Alright. Helgen..

Ufft. Så mycket text det kommer bli.. Urk. Borde skriva en gång om dagen så man slipper skriva så mycket på en gång..
Hursomhelst..Wiktor hälsade på i helgen men.. I fredags kl 14 skulle jag till arbetsförmedlingen för att träffa min handläggare för första gången ever.. jag ville såklart göra ett hyfsat intryck iaf.. så hade shyssta kläder och några smycken .. Tjejen jag träffade när jag skrev in mig på AF sa till mig att jag skulle träffa en viss susanne, två våningar upp i byggnaden.
Det var fel. Det var PÅ VÅNING TVÅ. alltså en våning upp.... så jag gick såklart fel och failade allt ihop ändå.. fick ny tid..Så.. mer än FAIL finns det inte att säga om detta typ..



Sen åkte wiktor och jag hem .. nej det gjorde vi inte alls.. vi satte oss på en mini sushibar precis jämte AF och han käkade. jag smakade en.. rulle tror jag det hette. precis lika äckligt som det brukar vara. Så nu ger jag verkligen upp. Höll på att spy.. >< det var så jävla mycket och det bara växte i käften.. Fyfan alltså..
Aah ! efter det åkte vi iaf hem... minns inte exakt vad vi gjorde på fredagen sen men vi kollade iaf på en film.. The usual suspect.. Nice :) dock inte exakt så bra som jag minns den, men fortfarande bra!



Eller .. Nej? Vi tittade kanske på den i lördags? AFF seriöst jag har ingen aning. Men vi _skulle_ se på 2001 a space oddesey men eftersom den var så jävla seg så åkte vi iväg till Boris istället :)
Miwh! jag gillar boris.. Synd att sabina inte var där, men Laban var ju, så det ökade ju på plussidan lite :D

Vi spelade bomberman och tyvärr ägde jag inte wiktor varje gång.. det blev ganska jämt.. men jag vet att jag är bättre än han på det iallafall.. :) Han körde ju suicidemission flera gånger.. "Klaga inte på kontrollen, det är du" som han själv sa när jag sa att min kontroll laggade.. Pfft. Insåg btw nu att det var nog inte lagg.. Hade nog tagit för många rullskrillor.. haha..


Efter Boris drog vi hem och sov typ.. På lördagen vetifan vad vi gjorde.. ? Sov ett tag iallafall och spelade uno.. duschade, handlade mat och sånna där vardagsgrejer.. blörgh.. sen på kvällen så bowlade vi. Jag var så jävla inställd på att jag skulle vinna. Åtminstone en serie. Men nej. Jävla homo. Seriöst jag blir fortfarande lite pissed när jag tänker på det.. HAHA FAN!!
mamma hade iallafall jättekul :) men jag....njeaaaaah.. lite _väl_ mycket ägd imo.. Fine om han vann med bara lite poäng men han var ju fan 120 över eller något sånt.. Irriterande.
Jag skulle även försöka lära Wiktor åka bräda, mest för att han ska slå sig och vara orolig och rädd, som jag kommer vara om vi ska bada i havet.. men också för jag faktiskt tycker det är askul med skate.. Fast det slapp han ju såklart undan på något jävla vänster.. vi hade inte tid tror jag?


(pappa på bräda. hans är fan livsfarlig.. går fort som fan..)

och på kvällen glodde vi på film. Wall-E. Seriöst bästa ever<3


Söndagen... idag med andra ord.. bestod väl mest av chill?... Vädret idag var fan TOPPEN btw.. Åh<3 love it..
Just ja! hah. Wiktor försökte lära mig lite HoN (dotA för er som inte känner igen det, och för er som inte ens känner igen dota så är det ett... spel?:P HAHA.. kommer ju inte hjälpa om jag förklarar med andra ord ändå för typ jossan osv.. så ja, ett spel helt enkelt.. på datorn.)
Jag tyckte det var intressant och blev sugen på att spela men ofc så kostar det och jag tänker inte betala för spel.. bara en principsak jag har.. "men minecraft då?" JAG FICK DET alright? Jag betalade inte. Och det failade ju ändå med betalningen eftersom min bror skrev in fel accname.. Haha. Alltså användarnamn. eh.
Wiktor trodde hela tiden att jag bara sa att jag gillade det.. Tönt. Det är _mig_ du snackar med, sen när säger jag saker bara för att... slippa den jobbiga vägen?^^
Men anyway, tror jag ska handla det när jag börjar plugga... Då står typ.. vinterjacka och HoN på min inköpslista haha..



Imorgon har jag träning kl. 8.45 så ska nana..nu hade jag tänkt.. ska bara borsta tänderna och dricka lite vatten osv osv... hoppas ni haft en bra helg iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0