God, sen, morgon.

heeh. jag somnade runt 2 eller 3 i natt.. Det blev inget HoN game för mig .. min dator bara la av.. förmodligen överhettad, eftersom fläktarna inte riktigt mår så bra (A)..
öhm.. ja! vid halv sju vaknade jag av wiktor och av att det var så jävla ljust.. sen var inte så trött heller så jag tänkte att klockan var närmare 10..men nej...Under de fyra timmarna av sömn så sov jag skitkasst p.g.a en jävla irriterande fluga som åkte vid örat hela jävla tiden... och anyway.. efter att jag vaknat vi halv sju så tog det mer än en timme tills jag kunde somna om.. och inte ens då kunde jag riktigt slappna av.. hade luggit och spänt mig för den där jävla flugan.. men jaja.. sen vaknade jag 12.30.. (Y)... dryyyygt! sen vaknade wiktor en halvtimme senare och vi gick inte upp förrens klockan var över två..

Så nu har vi inte gjort någonting på hela dagen.. har precis handlat mjölk osv.. haha. waste! men jaja :) vi ska iaf göra pannkakor idag och åka till badhuset :)

Eller nej. för badhuset stänger om två timmar såg jag nu. haha. awesome för miiiig som är rädd för vatten (H)! happ.. blir HoN nu istället ;D awesomeness.. skriver så fort jag har tid :)





Wiktor leker macho (Y)! Från igår på stranden hah <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0