SÖTKOTTE!

Jag & Wiktor hittade en igelkott på gatan precis nyss.. Vi tog den på en tallrik och flyttade den vidare till en buske för att den skulle få skydd.. Den var lite noobig tbh.. men vad gör det när man är förjävla söt? :D








400 svenska enkronor fattigare..

Heeeeh. Jag var på a6 nyss och hittade den presenten till papa som jag velat köpa i några månader.. awesome! Han får den såklart på sin födelsedag den 19e juli..



Köpte en bok för 249kr.. Spelar ingen roll om jag skriver det här och pappa läser det.. för han vet att han ska få en bok (sen är det inte så svårt att räkna ut om det står bokia på paketet-.-) och prislappen tror jag sitter kvar ändå, för jag tror snubben som slog in boken glömde ta bort den.. haha.. men VILKEN bok vet han icke! :D

Sen letade jag present till MC med, eftersom hon fyllde år förra veckan.. men jag hittade inget.. så jag bestämde mig för att ta det imorgon istället på stan och titta om jag hittar något..
Sen hittade jag inte till Wiktor heller.. han fyller år samma dag som pappa nämligen.. hmhm..

Nu ska jag plugga teori och har ingen aning om ifall jag skriver mer idag.. jag hoppas det, men vi får se.. Btw! fixat naglarna med så dom är supersnygga även om dom är korta just nu för alla gick ju av sist..

Sen köpte jag även mat (lilla menyn + bbqdipp 46kr) och så beställde jag precis hem saker från nätet för 99kr.. så det blev runt en 400kr alltsammans..

a6 here I come!

PRUTT!!! hade skrivit en halv a4sida typ.. sen dog firefox. och nu orkar jag inte skriva om..drar iaf till a6.. OCH FITTFIREFOX DOG IGEN! men den reparerade sig själv. fucking tur. annars hade jag struntat i den här skiten.. men jaja.. AWESOME! nu äör jag glad igen.. ska iaf leta presenter på a6 och käka lite sen får vi se vad som händer.. måste plugga lite.. och övningsköra (Y)!


jag blir glad av bilden :) Därför får den vara här nu när jag är halvsur >.<



Jaaaaaag äger!

heeeeh. Har vart hemma ett tag nu .. kom hem kanske 13.30 och sen har jag bara snackat med pappa och suttit vid datorn :)
Ska iväg till a6 strax hade jag tänkt och sen ska jag plugga lite teori idag och övningsköra..
Jag var btw asbraaa på körlektionen idag. bromsade lite för lite och gasade lite för lite, men det gick toppen att växla och svänga och sådär efter kanske 2, 3 försök :) is niiiice!
Men sjukgymnastiken gick desto segare.. har ju vart sjuk och inte tränat alls på två veckor så det tog emot rejält när jag väl satte igång.. blö!

btw :D Bild på min köttfärspaj som jag gjorde igår. Pappa & hasse tyckte att det var det bästa jag någonsin lagat, MEN viktigt att ha ÄKTA kebabsås till :D.. myyyyycket godare då :D




Förövrigt så har jag några bilder från midsommar att visa också :D som är från kameran och inte mobilen så de är inte lika fucked up.. När vi grillade på gården precis utanför lägenheten :)



Jag var pepp



Grannar m.fl



Miffon



Ebba, Pappa & Hazlemupp (Y)!



Meg drack cocacola ur klas glas ;D..
Sen gick det bara utför.. Här var jag bara lite lagom lullig.. sen gick vi in, innan vi skulle iväg till Leenas släkt, och drog i mig några glas med powerking + renat... Sen sa det pang. xD

Träning och övningskörning :)

Woho! jag gick upp 09 idag.. om typ 15 min går min buss till ryhovsujkhuset där jag ska träna.. sen direkt efter det så drar jag till stan för att köra bil :D spännande!
Utöver detta idag så vet jag inte vad jag ska göra.. hoppas på fint väder, vilket det ser ut att bli :D

Hinner inte skriva mer för jag måste packa... Ha en awesome dag :D


argh.. pallade inte leta upp en vettig bild.. här har ni en mobilbild .. den blixten är helt insane..

Köttfärspaj! :)

yeiy! jag har precis gjort en köttfärspaj..hoppas att den blir god.. den är inne i ugnen just nu. sen ska jag läsa lite teori och även övningsköra med pappa :)... och eventuellt så ska jag och wiktor på bio (Y)
vädret är helt underbart men jag har endå vart inne nästan hela dagen (förrutom att jag gick till affären två gånger.. var egentligen tvungen att gå tre gånger, för jag tappade hela kebabsåsen på golvet..... det var fan INTE Kul. jag blev helt såsig och hela köket också...men wiktor var snäll och gick iväg och köpte en ny så jag slapp..)



Och direkt efter det så smällde jag sönder ett glas också.... jävla failare =(... Men nu om fem min är min paj klar.. så jag skriver sen ;D

körlektion numero två- mobilblogg

Jupp. Just nu är jag på bussen påväg till körskolan..
inte nervös idag, men inte Heller förvántansfull.. Körde nämligen rätt kasst igår med pappa..

Minns inte mina planer för dagen..hmmhmm..men hoppas på något utomhus för det fina vädret :D

Duscha och städa..

Åh. har åkt bil i en timme nu sen tog jag disken precis... ska strax fortsätta och göra tråkiga saker.. Fitta. nu glömde jag allt jag skulle skriva -.- skitsamma.. jag är trött iaf och öh.. ja.. slut i huvudet.. haha. imorgon kl 11.45 är det körskolan som gäller.. så ska gå upp tidigt, alltså sova tidigt.. vilket innebär att jag snabbstädar och inte gör det riktigt ordentligt.. sen duschar jag fort som fan också.. ska försöka.. brukar duscha i en halvtimme minst...... ufft.. gillar inte att vara stressaaad>.<



Från en kväll när jag gick en långpromenad med hundarna förra veckan.. satte mig och gungade på en geting <3

Varm, skön dag!

Hejhopp! jag la mig runt 04 igår.. Jag, WIktor, Klas & Hasse hade spelat halva natten :) Efter Diablo II så spelade vi någon modd på DII som hette typ medina.. Det spelade vi inte alls så länge.. sen fixade vi lite med annat småskit och därefter spelade vi wii ett ganska bra tag.. SJUKT AWESOME.. haha jag älskar wii! :D
Vi spelade Super Mario Bros :) Det var skitkul och jag var ganska kass.. men jaja ;D Sen efter det så blev det mario-fotboll spel.. ;D



På morgonen vaknade vid 13 typ och kände mig sjuk.. hade sjukt ont i halsen.. men det gick som tur var över under dagen :D Efter det så gjorde vi inte så mycket.. typ frukost/chill/ta medicin osv.. runt 15.00 började jag plugga körkortsteori och det gjorde jag tills typ 17.00 då jossan kom förbi och vi satte oss ute på gården.. hasse, leena, jag, wiktor och jossan satt där ett tag tills klockan blev typ 18 då jag började laga mat till familjen :)

Blev stekt potatis och stekt prinskorv (Y).. jag har btw tappat bort min telefon.. men Boris om du läser detta: ska vi vara någon dag? :)
Nu har jag precis käkat och gjort klart maten och tagit disken osv.. snart ska jag och pappa ut och övningsköra lite :D awesoooome!
efter det så blir det nästan bara tråkiga saker som att träna, duscha, städa rummet.. men ska även försöka blogga en gång till och kolla lägenheter :) har några fler midsommar bilder som jag vill visa, tagna med den riktiga kameran,s å de inte blev så miffo...

Game On!

Suttit och spelat diablo II nu i 3,5 timmar typ.. (Y).. ska nana strax men först kolla lägenheter.. Letar varje jävla dag.. börjar snart ge upp :| Blir så stressad och panikig av det..

kollade det just, bara för jag fick lite panik.. har fortfarande tre i intresselistan, så det är lugnt.. men ufft...jaja.. vet inte riktigt vad jag ska säga förrutom att imorgon ska jag övningsköra med pappa :) Tänkte även dra till stranden med wiktor eftersom det ska bli 28 fucking grader imorgon  :D:D:D:D:D!!!! såatteeeeh.. vi får se vad som händer :D


Random mobilbild från förra veckan när jag var sjuk

Midsommarafton

Hejhopp.. ska snart spela diablo II med hasse, klas & wiktor.. vi sitter allihopa vid köksbordet just nu.. tänkte berätta om min midsommarafton innan alla har fått igång spelet :)

Den började ganska tidigt.. pappa ropade om att jag och wiktor skulle handla mat.. så det gjorde vi.. sen hjälpte jag pappa i köket hela förmiddagen tills typ 13.30 då vi käkade sill och potatis.. Mamma hade även kommit förbi för att käka :) sen efteråt så minns jagi nte riktigt vad jag gjorde.. chillaxade väl förmodligen.. nej just det.. jag spelade ju kort ;D.. Hasse,wiktor, pappa, mamma & jag spelade "gin rummy" .. tog flera timmar och runt 18 började vi grilla ute på gården :) Det hjälpte vi såklart också till med.. det var mysigt :D

Efter käket (som var fucking delicioooooous! massa grillat kött + den bästa potatisgratängen i världen.. köpgratäng..svingod ;D) drog jag, wiktor och hasse iväg till hasses tjejs släktfest..



Wiktor & hasse hos leenas släktingar :)
Det var skitmysigt där.. alla var glada och trevliga.. jag själv blev... asfull..



Vi dansade och pratade och flummade.. riktigt mysigt  :D



Rita (leenas mor) och Wiktor dansade bugg! sen fick jag testa och jääävlar vad rita var duktig :D


YUMMIE IN MY TUMMIE!

Hahah.. jag sa ju att jag skulle gå och blogga precis efter det andra inlägget.. och min hjärna var segdeg och likaså benen? Jag fixade det! MED SOCKER :D
Jag var helt utmattad och så frågade wiktor om vi skulle hitta på något.. vi kunde inte komma på något, sen kom hasse utifrån och sa "HÖRRU MILLA BAKA NÅGOT GOTT FÖRFAN!" och då sken wiktor upp, sen jag och vi tänkte "fucking awesome idé!" och då började vi baka :) Hasse ville ha negerbollar och jag var inte supersugen på det, och inte wiktor heller.. så vi gjorde en till sak ;D Kärleksmums!


Miffo bild.. pallade inte ta bättre.. den kakan blev lite cp.. för den växte liksom välvt.. så det rann massa glasyr ut på sidorna och nästan inget på toppen =(..

Det saknades det lite ingredienser till bakningen så vi gick till affären för att köpa florsocker mm, men då blev vi även sugna på chips och dippa.. Så.. det köpte vi också :$ .. fatzoooooo..




Och nu är vi klara med allt.. så nu ska vi game-a antar jag.. eller NEJ! .. hasse, klas och wiktor ska spela.. jag ska träna.. och sen även duscha.. och läsa lite teori.. så ja. .efter mumsigheter blir det viktigheter ;)
Ni får en bild på negerbollarna också :) eftersom jag inte tycker om cocos på negerbollar och wiktor inte tycker om pärlsocker på negerbollar så fick vi kompromissa. men det blev flest med pärlsocker såklart, eftersom även hasse och klas tycker bättre om det :)



Negerbollarna & chipsdipp där bak.. bilden blev kass här med =(

Första körlektionen!

Åh. Det har vart så awesomeigt väder idag.. men det medför även att jag blir astrött, tyvärr.. energin bara sugs ut.. men jag har precis tagit min första körlektion och fan vad kul det var! även om det inte gick snabbt haha.. men nu är min hjärna helt sunkig efter all info och mina ben skakiga efter att jag suttit och spänt mig.. haha, dessutom har jag ett skavsår på min fotknöl på vänsterfoten, den man använder som mest eftersom man kopplar med den.. aj aj aj!

Igår somnade jag, så det blev inget inlägg, sorries =(...

Rndom cute bild från hasses dator..


men idag har vart en helt perfekt dag..
jag och wiktor vaknade runt 10, sen bara några minuter efter det så ropade pappa på mig.. jag skulle gå till affären, så det gjorde vi ..  solen sken och det var naaaajs! sen precis när vi kom hem så fikade vi eftersom farmor hade kommit på besök.. därefter spelade jag och wiktor wii ganska länge, tills vi tröttnade på Kirby's yarn - spelet.. Det lagades mat i huset, idag gjorde pappa mat och det blev kålpudding + stekt potatis & sirapssås (Y)! Yummie!

efter maten var klockan 14.00 och då la jag mig en timme för att vara pigg till 15.30 då jag skulle till körskolan :)
15.55 till 17.30 var jag iväg i stan, sen har jag bara pratat med pappa nu i 30 min och ska strax börja läsa körkortsteori :) Dock ska jag blogga några inlägg till, fast från min dator.. såå.. beey ! <3

Midsommardagarna:)

Åh.. så jävla mysigt har jag haft det! Förlåt att det har stått still här men det ha r vart mycket att göra alla dagar och så har jag vart sjuk hela tiden med, men idag är jag frisk :D aaaawesome! jag har bilder från midsommar.. första midsommaren som jag var full förövrigt.. haha..men jag håller just nu på att laga kvällsmat och måste gå iväg, skriver ikväll innan jag somnar.. Imorgon är min första körlektion också ! niiice

Bästa syskonen EVAAAAAH

haha iih! förrutom att jag har dammsugit och duschat så har jag spelat med mina bröder.. niiiiice! jag har en hel del att fixa på en kvart nu innan jag hämtar wiktor på stationen + handlar alkohol + handlar mat sååååå jag måste gå och så får vi se när jag skriver igen.. kommer nog ta ett par timmar tyvärr.. =(..
Förövrigt så känner jag mig nästan frisk, förrutom då ont i halsen.. nyser /snorar inte mer, meeen det sitter kvar sånt där segt som aldrig försvinner...alltså ja.. när man slutar snora så känns det ju endå helt fucked up i hela bihålesystemet, så är det nu.. kanske kommer tillbaks, kanske inte.. vi får se ..jag hoppas på inte.. :)



Bilden är från 2006.. heh.
Klas, Hasse & jag vid min dator xD

Ont i halseeeeen>.<

Usch.. jag har inte ont i halsen som halsfluss längre, utan jag har ont i halsen som förkylningsontihalsen.. suger.. Idag vaknade jag halv 11 och sen vid typ halv tolv åkte jag och hasse in till stan för att fixa pass till honom och viktiga papper till mig, sen åkte vi hem igen och käkade samt babblade.. nu ska jag dammsuga i mitt rum, duscha, maila sjuksköterskan, och fixa lite småsaker..

Har btw testat ett nytt spel.. nice :).. The west heter det.. ungefär som ett facebookspel som man inte måste bry sig om så värst mycket.. påminner lite om civilazation eller simsafari :)



Snygga tjejer- lev på ert utseende ..

Alltså ja.. om det är all u got och inte brains.. så ANVÄND LOOKS?
Men istället gör ALLA Snygga heta brudar en jävla idiotsak och öppnar munnen och försöker sig på att sjunga. Herregud. Ge upp. Pinsamt..

Jag förstår inte varför alla supersnygga tjejer med stora bröst och shysst kropp ska försöka sig på att sjunga? Håll mun och lev på dina looks istället.. Det är betydligt mer smart.. Då blir man inte utskrattad utan faktiskt mer uppskattad, kanske inte av andra tjejer.. men avundsjuka finns alltid ..men att ge sig på sång är verkligen inte något alla är tillräckligt talangfulla för.. Det är bara korkat.. Senaste tjejen som hängt på trenden fick mig att tröttna =(.. Hon ser ju svinbra ut, nöj dig med det :)
http://www.youtube.com/watch?v=dOrD5kqyov0&feature=player_embedded#at=75

Bruden är 16 år liksom.. hon kan leva på sina looks easy och förmodligen vääldigt länge..




jag menar.. jag är inte direkt för att man ska utvika sig eller whatever, inte i första taget iallafall.. men har man vad som krävs och tydligen inte många andra talanger, så go for it :)

JITTERBUG!

Wham! - Jitterbug (Wake me up before you go go) <3 Fucking AWESOME Låt! hahaha jag har älskat den sen jag var mini... underbart <3




Rmbr
44192076, 43608761, 43578603, 43402184

Stackars mamma och pappa =/

Aw =( har alltid tyckt synd om mina föräldrar för att de har behövt stå ut med en dödssjuk unge.. med allt vad det innebär.. inte bara för dom kan loosa sin kid, utan för ekonomi, stress, påfrestningar, m.m.
Jag har suttit i flera timmar och kollat på videos från när jag och mina två bröder var små.. det sista bandet var lite inspelat från sista mars 1995, då var jag nästan fyra år.. och jag hade opererat mig för fjärde gångenoch fy vad jag grät när jag hade vaknat till..det skärde i mitt hjärta att lyssna på det när mamma låg där jätte nära och försökte trösta mig och pappa gav mig glass och pratade med mig försiktigt.. men jag fortsatte gråta.. helt hejdlöst.. kunde inte ens andas normalt..och dom kunde inte göra ett jävla skit.. fyfan vilken jobbig situation.. =(



Felbedömning..

Hejhopp.. kom hem för typ en timme sen..ställde mig direkt och lagade mat till la familia.. blev väldigt lätt, men ändå failade jag..Stekt falukorv och kokade snabbmackaroner.. mackaronerna blev överkokta och falukorven inte helt stekt..(Y) Good Job ..

Ska kolla på videofilmer nu från att jag var liten, ihop med hasse.. och vid 18.15 ska jag regga mig för en pokerturnering som börjar 19.15.. Får se när jag skriver igen...


påväg hem :D

Halloj! Just nu är vi påväg hem..antar att vi är hemma om två timmar typ..

Hej allihopa! ;D

Jag är vaken tiiiidigt idag ;D klockan är 04.45 just nu.. vi åker iväg till karlshamn om en kvart.. pappa ska nämligen på intervju på en högskola där... det tar fyra timmar i karlshamn, så under tiden pappa är där så åker jag och hasse iväg till karlskrona för att lämna av saker samt hämta räkninar m.m till hasse :)

Jag lär sova i bilen så det blir nog ingen mobilbloggning..Stör mig fortfarande som fan på att jag inte kan ladda upp bilder till bloggen via mobilen -.- kanske måste skaffa blogg.se app? men tror inte sånt finns till windowsphone?... aja...  vi får se om jag bloggar eller inte :) En sak är säker och det är att jag ska mumsa som faaaaan på mcdonalds nu till frukost :D yummie! deras frukost-toast är så jävla goda! :D



Jag är så glad .. mest för att jag vaknade och slapp min dröm, men också för att pappa och hasse och jag ska göra en liten roadtrip :) Jag gillart! även om jag och hasse förmodligen kommer sova hela vägen ner..

febeeeer

uh.. sitter och har asont i huvudet + feber + ofcourse igentäppta bihålor.. imorgon ska jag upp 05 för att åka till karlshamn .. sen vidare till karlskrona och sen hem igen.. så jag lägger mig nu.. nighty folks

Treo + Waran

Aaah.. haha en jävligt knäpp sak hände mig i natt.. jag drömde om att jag tog treo för huvudvärk.. sen i min dröm inser jag att jag inte ska ha sånt ihop med waran.. då vaknar jag, livrädd, och tänker "JAG FÅR INTE TA TREO!!"
jag tog treo 2 gånger denna veckan.. JÄVLIGT wierd att min hjärna bara kom på det sådär poff mitt i natten...hade inte en tanke på det när jag väl drog i mig treon liksom.. wiiiierd! men coolt still ;D

Har ont i huvudet nu för jag satte mig vid datorn.. har precis stekt hamburgare till familjen.. blev gott! eller ah, vi gjorde parisare.. så det blev ljust formbröd typ sen hamburgare + ägg + tillbehör (Y)



nu ska jag återgå till städning + annat halvtråkigt.. ska även iväg och titta på en liten stuga samt träffa min syssling ;D

Min matdag!

Helluu! jag har mycket att göra idag.. ska läsa körkortsteori, fixa lappar till socialen, städa heeela huset ihop med min bror, hälsa på min syssling som är i jönköping idag, samt laga mat! För tisdagar och onsdagar är mina dagar..

Sååå.. det blir nog väldigt lite bloggning idag.. jag är btw fortfarande sjuk.. känner mig lite bättre med bihålorna.. men halsen gör mer ont idag istället.. plus att jag har börjat hosta lite..

Här får ni en fucked up bild på syskonen Lövgren :) Klas ville inte vara med, men vi tvingade honom.. hehu..



Klas ser latjo ut, hasse ser tjock ut för allt skägg, och jag ser tjock ut för kinderna är allover the place och jag ser ut att ha ett rund-format huvud.. wierd..

Gregory Gaylord Focker

Hehu.. har precis tittat på little fockers.. jag gillar verkligen dom filmerna.. men den här skrattade jag bara åt två gånger tyvärr.. men still mysig familjefilm typ..förrutom lite väl mycket sexgrejer haha.. men jaja.. jag är astrött och ska verkligen försöka gå upp imorgon i tid.. så jag ska lägga mig nu och hoppas på att jag är pigg imorgon när klockan ringer vid 10.. tveksam till det om jag är sjuk... och jag lär vara sjuk imon med.. nyst genom halva filmen och sjukt ont i hela kroppen, framförallt huvudet och bihålorna...


Oops I did it again!

IIIH! hahaha.. jag sitter och lyssnar på massa gamla britneyspears låtar och tänker på massa danssteg som mina vänner visade mig som liten.. hahahah fyfan vad töntigt. men hon sjunger bra iallafall (Y)!

har precis knäppt i mig kvällspillerna och ska nog strax sova.. är inte så trött.. men jaja.. börjar bli I guess..

Dreamhack Summer 2011 Starcraft final

Vinnaren får 100 000kr.. stört.. anyway.. satt och tittade på finalen och JÄVLAR vad spännande det var ! :D
Det var Huk från liquidklanen och Moon från foxklanen..
Huk är kanadensare och moon är, såklart, korean.. haha..
jag hejade på Huk endast för han inte var korean.. Lät väl lite rasistiskt haha men nej, bara det att koreaner är alltid fett grymma på starcraft.. dom har ju det typ som landsspel -.- men jaja..
Det var bäst av fem matcher, alltså först till tre vinster.. :)



SJUKT awesome var det.. Huk vann första matchen, väldigt lätt och tyvärr lite tråkig match.. Sen vann moon två matcher i rad, sjukt grymt game var det.. MEN sista matchen.. Jävlar vad imba!!!
Moon tänkte "cheesa", vilket jag tycker suger.. det är lite fusk tycker jag.. man spelar riiiiktigt jävla fult.. och det gör typ alltid koreanerna sista matchen, bara för dom VERKLIGEN vill vinna..
och Huk hittade Moons bas sååå jävla lätt, fett jävla TUR.. och såg då att han höll på att bara ta en chansning och kötta huk DIREKT matchen började typ.. men huk han då sätta upp en mur.. fett awesome!
Det var btw Huk som protos och Moon som zerg.. (Y)
SÅÅ.. Huk vann! :D yeiiiiy!


Det som är så bra också var att Huk var lite nervös och scenrädd.. men där satt han inför 80 000 som streamade det och ytterligare en jävla massa folk eftersom det var fullsatt i konserthuset där de spelade på scenen..awesomeness!

2årskalas :D

Firade ju min lilla söta kusin igår :) blev presentöppning, fika och massor av bus! :D Tittade även på en 30minutersfilm som hette Gruffalo.. sjukt bra :D




Här kommer en liten bildbomb från igår :)





Bilden blev jävligt suddig, hon kunde ju inte stå still xD.. hon fick en söt barbapappa-cape typ




Det regnade på paketen som jag hade slått in, men det blev väldigt fint :D




Liten busunge i hennes nya grodtält som hon hade fått ;D

Föl & kissekattungar ;D

Iiiwh! här får ni en rejäl dos av cuteness!
Bilder från dagen då jag, mamma, leena & hasse var iväg på två stall för att titta på föl och kissekattungar :D



Fölen är 3 veckor gamla :o.. haha sjuuuukt söta! så spinkiga och lustiga.. kunde inte kontrollera sina ben typ.. och så jävla långa ben dom hade ;D






och här kommer en bomb med bilder på två söta kattungar :D





















De har inte blivit namngivna än.. den sista (svarta) är min favorit :) så jävla cuuuuuute så jag vill mosa den typ <3
Haasse hade världens jävla tur... dom klättrade upp på han efter att de hade ätit av sin mamma, och SOMNADE! båda två i hans famn.. haha OMIGOSH Cuuuuute!





Förkylningen rullar över mig som en våg...

fyfan. har ont i hela huvudet, det känns tungt typ.. Nu har jag mått såhär i en hel jävla vecka.. först var det halsfluss och nu förkylning.. ursäkta att det inte är så jätteglada inlägg.. men det blir lätt så när man inte mår bra...

Kom på att det där med viktminskning kanske faktiskt beror på att jag har vart sjuk.. då måste hjärtat jobba mer och mer energi går åt osv... usch usch.. En sak som suger med att ha astma+hjärtfel och alltså problem med lungorna.. Jag kan knappt blåsa upp ballonger, jag kan det, men får alltid ont i hjärtat av det... MEN när det kommer till att snyta sig (som jag gjort typ konstant i 24 timmar nu -.-) så failar jag också. jag kan inte snyta mig sådär riktigt ordentligt, för jag kan inte ta i så mycket med mina lungor ... Vet någon vad en PEF mätare är?... Man har en sån när man ska kolla hur svår astma man har...



Man ska blåsa in i den det mesta man någonsin kan på ett andetag och sen se hur långt man kommer... jag kommer ingenstans typ -.- så ja.. det suger när det kommer till att vara under vatten eller att t.ex. snyta sig.. haha..

Viktminskning?!:|

ÖH?! I juni förra året skrev jag en presentation på bloggen som man kan läsa om man trycker på den lilla bilden till höger på bloggen.. där det står " OM -bild- Camilla "
Och där står det att jag nyss tog studenten (alltså skrevs det i juni/juli förra året) och att jag väger 40kg.. Wtf? trodde min maxvikt var 39 men tydligen inte.. men det som är ILLA här är att idag väger jag 36.5kg..(vägde mig nyss)
Är det för all träning? .. för jag äter ju fan hela jävla tiden. Och MENINGEN med träningen är ju INTE att jag ska gå ner i vikt, det är ju det sista hjärtläkaren och sjukgymnasterna vill...
Måste kolla upp det här... Jag blir lite skraj nu :S... inte för jag tyckte om hur min kropp var för ett år sen, då var det verkligen mage på lilla milla.. men jag borde ju iallafall väga 38 tycker jag ju...
hela meningen med mina energidrycker som jag drack förrut var ju att jag skulle gå upp i vikt.. och det gjorde jag ju, fem kg.. började när jag vägde 35 och gick upp till 40 tydligen... men wooh...... jag är orolig nu..
dessutom är det jobbigt att gå upp i vikt.. om jag ska upp 1.5kg så måste jag nog börja med dryckerna igen, men jag hatar dom. dom har förstört hela min figur och dessutom gjort mig till ett matvrak.. haha.. ifs dom FUNGERAR ju, som inget annat någonsin gjort när det gäller viktökning.. men dom gjorde mig verkligen till ett matvrak.. hahaha..



men en sak som jag kom på.. jag vägde mig nyss och vägde 36.5kg, men ikväll när jag väger mig så kommer jag väga 37.5.. jag går ALLTID upp ett kg varje dag, sen när jag sover så åker det ner ett kg igen.. har testat mig att väga mig morgon/kväll i flera dagar och det har alltid vart likadant... är det verkligen normalt att kroppen gör åt ett helt kilo på en jävla natt?.. Iofs.. jag använder ju MYCKET mer energi än "vanligt" folk, för att jag ska leva.. hjärtat arbetar hårdare på mig osv... men still wierd...Får höra med sjuksköterskan om det..
För om man tänker att jag väger 37kg i snitt per dag (eftersom jag går från 36.5 till 37.5) så är det ju en minskning med TRE jävla kilo på ett år! Det tog ju mig fan fyra år att få upp 5kg på mig när jag tog dryckerna-.-

8 piller - bra start på dagen :)

möhöhö.. har precis tagit min medicin..Egentligen är det bara 6 st olika mediciner, men 8 piller..haha..
jag har sovit för länge idag. har massa viktigt att göra.. ska läsa massa teori hade jag tänkt men FAN VAD det är svårt att koncentrera sig ett längre tag när man är sjuk.. ja förövrigt, nu kan jag bekräfta att jag hade mer än halsfluss.. jag snöt mig typ heeeela dagen igår.. usch!

jag vill spela HoN... men min dator blir fan alltid överhettad och dör såfort jag spelat i kanske 15 minuter...drygt.
har dock en positiv sak att säga till er alla andra som inte är sjuka :D vädret är heeelt underbart! Så go do something!
jag ska iofs kanske iväg till DH idag.. det var vad vi hade planerat iallafall, men kanske inte jättebra om jag är sjuk..? vi får se helt enkelt :) Nu ska jag söka lägenheter och kolla mailen samt ringa ett viktigt samtal till en sköterska :)



Bilden är från Axel Desu på DeviantArt

Underbara bästa vän <3

ååååååh! har precis pratat med kirsty i över en timme på skype.. jag känner mig fortfarande äcklig och bihålorna är helt täppta.. fyfan!
Men jaja.. det blev en hel del nördande idag :)
jag spelade left for dead från typ 21 till 22.. sen tog jag och satte mig i soffan för att titta på starcraftmatcher som de streamade från dreamhack.. sen blev det promenad med hundarna och därefter fixade jag med lite viktiga mail :) Sen ringde wiktor och därefter kirsty, awesoooome :D Så jag babblade.. och nu ska jag spela lite till :) ska dock spela heroes of newearth nu sen ska jag sooooova... imorgon har jag mycket att göra som vanligt :)

Jag har typ bara fula jävla lolbilder på mig och kirsty ihop. vi kan fan inte sluta garva.. så.. här får ni en miffopic när vi skrattar.. ughh.. bilden är från 2006, då man såg som bäst ut.. men fan vad man inte gör det på den här bilden.. xD




Sicko...

BLÄ! tror jag håller på att bli förkyld också.. mina ögon kliar och jag nyser hela tiden. jävla störande. jag käkar dock penicillin så borde väl hjälpa lite? även om penicillin bara dödar bakterier och förkylning är virus.. men ändå! JAG VILL INTE BLI SJUK! =( jag vill åka till halmstad!

kom typ nyss hem från barnkalaset.. var riktigt mysigt och trevligt.. dock är jag sjukt trött och har ont i huvudet och hela bihålorna.. så jag orkar inte visa bilder eller berätta något ... jag tror faktiskt inte jag skriver mycket mer idag tyvärr =(.. känner mig kass som har sagt "skriver lite idag pga sjukdom" i flera dagar nu.. men jag har verkligen mått kasst...det var ju tydligen tur att jag inte tränade igår.. hade väl bara mått sämre nu..

Lekte iallafall mycket med en ballong idag :)


Men ja, såklart...

så ska jag faila.. gaah!.. jag försökte replaya en match i HoN. det klarade jag såklart inte av. så nu blir det inget kul, utan straff som innebär endast teoriläsning. dumt tycker jag =(

Sovit helt perfekt!

åh! ;D Jag somnade inte 22 som jag tänkte.. utan närmare 01..
vid 22 gick jag ju med hundarna i 45 minuter, sen när jag var klar med bloggandet och allt så var klockan 23.25 och jag var sjukt trött.. borstade tänderna osv sen gick jag ut i köket, då ville pappa att jag skulle va uppe med honom... haha.. så .. vi stekte kött och tittade på "the universe" (mitt favvoprogram på history channel ;D) tills klockan var runt 00.40 kanske.. sen så fixade jag lite smågrejer och la mig runt 01..



Vaknade 09.16 och hade sovit så jävla gött..jag tänkte egentligen sova lite till, bara för det var så nice och för att jag nte ska göra något innnan klockan 15 idag.. men när jag insåg att jag var utvilad så hade jag ju bara fuckat upp allt om jag sovit längre.. så ja.. here I am, vaken med inget att göra....
Så tänkte använda tiden till något bra, iaf mesta av tiden ;D.. tänkte titta på en HoN match och sen läsa lite körkortsteori :D
samt även chilla en hel del med hasse, leena & klas ;D


Jag glömde totalt bort..

.. att visa bilderna på kissekatterna vi tittade på idag ! :D
Gick precis 45minuter ute med hundarna.. brukar vanligtvis gå typ 8 minuter.. xD
det regnade ganska mycket när jag gick ut för kvällsrundan.. och jag blev så positiv helt plötsligt,regnet var så mysigt och så var en låt på Ipoden igång som jag älskade och sjöng högt med i.. men sen i parken så satt det folk och då ville jag inte sjunga mer.. sen tänkte jag "äh vafan, jag och hundarna är redan dygnsura, kan lika väl gå till stranden och bada dom och så får jag ännu mer regn på mig"
Så.. vi gick. och det kom pepplåt efter pepplåt, när dom slutade så bytte jag till pepplåtar :D
jag var inte bara pepp p.g.a musiken.. allt jag kunde tänka på var hur mitt liv börjar falla på plats, förrutom lägenhetsbekymmer, men annars.. jag menar kan man få roligre besked än att hjärtat arbetar TYDLIGT bättre än innan?:D Att min hjärtsvikt håller på att minska? Waow. jag kan leva på den nyheten läääänge!

Bowling for soup - My hometown var igång när jag bestämde mig för att vandra vidare till stranden :) Mysigt var det iallafall! och awesome.. där kunde man gå och sjunga hur högt man ville på sina skatepunklåtar och även spicegirls "spice up your life".. tänkte även att det var bra istället för att träna idag.. promenader är ju betydligt bättre att byta träningen mot när man är sjuk.. dock är jag sjukt trött nu så det blir nog inte mycket teoriläsning... imorgon ska jag upp klockan 09 :)




>

Kattbilderna och det där får ni imorgon :) jag ska nana nu.. sov gott!


a walk in the park

helluuuu!har precis fixat mina naglar med det nya lacket... kommer bli pissed om jag måste lacka två gånger med så dyyyrt nagellack :| ska låta det torka och se hur det blir, just nu ser det lite tunt ut faktiskt... glittrar dock vackert :) men jaja.. ööh... ja! jag ska gå ut med hundarna strax, sen läser jag teori tills jag somnar.. imorgon är det kalas för min kusin som fyller 2 år :) mysigt!


Nellie på sin dopdag för över ett år sen tror jag

Work out?

jag känner verkligen att jag MÅSTE träna ... wtf har hänt med mig?! HAHAH.. det kommer nog kännas uppfriskande tänker jag.. och allt sånt där peppigt .. MEN jag får inte träna än.. även om jag känner mig bättre idag så är det fortfarande inte över.. och man ska ju inte träna när man är sjuk.. >.< så det får bli körkortsteori för min del sen hoppar jag i säng vid 22 så jag går upp i vettig tid imorgon igen :)

Mitt rum är rent och fint :) undra hur länge det håller 8-)

Bilden är tagen på öland..från sommaren 2006.. senaste gången jag var singel.. herregud vad mycket tid som har gått sen dess..
Jag bits, akta er :)

Svar på kommentarer

Helluuu! jag har vart iväg med hasse,leena och mamma på två olika stall :) Tittade på 3veckor gamla föl och även kattungar :D awesomecuteness! men det får ni bilder och videos på sen :D .. mina ögon kliar för allergin mot hästar, och så nyser jag också.. dumt..sen har jag handlat lite bröd+broccoli till soppan som vi precis käkade :) ost och broccolisoppa med färsk broccoli i (Y)




Anonym om Att bli våldtagen?:
Hej,
undrar bara vilken körskola du går på?

Svar: takorkort.nu :) där! Hurså?

amanda om VAD KUL!:
jag föddes också med medfött hjärtfel, hål mellan kamrarna,(opererades när jag var ca 1 år) så jag har ett lika fint ärr som du på bröstkorgen ;) skönt att veta att man inte är ensam om det, känns som det! man blir annorlunda på något sätt. även om jag vet att operationen var bra för mig, så önskar jag ändå att jag inte hade gjort den :P är snart 16 år och vill inte ha ärret, vill inte vara annorlunda.

Svar: jag mailade dig svar om detta istället :)


Boris  om Att leva farligt?:
Folk söker spänning för att de tycker de har ett för tråkigt liv. Delar nog din syn på det där. Men du, bilden där, vad står det på magen/bröstet? :P

Svar: Dumt..HAHAHAHA JAg såg det nu! WTF?! hora uppochned =( dumma sjukhus


Anonym om Ah, smartypants!:
Hej,
Dagens bloggare.. Grattis.

Gillar din blogg :)

Svar: åh :) tack! och tack igen ännu mer :D


Ahlen om Sluta vara så nördig camilla! =(:
Fisse är danska för fitta, huruvida det även ingår i den skånska vokabulären låter jag vara osagt.

Svar: jahaaaa! tack för upplysningen! :)

Ahlen om Min pigga morgon..:
Nu är jag visserligen i Jönköping, borde väl räknas som nära. Har du provat FASS?

Svar: woot? nice! då ska vi träffas tycker jag :) japp! jag gjorde det och hittade :D tack!


ROBIN HOOD om Kvällsmat och kvällsmys:
Åh, jag älskar colin Nytleys filmer! Och älskar Helena Bergström, och henne får man ju typ på köpet när man kollar på hans filmer, haha! :p - vad tycker du om hans filmer?

Svar: Nice ! ;D och jag har absolut ingen aning om jag ska vara ärlig:P har ingen koll på regissörer osv.. men har nog säkert sett några filmer av honom som jag gillat :)


Boris om Busy woman!:
Min första tanke till bilden är att du gör tummen upp till en riktigt hårig bringa. Men det kan ju kanske vara gräs i bakgrunden. ;)
För inte har bilden med Wiktor att göra? ;P

Svar:HAHAH fyfan vad illa! såg det nu med.. och det är inte min bild så det är möjligt att det är så faktiskt :o.. hahaha usch!


Boris om Svar på inrullade kommentarer :):
Imhotep var typ Egyptens motsvarighet på Leonardo Da Vinci. Smart kille som uppfann pelaren, och kom på hur man kunde bygga i sten ordentligt. Innan honom byggde de mest stenhögar, strax efter han levt och kommit på det genidraget så byggdes de stora pyramiderna. Han var typ världens första doktor också eftersom han uppfann läkekonsten som vetenskap och inte som shamanmagi. Så gjorde han säkert lite annat som jag glömt bort. Han var helt enkelt den där killen som tänkte till lite och inte var helt pantad som alla andra på den tiden. :P

Svar: grym jävla snubbe.. :D AWESOME!

Att bli våldtagen?

I'm stuck. Fastnade på en blogg som skrev om typ anorexi.. fast inlägget jag fastnade på var om en våldtäkt.. iofs lät hennes historia kanske inte som den mest trovärdiga, men i kommentarsfältet hade flera hundra skrivit historier om misshandel, utnytting och våldtäkter..
och det sjuka är.... dom flesta var inom familjen eller med sin pojkvän. det är fan......sjukare! det gör det bara mycket värre imo..
Sen tänker man inte alltid på att en våldtäkt är inte bara samlag liksom.. så fort en tjej eller kille ens rör någon på ett ställe och man sagt nej, då är det ju också våldtäkt.. men aja.. sen också en sak som...måste vara sjukt svårt att bedömma i rätten..
Hur fan dömmer man om offret blivit manipulerad till något?.. o.0 Läste en inlägg av en brud som skrev att hennes dåvarande pojkvän alltid fick hennes nej tack till sex omvandlade till ett ja på något vis, och varje gång det gällde sex så var det inte alls nice i sängen och hon kände sig utnyttjad och våldtagen... Räknas sånt också liksom? hur dömmer man? Så svåra jävla frågor...
Det där med "maktutnytting" är ju ganska lätt.. t.ex. föräldrar, äldre syskon, lärare, läkare har ju en maktposition till de yngre personerna de träffar..


Försökte hitta källan till bilden.. men det blev inget resultat.. sjukt snygg iaf.. tänkte göra lite reklam för personen som gjorde den, men det gick ju inte...

nä fyfan. historierna som folk skrev om gjorde verkligen inte min dag till något positivt...men det är jävligt viktigt att inte blunda och bara lola åt sånna här saker.. Som folk t.ex. gjorde mot blondinbella. alltså, alla som känner mig vet att jag inte ger ett skvatt för lilla blonda bella, hon är inget för mig... men jag tycker endå inte det är rätt att folk tog hennes utnytting som världens lilla piss i havet.. Oavsett vem eller hur det skett, så är det fan illa enough.

MEN JAG MÅSTE säga en sak.. Något jag faktiskt hatar mer än våldtäkt, utnytting, misshandel och manipulation är fan fortfarnde den extremaste sorten av lögner.. När man LJUGER om att man blivit utsatt?! herregud vad fan är det för jävla attentionwhores... Skärp till er och tänk på hur illa det är med om som faktiskt blivit utsatta. idioter.

Thats all for me för några timmar faktiskt.. jag måste verkligen fixa iordning mitt rum..


Halvklar...

Buuuuu! hatar när man kommer till att ha städat klart halvt.. då ser det tillräckligt rent ut för att det ska se bra ut, men man ska ju städa bort lika mycket till... drygt :P hahaha..

jag satt btw nyss och tänkte på våldtäkter..sen kom jag på att det finns ju gruppvåldtäkter.. jag måste bara undra... Hur FAN kommer man med det samtalsämnet till sina vänner? "öh ska vi gå och våldta någon ikväll eller?"
jag menar.. WTF?! Hahaha detta låter väl sjukt.. men tänk själva.. HUR FAN presenterar man ett sånt stört jävla förslag? snacka om bra säljare, eller bara riktiga idioter som tar förslaget....
Sen declare-ar jag gruppvåldtäktsfolk som ett snäpp mer störda än folk som bara våldtar.. för.. jävlar vad wierd man måste vara om man faktiskt föreslår gruppvåldtäkt... då måste man dra in andra på sin skit, eller dela med sig av sina sjuka jävla fantasier.. wtf. ne usch. Och nu kanske jag ska sluta disskutera gruppvåldtäkt i min blogg... men ja.. just a thought jag fick..

uuuh.. creepy google bild.. påminner mig om miss lisbeth salander i milleniumserien



Helt utvilad :)

Åh! idag gör inte halsen asont! :D
jag har sovit i 12 timmar (nästan..) somnade vid 22 och vaknade runt 23.30 första gången men då vägrade jag att behöva vakna så jag bara försökte stänga av hela hjärnverksamheten, och det fucking fungerade! :o
Sen vaknade jag vid 5.23, jag trodde klockan var typ närmare 08... det var ju ljust osv.. men nej.. så då gick jag på toa och somnade sen om.. trodde jag skulle vakna två timmar senare men istället vaknade jag närmare fem timmar senare..:P så jag gick upp vid 10..

Igår när jag och pappa var på a6 för att kolla min trefaktura som såg lite väl dyr ut så passade vi på att gå till coop och handla.. Då gick vi förbi Make up store.. Jag har aldrig ens vart inne där.. dels för att jag inte använder smink och dels för jag tycker inte det är kul att ens titta på.. lika roligt som en färgpalett typ.. men jaja.. pappa frågade då en genomtänkt sak.. jag använder ju faktiskt en grej när det gäller smink.. Nagellack! :D Och det stod en stooor fet skylt utanför "82 different shades of nailpolish" typ.. så pappa frågade om jag ville ha ett.. och jag som letat efter nagellack (fast billiga..) insåg att "ja tamejfan det vill jag!" så vi gick in och jag hittade ett uuuunderbart orangefärgat nagellack :D






Dock var det fan svindyrt.. 130kr för 8ml. wtf. Nu har jag dock bara titalt 3 naglar kvar på mina 10 fingrar -.- resten har pajat och sen har jag bitit av två... så nu är det bara börja om från fucking början. crapper.. men då är det ju alltid lite roligare att göra med en helt ny färg :D

Idag ska jag städa! ;D sen minns jag inte riktigt vad jag har planerat, men har det på en lapp i köket så det blir nog bra ^.^

Körkortsteori!

Hooolahooouup! höhöh . jag är svintrött. men har en del saker att göra (typ 2h teoriläsning! ) så.. lika bra att get to buisness så, godnatt sen :) skriver inte mycket mer idag.. alltså ÅÅH. det är sommar, det är FREDAG och det ÄR FINT VÄDER.. och här sitter jag alldeles ensam? wtf..... aaaaja... a woman gotta do what a woman gotta do ^^


Videokamera.

Jag har en videokamera, som jag aldrig använt. men jävlar vad jag ska köpa en imbakamera när jag får kids.. hahah seriöst man gör så mycket wierd/roligt/sött när man är en liten unge.. har precis kollat på en video som farfar & farmor spelade in på mig när jag var runt två år.. det är så mysigt att se saker man minns (kanske inte just från DEN gången, men ja..) typ som en viss pryl man inte sett på åratal, släktingar som dött men som är med på videon, en sak jag reagerade mycket på var "tekopparna" på liseberg.. hahah jag bara insåg hur mycket jag ÄLSKADE den attraktionen när jag var liten.. gogo minnen ;D jag önskar att man kunde fota med ögonen, spara bilder och videos i sitt minne som man vill spara.. men det går inte.. man glömmer ofta många av dom fina sakerna man vill spara.. dumt!


Dryg natt..

jag somnade runt fem.. fick världens jävla hostattack i natt.. usch! det bara stack som fan i halsen.. som om jag hade små törnar i halsen.. uuuuusch! vaknade 14 och har alltså haft 3h vaken tid på dagen.. haha....
Spenaderade dem med att steka korv ihop med hasse, sen käka med han och klas och bara babbla :) därefter spelade jag en HoN match tills min dator som vanligt blev överhettad och dog.... Boris, hjälp mig :(...
och sen så packade jag ner glas i flyttlådor.. nu ska jag se på film hade jag tänkt.. men är rädd att jag somnar.. usch usch.. jag har sovit 9h liksom.. nu får jag skärpa mig! =(
Halsen mår sämre idag än igår.. förmodligen pg.a. hostattacken...  nä usch har faktiskt inget att skriva om... inget är direkt wohooo right now iallafall...




något som däremot är WOHO är att dansa! :D så här får ni en bild på Jossan, mc & samone + random bakom från när vi var 15 eller 16..

Planer för helgen...?

hehuhehu.. det är snart helg, jag är fortfarande sjuk.. så självklart har jag inga planer utöver typ körkortsteori, städning och packning... Booooring, men jaja :) izgoooth...

jag är fortfarande stört trött, men har haft wiikväll med mina bröder tills nu :) och nu sitter jag på msn och pratar med mister wiktor, så jag lär ju inte sova nu på ett tag ändå..
jag drömde om helsingborg innan ... det var så vackert där... jag blev helt förälskad i miljön .. underbart!!!
btw. en sak som jag MÅSTE göra nästa vecka är fan att göra en JORDGUBBSTÅRTA till midsommar :D hoppas jag inte blir sjuk, så jag kan åka till min fina kirsty <3


Den här bilden är från 05 eller 04... alltså 6 eller 7 år gammal..
Såhär ser man fan alltid ut när man är around kirsty. hon säger de mest loliga sakerna.. hahah.. idiot <3
Och på bilden så spottade jag faktiskt inte ut cocacolan sekunden efter ;) jag fick ner den! :D I win!

trött_tjej_91..

har inte blivit så mycket positiva inlägg i bloggen nu.. skrivit "uff, aff, usch, blä, usch, suck" osv osv.. tänkte börja detta inlägget med "uffff är så trött!" men jag ångrade mig... jag vill inte sprida kass energi så jag tänker bara berätta för er att jag är helt sjukligt trött, men jag är så bra bra braaaa så jag håller mig uppe (Y)! haha.. just do it fungerar jättebra :D.. nu ska jag återgå till mitt planerande/packande... Hoppas ni har haft en fin dag:) vädret här har vart riktigt bra men jag har inte vart ute så mycket..



Åh.. älskar den här bilden som jag tog.. har precis lärt mig vad "bajsblommorna" (som jag kallar dom) heter.. det är prästkrage! dom luktar som skit verkligen.. usch fy! men dom är bra att köra "älskar-älskar inte" med :)

Usch ..

Jag har svårt med lukter ganska ofta.. hittar sällan yummie parfymer och dunno.. stinkande saker suger.. vet ni vad jag måste stå ut med nu med min halsfluss?.. äta penicillin, alltså även illaluktande jävla urin.. usch! ni vet sådär SUPERÄCKLIGT som penicillin smakar, så luktar det ju även -.-  inte nice någonstans.. men jaja, 7 dagar kvar, gogo penicillin!

Förövrigt så kom jag hem för kanske 50 minuter sen .. jag har babblat med hasse,klas och pappa.. sen har jag även slått in lite presenter till min lilla kusin som vi ska fira på söndag :)


Nu ska jag även göra massa annat.. typ planera upp en hel månad fram (ja, jag behöver skriva upp mina dagar och planera dom.. speciellt när jag har viktiga saker som jag inte får glömma , som t.ex. kirsty, körskola och sjukhustider..) och sen ska jag även packa lite i flyttlådorna igen.. :)

Jag och pappa var iväg på a6gallerian innan och handlade lite på coop.. sen käkade vi på mcdonalds och kollade gamestop (Y)!
jag tror btw att jag håller på att bli förkyld, utöver halsflussen.. sitter och nyser just nu... hoppas verkligen iiiiinte ... Jag vill till kirsty på midsommar !>.< även om det bara är massa slem där på midsommaren tydligen.. Har bara vart i halmstad en gång, när jag var liten och käkade glass på danske-glassbaren... hmhmm.

Millifix!

jag ser fräsch ut (förrutom ögonen xD) och helt plötsligt mår man lite bättre pga det och lite volbeat rush i kroppen ;D
jag håller på att packa ner glas i mina flyttlådor.. undrar hur fan jag ska få plats med alltihop? om jag ens får en jävla lägenhet. börjar få riktig jävla panik nu....
Flyttar om 2 månader och jag har sökt nästan varje jävla dag i en månad utan ens det minsta närhet till napp....

fyyy=(..
jaja.. ska inte tänka på det nu.. nu ska jag vara duktig!



Bild som togs alldeles nyss.. har en helt vanlig enkel militärgrön klänning idag (Y).. inte direkt för jag känner av det fina vädret ute, utan för jag inte pallade klä på mig något.. gick runt i morgonrock i flera timmar.. sen skulle jag börja göra saker och då var jag ju tvungen att ha ett plagg.. enklast var klänning ;) haha..

Jag börjar iallafall må bättre :) awesomeness..

Fräsch?...

Nyduschad men känner mig ändå helt blääää! mår dåligt så jag bloggar inte direkt i vanlig takt längre... sen är det så jävla fint väder ute så jag vill bara vara frisk.. men nej. har iofs en hel del att göra idag så jag lär ju inte blogga så mycket p.g.a. det heller..

påtal om fäscht... haha.. på scoutläger får man tvätta sig i en balja ;) (Y)!

Fribiljett till west coast riot

WEST COAST RIOT! jag har biljett dit tills imon, ska inte gå för jag mår så pissigt.. Säg till om ni vill ha den




Blääääääää!
Mår fortfarande asdåligt..borde sova men är inte alls trött.. imorgon är det sjukgymnastik men jag ska inte gå, man ska inte träna när man är sjuk...

anyway.. jag har tittat på the office HELA jävla dagen typ.. åkt iväg med pappa lite också för att handla och kolla hunden hos veterinären som jag skrev.. hon var inte helt frisk så vi får fortsätta med medicinering.... öhm anyway.. jag skrev ju att man inte gråter åt the office? ... CRAPPER!!! det är avsnittet när michel slutar och han ger sin fina lapp till dwight.. haha FAN =( det droppa väl en eller två tårar.. haha.. nu ska jag forstätta vara lameball och titta på the office resten av kvällen/natten och svettas vidare så min feber tar hand om min sjukdom.. blö!


Mår sämpigt..

uuuusch!.. jag har vart vaken i två timmar typ.. kan knappt prata ... och jag har två viktiga samtal att ringa.. like that will happen -.-
kl 15.30 ska jag till veterinären med ebba sen ska jag iväg till körskolan för att välja lektionstider...
har gjort absolut iiiingenting idag sofar.. tittat på the office liksom.. lär inte blogga allt för mycket idag.. usch mår kasssssst


Sova tidigt :)

mmmh! :D världens bästa klas tar hundarna åt mig ikväll så jag kan sova I TID! :D.. jag är så sjukt trött.. maten blev asgod btw! har inte så mycket att säga förrutom typ godnatt... jag lägger mig inom en timme..ufft...


Flygande Jakob :D

Åååh! idag ska jag laga en av de godaste rätterna i vääärlden! (okej.. heh. en av de godaste rätterna jag har ätit;)) Flygande jakob! :D ska strax iväg till affären för att handla lite grejer till det...
jag känner mig mycket bättre! halsen gör fortfarande ont som fan dock men mitt humör är great! pluuus att jag är helt speedad på kaffe right now.. jag önskar att jag hade bortförklaringen "jag somnade" till att jag inte skrev här.. men det var inte så.. jag fastnade framför tvn med en kopp kaffe.. och nu är jag pepp och pigg! :D




Innan jag drar iväg till affären så tänkte jag bara berätta vad jag gjorde på sjukhuset i 3.5h.. eller egentligen vad jag har gjort heeela dagen .. haha..


Lite innan klockan 07 i morse så smsade pappa mig från jobbet "macdonalds till frukost?"
jag blev glad och skrev "asnice!" sen somnade jag om...
Fem i åtta kom pappa hem och även hasse från leena.. dom började babbla as högt sen ropade dom på mig så jag också skulle gå upp.. pappa skulle nämligen skjutsa mig till sjukhuset, men såklart mcdonalds först :D

Så... vid kvart över åtta typ så åkte vi iväg till mcdonalds och käkade.. skitgott men fan vad min hals gjorde ont,, sen fick jag såklart som vanligt ont i magen.. haha... men jaja...

Pappa släppte mig på sjukhuset kvart i nio...
Klockan 09 var jag på EKG-mottagningen och tog ett ekgtest som tog kanske 2 minuter.. sen hade jag min ultraljudstid först klockan 9.30.. så jag väntade på det...
Anmälde mig på en annan mottagning först (systemet är så...)
sen gjorde jag ultraljud (somnade under tiden, haha <3 mysigt att höra på "wooosh wooosh " ljudet ur datorn när hjärtat slår) och det tog ca 35 minuter... Sen även blodtryck i höger arm och ben (tar alltid i höger p.g.a. att jag opererat bort ett kärl i vänsterarmen..) och tar alltid i ben + arm för att mitt tryck är högre upp mot huvudet och lägre ner mot benen.. Idag låg trycket på 60.. sjuuuuuukt lågt, men det blir ju så när man tar blodtryckssänkande medicin :)
Dock är det som vanligt helt galet svårt att höra min puls... vi använde en dopplermaskin (typ högtalare...) och det tog ändå typ 15 minuter.. hahah..)
sen väntade jag i 30 minuter för att träffa hjärtläkaren...

Vad fick jag för resultat då?
"Klart tydlig bättring av pumförmågan!"
FUCKING AWESOME :D ååååh .. jag blev så lättad.. och så glad. min läkare såg också så himmla nöjd och glad ut.. sjukt bra...
usch.. jag är så lättad! .. det har vart så mycket negativa nyheter hela tiden nu jättelänge... och sen äntligen kommer något bra! åååh vad skönt!
Dock fick jag även reda på att jag hade halsfluss, men det känns som en piss i havet i jämförelse med de bra nyheterna.. :)
Fick nya recept och även penicillin för halsflussen.. Han tyckte att jag skulle göra ett svalgprov också samt blodprov.. så då gick jag till 4e mottagningen för dagen.. Svalgprovet gick bra, kändes sjukt obehagligt att ha en stor tops tryckt mot kulan i halsen och man började hosta och fräsa, men jaja... har vart med om värre ;)

Vidare till femte stället för blodprov... har förmodligen redan skrivit om hur sjukt svårstucken jag är... det är typ omöjligt att hitta ett kärl, och när de gör det så brukar blodflödet alltid stanna mitt i provtagnigen.. -.-
så... dom stack mig fyra gånger idag, innan de faktiskt hade fått de två små blodproven.. haha.. stört..





vidare till apoteket för att ta ut penicillin och sen åkte jag hem :)
Hemma så käkade jag mina piller, snackade med hasse och pappa, planerade middagen och tittade på tv samt drack kaffe.. har vart en helt UNDERBAR DAG bara för att all min oro släppte... ååååh! <3 fyfan vad SKÖNT!

Nu ska jag handla mat och sen fixa med det :) mamma är hembjuden hit med så det blir nog mysigt!



klar efter 3,5h

Halloj..sitter på bussen hem frånsjukan nu.. Har Massa att berätta men via mobilen ár det jobbigt..
jag tänkte åka till körskolan nu egentligen men jag är alldeles för trött..sjukhuset tog mycket längre tid än väentat

på sjukan

Mobilbloggar från sjukhuset..har tid kl 09.30 för ultraljud men jag har precis tagit EKG.. Min hals dödar mig och jag önskar att jag slapp ha så satans ont I halsen..

Tack pappa förfrukosten på mcdonalds <3


Shemale?

Hejsan.. det är sovdags för mig nu men jag måste bara klargöra en sak...
jag är inte kvinnligast i världen.. men idag fick jag titeln shemale. Det var fan inte shysst! :o och absolut waaaay to manligt för att vara camilla..

Jag har inte de typiska manliga attributen med t.ex. "macho-attityden".. jag är _snäll_. jag är lite dryg ibland på ett roligt sätt.. men aldrig sådär "höhöh jag är bäst och kan slå ner alla!!!" samt att jag inte gillar bilar..
Det enda "mer manliga" med mig än andra tjejer är  väl typ.. jag gillar spel?.. jag är mer ärlig och straight forward.. inga konstigheter och falska spel (iofs kan många killar också vara falska och komplicerade...) sen är jag.. bara .. lätt? ..alltså.. inte så mycket drama.. jag pallar inte sånt .. haha..

Uppfostrad med två bröder wtf.. klart jag inte har smink och sånt som intressen.. spel och skateboard är kul :)

men utöver det? nej! jag har bröst, flickig röst och fitta.. vafan begär man för att få kallas tjej? =( Ibland så är fitta och bröst allt för killar, men tydligen inte ;) hahahah nej nu var det jag som var fördomsfull ;***





Jag gillar kläder, även om jag inte är glad i att shoppa.. och skoooor <3 det gillar jag tillochmed att shoppa.. hahaha...
Nä usch ni är bara töntiga.. take a chillpill vafan ;D ni kommer endå inte få hoppa i säng med mig så att oroa sig över en snopp mellan benen är ganska onödigt ;)

Packa pappas kappsäck! Packa pappas kappsäck! Packa pappas kappsäck!

höhöh. här sitter jag och lolar.. jossan gick precis hem.. jag packar en flyttlåda med porslin.. ufft vad trött jag är.. om 20 minuter får jag ta hundarna på en sväng i parken och sen sova.. ska upp klockan 08 imorgon för att åka till läkaren... ska bli myyyyyycket intressant, minst sagt..
men ah.. ska dra igång ett the office avsnitt sen ta hundarna... hoppas ni har haft en fin dag! jag har haft en fin dag iallafall ;D men ond.. aj så ont det har vart.. jag har bitit mig i kinden som FAN idag.. hahaha.. aj vad ont det gjoorde.. sen har jag haft huvudvärk, ont i magen och ofc den dumma halsen....

Random lolbild från skrivbordet

Randiga kinder..

hahah.. FAN! jag är sån sucker för sorgliga filmer... tittade precis klart på de sista avsnitten av How I met your mother som finns.. sesong 6 de två sista avsnitten.. jag grät en gång på näst sista avsnittet och en gång på det sista.. hahah FAN vad det suger. men åååh så underbar serie! :D den är så härlig och rolig och underbar! men nu ska jag "put a smile on that face" och se på the office istället :D.. det är aldrig sorgligt.. bara riktigt jävla konstigt, akward, drygt och asbra hahaha..

Himym däremot kan vara sorgligt vissa avsnitt, roligt vissa avsnitt, smarta avsnitt, och bara avkopplande och chillande vissa..

Googlade "polkagris" för jag tänkte på randiga kinder.. rödrandigt.. haha.. och hittade ett par awesome shotglas som är gjorda av polkagris! :D


Sjukling?

usch. känner mig sjuk. men jag är hemskt trött.. så kanske är därför.. har fortfarande jätte ont i halsen och huvudet..funderar på hur jag ska spendera min dag så jag inte somnar.. fyfan.. kommer detta gå? haha.. I sure hope so! hoppas jag mår bra imorgon med, så jag slipper må dåligt när jag sitter där hos hjärtläkaren...

meeen vill ni ha lite glada nyheter istället ?:D.... haha jag kunde fan inte komma på något ... jaja.. mina tankar är iallafall glada :) så det är ju alltid bra.. men kan inte komma på något extra bra som hänt idag.. jag ska titta på lite how i met your mother nu :D eller the office...  :D.. usch. MIN HALS ajjjjjj>.<


Min måndag..

Åh. jag har så ont i halsen nu. det suger.. =(... vill bara läsa min körkortsbok och städa mitt rum men jag känner inte alls för det bara för jag har ont...
Hursomhelst.. jag somnade typ 3.30 igår.. och sen väcktes jag vid typ 09 av pappa .. han frågade om jag ville hänga med han, klas och hasse på frukost.. dom skulle käka på ikea.. jag svarade ja och somnade om.. haha.. sen kom hasse typ tio minuter senare och sa samma sak, jag svarade ja och somnade om... haha.. men dörren lämnades öppen. sen vaknade jag av att pappa och hasse pratade och jag ville bara be dom hålla käften så jag kunde somna om, ochstänga dörren  åt mig.. men jag orkade inte ens göra det.. så jag låg där.. och blev mer och mer vaken ju längre de pratade.. haha.. sen så ropade jag två gånger "jag hänger inte mer, är för trött" men det hörde dom inte.. så.. när klockan var 9.30 så tog jag ääntligen och gick upp.. var bara en halvtimme, men kändes fan som två.. haha

så.. vi gav oss iväg och käkade frukost på ikea.. var riktigt mysigt och gott och billigt.. sen hade jag riktigt kul med min lilla familj :) är riktigt skönt att ha hasse hemma igen.. haha.. underbaaart!



Sen handlade pappa lite tallrikar + muggar på ikea och så köpte vi även mjölk.. sen väl hemma så började jag blogga på mitt förra långa inlägg.. samt att jag tog en paus för att ringa vårdcentralen.. och sen för att käka igen xD...


Det har vart min dag än så länge.. oj. trodde klockan vad 17.. den är inte ens 15.. aff.. haha. jagär trööööööött :| men får inte sova på dagen nu, för då somnar jag inte sen ikväll.. och jag måste somna ikväll för att imon ska jag till sjukhuset för att träffa hjärtläkaren :)
Sen på onsdag ska jag hänga med pappa och ebba till veterinären.. och förhoppningsvis ska jag även åka till gbg då.. för att sova hos elena tills torsdagen då det är west coast riot :D.. och på helgen vetifan vad jag gör.. haha.. men mmmh<3 cant WAIT till jag får se sum 41!

Underbara helg <3.. jag tror jag är kär!

åh! haha. vet inte ens vart jag ska börja.... I fredags åkte jag ner så jag var i helsingborg klockan 17 ungefär..kom miiiiitt i studentkaoset... hahaha<3 det var folk ööööööööööööööööööverallt och massa kortéger i hela vägen..hahaha.. jag blev sååååå glad! alla var pepp, vädret var heeelt underbart och man mådde helt enkelt bra :)

när jag kom fram till busstationen så mötte wiktor mig och sen började vi gå mot gamecenter för att chilla tills hans pappa skulle hämta oss..
Vi träffade någon som hette david i typ tio minuter sen ringde wiktors pappa oss för att ta oss till någon släktfestgrej för någon som hade tagit studenten :)
Där chillade vi några timmar.. var riktigt mysigt :) och så fanns det asgod mat! lax <3<3<3 och även någon supergod sås till potatisarna.. men jaja... öh.. jag träffade resterande av wiktors ingifta familj, det var trevligt :)

(btw fick preciiis tag i vårdcentralen "öh ne ursäkta vi har inga tider så ring oss på onsdag kl 7.30 så kanske du kan boka in en akuttid"  tack, det var ju inte alls drygt -.-)


sen körde jan(fader) hem oss till wiktors mamma så jag fick träffa henne också.. lotta hette hon.. och det första jag fick för mig var att jag hade träffat henne förrut.. shit vad lik hon var någon jag sett eller träffat eller drömt om.. galet.. haha :) hon var iaf trevlig också .. Efter ett liiitet tag hemma hos henne så gick vi ut till en pub för att möta upp Håkan "för att ta några öl" :).. vilket det såklart inte blev.. jag tog en cider, efter lite påtryckningar.. fanns ju inte ens cola, wtf..?

Aja.. öh... sen..där hängde vi ett tag på gyllene prag och det var sjukt mycket mysigare och trevligare än vad jag förväntade mig.. Håkan är en snäll påg :).. lite ond, men helt okej.. trevlig och uppfostrad iallafall.. vet hur man ska beté sig..
Vi lolade lite på puben sen skulle håkan vidare och vi vandrade hem för att glo på film...



The Human centipede tittade vi på.. seriöst sämsta jävla filmen på länge.. nte för "åh den är så jääävla äcklig!" för så jävla äcklig var den inte... meeeeeeeeeen skådespeleriet var ju fan ZämZth.. och det skedde saker i filmen HELA tiden som man bara "JA för DET KUNDE MAN INTE TÄNKT PÅ FÖR ASLÄNGE SEN?!" eller "ja NU ska det såklart ske, för det passade ju inte innan? right" -.-

aaaaja.. skitsamma.. dåligt var det iaf... under tiden vi tittade på filmen så ringde folk efter wiktor.. dom ville ha med han ut men det blev inte så, vi chillade hemma istället ^^..
seeeen blev det lördag! :D

öhm.. ja.. minns inte så mycket av morgonen.. vi vaknade sent, typ vid 12 och sen fixade vi oss slött hemma..Vid 3 skulle vi vara hos håkan ute i höganäs .. vi började med att vandra ut på stan för att gå till systemet och även en affär så jag kunde köpa redbulls..
Typ några gator utanför hans mammas lägenhet finns en glassbar så dit gick vi först :) Jag fick dock (som numera vanligtvis) ont i magen.. så jag åt inte upp min glass.. men fan vad god den var ;D!
Vi satte oss vid en hamn och käkade i lugn och ro, för att sen vandra vidare till systemet och knutpunkten där alla bussar går...



Hamnen




Wiktor + glass :D


220 ut till höganäs tog ca 40 minuter och vi var framme ungefär klockan tre.. Vägen ut till höganäs var helt fantastiskt fin.. herregud så jävla fint det är i hela helsingborg.. jag tror jag är kär i den staden.. allting är så...perfekt? mysigt och fint, lyxigt men casual... ååh! och havet! havet havet havet! såg massa sandstrand påväg ut mot höganäs.. fyfan jag skulle kunna bosätta mig i höganäs.. eller domsten kanske, som är lite innan höganäs.. SÅ NICE alltså! :) dock blåser det nog extra mycket då det är kasst väder..

åh.. men ja.. vi kom fram till håkan och där hjälpte vi till i typ 1,5 timmar med lite olika saker.. bäddade bäddsoffan som vi skulle sova i, blåste upp massor med ballonger, hjälpte håkan med idéer och bara chillade och lolade..Sen gick vi även ut med håkans hund Ia.. Det är en cocker spaniel på tio år.. sjukt jävla mysig hund och inte alls samma päls som någon cockerspaniel jag klappat innan.. niiice!



Stranden vid håkan (Y)



Ia + Wiktor ;D


Håkan skulle ha en "hejdå-grillfest-mys" typ.. han sticker nämligen iväg till Los Angeles idag och stannar där hela sommaren för att kolla lite hur det är att bo där, vara på skådespelar auditions osv.. sen när han kommer hem så ska han plugga i stockholm.. så ja.. han lär ju inte träffa sina helsingborgsvänner så hemskt mycket..Och jag passade på att säga hejdå också.. för då fick jag träffa wiktor, se hans vänner samt familj och dessutom säga hejdå till håkan även om vi bara träffats en gång förrut..



Kasta stövel (Y).. Okej.. ska försöka minnas namnen.. säkert fel, men jag skriver vad jag tror ;P
Första till vänster är jag säker.. det är Sebastian.. sen har jag absolut ingen aning ... hahah... 2 st random, sen tobbe och robin nr 2 (Y)!



Innan vinsten ;)


Anyway.. det blev i början mest chill .. de flesta satt i håkans trädgård och drack typ.. sen blev det lite games och utmaningar för att samla poäng.. Vinsten var att slänga håkan i havet (Y)!
Dock vann inte mitt lag.. attans..
Men ja! jag har fan badat i havet i helgen. Det var såååååååååå mycket varmare än vättern och ganska härligt, fast sen blev det såklart iskallt efter att jag hade vart i kanske 2 minuter.. FYFAN. jag frös jättemycket och skakade som vanligt.. men jag var ändå i vattnet kanske 10 minuter.. mest för att vänta på att alla andra skulle gå upp, så jag inte stod där och frös ännu mer.. för det var varmare i vattnet än luften som blåste...påväg hem sen så blev mina läppar blåa .. och för att jag inte skulle frysa ihjäl så hoppade jag in i duschen när vi kom hem till håkan igen.. Han bodde btw sjukt nära havet.. was nice!


försökte fota mina blåa läppar i badrummet, men kameran ville inte riktigt som jag ville, så bilden blev kass..Man ser att de inte är riktigt röda, men man ser inte riktigt hur jävla blåa de var.. haha


Efter duschen som tog ett tag så begav vi oss iväg till "bryggan" som var SJUKT jävla långt ifrån håkan (okej.. kanske 25 minuters walk.. iaf i min takt..) för att grilla... där var vi i flera timmar.. riktigt mysigt även om folk började bli rejäääääääält dragna och jag hade dragit i mig kanske totalt en cider.. haha.. bäst var nog ändå robin.. han var ....extremt packad. herregud.. haha.. typ top tre av hur full jag någonsin sett någon vara.. haha..

Vid grillplatsen blev det massa olika saker.. mycket chillmys, såklart grillning och käk, lite klättring i träd och klätterväggar, random bus på gräsmattorna och endel bollsparkande.. men sen var alla (förrutom jag och någon mer) med på brännboll.. det var sjukt ofokuserat.. haha.. de flesta var ganska pilo .. och om jag ska vara ärlig så tror jag det var roligare att titta på alla fulla som sprang, än att faktiskt vara med ;).. jag var inte med för att jag kände att om hjärtat fuckar sig i denna situationen så är det ingen bra idé.. samt att jag fröööös ganska mycket...
Jag hade det iaf grymt bra där, även om jag inte var dragen.. haha.. fick även samtala en hel del med wiktors vän tobbe, vilket jag verkligen kände för att göra.. haha.. och wiktor var.... lite bakom flötet.. haha.. men det var asnice ;D


Klätterställning. Håkan, Jagge & Wiktor (Y)!



Jag klättrade också upp (Y)!.. vi fick även upp fyllerobin ;D



och det gick faktiskt OVÄNTAT bra när han skulle gå ner :D .. där ligger han fint utan några skador :D




Sen klättrade massor av folk i träden.. haha.. dock blev bilden suddig.. ser bara sebastian och någon jag inte minns namnet på..



också suddig bild.. vi samlades allihopa under trädet för att det började regna i typ 8 minuter...




Wiktor i trädet (Y)!



Brännbollen.. xD


Flera timmar senare så vandrade vi hem till håkan igen och då vet jag inte riktigt vad som hände.. vi var väl där ytterligare en timme men jag slösade den på att mest sitta inne i sängen och värma mig.. satt väl ute i trädgården lite också, men inte mycket.. sen så gav sig de flesta iväg ut på stan.. in till helsingborg igen..
Kvar var jag, wiktor, håkan (såklart, hans place..), Tobbe, Jagge (som hade riktigt shysst skratt!), Robin nr 2, och fröken linnea.. sen kom även Oskar och Elin efter ett tag ;D
Vi spelade cluedo och rappa kalja nere i källaren på sängen där jag och wiktor skulle sova, sjukt jävla kul .. älskar bordsspel och sen var sällskapet riktigt trevligt :)
Sen satt vi där tills typ 03 och lolade oss.. tobbe vann på rappa kalja.. han _skulle_ vunnit på cluedo om hans teamate (som inte spelat förr, elin) inte avslöjat att hon visste vilket som var rätt.. så wiktor vann för han hann dit först.. hahah.. men jaja ;D sjukt nice var det iallafall..dock blev det bara jag ,wiktor och fröken linnea som sov över..

På söndagen vaknade vi typ vid 12 igen.. fast jag minns att jag vaknade typ vid 7 också och gick på toa..aja.. men ah.. håkan kom och väckte oss sen var det bara att drag that ass up.. fan vad han var bestämd med att vi inte fick sova längre.. Jag och fröken Linnea skulle nämligen göra amerikanska pannkakor till frukost.. så nu kan man det också.. sjukt spännande! och det var svingott, men asmättande också.. ;D det tog dock tid... men aja ..

på förmiddagen på söndagen lamade vi oss mest i håkans föräldrars hus och lekte med ballonger typ.. hahaha.. i minst en timme satt vi och lamade oss med jävla ballonger...


Möt fru ballong.. :) efter att fröken, jag och wiktor hade "kastat ballong" med varandra aslänge så började vi göra dom till gubbar istället... xD



Sen gjorde vi en macho-ballong också :D
Det är som fröken citerade Nalle Puh.. "man kan aldrig vara nere med en ballong" :D



Sen ritade fröken dit hår och munnar :D




All done and ready to hit the city!


sen frammåt 3 tiden drog vi till "bryggan" igen.. dock gick vi UT på bryggan denna gången.. för att bada :D
Jag badade inte.. hade fått nog i lördags. plus att det blåste mycket mer på söndagen.. men ah.. håkan, linnea och wiktor badade iaf :D vi var inte där alls länge men det var iaf väldigt fint och mysigt :).. vi åkte hem för att käka "lunch" .. alltså middag.. dock fastnade vi framför tvn med te.. haha



Håkan




Wiktor är redan i, och står på bryggan ute i vattnet, samtidigt som håkan hoppar i (Y)!



Fröken tog trappstegen :D.. hade jag med gjort om jag hade badat, men det gjorde jag ju inte ;P




Fiiint! ge hit!



För att dom skulle torka så satte vi oss på en bänk i solen på bryggan.. sjukt mysigt.. fotade iaf wiktors hand.. haha.. en av tävlingarna var att killarna skulle testa att måla naglarna med vänsterhanden (Y)!


runt 7 var vi iaf klara med middagen.. blev grillad kyckling med potatissallad eller pasta + grönmögelostsås (eller var det blåmögelostsås?...) anyway den var inte god.. haha.. jag tog pasta med bearneissås..(Y)! fick som vanligt ont i magen, men gott var det :D och sen typ.. fick vi skjuts av håkan till busstationen och då åkte vi in mot helsingborg igen..
Typ klockan 8 var vi framme och vi vandrade hem till wiktors mamma, sen somnade vi i 1.5h och vaknade vid 22..sov så sjuuuuuuukt jäkla gött den timmen.. vaknade dock flera gånger av att jag skrattade i sömnen? haha.. var AS NICE iaf.. jag älskade det.. hahaha.. skrattade så jag vaknade, sen somnade jag med en kittlande fnissig känsla och sen hände det en gång till.. haha.. aja.. när vi vaknade så packade jag lite, min buss gick kl 23.. och sen åkte jag hem..
Var hemma  typ kl 02 och sen satt jag med pappa i en över timme och pratade tills jag somnade kl 3.30 typ..

btw.. checka blåmärkena.....Jag ringade in dom för några dagar sen.. nu har dom bara blivit mycket värre.. stört!





URSÄKTA att det tog extrem tid att få fram inlägget.. aff.. bilderna har cpat en del..

Aj min hals.

GAAH! försökt ringa vårdcentralen i en timme. de cpar. pallllla! jag har en stor jävla bula i halsen.. wierd.

Anyway en sak.. jag har inte skrivit något. har inte haft tid när det fanns en dator närvarande, och sen hade jag inte en dator närvarande när jag hade tid ;) och mobilen.. den var död påväg ner till helsingborg och påväg hem.. men jag har iaf massa med bilder och andra saker att berätta.. Har haft en sååååååååå jäääävla underbar superbra helg.

aff<3 vill bara göra det om igen och igen och igen!





Freak...?

en random tibia vän på facebook. herregud.. inte okej någonstans.. ew ew ew!




Det var inte bara jag som reagerade heller.. hah.. nu har några andra skrivit..
men anyway jag antar att det vara var ett dåligt skämt.. men eeww>.<

Onödigt?

aah. eftersom publiceringen är helt jävla seg här på blogg.se idag så är det väl ganska useless att skriva ett inlägg till, för jag har ingen aning om när det syns.. skrivs iaf 11.15.. men jag har precis mött upp Eric Ohlson. fått min biljett till West coast riot. awesome. tack.

öhm.. ja... poppat piller, borstat tänder, packat det mesta... så nu ska jagmest chillaxa tills pappa kör ner mig till stationen :) ska väcka han vid 12 också..

Kommer fram i helsingborg vid 16.50 såatteeeh.. ingen aning om när jag kan skriva igen..men efter helgen blir det iaf mycket bilder och saker att berätta :) så det är ju alltid något att se fram emot.. mihi!

haha :) jag tar en av Emmas favoritbilder på mig.. jag saknar henne idag.. <3


YEIIIY! It works!

hihi ;D min dator fungerar! Nu på morgonen ska jag bara fokusera på att packa med mig allt så jag inte glömmer något, sen dra in till stan för att möta upp eric som GER mig en fucking Westcoastriot biljett. HUR GALET?!.. jag är sååå peppad! :D

haha FETT NICE!
sen vid 13.35 går min buss till helsingborg där jag ska spendera helgen.. ska bli... intressant.. mestadels.. förhoppningsvis kul också :P

öhm. ja.. borde äta något med för jag ser ut som en svulten kiddo right now.. magen går typ innåt.. haha.. ne men.. jag måste fråga en sak.. Går ni också ner ett kilo under natten?:S.. jag gör alltid det.. när jag ställer mig på vågen på kvällen så väger jag oftast 37 komma något.. sen när jag ställer mig på vågen morgonen därpå så är det 36 komma något.. sjukt!.. gör man av med så mycket energi på en natt?:S aja... vet inte alls när jag bloggar igen men förhoppningsvis gör jag en mobilbloggning under bussresan, ifall jag inte somnat ;)

GRATTIS Till alla studenter ;D hoppas ni har en aaaaaaaaaawesome dag!




(nu har blogg.se cpat igen.. jag postade detta kl 10.20.. nu postar jag det igen kl 11.13... det syns ännu int på bloggen -.-)

hello chinese?

Min dator är helt fucked up. Startar jag den kommer Massa wietdass tecken.. Hänt förrut.. Lágger mig nu isf, hoppas ni sover gott!<3

West Coast Riot?

AAAH! jag vet att jag sa att jag inte skulle gå. men det verkar som jag kan få en biljett gratis :) Så LÄTT att jag ska gå och se Sum 41. får åka tidigt den 16e till gbg.. efter träningen typ.. hoppas jag hittar dit?.. nu blev jag skraj. HAHA vågar jag ta mig dit själv? stå i EN FET jävla crowd ocn bli mosad?.. Eh =(... jävligt dumt med waranet och allt kanske? MEN WTF jag vill. det är värt. lets do it!

Känner jag någon som ska dit ? ;D Riiiiiiiiiiing isf!

GAAAAH!

Seriöst MITT HUVUD DÖDAR MIG!!! haft ont i huvudet på samma ställe tre dar i rad..och fortfarande inte tagit en treo.. kanske dags för det?.. ufft. Men ja.. ska strax iväg och handla med pappa (Y).. har packat tills i helgen då jag åker ner till skåneland och har städat liiiite, men sen såg jag att min download på the office var klar... så jag fastnade (A) ahahha.. usch alltså. jag mår så jävla bra idag men har ont i huvudet.. suuuger.. men aah. nu ropar pappa ;P så beey



TopGear

hahha.. jag kom hem för ett rätt bra tag sen.. träningen gick sådär, var sjukt jobbigt.. men ah,, I did it! och iallafall ..när jag kom hem så fastnade jag framför tvn.. Top gear var igång och det var ett program då de tre killarna har skapat sina egna limousiner... HAHAH seriöst jag har aldrig garvat så mycket åt det programmet som den gången.. fyfan vad de är härliga :D
Har ingen aning om vilket avsnitt eller säsong dock.. men "top gear build your own limousine" går nog googla så man hittar det :) sjukt jävla kul var det iallafall..



Sen så skulle jag gått iväg till Jossan men hon kunde bara vara typ tre timmar så jag orkade inte..måste ändå packa, städa och läsa körkortsteori tyvärr..

så jag tittade vidare på tvn och då var det Ellens show :D love it!
...det är alltså så jag spenderat min tid..haha fyskäms! nu ska jag städa lite, sen packa..lite teoriläsning och en dusch sen hoppar jag i säng tidigt idag hopas jag :)

Lång, wierdass natt..

Uh. Godmorgon.. ska dra iväg till sjukgymnastiken nu.. så skriver mer senare .. jag har stört ont i magen.. o.0 undra om det beror på att jag är hungrig eller om det bara är min vanliga onda mage? -.-

jaja.. idag kommer bli en alldeles underbar dag med mycket som blir gjort tror jag :)



hah :) Walters fina ring på parkeringshuset

Sjukt sömnig.

Seriöst.. jag är så jävla trött.. om 30min lägger jag mig för dagen.. pappa ska upp då, så jag måste vara vakentills dess.. men har inget kul att berätta.. läst serier i 2timmar typ.. innan det städade jag och tränade .. duktigt. men aah... bey sovgott typ.

Found it!

Heeeh.

Blir inget "svar på kommentar" ..hade inte fått så många som det kändes som ;) .. men jag har iaf hittat mitt waranhalsband!:D awesooome.. det låg i en ficka i ett par byxor.. wtf

men jaja.. ska träna nu.. sen läsa teori.. tror inte jag skriver så mycket mer idag eftersom jag har massa att göra


Årets första vattenmelon

Omnomnom! har precis kommit hem från farmor.. ska strax fortsätta läsa körkortsteori men tänkte skriva ett par inlägg här först..
Pappa & klas fixade farmors tv+dator och under tiden så läste jag körkortsteori, spelade jewels och käkade vattenmelon.. fyfan vad gooooott! :D



Kastar snart upp ett inlägg med svar på kommentarer också :) sen vetifan när jag skriver igen..

Duktig-camilla är på G ;D

Började med att städa istället :D så är snart klar.. men ska iväg till farmor strax dock.. Dock hann jag paja en nagel innan när jagstädade.. så borde egentligen börjat med att fixa naglarna =( men jaja.. för sent;) Det var dessutom den minsta av dom... (Y)

anyway här får ni några fina radtexter ur olika thåströmlåtar som jag har sparat och har kärt :)

Copyright på bilderna förövrigt. Dessa är från när han var i folkets park och spelade :)


Genom regnet av dina tårar
Ska jag skicka dej ett brev
Tiotusen vilda rosor
Plus en sång jag aldrig skrev



Bland krypskyttars kulsprute knatter
Lever mänskor med en dröm
Med taggtråden runt halsen
ammas barnen varmt och ömt
/.../
Dom pojkarna som bara ligger där med sina ögon öppna fast inget ser, dom som aldrig mer ska få skratta eller kyssa en flicka som ler



Sen syr jag ett täcke av alla trasiga moln
för att stoppa om dig inatt.
När Du somnat så byter jag täcket mot mig själv
och vilar på min hemlighet.



jag vet hon tror mitt hjärta
är en död o iskall sten
säg att inget kunde vara mera fel än just det
det är bara att om jag skulle gett
allt det hon ville ha
skulle ingenting av det hon älskade
från början
till slut blivit kvar



Han sätter på videon i stället för mig, hennes tårar fryser till is



Det är nånting du lämnat kvar
En doft av alkohol och sav
Och nåt du aldrig får tillbaks
För på mitt golv bland skärvor o glas
Finns en bit av ditt hjärta kvar
Och alla tusen mirakel
Som jag lova dig en natt



Alla vackra rosor är våta, av blodet från ert heliga korståg.



Var inte rädd för mig jag är så rädd för dig, sluta fråga hur jag mår, precis som vanligt men försöker ändå, fast jag har öppna sår





Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå...
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Det finns skönhet i flodens silversånger
Det finns skönhet i gryningssolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet



Inga änglar sjöng den natten när jag började gå,
en kugghjulspojke utan mål
Hand i hand gick vi lika rädda allihop
/../ Jag är en idiot





Du är religion, Karenina och Österns röda ros är ju förövrigt sjukt bra hela jävla låtarna... känns inte riktigt okej att skriva upp hela låtar.. blir lite väl mycket så om ni vill lyssna så googoo ;D


Pepp!

Wooooho! Nu får jag leka "woooh-girl" hela dagen så jag känner mig ännu mer peppad.. WOOOOH! hahaha.. ska knalla ner till köket och käka min medicin sen ska jag fixa mina naglar.. lär skriva lite innan jag börjar städa iallafall.. AAARGH det är en nagel på min högerhand som inte riktigt vill växa så fort som de andra.. eller så pillar jag mer på den? öhm.. hihih (A) anyway så är det störande.. vill ha dom lika långa liksom.. jaja, skitsamma :) det är bara naglar anyway..

Spelar just nu musik på ganska hög volym och öppnade just mina fönster så jag känner livet och är peppad ;D


VAD I HELVETE?! Jag har INGEN BILD som säger "PEPP!!!!" när man tittar på den?! ingen sån där "YES!!!" bild.. wtf?!.. så då blev jag lack och tog en när jag och samone fightas istället... suck >.<


DUMMA SÖMN! =(

Jag somnade inte förrens 03 igår.. eller ah.. klockan var 03 när jag tittade på klockan sista gången iaf.. vilket resulterar i att jag vaknar NU?!.. Grrrrrr!

Ska iaf hoppa in i duschen lite snabbt och borsta mina tänder så jag inte känner mig så äcklig.... Idag känns som en bra dag. En nyttig dag :D

Ah, smartypants!

Det fanns en anledning till att jag hade så mycket nya folk på bloggen (Y)..




Ska strax sova så jag kan vakna tidigt imon.. ska bara droppa grejer i ebbas öra en gång till innan dess.. och då måste jag vänta tills 23.20.. aff..

Dryyyygt.

Argh.. jag har tappat bort mitt waran-halsband.. kan fan inte hitta det nånstans....



Snälla lilla halsband kom fram igen .. =( jag behöver dig!

förresten så är det snart studentutspring här i jönköping (Y)
Grattis till alla studenter :D
hade velat se Leena springa ut, men jag hinner inte om jag åker ner till helsingborg.. kanske kan titta på mina små pågar där nere istället ;) Hahah.. det lär dock inte hända heller..
På fredag kommer hasse..men då ska jag iväg.. aff..

uhm.. vad händer den här veckan förresten?:S Har nog bara sjukgymnastik på torsdag.. nästa vecka är det både körskola, sjukgymnastik x2, läkarbesök och veterinären... damn.

Att leva farligt?

Åh..det där med att leva "on the edge".. jag förstår inte sånt.. jag är riktigt rädd om mitt liv.. jag åker t.ex. inte i ramper med brädan utan skydd.. på mark vet jag att jag kan hantera en skateboard.. men jag menar.. sånna saker är så jävla onödiga.. samma sak att typ "springa över järnvägen" för att få en genväg eller bara göra dumma saker för att visa upp sig.. sjukt jävla onödigt. visst, det kan vara kul. men fan vad mycket dåligt som kan hända...

Folk gillar att leva farligt.. men jag fattar inte varför man medvetet gör livet svårare eller farligare... vad är det man vill uppnå? Jag tror iofs att jag ser på livet på ett lite mer "precious" sätt än andra, eftersom jag iprincip är döende..
Jag menar.. var glada för vad ni har..? Det kan vara sjukt nice liv utan att ställa till med idiotsaker..



jag börjar tänka på en kvinna här där jag bor.. träffade henne en gång.. hade aldrig pratat med henne innan, eller sett henne för den delen.. hon kom fram till mig för några månader sen, när vädret var som kallast minns jag.. och hon frågade hur operationen hade gått osv... Jag berättade om att det gått bra, att alla tankar var värst.. att jag visste att jag kunde dö, den tanken sög.. osv.. det är liksom inte vardagsmat att berarbeta i huvudet..
Sen så sa hon till mig att hon haft cancer sen hon var 15 år.. och hon tror att när man har slutet på livet så nära, så ser man med helt andra ögon på saker och ting.. det där tror jag verkligen är sant.. Hon blev iallafall frisk från sin cancer.. så himmla underbart :)
Hon sa att man förmodligen ser livet lite mer för vad det är och uppskattar de små sakerna enklare som världen gett oss typ..




Congratulations.

Till förlovningen sötnosar :) Jag älskar er!

vadihelvete?

100 pers på bloggen idag, och dagen är inte ens slut?..wtf hände där liksom?.. men kul! .. och nu har jag inget kul att skriva bara för det.. hahah..tänkte bara säga välkommna och kul att ni hitta hit, ish..?

tror faktiskt jag ska ut med brädan ett tag. vädret är så jävla nice nu.. regnat så det är frisk luft, men endå riktigt varmt (Y)! men då blir det nog pappas bräda, så jag kan chilla fram med riktigt mjuka gummidäck som rullar riktigt bra <3



Pappa 2006..

Fast. insåg en sak.. pappa ska upp om en halvtimme.. så jag måste vänta hemma tills dess :).. och sen kan jag dra ut.. vid 22 ska jag ta hundarna.. både promenera med dom och sen medicinera den lilla :)



Sluta vara så nördig camilla! =(



AAAAH! dampar. har inte lyft röven. Satt först och kollade massa forum på tibia (spel).. och senare så drog jag igång HoN för att spela (men hela jävla datorn började sega, så jag la ner det fort..) och sen fastande jag på youtube och kollade massa klipp på diablo tre. ahhhhh! damp. Jag vill bara ta och säga till mig själv "JUST DO IT!" för då vet jag att jag hade gjort det. men viiiill inte riktigt. trivs ju >.< haha. Sitter ju så jag inte ser skiten i rummet.. fiiisse som kirsty säger..tror det är skånska för "fan" eller fitta eller något.. Fisse.. haha.. Åh. kirsty.. min fina fina vän.. fyfan vad jag saknar henne... =(


Freaks <3.. haha.. 04 tror jag bilden är från.. Gud vad jag älskar dig kvinna!!! (L) du är bäst.



Insåg just en dum sak. kommer ju inte kunna spela typ.. haha.. har ju precis "kommit in" i pluggandet osv då antar jag.. ska väl komma i slutet av året typ?.. betan kommer dock strax.. men ah..

Wierd shit..

happ.. det mullrade till en gång.. sen var det över.. o0.. surt! men jaja, mer dator till milly! :D fast... =(... det innebär också mindre viktigt gjort. heeeh. SÄMPIGT!

skönt att jag inte mår så jävla dåligt.. känner mig inte nedtryckt eller yr eller liknande (Y).. nedtryckt? haha.. alltså.. typ som... tryck över huvudet, u know?.. och nu när jag tittar mig om i rummet så ser jag att det inte är så jättemycket att fixa :D awesoooome!

satt precis och drömde mig bort till studenten förra året... och new york. aaaaaaaargh! jag vill tillbaks!




Någon ball kyrka.. mitt bland alla skyskrapor i NY .. imba!

Åskvädret rullar in . . .

Hejhopp! Jag kom precis hem från farmor..
jag & pappa skulle till elgiganten och handla en tv åt farmor.. sen så åkte vi till körskolan och babblade ett tag där.. vidare hem till farmor, käkade pizza, installerade tvn och chillade lite.. så nu kom jag precis hem.. har en del att göra här hemma.. och jag lär inte blogga på ett tag eftersom det åskar i hela jönköping .. kommer väl snart till huskvarna eftersom det skulle gå norrut.. Och då kan jag ju inte ha på datorn för det är farligt.. så får se när jag skriver igen..

Ska iallafall träna och duscha och städa så jag har ju en del tråkiga saker att göra ändå =(

såhär såg det ut förra gången det åskade här.. (Y) mestadels svart förrutom runt 0.40 i videon..


Körskolan here I come ! ;D

Snart drar jag iväg med pappa till körskolan för att betala in 15k så jag kan få en intensivkurs med 15lektioner + riskettan och risktvåan (Y).. uh.. 15000.. helt sjukt mycket pengar..

Tack mor och far för att ni betalar..trodde aldrig det var möjligt för ett tag sen..ufft! känns lättat iallafall..
Mamma och pappa betalade nämligen hasses och klas lektioner (dock fick de bara 12 st.. så jag betalar själv för de tre extra jag får) så de vill såklart betala mina med.. men ah.. jag måste klä på mig osv innan vi drar om 20 min så skriver senare :)

Haha. håret blev helt fluffigt imorse när jag borstade ur det (Y)



jag hoppas att jag blir en awesome driver! och inte så himmla klantig eller idiotisk eller feg... är man feg i trafiken  skapar man bara problem. nu menar jag inte att jag ska rejsa runt som en idiot.. för då är man idiot och det är inte heller bra i trafiken ;)
men ah.. u get it antar jag..

Kritvit? Nej! Blåprickig :D, go go waran!

Inte nog med att jag inte någonsin blir brun (vilket jag iofs har accepterat nu, så no worries.. jag är vit så äre!) men jag får ju massa jävla blåmärken på benen heeeela tiden.. hahaha.. dumma waran =(
och igårkväll hände något som inte hänt på ett bra tag..jag började blöda ur näsan samt "framstjärt" (hahaha.. hipphipp hora filmen.. det enda bra med hela filmen är fan ordet "fram-stjärt"<3)

men jaja.. benen. kaos. Gör ont också! haha.. jävla blåmärken. dock har jag tur :) av dom 7 blåmärkena jag har så är det bara två som gör ont (dom riktigt stora..) och tyvärr så kan jag inte fota det normalt -.- försökt ringa in men det syns så jävla asdåligt..



Det är iaf bara den översta och understa som gör ont (Y)!

men jaja :) hoppas att jag får sluta med waranet snart :)
Mitt andra ben har bara två blåmärken så det är ju positivt : )

Min pigga morgon..

Woooh.. jag vaknade, pigg som fan, glad.. och sjuuukt ont i huvudet samt hungrig. Så jag tog en pannkaka med mycket socker och hallonsylt samt ett glas cocacola + mina piller.. jag blev sjukt mycket piggare och mindre ont i huvudet, men fick ont i magen.. haha..
Om jag inte äter får jag ont i huvudet, om jag äter får jag ont i magen. GALEN blir jag!
men nu är jag seg i huvudet igen. känns som mitt blodtryck ligger riktigt jävla lågt... eller så är det bara att värmen drar massa energi från mig..
Usch fy och blä.

Igår när jag la mig kunde jag inte sluta tänka.. och jag började sakna ahlen.. minns inte riktigt vad jag tänkte på.. men jag minns att det var något som bara "fan vad drygt att ahlen inte är nära längre" .. och i morse när jag tänkte på min mage så försökte jag komma fram till vad det var.. och så kom jag fram till samma sak som igår.. det kanske är min "nya" medicin..
Atacand tar jag nu (blodtrycksänkande) .. och amias tog jag innan. Enligt läkare och apotekare är "det exakt samma sak" men jag undrar om det verkligen ör EXAKT SAMMA ämnen i, eller om det bara är samma VERKSAMMA ämne?
jag har försökt hitta det genom att googla men jag hittar inte.. >.< såaatteeeh..
Ahlen du som har en duktig pappa.. Kan du fråga honom?
För jag har tagit den "nya" atacand i två veckor nu. och jag har haft ont i magen lika länge.. huvudvärken kom först för typ en vecka sen (så det kan bero på att jag ätit mindre pga ont i magen, eller solsting eller liknande.. så huvudvärken måste inte vara för medicinen.. men magen borde vara det..?)

Aaah. haha.. somnade med toffs igår. nu är håret helt fucked up xD










och med dessa fucked up bilder så säger jag godmorgon :)

Nu ska jag städa .. och ringa lite samtal (Y)

Mina drömmar :D

jag har sovit riktigt jävla gött... det trodde jag inte att jag skulle.. jag kunde inte somna igår.. var så sjukt trött.. men sen startade jag lite tyst musik på ipoden .. det hjälpte inte.. sen stängde jag den och då kände jag mig ensam.. sen så efter det så rann tankarna iväg som vanligt när man inte kan sova...
Mina kuddar luktade wiktors parfym så det var lite störande.. sen så frös jag innan jag somnade så jag tog täcket, men då blev det för varmt innan jag hann somna, så det var också irriterande .. haha.. men sen när jag väl somnade så sov jag så jääävla gott <3 :).. Jag drömde om att jag, oliwer och Amanda skulle hjälpa en tjej (tror det var emma? eller saraH?) och för att få henne att må bra så bakade vi en stor kaka som var jättefin och sommrig och fruktig..
Och dessutom hade oliwer ett helt nytt hus.. jäääääättestort ! och så många olika fascinerande gångar man kunde gå i! :D och så hade han miljoner prylar som hans mamma hade köpt (men hans mamma var inte hans riktiga mamma i drömmen o.0 det var någon blond brud istället..) och jag gick runt och pillade i allting och lekte labyrint i huset..
Jag förstod aldrig hur huset riktigt var planerat, fast att jag försökte förstå det genom hela drömmen..

Sen kom jag på att innan köksgrejerna så drömde jag om något wierd...
Jag lekte karrugömma med typ 25 döda människor och kanske 5 st levande.. det var ascoolt.. vissa gånger gömde jag mig och bara drömde om att jag hörde folk prata..
Jag gömde mig en gång med Samone & Ebba.. det var också i något stort lustigt hus.. haha..
Och en gång var det jag som letade... (Y)! har för mig att jag drömt en del av drömmen innan tho.. för jag skulle även hitta diamanter, inte bara de som gömde sig. men diamanterna fick man inte gömma svårt.. så dom låg typ på sängar eller byråer..



OCH mellan dessa två drömmar så drömde jag om att jag var världens typ... super agent? ahahha.. jag var iaf pissed på min man som hade stuckit ifrån huset bara sådär random utan att säga något typ.. och så fick jag ett tips från någon att han var någonstans.. Så jag åkte dit.
Det var en stor, fin, alldeles grön gräsplätt.. med ett riktigt jävla lyxhus.. ungefär som hon "drottningen i trueblood" har? sånt hus typ.. med glasväggar runt hela.. bara en våning..
Och öhm.. sen på bakgården så var det en liiten liiten kulle ner (perfekt lutning och allt! gräset var nyklipp och supergrönt.. mmmH! såg awesome ut! ) och ner för den lilla kullen på kanske en halvmeter så var det en stoooor fet pool som var alldeles symetrisk rektangel och vattnet låg alldeles still...Så var det en vit kant med helvita marmorbrickor runt poolen för att styla upp det ännu mer..
men ja iaf! jag träffade på någon donna där och frågade argt efter min man (som såg otroligt mycket ut en kendocka eller actionman docka fast verkligt format)..I drömmen kände jag att han inte hade vart otrogen, utan att han bara hade dratt iväg för att få vara ensam typ...
Och donnan och jag snackade lite och hon förklarade för mig att han åker runt i sitt lilla flygplan här runt området sa hon och pekade utöver hela den perfekta slätten...

jag hoppade i poolen istället och väntade, strax efter så kom han med sin flygmackaper.. Han hade typ.. transformat sig till ett flygplan.. Han hade helt enkelt någon metall grej på benen så han kunde ha den där tunna delen av ett plan som benen, plus en vinge där.. och sen hade han fixat vingar till sina ärmar osv.. han böjde bara på benen så trillade hela rustningen av.. asballt!
men anyway.. sen slutade det med att vi tre + två andra badade.. och sen blev jag arg på något och typ tryckte ihop hela poolen med bara mina händer?... aja.. xD



AAAH!! nu kom jag på min FÖRSTA dröm för natten också!
Mamma, hasse, boris och jag var med..
Jag, boris och hasse skulle ta oss förbi ED skolan (fast lite ombyggd i drömmen..) och eftersom vi inte pallade gå runt så tänkte vi att vi springer igenom alla olika byggnader (men inte IN i dom, utan utanför, fast genom alla olika.. typ som en labyrint..) eftesom vi visste vart alla utelarm satt..
Så vi började KUTA för att ingen skulle se oss.. hasse var snabbast, sen boris och jag var ganska långt efter.. och när vi kutat ett bra tag så ser jag att boris gör ett misstag.. han hoppar över ett larm, men missade att det var ett larm längre upp på samma nivå.. och eftersom han var så lång så gick han emot ett av larmen...
Jag fick PANIK när det började tjuta, och jag som redan var halvdöd av allt springade fick bara känna mig ännu mer döende..
men ja.. jag vet inte varför ett larm skulle skapa sånt kaos.. men ah.. helt plötsligt började skolan brinna, och det var tydligen asmycket folk där inne som kutade ut.. vissa brann, vissa var rökskadade osv.. sen sprang vi till framsidan där alla hade samlats..
och då var min mamma där.. vet inte varför.. men jaja.. Poliesrna var där, brandkåren och alla.. men alla var onda kändes det som. det kändes som alla var emot oss.. ?
Och jag, mamma och hasse var tvungna att få en spruta eller typ tappa oss på lite blod... så en elak doktor körde oss till sjukhuset där vi först bara blev liggandes.. jag försökte trösta min bror hela hela tiden.. inte för att han egentligen är rädd för sånt.. men i drömme nvar han verkligen livrädd.. så jag var värsta överbeskyddande och pratade med han i flera timmar tills en sjukskötare äntligen kom in. Han såg ondast ut av alla. men det visade sig att han var snäll :)
Dom tappade mamma först, och det minns jag inte så mycket av.. men dom samlade ihop jääätteliiite blod.. bara typ fem provrör... och sen var det hasses tur.. och jag minns inte riktigt hur jag gjorde det men jag fick han att tänka på något helt annat och sen så typ "tog jag" hans pain... jag kände exakt vad han kände.. och det kändes jättelite.. bara ett sakta stick i armen och sen kände man när nålen åkte in saaaaakta (för om man gjorde det sakta kändes det mindre hade sköterskan sagt)
och sen gjorde dom samma på mig, så då fick jag mig ett stick med..Sen var drömmen över typ..?


eeh. egentligen tänkte jag skriva om min morgon här också.. men det blev så jävla långt inlägg nu.. så hehe. skitsamma

Helgen som varit och veckan som komma skall



Min mobilkamera är sjukt dum ibland.. "blixten" gör inte det en blixt ska göra.. utan den lyser upp och förstör hela bilderna oftast.. det suger.. anyway.. jag är så trött så jag knappt kan tänka.. Imorgon ska jag ringa körskolan så jag kan få en intensivkurs (Y).. sen vet jag inte riktigt vad som händer imon.. borde träna, duscha och städa rummet .. så det får väl bli det :).. Om det inte blir film med TB tho.. aja vi får se..

I helgen.. alltså. öh.. haha.. idag?.. har jag väl typ.. chillat med wiktor sen gjort crepse( stavning?.. u know pannkakor med fyllning.. blev räkfyllning (Y)) med pappa och sen kollat på film med wiktor.. dock hann vi inte se klart den.. sen skulle han hem och då åkte vi såklart in till stationen.. sen begav jag mig till mc och mös :)

Dock minns jag typ inte vad som hände i söndags... vet att vi gick till affären.. alltså. vet inte om jag har fått solsting och inte kan tänka, eller om jag är så trött? känns inte riktigt som det.. haha.. usch.. jaja.. har haft en bra helg iallafall (Y)

hoppas eran asvarma helg också har vart awesome :D

Angående vädret..

ja. eh.. dels så har wiktor vart här, men jag har endå haft tid att blogga helt ärligt.. bara det att det inte blivit av.. pga vädret.. inte för jag var ute 24/7.. men jag mår sjukt dåligt i såhär bra väder, tyvärr. men glädjen av värmen gör att jag är pepp ändå oftast.. men energin dras ur mig fort som fan.. Så sorries för den kassa uppdateringen..

Kom btw precis hem från MC :) eller ah.. typ.. var ute med hundarna på en ganska lång promenad nyss med.. men innan det satt jag hos mc och mös med henne och hennes vänner :)
Vi satt ute i hennes trädgård med glass, saft och spelet "med andra ord" (Y)!

Supercute bild på mc från 06 :) åh<3

Underbara dagar <3

åh. :) Vädret har ju vart helt jävla perfekt hela helgen.. så jävla awesome. idag var det molnigt och blåste mycket, jag trodde det skulle vara kallt. men JÄVLARIMIG vad varmt det var... mycket värmare än alla andra dagar.. helt sjukt.

Jag är ganska trött just nu.. men grymt sugen på musik.. så jag sitter här med lite crossfade, britney spears, blink 182 och maggio so far.. hahaha.. blandat och bra :)  anyway... jag ska vara uppe ett tag.. måste fixa iordning i mitt rum som fan. ser ut som ett bombnedslag.. eller ah.. oreda är det iaf .. och måste ta min medicin! aaah! sen borde jag även träna egentligen... hmmhmm.. det lär ju dock inte hända.. haaha.. blir nog mest att blogga och lyssna på musik faktiskt :)


Bild från i fredags :)

God, sen, morgon.

heeh. jag somnade runt 2 eller 3 i natt.. Det blev inget HoN game för mig .. min dator bara la av.. förmodligen överhettad, eftersom fläktarna inte riktigt mår så bra (A)..
öhm.. ja! vid halv sju vaknade jag av wiktor och av att det var så jävla ljust.. sen var inte så trött heller så jag tänkte att klockan var närmare 10..men nej...Under de fyra timmarna av sömn så sov jag skitkasst p.g.a en jävla irriterande fluga som åkte vid örat hela jävla tiden... och anyway.. efter att jag vaknat vi halv sju så tog det mer än en timme tills jag kunde somna om.. och inte ens då kunde jag riktigt slappna av.. hade luggit och spänt mig för den där jävla flugan.. men jaja.. sen vaknade jag 12.30.. (Y)... dryyyygt! sen vaknade wiktor en halvtimme senare och vi gick inte upp förrens klockan var över två..

Så nu har vi inte gjort någonting på hela dagen.. har precis handlat mjölk osv.. haha. waste! men jaja :) vi ska iaf göra pannkakor idag och åka till badhuset :)

Eller nej. för badhuset stänger om två timmar såg jag nu. haha. awesome för miiiig som är rädd för vatten (H)! happ.. blir HoN nu istället ;D awesomeness.. skriver så fort jag har tid :)





Wiktor leker macho (Y)! Från igår på stranden hah <3

X-men ;D

ooouh! kom precis hem från bion.. träffade på boris & manfred utanför också, awesome! anyway.. Filmen var ASBRA! jag älskar dom <3 mmh! haha.. även om det var "Inför" dom andra filmerna, så man kunde räkna ut en hel del, så var det endå riktigt nice! :D



Imorgon ska vi göra pannkakor och åka till badhuset, för wiktor är för mycket wuss för att bada i vättern.. Jag säger inte att jag inte är det (A)... men jag badade iaf mer än wiktor idag när vi var på stranden :D

Hmm.. så vad har vi gjort idag?.. dunno.. vaknat, chillat, åkt till stranden, gått runt som fan, chillat hemma och njutit av vädret typ.. på kvällen blev det såklart bio och nu ska vi spela HoN (y)! AWESOME!





AWESOOOOOOOOOOME :D

åååh hej! jag vaknade nyss (okej, vid 10 vaknade jag och tog hudnarna på en promenad i parken också)
FETT VAD AWESOME väder! så det blir stranden idag och jag vet inte när jag skriver igen tyvärr.. A clockwork orange var... mysko.. men ball..

öhm.. ja...vad mer..tänkte gå på bio ikväll på x-men ;D awesomeness!

random awesomebild från favoritskolan ;D.. måste vart .. i sjuan? åttan?

A clockwork orange

hehuhehu! har precis kommit satt mig ner på flera timmar.. jag och wiktor var ute på gräset och chillade nyss men nu ska vi se film istället :) har inte mycket att skriva förrutom att det blir SJUKT GOD MAT idag. älskar fan stinas kyckling!

Busy woman!

Ja, eftersom jag inte ville att det förra inlägget skulle bli helt enormt (min dröm tog mer plats i skrift än i tankarna xD) så skriver jag ett litet mindre här.. Wiktor kommer om typ två timmar.. tills dess har jag en del att göra.. så jag lär inte skriva på ett tag ..
Dagen började iallafall med att jag vaknade av ett sms och sen gick jag och duschade.. ja. det är väl så långt jag har hunnit på 1.5 h -.- hahahaha..


Hurraaay!

MMMh<3 jag har sovit så jävla gott! fast jag drömde helt cp.. i morse kunde jag inte komma på vad det var jag hade drömt, mindes bara att jag slängde runt med mig själv i sängen rätt mycket eftersom jag vaknade upp hela tiden på olika delar av sängen och med täcket +kuddarna helt fucked up.. jag drömde om att jag var i ett bilrally, TYP!

Grejen var att i min dröm var jag hemma hos tim, som en vän.. och vi bara irriterade oss på varandra.. sen kom dagen då jag skulle hem.. då var det viktigt (enligt pappa) att jag skulle åka hem en speciell dag. men eftersom jag kollat fel på bussarna från malmö så blev det lite kaos.. först skulle tims plastpappa hjälpa mig och köra hem mig typ.. men sen rätt som det var, när jag och tim var påväg mot bilen, så satt pappa i den och ropade "hoppa in!" och med världens gest som om det var asviktigt...

Sen skulle jag till busstationen endå, men det blev fel med tiden, så då bestämde sig pappa för att race-a hem.. Då typ... åkte vi i ett parkeringshus, med en röd bil efter oss (som tydligen var vår moståndare?) som var något shysst märke jämfört med vår..
Sen i en sväng i p huset så kom det ännu en röd bil, fast från fel håll..
Så ser man att det är en ferrarri! :D så får den backa, så vi kan åka vårt race.. men då börjar den röda bilen nr ett tjafsa med ferrarin.. och då är ferrarin helt plötsligt också med i vårt race...

Sen typ.. krockas det och har sig.. jag sitter där i passagerarsätet jämte pappa och är helt cool medans eld flyger vid rutorna osv.. haha. SEN efter mååånga fel så stoppas rejset... Och då ställs alla tre förare upp i en gympasal, med massa folk som tittar på .. och så står dom vid var sitt bord med sån där lång fin blå duk som alla filmer...
Så ska dom argumentera för sin sak.
Då blir det något wierd i drömmen... Pappa blir till en tjej (som liknar FBI agenten från V riktigt mycket) och jag blir till en liten pojke som liknar han i sjätte sinnet.. Men jag vet inte riktigt om jag var tjejen eller pojken i denna delen..? Anyway.. kvinnan var sheriff.. det stod olika yrken på lappar som stod på varje bord, så man visste vad de olika chaufförerna jobbade med..

Anyway.. dom två första berättade sina historier..och jag minns dom inte.. men man fick en känsla om att vi var i underläge..
Då puttade "jag" elelr "pappa" (kvinnan helt enkelt) ner sin sheriff-skylt lite lätt och diskret.. sen drog hon världens historia om att hon en gång sköt en man (antagligen drog hon ner skylten för att inte folk ska veta att "det ingår" i hennes yrke) och så blev det värsta hero-historian och sen fick vi vinna rejset bara för det.. alla röstade och hejade på oss... Lol random.. yeye..



Sleepyhead. . .

Uhhhhh! är såjävla trött. har städat. inte duschat eller tränat.. ska sova sönder nu.. sen upp imon tidigt.. blöblöblö!

Responsiblility champion!

I get shit done. Och nu ska jag städa äntligen...

Bild från Hyberbole and a half



Odisciplinerat.

Jag borde städa. Men jag sitter och tittar på filmer från när jag var en bäbis... så himmla awesome är det att se iaf.. lite läskigt med alla maskiner och uppkopplingar osv.. har sett en timme nu.. och jag insåg precis en sak i slutet av del ett på första filmen.. jag ligger i en klänning som jag kände igen jättemycket... Anledningen till att jag kände igen den var för att det var egentligen dockkläder.. HAHA.. jag använde den klänningen på mina dockor själv när jag var 6 eller 7 år minns jag.. hela tiden dessutom.. haha...

Är inne på delen när jag är runt 2,5 månader och får vara hemma första gången, får fortfarande mat genom näsan.. har någon maskin kopplad till mig som blippar.. wierd... men nice att se.. och jag blir så känslomässig =(... mest att "fasiken, jag har verkligen alltid haft mitt hjärtfel som en stor del av mitt liv" men också massa angående min familj.. hur fina dom har vart mot mig hela tiden...
Och mina bröder.. affffffffff <3 jag är ledsen om jag har ställt till det för dom på något vis för att jag har behövt vara så jobbig och sjuk.. och så är jag så tacksam över att dom alltid har vart snälla mot mig, alltid låtit mig vara med och alltid varit mina fina bröder...


Jag önskar dig allt vackert för du är det bästa som jag vet <3

Åh. Jag blir så...ledsen när jag tänker på hur bra thåström är.. och hur gammal han är.. crap.

Nu ska jag sluta lyssna på "stjärna som är din" innan jag blir helt uppe i tankarna om när min pappa dör..jag vill inte det, ever... äsch. Nu ska jag städa..


Svar på inrullade kommentarer :)

Ska dra ett till inlägg om kommentarer.. ganska liten stund mellan förra gången och nu, men det är för att jag är väldigt eager på att svara på en speciell kommentar.. Förresten.. det är juni nu.. herregud alltså...
Och idag ska jag spendera dagen med att betala räkningar, städa, träna, duscha, och om wiktor inte kommer så ska jag även rensa kamera + mobil, läsa körkortsteori och fixa med DVDer jag fick av farmor från när jag var liiiiiten söt tjej.. haha.. men annars hänger jag väl med wiktor bara..




Boris om Till oliwer & wiktor.:
Är det bara jag som tänker Imhotep när jag ser sprutan? :P

Svar: ingen aning om det bara är du xD haha.. vad är imhotep anyway? och jag tänker iaf inte såxD


Boris om Underbara sömn! <3:
Något jag inte säger ofta, men ni ser förjävliga ut. ;)
Och hoppas Ebba mår bra. :) Annars kommer jag ha skuldkänslor för att jag tyckte det lät komiskt att hon hade "något konstigt i örat". :P

Svar: hahahahaha<3 hon mår hyfsat.. hon hatar medicineringen men det fungerar :) Och så får hon ju smärtstillande så det är ju också bra :D



Jennie  om Till oliwer & wiktor.:
Haha jag drömde om dig och din bror Hasse inatt, ni skulle resa! ;D Minns tyvärr inte mkt mer!

Svar: ååå :D Hahah låter som en mysig dröm!



Boris om Mitt hår<3!:
Men, du bilden är ju grym. Schysst hår och jättesöt. :)

Svar: jag håller verkligen inte med dig. Ser ut som en "HEJ POSERA MED HELA ANSIKTET SÅ DU SER UT SOM EN ANKA! OCH SPÄRRA UPP ÖGONEN SÅ DU SER CRAZY UT!"



Boris om Dumma natt =(:
Jävligt skumt att det är sådan gräns. :S
Vore coolt med bild. :P

Svar: ja! ska se om jag hittar det på några dvder från när jag var liten :)



Boris om "Bara nödvändiga saker" var det ja.... 8-):
Ja, det där var ju bara nödvändigt. Kläder måste man ha, och försöker man snåla och inte köpa kläder sliter man ju ut de man har snabbare. ;)
Sedan är det ju lätt värt med med underkläder och strumpebandshållare ibland. :P

Svar: Nej :P det var inte nödvändigt när man har massa linnen...=(... och hahaha värt kanske det kan vara, men inte nödvändigt =(



Boris  om BRRRR! =(:
Det där nordic shit shampoot suger pung. :(

Svar: Verkligen..-.- usch!



Merima om Vad jag verkligen VILL göra med mitt liv..:
"Så ja. det jag verkligen vill med mitt liv.. det är att hjälpa.. alla.. inte bara "folk med låg självkänsla".. utan ... folk med handikapp, folk med ekonomiska problem, folk med familjeproblem, folk med psykologiska problem, folk som helt enkelt behöver eller vill ha hjälp på olika vis.."
då ska du ju definitivt bli socionom, du sammanfattade precis hela yrket.

de rosa schampona finns på ica maxi! ska finnas i alla fall, nu har jag inte varit i jkpg på ett tag så jag vet inte om de finns kvar. annars borde kicks också ha dem.

Svar: här är kommentaren jag längtade att svara på.. Det där är så jävla sant. när jag skrev det inlägget så hade mitt huvud redan sagt " du förstår väl att du borde bli socionom va?" femton gånger... -.- men ja.. det går ju inte heller, pga de höga intagningspoängen =(
Oh! tack :D då ska jag kolla där :D



Biet om Gårdagens mysigheter :D:
Haha, älskar första bilden på Leena och Hasse... Hasse ser ut att ha ett bröst som hänger som fan... Jävla hans x)

Svar: HAHAHA OH NOESS! nu har du förstört hela bilden =(


omnomnom!

Angående Ben & Jerry glassarna.. jag har smakat tre stycken. De två första var asäckliga. Minns inte riktigt vilka det var men en var med cherry i typ.. och någon annan med typ degklumpar av något...
Men jossan tvingade mig att testa en ny "half baked".. och den var SVINGOOOOD... första tuggorna xD
Glassen i sig är fortfarande svingod men jag klarar fan inte av de sakerna som dom lägger ner i glassen.. ne isssh!.. men glassen in my heart <3<3<3

Back to gårdagen..
I förrgår tog jag en sån jävla cpbild på min outfit (helt jävla hopkrupen .. -.-) där man inte kunde se något av kläderna typ endå förrutom i profil... Så nu tänkte jag "fan heller, ska ha en normal jävla "från topp till tå på camilla-bild"".. och så fick det bli ;D Jag använde timern på kameran (Y)!



Igår hade jag en ärvd tröja..vet inte vem jag ärvt den av helt ärligt.. kan vara lucia eller mc eller elin typ..
anyway sen har jag mina (host snobb host) braller från ralph laurent.. Vad heter sånna där "halvlånga"? Chinos? HAHAHAHA bra koll jag har... >.< anyway.. SKITSNYGGA jag älskar dom <3..Köptes i USA på någon billig butik..
Svarta ankelstrumpor från...HM/Lindex ish I guess... Billiga iallafall..
Mönstrade/rutade ish låga converse från Century 21 i USA för 400kr ish


Oh! dagen igår började med att jag och jossan vaknade upp, sen stack hon typ direkt och jag väntade på att mc skulle ringa mig.. väntade till typ 11.30 sen pallade jag inte mer så jag åkte in till stan själv... gick in på lagerhaus och sen på apoteket(där det tog sjukt lång tid...)
Runt kl 12.30 begav jag mig till skatteverket. Jag tänkte "underbart väder, kan lika gärna gå".. FYFAN VAD JOBBIGT DET VAR! ... -.- uuuh! ville dö när jag kom fram...
sen tog skatteverket ett tag.. Efter det begav jag mig till farmor som bor precis jämte skatteverket.. Ringde pappa och sa "jag går till farmor, så när du hämtar upp mig kan du göra det hos henne"
då fick jag reda på att vi skulle käka hos farmor på dagen ... (Y)!


En failad panoramabild på farmors vardagsrum..

ja.. iaf.. satt hos farmor ett tag och myste.. hjälpte till med den sista flyttkartongen och sådär.. sen ringde pappa och vi skulle åka iväg till veterinären med ebba.. stackarn hade öroninflammation =(.. så nu ska vi rengöra och tvätta två gånger om dagen med två olika vätskor båda gångerna.. plus att hon ska få smärtstillande .. =(



Ebba var ganska nervös när vi väl tog upp henne på det höga bordet där de undersöker djuren.. hon blev helt tossig och skulle hoppa och slicka och allt allt allt som man kan göra för att inte sitta still så dom fick peta i örat...Men inte en enda gång försökte hon nafsa eller liknande.. det har jag aldrig sett ebba göra förövrigt...

Öhm ja.. efter veterinären så åkte vi till maxi för att handla alla medicingrejer till ebba och sen åkte vi vidare till farmor.. och åt svingod (som vanligt) mat hos henne :) Sen chillade vi där i kanske två timmar och när vi kom hem så tog jag hundarna på en promenad och sen åkte ner till stan för att grilla med boris och hans vänner :)


Stranden


'
Boris högtalare han hade med sig



Rickard chillade i gräset (Y)



Ekman.... ;D



denna fina hittade vi i en trappuppgång (Y)!


Sabina var snygg som vanligt.. men bilden blev tyvärr suddig =(



Grillningen var nice.. Köttet som boris grillade åt mig blev fan helt perfekt.. stört, det trodde jag inte ens lite pga att grilla på en "inte riktig grill", när man är full, med inga grillredskap osv osv bådar inte för gott kött .. men helvete vad bra det blev ;D
Vi tog oss från våran grillplats i gräset till en stor grillplats i sanden efter några timmar när solen nästan hade gått ner, för att tända en stor brasa och värma oss.. det var nice :)
Sen hände väl inte så mycket egentligen.. det var bara trevliga människor där och man pratade väl mest :)

Jag skulle försöka på mig en panorama bild när jag var full.. det var inte så smart xD




Anyway har en ASBALL video från igår.. haha.. Manfreds tröja är fan awesome.. Man vet att man är nörd när man handlar kläder på teknikmagasinet (Y)!





Om ni inte ser det så blippar "ljudpelarna" i takt med musiken.. det var lite väl ljust ute när jag spelade in detta men aah.. ;P

Ond morgon...




heeeeeeeeeh. Sitter här. Nyvaken, som ni kanske ser... med en burk glass. Jag tror att jag är bakis för första gången i mitt liv... Jag känner mig dåsig, trött, öm typ plus lite ont i huvudet, om det nu innebär bakis..?... brukar vara dåsigt trött liksom men inget mer.. så jag tror att jag är bakfll för första gången i mitt liv o.0... Fast kan bero på att jag bara drack brännnvin igår(var det väl?... xD)
Anyway. Denna morgonen är inte god.. eftersom jag mår som jag mår och att wiktor inte kan anlända hit idag.. shitsucks.

Ska iaf ta och skriva ett långt fint inlägg om gårdagen nu när jag sitter och mumsar på ben & jerry :)

Heeeey PEEEPZ

! hahahaha jag är för full för att skriva ett vettigt blogginlgäg just nu....

iofs har jag vat hemma i över en timme och hnnit nyktratill, men fortf inte tillräckligt.. haha..


skriver imon asap! ;D

random bild glhlhlhöhhöhöh


Fullspäckad dag :)

Åh.. har haft massa att göra idag.. awesome.. just nu är jag hos farmor och chillar.. vi skulle äta middag här.. vilket var perfekt eftersom dert var min dag att laga mat egentligne men nu slipper jag ju det :D
har bilder osv från dagen med..

Började med att jag och jossan vaknade kl 10 för mitt alarm.. trodde att mc skulle ringa mig runt åtta typ, men det hände ju inte.. haha.. ho ringde mig halv tre och sa "heh, jag vaknade nu" XD jaja.. vi ska hänga på måndag iaf..

Ska inte skriva allt för mycket om dagen eftersom jag inte har några bilder här hos farmor.. meeeen jag kan avslöja att maten var god och att jag har vart hos veterinären idag med den lilla vovven.. aw<3

RSS 2.0