Systemet för första gången?..

Så jävla mycket man måste fixa innan man ger sig av i vuxenlivet, fyfasen.. anyway, i onsdags skrevjag om vad jag skulle göra, och allt det gjorde jag plus lite till.. i torsdags var min "vilodag" för att jag fyllde 20 år :) Det enda jag gjorde då var att fixa 20 räkmackor till sällskapet som kom över..

och igår var det fredag.. då höll jag på att packa om ALLA mina flyttlådor, då jag insåg att jag bara slängt ner allt helt utan någon koll på om jag verkligen skulle ha med mig allt.. jag skulle inte ha med mig riktigt allt, men det känns fortfarande som för mycket.. har t.ex. 3 hela flyttlådor med BARA köksprylar... det är så roligt juuu>.<
sen på eftermiddagen spelade jag, wiktor, hasse och klas terraria :D niiice! och jag gick till systemet för första gången, det gick faktiskt mycket bättre än förväntat :) Dom tittade bara på min legitimation 2 gånger och inte fler :D nice!



och på kvällen drog vi ut på fest :).. Vi stack först till Hanna för förfest och sen körde lova ut oss till bongobar :) Men ett snabbt stopp på mcdonalds först :D hehe.. awesome! jag vill gärna visa er roliga/fina bilder som jag har på kameran och mobilen men grejen är att jag inte hinner det... Jag måste iväg till banken (igen, ja.. xD) och sen ska jag göra klart det där med flyttlådorna, och sen ska jag städa mitt rum, läsa körkortsteori och övningsköra ikväll .. afffffff vad det är mycket som sker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0