket starkare, och mer som en lådbil.. inga blad kvar som ska cutta gräset liksom.. jävlar vad fort det gick!
ööh... fick även träffa wiktors pappa såklart.. och hans plastlillebror zeb och hans två hundar Troja och Donna :D



Lilla söta Donna :D


På lördagen så .öö.. just ja! vi åkte in till Landskrona :D.. för att vara med i drakbåt/indianbåts-race.. Wiktors vän Tobbe jobbar nämligen på ett place som skulle vara med i tävlingen.. alltså var även tobbe tvungen att vara me.. och dom var en man kort så wiktor fick också vara med.. jag hejade på.. :) Ville väldigt INTE gärna sätta mig i båtar. Oavsett flytväst. Jävla vatten =(.. men det var riiiiktigt fint väder den dagen :D Helt underbart!
vi åt grillad korv och chillade i solen typ.. det var landskrona karnival, men det hände inte så mycket alls.. några stånd här och var och några scener..




När dom skulle kliva i den lilla båten :D




GOOOO IT-Gården!!!! (Fast dom förlorade mot riverside.. riverside var fan galna =(.. utklädda till braveheart folk.. haha.. nice)



GO GO!! :D

Och på lördagskvällen/söndagsmorgon tiiiidigt så fick wiktors hund troja en liten valp!:D ascute!



Troja med sin lilla lilla valp :D


söndagen var bara slackerdag.. vi chillade hemma, käkade billyspizza och typ..sånt:P.. vandra i skogen lite.. och vi lagade faktiskt mat också.. Stekt ris, grönsaker och bacon (Y).. vet inte vad mer vi gjorde faktiskt.. det var ganska asdåligt väder så vi satt mest i soffan och glodde på tv..

måndagen blev bio med wiktors vänner Bazz & Bashia (om jag ens skrivit rätt? uttalas basha iallafall..)
Vi såg sista delen av harry potter, och det står det ju om längst upp (Y)!

Sen igåååår så var det ju födelsedag för wiktor.. vi dammsög hela nedervåningen av huset och sen typ busade vi med hans systerdotter.. vi hade vattenkrig.. fyfan xD.. och ööh.. jadu.. grillade på kvällen med tobbe, wiktor, wiktors pappa Jan och lillebrodern Zeb..



idag har jag inte så mycket planerat.. alls. heh. vi får se vad som händer :) Träffar kanske mina andra vänner.. we will see!



skala banan, klock klock!

hej alla söta! Wiktor sa att han skulle skriva ett inlägg där han skulle skriva hur mycket han ogillade er bara för ni inte kommenterade =(.. men jag hindrade honom! jag är mina läsare trogen! (H).. haha. fast det voooore lite roligare om ni kommenterade mer.. men jag ska köra ett nytt "svar på kommentar" inlägg snart med :D is nice!


Gick upp för typ 30 minuter sen.. jag tror att jag ska plugga lite idag, och kanske träffa mina små tibiavänner.. vi kunde inte senast eftersom wiktor hade planerat in bio med sina vänner.. vi såg harry potter sista delen :D ska skriva om det strax med...

Såhär såg min outfit ut någon gång förra veckan.. De nya jeansen jag köpte när jag var iväg med mamma, och min nya snygga t-tröja med wonder woman tryck


Konstig natt

igår när jag sov så drömde jag så sjukt mycket olika drömmar och det kändes bara wierd när jag vaknade... Minns inte alla längre, men ska försöka berätta om dom jag kommer ihåg.. Btw så försökte jag ladda över bilderna från mobilen idag men det gick inte eftersom jag inte har programmet till mobilen på wiktors dator, så jag skickade några via mail istället :)

Jag drömde bl.a. om att jag och Ahlen tog hand om massa ungar.. vet inte om han ägde ett dagis eller om han var pappa till allihop, men kul var det :D.. det var inget sådär jobbigt med ungarna, utan bara kul typ.. och sen drömde jag två gånger om att wiktor fyllde år.. en gång av dom minns jag speciellt.. då var det jag, hasse och wiktor som satt med våra laptops och då spelade jag tibia sen dog jag hela tiden typ.. sen skulle wiktor hjälpa.. ALLTSå nu inser jag att när jag skriver i stressat läge om drömmarna så blir det inte alls lika detaljerat och kul som det var att drömma.. så nu skiter jag i det och skriver istället att jag har haft en braaa dag och hoppas att pappa och wiktor också har haft det eftersom dom fyller år.. jag skriver sen för nu ska jag se på film och mysa ner mig i en asstor säng :D


Vattenkrig och dammsugning!

ååh hej hopp! jag har precis käkat lite fjärilspasta och sitter nu och chillar.. Idag fyller både Pappa, Wiktor och Johnny år :D nice!  Vi ska grilla runt 8 ikväll här hos wiktor pappa.. och btw EN SAK som är asviktig.. Jag tänkte HELT FEL.. jag tänkte att jag skulle åka hem på onsdag, men det skulle jag inte.. det är NÄSTA onsdag.. så dum jag är herregud..

Vi vaknade runt 12 idag

Trots att Camilla sov 12h, så är hon trött nu (klockan 5) och gick och la sig för 2 minuter sen.
så här börjar Wiktors gästinlägg! :D

Jag har bara 30 minuter på mig innan Camilla vaknar och kör bort mig från hennes blogg så jag sitter här i köket och desperat försöker komma på något intressant att skriva, tyvärr går det inte direkt jättebra så jag tänkte att jag börjar med att berätta om min födelsedag.

Här kom jag tydligen åt någon knapp som ändrade typsnittet eller något åt det hållet. Det får ni ha överseende med.

Jag är dagens födelsedagsgris (ett ord som lilla milla tydligen aldrig hört talas om. Hoppas ni gjort det :) ) och min dag började med att jag vaknade runt 12. Sen gick vi ut och tog en morgoncigg och hoppade lite på studdsimattan :D
Runt 3 tittade min syster stina in med sin underbara lilla dotter. Till Camillas förfäran så fick vi för oss att ha vattenkrig. Jag hittade ett massivt vattengevär medans Camilla och de andra fick nöja sig med små vattenpistoler. Jag tänkte att jag berättar att jag ägde dem alla, även fast det känns lite överflödigt :]

Efter den totala förnedringen i vattenkriget så tyckte Camilla att det var en bra ide att gratulera segraren med en stor och blöt kram... jag höll inte riktigt med, fast jag hade tydligen inget att säga till om. Efter detta lugnade det ner sig lite och vi satt bara och tog det lugnt och åt smultron.

Hm.. juste! Vi fick städa lite innan pappa kom hem, så det gjorde vi också. Det var basicly min födelsedag, kvällen blir nog lite bättre men Camilla låter mig nog inte göra en uppföljning.

Vill ni ha en uppföljning får ni ta och kommentera det här inlägget och berätta det för henne! (snälla säg till henne att berätta för mig hur man får tillbaka orginaltypsnittet också är ni snälla)

Camillor är viktiga här i livet, har ni en sån så får ni hålla hårt i den ;D

Tibianördar m.m.

heeeh. ska träffa mina små nätvänner från helsingborg idag.. ska bli kul :) just nu sitter jag och tittar på stargate och dricker saft.. tänkte plugga lite idag också, och håller på att leta lägenheter.. heh. sitter fortfarande inte vid wiktors dator eftersom han använder den, så bilder kommer senare :D


På onsdag kommer jag hem och dagen innan det så kommer min bror hem från grekland.. fett awesome! på torsdagen tänker jag såklart träna som vanligt, men också träffa min kusin från stockholm hoppas jag :D ååh vore awesome...



hmhmhmhm.. jag vill flytta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin i en lägenhet.. använda alla mina saker jag handlat och ta hand om allting typ. MEEEN jag är samtidigt livrädd för det.. usssssssssssssssch. Mamma, hjälp mig att lära mig tvätta? ;D




Godmorgon!

hihii! jag vaknade runt 10 och sen nu så har vi äntligen gjort oss redo för allt vad dagen innebär: Sitta i soffan med datorer ;D HAHA.. nej men det är iaf vad jag har förberett mig för.. Vi diskade undan allt från igår osv innan vi satte oss och slackade.. så då får man slappa tycker jag :)

öhm.. ja! jag sitter vid någons dator nu, som inte är wiktors.. och jag kan inte få in usbkabeln här eftersom telias nätverksgrejsimojs i usbform är så bred... så jag väntar med bilderna tills jag kan låna wiktors dator.. och väntar alltså även med att berätta vad vi har hittat på tills jag kan låna hans dator..

idag har vi inte så mycket planerat atm.. vi ska laga mat iallafall.. och sen finns det ju alltid väla, bio eller annat.. om man kan ta sig från landet dvs.. men vädret ser så otroligt kasst ut, men blir inte direkt sugen på att göra något, helt ärligt..



Läste på liu's hemsida nyss och förstod att jag skulle ha upprop kl 8.45 den 16 augusti i folkets park i linköping.. spännande? .. ja, men för mycket. mår dåligt. haha. är rädd.. puffft! men jag hoppas endå stenhårt att jag och han snubben Gabriel får en lägenhet för då vet jag ju att jag iallafall har ett ställe att bo på :)


På landet :D

hihuuu! jag sitter här utanför helsingborg någonstans i skåneland bland alla åkrar.. Wiktors pappa har ett hus mitt "i ingenstans", det är jättefint och mysigt här, fast idag har vädret vart riktigt jävla dåligt.. men det gör ju inte så mycket när man sover tills klockan 15.. (A)

Dock finns det förklaring till det.. Igår gick vi upp klockan 09 och la oss runt 00, kunde inte somna på ett tag och sen så fick Wiktors hund, Troja, en valp mitt i natten :) och då hörde vi det såklart, när det väl satte igång.. och vi var uppe i flera timmar för att hjälpa till och titta på typ.. hon fick en valp :D vet inte om det är en hona eller hane än.. haha..


men ååh.. har så mycket att berätta! haft en toppendag igår, idag har det BARA vart slackerdag och i fredags när jag kom hit så var det också väldigt mysigt :)


Vi har precis lagat mat.. Stekt ris, grönsaker och så lite bacon ihop med kryddor osv.. och käkat såklart.. så nu är jag svinmätt haha.. har fina bilder att visa också :D men sladden är uppe och jag är lat och sitter på nerevåningen, så ni får en random bild iostället :D

btw! det finns en jättestor studsmatta här på trädgården och det är så fruktansvärt jävla askul att hoppa studsmatta.. hahahah älskar det, ufft! :D meeeen usch så jobbigt det är också.. men kittlar som en karusell haha... underbart!

Förövrigt så har jag letat lägenheter och rum osv till högskolan och jag har en grabb som vill dela lägenhet med mig och han har visning på en lägenhet nu på fredag,, jag hoppas vi får den.. damn it annars.. men jaja.. hopapshoppashoppas!



Tänkte skriva lite såklart om vad vi har gjort dessa dagar och vilka människor jag träffat osv.. men just nu är jag astrött och vile bara höra av mig och säga att jag har haft kul och mår bra och att jag söker lägenheter för fullt :D skriver imorgon igen :D



Hello Sexy!

Hahaha,min söta vän Emma brukar ofta hälsa med den frasen,och idag då jävlar kännerjag igen mig.. Mobilbloggar, ärpåväg till swebus för att besöka skåneland.. Men ja! Jag kännermig så jävlasnygg idag! Dumt att jag inte kan ladda uppbilder när jag skriver från mobilen.. Så... Vsdhar jag dågjort som gör mig sexig? Två vardagliga saker.. Dusch ochörhängen.. Jag borde duschaoftare om jag ska varaärlig..sen har jagörhängen.. Också vardagligt... Har dock inteborstathåret så det ärnaturligt halvlockat.. OCh utöver det så är väl det enda "extra" att jag har högklackat.. mina underbara känglilnande klackar.

så.. Ah.. Wierd.. All i need för att kánna mig extra snygg är egentligenendusch och klackar.. Iofsgärna ett gott humör med för annars ser man allt så negativt ;)

är btw framme runt halvtre.. Önskami lycka tilli mittbussbyta..fan,plötsligt känner jag mig liten och patetiskförjagintevågar byta buss... Hahaha

Btw intagen i Linköping ;D

oh.. glömde ju berätta! jag är ju ffs( iofs rätt självklart..) antagen till kandidatprogrammet biologi i linköping :D niiice




Nu ska jag duscha och sen sova..
har precis vart på långpromenad med hundarna i spöregn, fyfan vad skönt..! regn gillar jag, men vatten, dusch, bad osv- fyfan! nejtack. Ibland hatar jag ofc regn med, men mest för det förstör dagen.. haha. Ser dock helt muppad ut nu pga allt vatten, och fryser som fan.. yeye
ja.. får se om jag ens kan skriva något imorgon.. Åker ju ner till Helsingborg och vet inte hur nätet där är, eller hur tidigt jag kan få tag på en dator..
<3 hearts! <3

Typical me?

heh. Kan aldrig motstå att åka runt lite med pappa och ha far-dotter time.. jag och pappa har vart iväg i några timmar nu och kollat runt på ikea.. sen har vi också vart på EKO, MAX och ICA.. heh..  så nu måste jag stressa med resten av mina saker.. såatteeeh, det blir nog inget mer skrivet här idag.. jag längtar tills "SUPERVÄRMEN!!!!!!oneone!1!" som komma skall, det står iallafall i alla tidningarna om det.. så hoppas dom har rätt..

Imorgon ska jag åka till helsingborg... Och jag har feting ångest... inte för att jag inte vill dit.. jag vill dit jättemycket.. tror det kan bli riktigt nice där om vädret är shysst... men jag har ångest för jag måste åka buss och BYTA fucking buss.............. i göteborg. :( Hjälp mig...!


Hos mamma!

Haj! Nu har jag vart hos mamma i snart 4 timmar.. har massa att fixa hemma, så snart ska vi bege oss hem.. jag och min fina broder..
har tusentals saker att fixa så skriver inteförrens sent ikväll tror jag.. imorgon ska jag åka buss i fem jävla timmar.. måste åka till gbg och sen byta till helsingborg... fyyyy surt..

men jaja.. öh.. minns inte vad jag skulle skriva nu egentligen... har övningskört, tränat och käkat hos mamma typ..
FAN. hatar när jag glömmer de vitala delarna i mina inlägg.. jaja. skitsamma. nu blev det ett tråkigt inlägg om "viktiga saker att göra" -.-




Här får ni en liten gästbloggning av min bror:

bla bla blablabla bla, blabla bla blabla.
blablaa blabla blablablabla, privata grejer, bla bla blabla blabla bla blablabla.



:D awesome! det är alltså såhär han ser min blogg.. hahaha

Pigg ! :D

Woho! vaknade av mig självt 20 min innan klockan ringde.. iofs är det lite dumt för jag har typ tusen saker att göra idag..
Kommer inte blogga förrens runt 21 ikväll...Måste gå till bussen om 25 min och innan dess ska jag klä på mig och borsta tänderna osv...
Vid halv 10 är det körskola, sen vid halv 11 är det träning till kl 12, då jag ska vara hos mamma i några timmar.. ska hjälpa henne att slänga skräp till sortergården och så ska vi äta middag är.. vid 17 ungefär tänkte jag vara hemma, då kör jag förhoppningsvis bil med pappa en timme... och vid halv 7 tänkte jag packa eftersom jag åker iväg i några veckor till helsingborg :D
Sen halv 8 tänkte jag duscha och vid halv nio har jag en del att göra vid datorn.. typ beställa biljett, kolla lägenheter, blogga, kolla studera om jag kommit in osv...
Vid 22 ska jag ta hundarna och sen sova tidigt.. bussen går nämligen 09 imorgon >.<


BOOO!!!! Gubben på magen!

Fy, fuck, gummijuck!

Seriöst. jag är så jäääkla svettig! :|... Har dammsugit snart hela ovanvåbibgeb + sanering av mitt eget rum.. satan vad mycket det fanns att göra där.. fy xD

Anyway... jag tänkte bara skriva här lite fort för att ta en liten paus.. uuuufft.. varmt! Jobbigt! Som ett träningspass ffs.. men ska ändå duscha sen efteråt.. (Y)... Ska ta hundarna på en sväng med.. och så ska jag packa... imorgon har jag körlektion (läs som KÖRA, i bil.. inte Kör som sjunga.. xD) kl 9.35.. sen ska jag träna kl 11 typ.. vid 12 ska jag vara hos mamma och hjälpa henne med att sortera skräp till sortergården som min fina bror sen hjälper oss med att skjutsa iväg.. Min andra fina bror är btw i grekland nu.. fett nice! åååh så avundsjuk jag ääär!!!>.<

Sen imorgon blir det mammas goda ungsstekta fisk <3.. yumyum! men innan man får den goda belöningen så har man ju en del att fixa till.. måste även fixa disken idag innan jag lägger mig.. ska sova runt 22 idag.. för att jag har så mycket på morgonen imorgon... så... ca 2h .. ska hinna ta disken, dammsuga klart( 2 rum kvar), duscha, promenad med hundarna samt förhoppningsvis packa liiite... blir nog jättebra timing faktiskt :)


Ebba myser sönder med Wiktor ;D supercute bild


Wiktor åkte hem idag så nu är jag 1000 procent mer effektiv .. haha.. dåligt camillaaaaa>.<.. anyway! Käkade den roliga tårtan idag.. FAN vad surprise-ad jag blev! den var god :D riktigt god dessutom.. den var typ lila aktig innuti pga grädde + blåbär.. och eftersom den röda marsipanen blev lite speciell röd så passade det perfekt med innehållet.. Ni får bilder lite senare om jag hinner.. just nu måste jag fortsätta :D Jag känner mig pepp! Beror nog på att jag sov i 30 min för en timme sen ;)

Driving on the road!

Ska snart övningsköra.. vi ska öva illnitning.. Fy vad läskigt =(.. anyway jag tänkte visa mina kläder idag.. köpte dom igår, men jag hittar inte min förbammade kamera =(.. är ett par nya svarta jeans som PASSADE!! :D och en tshirt med wonder woman tryck :D

Måste gå om 15 min .. så borde väl göra mig iordning.. men blogga är roligare :).. Jag mår bra, är lite trött.. Idag åker wiktor hem och jag ska städa, duscha m.m. tråkigt, men måste göras :) Sen tänkte jag plugga ikväll för det har jag inte gjort nu på två dagar.. OCH söka lägenheter .. fast jag gör det varje dag.. men jaja.. Om 1 till 2 dar får vi reda påifall vi kommer in på högskolan eller inte, alla 92or iaf.. och dom som är sega att söka som t.ex. jag..


Shit. snart är det ett helt år senjag opererade hjärtat... det är fan wierd.. det är 10 månader sen...

Öh. crap. hinner inte skriva mycket mer, för jag måste faktiskt packa lite ;P.. böcker, nycklar, pengar osv.. Har FORTFARANDE INTE HITTAT MIN PLÅNBOK =((((((((((((((((((( jag drömde att jag hittade den.. gissa om jag blev asledsen när jag vaknade?.. :""""""""(

Vilket påminde mig om att gå till banken idag också.. :) Samt ge pappa sin tårta :D


Random bild från mobilen.. skulle testa läppglanset som ska boosta läpparna.. fungerade inte första gången för mig, men andra (Y)


Pixelart! ;D

hiiih! ni vet att jag gillar att hålla på med pixelart.. och nu har vi gjort en tårta med sånt motiv :D



Ni får veta mer sen.. den ser perfekt ut på denna bilden, men fotar man nära så ser man alla flaws ;P nu måste jag fortsätta :D

Shopping ;D

Jag och mamma har vart iväg hela dagen idag... eller ja, från 13 till 17 ungefär.. vi handlade faktiskt på olssons! första gången mamma var där nånsin och andra gången för mig.. Hittade rätt mycket.. Jag köpte en tröja, ett bäddset och ett nagellack, sen fick jag ett par jeans av mamma också :)

Mamma hittade hennes efterlängtade skor.. vi åkte nämligen dit bara för skorna egentligen..och sen hittade hon ett par skor till .. ^.^ och en tröja, lite småsmink o.s.v... Nice nice!
det var jävligt stort på olssons.. hittade btw en sak.. oh my fucking god.. hahah.. jag skrev här om en sak som hette pillowpet... JAG HITTADE SÅNNA IDAG PÅ OLSSONS! hahaha.. De var dock mycket mindre än jag trodde.. vilket sög.. men jajja.. "ITS A PILLOOOWPEEETTTTTTT!½!!!"



baka tårta! :D

heeehuuu! jag sitter just nu och väntar på att vaniljkrämen ska svala lite mer i kylen.. jag och wiktor bakar en tårta till pappa, han fyller år den 19e men eftersom han inte hade någon idé på vad han ville göra, och jag inte visste ifall jag skulle vara hemma.. plus att han jobbar, så blev det en tårta i förskott istället :D hoppas att den blir god och _fin_.

Hinner inte skriva så mycket mer nu.. har haft en jobbig men bra och lärorik dag.. kört bil jättemycket... :)

Såhär ser det ut än så länge


Lasanga! :D

hejhellu! jag vaknade för ungefär en timme sen.. jag gick upp 9.30 för att ringa pappa, skulle nämligen övningsköra.. men det blev inte av för jag hade migrän... fyfan. och nu har jag fortfarande ont i huvudet, men inte alls lika mycket som innan.. Klockan 18 idag är det middag hos mamma :D det blir lasange, det mamma gör bäst tycker jag :D

öhm.... igår pluggade jag teori och övningskörde, gick asbra.. men alltså.. jag veti nte riktigt vad det är med mig idag.. mitt huvud är helt segt och ont.. dumt! just ja :D bakade kladdkaksmuffins igår med.. det blev inte direkt kladdigt.. men gott :)

Önskar jag hade lite bilder att visa, men är som sagt hos mamma och skriver på hennes dator, så det blir ju inga roliga bilder =( .. har ju massa t.ex. från när vi badade hundarna och sen tvättade dom.. haha.. galet! Förresten hemma hos pappa så ahar jag en lista på vad jag ska blogga om (ja, jag gör sånt. skriver upp sånt... haha.. jag är sjukt glömsk..) såååå snart kommer väl ett lite större inlägg där jag proppar in en veckas aktiviteter som jag glömt skriva om ;)



Visade precis mamma hur man beställer parfym/kläder/smycken/smink från nätet.. hon är nöjd.. hahaha... :P

Och hon har letat efter en parfym ett tag.. för 1800 kr.. Clean heter den.. Nu hittade hon den på nätet för 499 kr.. Nice :P så hon köpte den.. clean gift set med 4st x 30ml

Helg hos mammi, igen :)

idag har vädret vart heeelt perfekt hela jäkla dagen! det är så underbart :D
jag och wiktor är iallafall hos mamma just nu... i morse vaknade vi typ kvart i tio.. vi la oss inte förrens klockan 02 typ..
och på morgonen drog vi iväg till en loppis som hasse skulle hjälpa till vid.. så jag, mamma och hasse drog ifrån mamma, fick skjuts av pappa som också skulle dit och titta.. sen var vi iväg ett tag..kom väl dit typ kvart i 11 och stannade en timme ungefär.. sen övningskörde jag med pappa tills klockan var typ 14 .. då chillade jag hemma med wiktor och mamma, sen somnade mamma och då somnade jag också.. hahaha.. sjukt vad trött jag har vart idag..



anyway! igårkväll :D
Jag och wiktor satt och spelade lite efter att jag hade gjort allt viktigt.. sen tog vi ut hundarna på en promenad runt 21.30 och fortsatte efteråt hem till mamma .. alltså gick vi till mamma.. känner mig lite duktig faktiskt... men yeye..
Vi kom hit kanske halv elva.. vi gick ganska sakta och stannade och tittade på änder :) Dom älskade mig! :D
fast att dom inte fick mat.. :P wierd.. söta saker!

vi kollade iaf på Big Daddy på tvn.. sen efter det startade not another teen movie, men ungefär i början av den filmen så kom tim och hasse förbi här för att hasse skulle sova här igårnatt.. och vi typ.. lolade mest.. hasse var rätt full och sådär.. det var mycket trevligt faktiskt :D
sen somnade vi runt 02 någon gång..

Kommer nog inte bli så mycket bloggande idag och imorgon eftersom jag är hos mamma och nätet är rätt så slött..idag ska vi typ.. inte göra så mycket.. kanske baka.. men imon ska vi kolla på ..vafan..minns inte.. men jag kanske skulle övningsköra idag igen.. och imon såklart.. sen blir det mammas bästa mat.. LASANGE :D

Shame on me!

Hej alla söta människor i denna förvirrade värld! :) Måste bara göra en sak... UPPMANA ER ALLA till att vara LITE extra snälla idag, liiite extra hänsynsfulla och helt enkelt trevligare människor.. världen blir så mycket trevligare då, tror jag! :)

Ni får en söt liten bild från i förrgår när jag var hos mc :) Hennes finaste kisse Lasse + trädgård




Nu ska jag iväg och utföra stordåd! .. nej, inte riktigt.. ska mest plugga och sådär..


Shame on me
I keep forgetting what my daddy said
He said
"You could screw your whole life up
and I would still love you to death"
So shame on me
I should have listened more carefully

Marit Bergman - Shame on me <3



Körlektion, teoriplugg, städa rummet..

ufft. INGA roliga saker står på schemat idag.. och vädret är dessutom kasst, man blir fan inte peppad...  ska ta och samla ihop alla mina grejer nu så jag har dom tills när jag ska iväg om fem minuter, så det blir bara ett kort ganska tråkigt inlägg...
btw, säger ni grej_er_ eller grej_or_ som det ska vara? jag hatar ordet grejor.. vafan?! Det låter så dumt! :P hahaha.. men jaja.. hoppas ni har en bra dag iallafall :D Jag hade ingen bra igår, men jag hoppas på en bra idag...

Var btw på bio igår också, det var mysigt :) berättar mer sen..


Övningsköra :)

vaknade för ca 1.5 timmar sen bara.. heh.. kvart i ett typ.. och sen dess har jag ätit frukost, diskat och städat undan lite.. samt kollat kenzas blogg och facebook.. jag mår riktigt kasst idag. hela mitt humör är fucked up.. vill bara lägga mig i sängen hela dagen och gråta sönder o.0.. jaja.. ska iaf ut och övningsköra nu med pappa.. hoppas det känns bättre sen..

kvar hos mc :)

Mihi, här ligger jag I mcs säng.. Vi ska vandra hem till mig sen om tio minuter för att ta hundarna.. Nu håller mobilen på att dö så jag måste gå

Uppe med tuppen!

...nästan ;D
jag gick upp 08 idag för att jag skulle vara på körskolan kl 9.35.. dock drog jag mig ett tag i sängen.. men aanyway.. i morse när jag vaknade inser jag att jag har tre jävla myggbett från igår.. det var myggor ÖVERALLT igårkväll när vi vandrade.. fyfan. de kliar sönder på miiig>.<

nu lagar jag mat..blir klyftpotatis, kött och hamburgare.. hamburgarna är en räddare,ifall jag misslyckas med köttet :P .. haha.. sen efter maten ska jag vandra till mc och forsätta städa halva hennes hus, det är vad jag har hållt på med hela dagen förrutom 1h körning och 1h test i morse... ;P

random bildm åste skyjnbdA BAAY

Promenad 21.15 till 23.30

Ufft! igår när vi gick ut så promenerade vi bort till MC först för att hämta upp henne (hon ville med gå ut) samt att ge henne en present .. Hon fick ett läppglans från style by tyra som ska göra att läpparna ser större ut.. Med chiliextrakt typ.. det fungerade (Y)!
Vi chillade hos henne ett tag och åt lite kakor (superdupergoda kladdkaksmuffins!! :D) och sen drog vi ut på promenad..



Vi gick i över en timme vid vättern.. hundarna badade, mc grävde i sanden och gick i vattnet så långt hon kunde utan att bli blöt om byxorna.. Sen kom vi hem vid typ 23.30 och eftersom hundarna hade rullat sig i sanden flera gånger så bestämde vi oss för att tvätta hundarna.. så sent på kvällen.. vid 00.00 ish var vi klara.. fyfan vad dom luktade .. men nu på morgonen är dom asmjuka och goa :D
Jag satt i baddräkt med dom på duschgolvet och Mc hjälpte mig att spola dom, shampoonera dom osv..Wiktor torkae (Y)!


Vid 9.35 nu på morgonen har jag körlektion så jag hinner inte skriva så mycket mer.. sen resten av dagen så ska jag faktiskt plugga samt att jag VERKLIGEN ska vara med MC.. Dels för att hon ska städa rummet där min borttappade plånbok sågs sist, samt för att hon ska rensa sina kläder, så jag får nog med mig en heeeeel del hem :D
Bilder på hundarna osv kommer senare :) har dom på mobilen just nu

Outside walking

ufft. Om 10 minuter ska jag gå ut och gå i en timme.. behöver det.. ska egentligen träna men jag orkar inte, så det får bli en långpromenad med hundarna och wiktor istället..Ska gå en sväng vid vättern.. det är så fint :) blir nog bra, bara det inte är askallt.. dock ser det riktigt fint ut utanför fönstret :) Funderar på vad jag ska laga för middag imorgon helt seriöst...Har ingen inspiration som helst... vill göra något som ser vackert ut.. men om jag sätter det som mål så är jag helt HUNDRa på att jag kommer faila.. bättre att sätta målet "smaka gott" .. haha.. idag failade jag med lövbiffsteken men lyckades med klyftpotatisen.. haha.. yeye.. överkryddade nämligen köttet, men det är okej..

hoppas att ni alla får en underbar kväll :) I think I will



Vättern <3 :)

Lövstek, klyftpotatis och bearneissås :)

Idag lagar jag mat.. och det går sisådär.. har bränt två ungsplåtar för att jag inte tittade i ugnen innan jag körde igång den.. sen har jag failat med en hel del anra saker också.. hoppas själva maten smakar gott dock...

blir lite spring hit och dit eftersom jag lagar mat just precis nu n'är jag skriver.. men jaja :) blir nog bra.. tror potatisen måste var ainne i ugnen längre än vad det står på icas hemsida.. xD

de ska vara klara om 3 min men de ser råa ut .. så jag tvekar .. :P nu är jag helt slut i huvudet.. kl 20 ska jag köra lite mer bil igen med pappa.. körde innan i 45 minuter.. så ska bli spännande :D.. men hmhmhm måste nog gå och sköta maten lite bättre ;)

Random litet bää

Den mysiga helgen hos mamma

Åh :) hejsan! Igår blev det lite väl mycket att göra så jag hann inte skriva mer än ett fjuttigt inlägg :( suger!

Idag är det tisdag och alltså min matdag, så jag sitter här och planerar middag samtidigt som jag försöker tänka på vad som egentligen hände på helgen.. :)

På fredagen så var vi inte så mycket hos mamma eftersom mc hade födelsedagsfest :D tyvärr har jag inga bilder på detta, trots att jag och MC var smokin' hot.. tänkte helt enkelt inte på att fota =(.. dumt!
Mc hade en fodralklänning som satt så jävla perfekt.. helt svart med en lång dragkedja där bak..
Själv hade jag faktiskt en slags korsett.. den är egentligen klassad som underkläder, men jaja.. och till korsetten (som var svart, med genomskinligt tyg på ryggen) hade jag en svart kjol somär ganska lång.. Går typ til knäna och följer formen perfekt samt att den vippar gulligt när man går.. jag älskar den kjolen haha ;D..

Hittade en bild på korsettsaken.. o.0 Den svarta längst ner till vänster


och här har vi kjolen också ;D



Sen på kvällen åkte jagoch wiktor till mamma för att sova.. på lördagen bestämde vi oss för att åka till stan :D
Mamma ville kolla runt lite så vi åkte till stan runt 13 och bestämde oss för att käka på chili thai..de hade nämligen buffé.. jävlar i helvete vad vi käkade.. haha YUMMIIIIE!!!

Mamma på Chili Thai :D



Efter det så vandrade vi vidare på stan i typ tre timmar tills klockan var 17.. Mamma köpte en bikini till mig :D! Superawesome! den jag har är både för stor nu (efter att tuttarna har minskat-.-) och dessutom har den alltid varit sån att om man hoppar i vattnet så dras hela bikinin av.. Vilket inte är så jäkla nice om jag ska vara ärlig ;P




Den var på rea och det var helt perfekt ;D Öhm. .vad mer.. vi åkte hem och lagade mat typ.. nej det gjorde vi inte.. jag åkte hem till pappa för att övningsköra.. och wiktor ville spy .. fast INTE för hur jag körde ;) utan för all mat som han hade tryckt i sig.. sen på kvällen kom vi till mamma och då tittade vi typ på tv och myste..
På söndagen skulle mamma jobba och då vaknade jag av hennes alarm typ klockan 6 på morgonen -.-
men det var ganska lugnt, för jag fick ju sova aslänge sen ändå.. och innan mamma kom hem så bakade jag och wiktor kärleksmums som surprise.. och dom blev SÅ JÄVLA mycket godare än dom förra jag gjorde.. niiiiiice ;D

öhm.. what else?.. vet inte riktigt vad vi gjorde på söndagen.. Lagade mat .. som blev asgod.. chillade mest.. Färgade mitt hår, eller min utväxt.. haha.. blev fint! vi drog från mamma runt 19 skulle jag tro.. då begav vi oss till Wiktors kompisar som bor bara ett hus från pappa.. så spelade vi massa kort..sen vid 22 kom jag hem och tog ut hundarna, därefter gick jag tillbaks.. vi skulle nämligen lana, men jag kom på att jag inte kunde vara med eftersom jag hade körlektion ganska tidigt på måndagen..
Så jag drog hem och sov, sen ringde wiktor mig när han ville hem.. blev toppenbra..



Sen igår, måndags.. så pluggade jag mest.. kollade på en film också.. körde med körskolan osv .. aah.. inget direkt awesome iaf :P och idag ska jag som sagt laga mat, vara med jossan, städa rummet, övningsköra med pappa och plugga teori (Y)! :D

Jag gillar att ha saker för mig :)

Idag har jag övningskört sen satt jag kvar ett tag på körskolan för att göra ett test.. därefter fixade jag lite med matvaror och sen blev jag astrött så jag sov i en timme.. steg typ nyss upp .. har en del att berätta om vad vi gjordw igår och helgen hos mamma men just nu så hjälper jag pappa med maten och sådär...

Tänkte mig att jag bloggar efter maten istället.. innan jag ska plugga teori :) ..
Känns alltid så jävla bra att göra något på dagen och inte bara sitta.. äveno m det mesta är rätt tråkiga saker i sig självt, så blir det rätt nice att utföra dom endå :)

Idag fick jag ett paket hem som jag slog in till mc också :D nice nice!


Bakning på G :D

heeey you guys! jag har vart hos mamma hela helgen så det är därför det inte har blivit så mycket skrivet..hennes internet är ju som sagt ganska superslött... I fredags var det iaf fest hos mc, var mycket mysigt och sen igår var jag, wiktor och mamma på stan typ hela förmiddagen .. idag blir det baka, lana, färga håret och plugggga.. samt lite övningskörning hoppas jag, som igår..


random bild

Slackerdag? Jävla clowner...

öh.. blev inte så stressigt idag endå. pappa ställde in våra körlektioner och kl 18 ska jag iväg på fest.. så har suttit här sen kl 15 och inte haft något att göra.. så jag har läst lite awesomeblogginlägg från HYBERBOLE AND A HALF <3!

" I think clowns should sue Stephen King for ruining their credibility. If Stephen King never wrote "It" clowns would still be the harbingers of fun and laughter. But not anymore. Since Stephen King wrote "It" clowns have become as scary as children. And children are only scary because Stephen King wrote "The Shining." You know what? Fuck Stephen King. Because of Stephen King, every time I see a set of twin girls, I get all panicky and I start to taste bile in the back of my throat, but no matter how scared I am I can't help feeling bad for their mother because she has to live in a constant state of fear and apprehension because not only are they twins but chances are that someday they are going to want a clown to come to their birthday party and then the universe will implode because that is way too many creepy things all in one place at one time and that is how black holes are created. They didn't teach you that in science class, but it's true. And you know what else they didn't teach you in science class? When your dog dies of rabies, that's Stephen King's fault because I'm pretty sure he created rabies too. And Syphilis. We should probably assassinate Stephen King preemptively before he makes better AIDS. Clown AIDS. Shit. "

 

 

Innan det skrev hon ett inlägg om en viss mister John Wayne Gacy.. Kommer fan inte kunna sova ikväll =(

All I can say is.. CREEPY SHIT! fucking grose GAH HJÄLP ;( Döda mig inte snälla mr rapist.

 

 


One fine day, Hey!

Vaknade runt 10.30 idag och jag ville bara somna om men wiktor tyckte inte att vi skulle sova, så vi startade hans laptop och kollade klart på filmen "confessions of a dangerous mind".. den var faktiskt ganska ball, men mot slutet var den lite halvseg... Det var baserat på en sann historia också tydligen.. lite ballt. men jaja, eh..



Efter filmen så glodde vi på en HoN replay från när det var final på dreamhack.. det var coolio.. haha.. sjukt vad dom var duktiga.. blev lite pissed för att jag suger så hårt.. men jaja.. practice makes perfect I guess..
Sen steg vi ääääntligen ur rummet.. wiktor skulle röka och jag käkade kaka ;D.. sen nu har jag betalt min svindyra jävla tre räkning. Haaaate!!!!

Och tänkte bara blogga lite snabbt om vad jag ska göra idag.. Har en hel del för mig nämligen så kan nog inte blogga så mycket tyvärr :(
Jag ska packa till att åka till mamma.. sen ska jag såklart vara hos mamma, vi ska baka.. och sen ikväll har MC fest.. PLUS att jag ska hinna övningsköra med pappa i två timmar idag också.. SÅ jag har lite fucking panik över att min bror har biljäveln.. Hela min dag krashar bara för att pappa byter planer hela jäkla tiden.. men jaja.. det är hans bil, han som är min handledare och jag som är noob på att köra bil.. så ag får väl fan nöja mig med att han planerar in det när fan det passar han bäst helt enkelt.. ^.^

Btw en sak som är riktigt nice.. när man sitter och kriver på datorn så tycker jag det ser väldigt fint ut med fingerarbetet.. MEN det som är ännu snyggare är när man har naglar på fingrarna och skriver på en dator.. jag ser hela tiden mig själv skriva, med mina halvlånga glänsande skimrande orange-färgade naglar, på datorn eftersom min skärm reflekterar ner mot tangentbordet på laptopen och jag ser alltihop.. Det är en liten njutning faktiskt :D

aff. det där lät bara helt stört.. men ni vet, man kan tycka vissa konstiga saker ser bra ut.. detta tycker jag ser bra ut.. påminner mig om gamla filmer där de sitter med en gammal skrivmaskin och trycker sådär fint, men måste dock ha rätt handtyp för att det ska se snyggt ut.. jag har fel handtyp, men det syns inte i reflektionen eftersom reflektionen typ gör att mina händer dras ut och ser avlånga ut.. haha. okej nu ska jag sluta tjata om helt wierd saker... Hoppas ni har en awesome dag :D


RSS 2.0