Shemale?

Hejsan.. det är sovdags för mig nu men jag måste bara klargöra en sak...
jag är inte kvinnligast i världen.. men idag fick jag titeln shemale. Det var fan inte shysst! :o och absolut waaaay to manligt för att vara camilla..

Jag har inte de typiska manliga attributen med t.ex. "macho-attityden".. jag är _snäll_. jag är lite dryg ibland på ett roligt sätt.. men aldrig sådär "höhöh jag är bäst och kan slå ner alla!!!" samt att jag inte gillar bilar..
Det enda "mer manliga" med mig än andra tjejer är  väl typ.. jag gillar spel?.. jag är mer ärlig och straight forward.. inga konstigheter och falska spel (iofs kan många killar också vara falska och komplicerade...) sen är jag.. bara .. lätt? ..alltså.. inte så mycket drama.. jag pallar inte sånt .. haha..

Uppfostrad med två bröder wtf.. klart jag inte har smink och sånt som intressen.. spel och skateboard är kul :)

men utöver det? nej! jag har bröst, flickig röst och fitta.. vafan begär man för att få kallas tjej? =( Ibland så är fitta och bröst allt för killar, men tydligen inte ;) hahahah nej nu var det jag som var fördomsfull ;***





Jag gillar kläder, även om jag inte är glad i att shoppa.. och skoooor <3 det gillar jag tillochmed att shoppa.. hahaha...
Nä usch ni är bara töntiga.. take a chillpill vafan ;D ni kommer endå inte få hoppa i säng med mig så att oroa sig över en snopp mellan benen är ganska onödigt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0